„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

3 művész – 3 őszi kerámiafestő foglalkozás

hundertwasser-friedensreich-die-vier-einsamkeiten-47822-original

 

Hundertwasser, Gaudí, Frida Kahlo

Idén ősszel 3 művész látogat el a MadeByYou-ba, hogy inspirációt adjon Neked a kerámiafestéshez. Mindhármuk világa nagyon színes, eredeti, csodásan mutatnak kerámián. És amit mi imádunk bennük: művészetüket nagyon egyedi világlátásuk és eszméik vezérlik. Csempéssz az idei őszbe Te is egy kis eredetiséget és fess a művészetüket alapul véve egyedi kerámiát!

Hogy néz ki egy ilyen foglalkozás?

A foglalkozásokon mesélünk a művészekről és világukról, alkotásaikról. Minden foglalkozás egy kb 20 perces bevezetővel kezdődik, Bogi vagy Bogyó által. A művészi bevezető után kapsz egy technikai bevezetőt is, és pár tippet, hogy egy-egy művész stílusa hogyan vihető át az általad választott kerámiaformára.

Kinek ajánljuk?

Bátran gyere el kezdőként is, mert a művészeken túl többféle technikákról is szó lesz, melyek közül kiválaszthatod a leginkább kedvedre valót. Segítünk, hogy sikerélményed legyen és hidd el, már elsőre nagyon látványos kerámiát tudsz festeni!

És nyugodtan gyere haladóként is, mert ezek a művészek annyira inspirálóak, hogy teljesen más irányba tudják elvinni az eddig kialakult stílusodat, és az eddig a MadeByYou-ban megélt tapasztalataidat! Már a történeteik magukkal ragadóak, hát még az alkotásaik!

Csomagok, árak:

A foglalkozásokon 2 csomag közül választhattok:

KIS CSOMAG:  7.790 Ft mely magában foglalja a foglalkozás tandíját, egy szabadon választott kerámiaformát 5790 Ft értékben, a festékmázakat és eszközöket, valamint az égetés díját

NAGY CSOMAG:  9.790 Ft  mely magában foglalja a foglalkozás tandíját, egy szabadon választott kerámiaformát 7790 Ft értékben, a festékmázakat és eszközöket, valamint az égetés díját

Jelentkezés: info@madebyyou.hu

 

Hundertwasser

Miért nincsenek egyenes vonalak Hundertwasser művészetében? Hogyan adott neki inspirációt a természet? Mire próbált nevelni minket a képeivel? És hogyan teheted a saját jeleneddé az ő környezettudatos művészetét? Imrei Boglárka (Bogime) iparművész ezekre ad majd Neked választ a Hundertwasser-ihlette foglalkozásán.

Időpont: 2018. október. 9. Kedd, 18-21 óra

Helyszín: MadeByYou PEST

 

Gaudí

Mit keres egy építész egy kerámiafestő foglalkozáson? Gaudí tervei, alkotásai, motívum világa annyira inspiráló, hogy nem tudjuk figyelmen kívül hagyni. Ráadásul a sok helyütt használt mozaikjait nagyon sokféleképpen van lehetőséged megjeleníteni kerámián. Az organikus mintái, melyek átszövik építészetét, szintén gyönyörűek – megfestve is. Bogi vezeti a kezed, hogy át tudd ültetni ezeket az építészeti elemeket kerámiára.

Időpont: 2018. október. 16. Kedd, 18-21 óra

Helyszín: MadeByYou PEST

Frida Kahlo

Frida elválaszthatatlan Mexikótól és annak színeitől, folklór motívumaitól. Add át magadat mindannak, ami ebből a kultúrából őt is inspirálta és fess egy Mexikó ihlette kerámiát! Érdekel a mexikói halott-kultusz? Bogyó előadásán arról is hallhatsz, hogy miért és hogyan ünneplik a hallottak napját ebben a színes országban.

Időpont: 2018. október. 29. Hétfő, 18-21 óra

Helyszín: MadeByYou PEST

 

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

A csajokkal a MadeByYou-ban és egy pubban is tudunk beszélgetni, de a pénzt, amit elinnánk, inkább maradandó dologra költjük és még büszkék is vagyunk magunkra utána. Kocsmázás után ez nem mindig mondható el. :) Egy pont a MBY-nak, mert remek hely szociális tevékenységre. :)

Marton Edit

Nagyon szeretek a Made by You-ba járni a barátaimmal – vagy akár egyedül is – festegetni. Fantasztikus időtöltés, kikapcsol a mindennapok rohanásából. Ha sokáig nem festhetek, mindig hiányzik.

Víghné Smeller Margit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Újdonság! Fogas csempékből

Egy újabb ötlet arra, mi mindent készíthetsz még kerámiából a bögréken túl. Ennél a fogasnál olyan mintákat használtunk fel, melyekkel ...

FESS és FUSS!

  Néha futkározol? Ha nekiiramodsz, le tudsz futni most 4 km-t? Akkor június 12-én le tudsz futni 7 km-t is! :) A ...

Van még olvasnivaló itt: Aktuális, Főoldalra, Tanfolyamok (még 6 bejegyzés)
Unknown

Read previous post:
Unknown
Légy Barátunk az #Instán!

Kövesd a madebyyou_budapest Instagram oldalát, posztold kedvenc MadeByYou-ban készült kerámiáid képét a #madebyyou_budapest hashtaggel és nyerd meg a hónap alkotása...

Close