„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Kerámiafestés

Bazsa fest 200

Kerámiát festeni bármikor betérhetsz hozzánk, de ha úgy érzed, egyedül nincs elég bátorságod, először gyere el egy kiscsoportos tanfolyamunkra, ahol bevezetünk a kerámiafestés rejtelmeibe.

Ilyenkor szűkebb körben foglalkozunk Veletek, így folyamatos segítséget és útmutatást tudunk adni a kiválasztott formád megfestéséhez. Egy ilyen foglalkozás után már biztosan sokkal magabiztosabban állsz neki legközelebb ötleteid megvalósításához!

Az idei foglalkozásaink között találsz majd olyan témát, ahol különböző kultúrák mintavilágát ismerheted meg, de technikai workshopjainkat is választhatod, ahol iparművész kollégánk, Antal Balázs mutat be különböző ecsetkezelési technikákat.

Jelentkezés: info@madebyyou.hu

A foglalkozásokra két csomagot alakítottunk ki:

Kis csomag: Válassz egy kisebb formát a narancssárga polcról (4.990 Ft értékben), és válassz egy témát, ami tetszik! A kerámia és a tandíj összesen 7.400 Ft.

Nagy csomag: Válassz egy nagyobb formát a zöld polcról (7.990 Ft értékben), és válassz egy témát, ami tetszik! A kerámia és a tandíj összesen 10.400 Ft.

A legközelebbi foglalkozások témája, időpontja és helyszíne:


JÖN! JÖN! JÖN!

Impresszionizmus

Te is ámulatba esel az impresszionista festők gyönyörű műveitől? Lenyűgöz Monet, Manet, Degas, Renoir és Rippl-Rónai munkássága?

Ha te magad is kipróbálnád, hogyan lehet hasonló hatásokat létrehozni egy kerámiatárgyon, bízd csak magad Bazsára (Antal Balázs – designer, BAANTAL)! ;)

Március 27. Szerda, 18:00 – 21:00, MBY PEST


Magyaros foglalkozás

Rengeteg tájegység hatalmas mintavilága áll rendelkezésünkre Magyarországról – miért hagynánk veszni? Megmutatjuk Neked, hogyan használhatod letisztultan vagy zsúfoltan, de mindenképpen ízlésesen és modern tárgyakon is mutatósan ezeket a mintákat. Egy nagyon gazdag gyűjteménnyel készülünk – talán olyanokat is találsz majd köztük, amilyen stílusút még nem láttál. Van kedved modernizálni a hagyományt? Mi csak bíztatni tudunk, mert már csodás alkotások készültek az elmúlt években a szemünk láttára magyaros minták ihletéséből. Várunk!

    

Ezeket TI festettétek! Büszkék vagyunk rátok! :)

Március 21. Csütörtök, 18:00 – 21:00, MBY PEST


Skandináv letisztultság

A skandináv országok mintavilágát, fehér-vanília dominanciáját láthatod viszont ezen a foglalkozáson. Ha szereted a természetes és letisztult formákat, színeket és az egyszerű, lényeget megragadó mintákat, Neked ajánljuk ezt a foglalkozást.

Április 3. Szerda, 18:00 – 21:00, MBY PEST


JELENTKEZÉS: info@madebyyou.hu

A részvétel feltétele, hogy visszaigazoló levelünk után a foglalkozás díját előzetesen rendezd.

A foglalkozáson részvevők maximális létszáma 16 fő.

 

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Nagyon szeretek a Made by You-ba járni a barátaimmal – vagy akár egyedül is – festegetni. Fantasztikus időtöltés, kikapcsol a mindennapok rohanásából. Ha sokáig nem festhetek, mindig hiányzik.

Víghné Smeller Margit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

FESS és FUSS!

  Néha futkározol? Ha nekiiramodsz, le tudsz futni most 4 km-t? Akkor június 12-én le tudsz futni 7 km-t is! :) A ...

Eltörött a bögréd? Használd tovább másképp!

Nem csak te vagy néha kétbalkezes!  Mosogatás közben mi is kiejtjük a kezünkből a bögrét, az asztalon átnyúlva könyökünkkel felborítjuk ...

Van még olvasnivaló itt: Aktuális, Tanfolyamok (még 3 bejegyzés)
2019_FEBRUÁR

Read previous post:
2019_FEBRUÁR
2019 FEBRUÁRI foglalkozások

A 2019-es év kezdetén is több izgalmas programmal és eseménnyel várunk Téged! Többféle agyagos program közül is választhattok. Agyagtálakat/kínálókat készíthettek,...

Close