„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Kerámiafestés

Bazsa fest 200

 

Kerámiát festeni bármikor betérhetsz hozzánk, de ha úgy érzed, egyedül nincs elég bátorságod, először gyere el egy kiscsoportos tanfolyamunkra, ahol bevezetünk a kerámiafestés rejtelmeibe.

Ilyenkor szűkebb körben foglalkozunk Veletek, így folyamatos segítséget és útmutatást tudunk adni a kiválasztott formád megfestéséhez. Egy ilyen foglalkozás után már biztosan sokkal magabiztosabban állsz neki legközelebb ötleteid megvalósításához!

Az idei foglalkozásaink között találsz majd olyan témát, ahol különböző kultúrák mintavilágát ismerheted meg, de technikai workshopjainkat is választhatod, ahol iparművész kollégánk, Antal Balázs mutat be különböző ecsetkezelési technikákat.

Jelentkezés: info@madebyyou.hu

A foglalkozásokra két csomagot alakítottunk ki:

Kis csomag: Válassz egy kisebb formát a narancssárga polcról (5.990 Ft értékben), és válassz egy témát, ami tetszik! A kerámia és a tandíj összesen 8.400 Ft.

Nagy csomag: Válassz egy nagyobb formát a zöld polcról (7.990 Ft értékben), és válassz egy témát, ami tetszik! A kerámia és a tandíj összesen 10.400 Ft.

A legközelebbi foglalkozások témája, időpontja és helyszíne:


Művészi ecsetvonások,

avagy LESD EL BAANTAL ámulatba ejtő ecsetkezelési trükkjeit!

A következő különleges, egész napos foglalkozásunkat William Morris kézzel festett tapétái inspirálták.

   

Ahhoz, hogy Te is létre tudj hozni ehhez hasonló motívumokat, szükség lesz egy kis gyakorlásra… Épp emiatt 10 és 13 óra között rajzolással segít majd neked Bazsa beindítani a mozdulataidat, hogy könnyebben és lazábban tudj ecsetet fogni a nap második felében 14 és 17 óra között.

Gyere el Te is és tanuld meg Antal Balázs designer trükkjeit! Lesd el az árnyalási technikáit, ecsetkezelését, a tervezés fázisának folyamatait… minden apró titkot! ;)

IDŐPONT: 
Április 27., SZOMBAT, 10:00 – 17:00 óráig, MBY PEST
Június 15., SZOMBAT, 10:00 – 17:00 óráig, MBY PEST
Az árak: A foglalkozás első, rajzos blokkja 6000 Ft-ba kerül, a második részhez pedig a már megszokott kis és nagy csomagjaink közül választhatsz 8.400 Ft-ért vagy 10.400 Ft-ért tányért (pl. 18 cm-es / 28 cm-es tányér).

Kék ÉG, Kék VÍZ – Felhő és víz megjelenítése kerámián

A természeti jelenségek ábrázolása mindig kihívást és érdekességet jelent. Van bennük valami misztikum.

Vajon hogyan lehet megvalósítani, megfesteni a vizet vagy a felhőket? Ezúttal Bazsa ebben segít majd Téged!:

IDŐPONT: 
05.15., SZERDA, 18:00 – 21:00 óráig, MBY PEST
08.01., CSÜTÖRTÖK, 18:00 – 21:00 óráig, MBY PEST – TENGERPARTI TÉMA! :)

Impresszionizmus

Te is ámulatba esel az impresszionista festők gyönyörű műveitől? Lenyűgöz Monet, Manet, Degas, Renoir és Rippl-Rónai munkássága?

Ha te magad is kipróbálnád, hogyan lehet hasonló hatásokat létrehozni egy kerámiatárgyon, bízd csak magad Bazsára (Antal Balázs – designer, BAANTAL)! ;)

Március 27. Szerda, 18:00 – 21:00, MBY PEST


Magyaros foglalkozás

Rengeteg tájegység hatalmas mintavilága áll rendelkezésünkre Magyarországról – miért hagynánk veszni? Megmutatjuk Neked, hogyan használhatod letisztultan vagy zsúfoltan, de mindenképpen ízlésesen és modern tárgyakon is mutatósan ezeket a mintákat. Egy nagyon gazdag gyűjteménnyel készülünk – talán olyanokat is találsz majd köztük, amilyen stílusút még nem láttál. Van kedved modernizálni a hagyományt? Mi csak bíztatni tudunk, mert már csodás alkotások készültek az elmúlt években a szemünk láttára magyaros minták ihletéséből. Várunk!

    

Ezeket TI festettétek! Büszkék vagyunk rátok! :)

Március 21. Csütörtök, 18:00 – 21:00, MBY PEST


Skandináv letisztultság

A skandináv országok mintavilágát, fehér-vanília dominanciáját láthatod viszont ezen a foglalkozáson. Ha szereted a természetes és letisztult formákat, színeket és az egyszerű, lényeget megragadó mintákat, Neked ajánljuk ezt a foglalkozást.

Április 3. Szerda, 18:00 – 21:00, MBY PEST


JELENTKEZÉS: info@madebyyou.hu

A részvétel feltétele, hogy visszaigazoló levelünk után a foglalkozás díját előzetesen rendezd.

A foglalkozáson részvevők maximális létszáma 16 fő.

 

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

A MadeByYou-t receptre felírnám, ez egy lélekterápia. Kötelező mindenkinek!

Szegedi Petra

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mártogatós tál – Túl a bögréken sorozat IV.

Tudod, mennyi mindent festhetsz a bögréken túl? És tudod, hányféle módon variálhatod a nálunk található formákat? 'Túl a bögréken' sorozatunkban ...

Olvastad már?

Legyen Tiéd az utolsó 14 könyv egyike!  Talán már hallotad, vagy láttad a polcainkon... Tavaly a MadeByYou történetét beválogatták egy könyvbe, ...

Van még olvasnivaló itt: Aktuális, Tanfolyamok (még 3 bejegyzés)
doboz1

Read previous post:
doboz1
Tematikus agyagos foglalkozások

A puha agyaggal dolgozni különleges élmény - annyira felszabadult, mintha újból gyerekként játszanál. Ha szeretnéd, hogy festett kerámiád teljes mértékben...

Close