„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Adatvédelmi nyilatkozat

1. / Szolgáltató a regisztráció során, illetve azt követően lehetőséget biztosít a Felhasználó számára hírlevélre történő feliratkozásra, és a Szolgáltató által kiírt nyereményjáték sorsolásokra.

2 . / A Szolgáltató a megadott adatokról nyilvántartást vezet. Szolgáltató az adatok helyességét nem ellenőrzi. A nyilvántartásban rögzített adatok harmadik fél számára kizárólag az érintett Felhasználó előzetes hozzájárulásával adható át. A Szolgáltató a Felhasználó által megadott adatokat kizárólag a Portálon elérhető szolgáltatásokhoz kapcsolódó hírlevél küldése céljából és a nyereményjáték sorsolásokon való részvételhez használja fel.

3. / A Felhasználó az adatainak megadásával felhatalmazza a Szolgáltatót, hogy a Hozzájáruló Nyilatkozat visszavonásáig ezen adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. rendelkezéseinek megfelelően, a Hozzájáruló Nyilatkozatban foglaltak szerint kezelje.

4. / Annak érdekében, hogy megelőzzük személyes adatok illetéktelen, illetve jogosulatlan megszerzését, felhasználását, megváltoztatását, megsemmisítését vagy továbbítását, a Szerkesztőség különös tekintettel van arra, hogy az Ön személyes adatainak kezelése során megakadályozzon minden jogellenes és illetéktelen eljárást.

5. / Az adatkezelés célja, hogy az adatokat azon tevékenységünk ellátása érdekében használjuk fel, mely tevékenység igénybevétele érdekében személyes adatai rendelkezésünkre bocsátotta (nem mindenre kiterjedő felsorolás szerint pl: hírlevél küldés, nyereményjáték lebonyolítás, előfizetői kapcsolattartás).

6. / Személyes adatait adatbázisunkban az Ön kifejezett rendelkezésének megfelelő időpontig, illetve az adatkezeléssel összefüggő elévülést követő 5. év utolsó napjáig tároljuk.

7. / Felhívjuk figyelmét arra, hogy kizárólag saját adatait adja meg. Az adatok megadása során esetlegesen kapott azonosító titokban tartásáért Ön felelős.

8. / Cégünk csak azért vállal felelősségét, hogy minden ésszerű és technikailag, valamint szervezetileg lehetséges lépést megtesz annak érdekében, hogy az Ön adatai kizárólag az adatkezelés céljának megfelelően kerüljenek felhasználásra és ennek során az adatok jogellenesen harmadik személy birtokába ne kerülhessenek. Személyes adataihoz kizárólag azok az alkalmazottaink férhetnek hozzá, akiknek dolgozniuk kell ezekkel az adatokkal, és betartják az adatok védelmére vonatkozó szabályokat.

9. / Az adatkezelés során, a vis maiorból eredő hibákért, – pl. áramszünet miatti adatvesztés, hacker támadás – felelősségét nem vállalunk.

10. / Szolgáltató, az általa vezetett nyilvántartásból haladéktalanul törli a Felhasználó adatait amennyiben a Felhasználó visszavonó nyilatkozatot tesz:
- a Hírlevélben található leiratkozó linkre kattintva
- a Szolgáltató e-mail címére küldött elektronikus levelet írva
Fentiek ismeretében kijelentem, hogy jelen szabályzatot megértettem, valamint kifejezett és egyértelmű hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy az Alföldfa Kft az általam önkéntesen megadott személyes adataimat, az adatkezelés célja szerint, a fent leírt módon kezelje.

11. / Tárhelyszolgáltató:

ELIT-INFO Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhelye: 2510 Dorog, Bécsi út 78.
Weboldala: http://www.elit-info.hu
E-mail címe: info@elit-info.hu
Telefonszáma: + 36 33 502 775

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

Az a jó a MadeByYou-ban, hogy szabadon lehet kézműveskedni, ugyanakkor van segítség, ha kell, így lehetőség van az önálló kibontakozásra. Van elég hely és eszköz, finomak a teák, kedvesek a segítők, és ötleteket lehet nyerni mások által készített kiállított munkákból. Jó, hogy nem kell jó előre időpontot egyeztetni, hogy nem kell több alkalmat kifizetni, mint egy tanfolyamon, hogy ide bármikor betérhet az ember, ha olyan kedve támad. Javítanivaló? Nem jut eszembe semmi :)

Geszvein Erika

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Inspiráció: Minták és ötletek Prágából

Múlt héten meglátogattuk Lidat, kedves prágai barátunkat. Kerámiafestő stúdióját és a cseh fővárost is kíváncsi szemekkel pásztáztuk, és nem is ...

Mozaik technika

Törött csempék, bögrék, tányérok és egyéb kerámiák újrahasznosításával készíts magadnak mediterrán hangulatú kaspót vagy színes, jókedvre-derítő tükörkeretet! Készíts mozaikkal borított mediterrán ...