„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

FESS és FUSS!

bogi fut fokep 200

 

Néha futkározol?

Ha nekiiramodsz, le tudsz futni most 4 km-t?

Akkor június 12-én le tudsz futni 7 km-t is! :)

A csapatszellem, a versenyhangulat, és a még előttünk álló két hónapnyi edzésidő megadják a lendületet, erőt, kitartást hozzá, és a célba érkezve csodás érzés és egy színes és kedves társaság vár!

Gyere, fuss velünk júniusban Maraton-váltót! Fuss le Te is egy 7 km-es távot!

Legyél tagja az egyik MadeByYou-s csapatnak, és fuss a futás öröméért, a csapatszellemért, a jókedvért, a sok ülős-festős óra alatt elgémberedett tagjaid átmozgatásáért! Az ép testedért és ép lelkedért!

Miért tarts velünk?

Mindenkit, aki valamelyik MadeByYou-s csapat tagjaként fut, M E G A J Á N D É K O Z U N K  egy kis MadeByYou-s “pakk”-al, ami ennyi mindent tartalmaz, hogy legyen erőd, kedved, hangulatod futni:

egy MadeByYou-s pólót,

egy csomag egészséges “Mentes” kekszet a ledolgozott kalóriák után,

egy 1000 Ft értékű jutalom ajándékutalványt,

és egy meghívót a június 13-i kreatív tésztapartynkra – a verseny előtti estén :)

Jól hangzik?

Motivál mindez, hogy célba érj?

Akkor április 28. éjfélig  Í R J  nekünk az info@madebyyou.hu email címre, hogy szeretnél velünk futni!

Detti egy válasz emailben megírja neked a részleteket és rákérdez a pólóméretedre. A nevezési díjat mindannyian magunk álljuk, ezt Te is előzetesen tudod nekünk rendezni. Ha április 28. éjfélig elküldöd nekünk jelentkezésedet, még 5000 Ft/fő áron tudunk nevezni.

Itt találod a részleteket, az útvonalat a futanet.hu oldalán.

És kíváncsi vagy a mi motivációnkra is? Olvasd el, reméljük, hogy inspirál! :)

H A J R Á     M A D E B Y Y O U!

ERIKA: “Ha valamelyik sportág távol áll(t) tőlem.. na, akkor az a futás. Így elég merész volt, amikor tavaly januárban azt tűztem ki célul többedmagammal, hogy lefutom a 7 km-t! Nyögve-nyelősen indult a felkészülés, de ha a tavaly elkezdett futásaimra gondolok, a hála érzése tölt el, mert nem gondoltam volna, hogy ennek a „fogadásnak” köszönhetem majd, hogy teszek az Egészségemért!” A T- betűt majd kivehetjük.. talán még egy kis idő és végleg megszeretem…”

 BOGIIIIIIIII :)

DETTI: 2014-ben még csak a csomagokat őriztem, amíg a többiek futottak. 2015-ben pedig azt a célt tűztem ki magam elé, hogy én is elindulok velük! És magam is alig hittem el – sikerült lefutnom velük a távot. Sokat köszönhetek ennek a csapatnak, ezért is érzem fontosnak, hogy ezt a pillanatot is együtt élhessük meg! Idén újra :)

BAZSA: “A futással könnyebben lecsapolható a bojler. Szóval fogyáshoz kiváló. De én azért is szeretem, mert mikor azt gondolom, hogy nem bírom tovább…mégis bírom tovább . Ez engem is meglep…és ki nem örül a jó meglepetéseknek?

ÁGI: Három éve “büntetésből” mentem el futni azután, hogy megvettem egy három hónapos jóga-bérletet, és pontosan 0 alkalommal használtam. Miután lejárt, azt gondoltam, nem érdemlek meg egy újabbat, de cipőm van, gatyám van, szakadt pólóm van, irány futni – szigorúan az éj leple alatt, hogy senki ne lássa, hogy cammogok. Az első alkalommal 1,9 km-t bírtam, két felvonásban… Aztán valahogy egyre gyakrabban jártam, egyre világosabban is, egyre többet bírtam, és egyszercsak rájöttem, hogy a futás már nem büntetés, hanem jutalom. Ez lett az “én-időm”. Néha meséltem róla a MadeByYou-s kis csapatomnak, aztán a számomra is hihetetlennek tűnő terveimről is, hogy félmaratont és UltraBalatont futok, és azt vettem észre, hogy egyre jobban lelkesednek, ők is futócipőt vesznek, és engem is viszont-lelkesítenek. Közös téma és cél lett a futás – és egyszercsak ott találtuk magunkat a 2014-es maraton-váltón, egymásnak szurkolva, kiabálva, együtt lihegve és együtt nevetve.

Mindannyiunknak vannak álmai, hogy egyszer a munkánkat ez és ez a galéria állítja ki, vagy ez és ez a magazin ír rólunk. De szerintem életében nem gondolta volna egyikünk sem, hogy egyszer egy wellness magazin lapjairól fogunk Rátok mosolyogni. :) És mégis…

Gyere, 2016-ban fuss, izzadj, nevess, örülj, tésztázz, sörözz, drukkolj TE is velünk!

Í R J  ide, ha szeretnél csatlakozni egyik csapatunkhoz: i n f o @ m a d e b y y o u . h u  

Idén kettő már biztosan indul! :)

Szurkolni jönnél?

Nagyon sok szeretettel várunk! Jól fog jönni az erősítés! ;) Légy velünk a versenyen, június 12-én, és a TÉSZTA PARTY-n, június 11-én este egyaránt! Azért, hogy tudjuk, hányan leszünk, és mennyi tésztával készüljünk, kérjük, hogy írj Te is egy emailt az info@madebyyou.hu címre!

Várunk! :)

Addig edzünk, készülődünk, hangolódunk… Hangolódj Te is a tavalyi és tavalyelőtti képeink nézegetésével,

K L I K K   I D E   A  2 0 1 4 – e s F O T Ó K É R T !

I D E   P E D I G   A  2 0 1 5 – ö s   F O T Ó K É R T !

 

A MadeByYou lelkes futócsapata, ami egy év alatt ekkorát nőtt… és ez még csak a kezdet ;)

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mártogatós tál – Túl a bögréken sorozat IV.

Tudod, mennyi mindent festhetsz a bögréken túl? És tudod, hányféle módon variálhatod a nálunk található formákat? 'Túl a bögréken' sorozatunkban ...

Mit árulnak el rólunk a színek?

Elmerengtél már azon, hogy amikor festeni jössz a MadeByYou-ba, miért éppen azokat a színeket választod, amikor festékekért nyúlsz? Ha eddig még nem, ...

Van még olvasnivaló itt: Blog (még 2 bejegyzés)
palyazat fokep

Read previous post:
palyazat fokep
Mutasd meg kreativitásodat! FOTÓPÁLYÁZAT

    Eddig csak a családod és barátaid látták alkotásaid? Vagy talán még ők sem? Ne hagyd porosodni műveidet, engedd...

Close