„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

FESS és FUSS!

bogi fut fokep 200

 

Néha futkározol?

Ha nekiiramodsz, le tudsz futni most 4 km-t?

Akkor június 12-én le tudsz futni 7 km-t is! :)

A csapatszellem, a versenyhangulat, és a még előttünk álló két hónapnyi edzésidő megadják a lendületet, erőt, kitartást hozzá, és a célba érkezve csodás érzés és egy színes és kedves társaság vár!

Gyere, fuss velünk júniusban Maraton-váltót! Fuss le Te is egy 7 km-es távot!

Legyél tagja az egyik MadeByYou-s csapatnak, és fuss a futás öröméért, a csapatszellemért, a jókedvért, a sok ülős-festős óra alatt elgémberedett tagjaid átmozgatásáért! Az ép testedért és ép lelkedért!

Miért tarts velünk?

Mindenkit, aki valamelyik MadeByYou-s csapat tagjaként fut, M E G A J Á N D É K O Z U N K  egy kis MadeByYou-s “pakk”-al, ami ennyi mindent tartalmaz, hogy legyen erőd, kedved, hangulatod futni:

egy MadeByYou-s pólót,

egy csomag egészséges “Mentes” kekszet a ledolgozott kalóriák után,

egy 1000 Ft értékű jutalom ajándékutalványt,

és egy meghívót a június 13-i kreatív tésztapartynkra – a verseny előtti estén :)

Jól hangzik?

Motivál mindez, hogy célba érj?

Akkor április 28. éjfélig  Í R J  nekünk az info@madebyyou.hu email címre, hogy szeretnél velünk futni!

Detti egy válasz emailben megírja neked a részleteket és rákérdez a pólóméretedre. A nevezési díjat mindannyian magunk álljuk, ezt Te is előzetesen tudod nekünk rendezni. Ha április 28. éjfélig elküldöd nekünk jelentkezésedet, még 5000 Ft/fő áron tudunk nevezni.

Itt találod a részleteket, az útvonalat a futanet.hu oldalán.

És kíváncsi vagy a mi motivációnkra is? Olvasd el, reméljük, hogy inspirál! :)

H A J R Á     M A D E B Y Y O U!

ERIKA: “Ha valamelyik sportág távol áll(t) tőlem.. na, akkor az a futás. Így elég merész volt, amikor tavaly januárban azt tűztem ki célul többedmagammal, hogy lefutom a 7 km-t! Nyögve-nyelősen indult a felkészülés, de ha a tavaly elkezdett futásaimra gondolok, a hála érzése tölt el, mert nem gondoltam volna, hogy ennek a „fogadásnak” köszönhetem majd, hogy teszek az Egészségemért!” A T- betűt majd kivehetjük.. talán még egy kis idő és végleg megszeretem…”

 BOGIIIIIIIII :)

DETTI: 2014-ben még csak a csomagokat őriztem, amíg a többiek futottak. 2015-ben pedig azt a célt tűztem ki magam elé, hogy én is elindulok velük! És magam is alig hittem el – sikerült lefutnom velük a távot. Sokat köszönhetek ennek a csapatnak, ezért is érzem fontosnak, hogy ezt a pillanatot is együtt élhessük meg! Idén újra :)

BAZSA: “A futással könnyebben lecsapolható a bojler. Szóval fogyáshoz kiváló. De én azért is szeretem, mert mikor azt gondolom, hogy nem bírom tovább…mégis bírom tovább . Ez engem is meglep…és ki nem örül a jó meglepetéseknek?

ÁGI: Három éve “büntetésből” mentem el futni azután, hogy megvettem egy három hónapos jóga-bérletet, és pontosan 0 alkalommal használtam. Miután lejárt, azt gondoltam, nem érdemlek meg egy újabbat, de cipőm van, gatyám van, szakadt pólóm van, irány futni – szigorúan az éj leple alatt, hogy senki ne lássa, hogy cammogok. Az első alkalommal 1,9 km-t bírtam, két felvonásban… Aztán valahogy egyre gyakrabban jártam, egyre világosabban is, egyre többet bírtam, és egyszercsak rájöttem, hogy a futás már nem büntetés, hanem jutalom. Ez lett az “én-időm”. Néha meséltem róla a MadeByYou-s kis csapatomnak, aztán a számomra is hihetetlennek tűnő terveimről is, hogy félmaratont és UltraBalatont futok, és azt vettem észre, hogy egyre jobban lelkesednek, ők is futócipőt vesznek, és engem is viszont-lelkesítenek. Közös téma és cél lett a futás – és egyszercsak ott találtuk magunkat a 2014-es maraton-váltón, egymásnak szurkolva, kiabálva, együtt lihegve és együtt nevetve.

Mindannyiunknak vannak álmai, hogy egyszer a munkánkat ez és ez a galéria állítja ki, vagy ez és ez a magazin ír rólunk. De szerintem életében nem gondolta volna egyikünk sem, hogy egyszer egy wellness magazin lapjairól fogunk Rátok mosolyogni. :) És mégis…

Gyere, 2016-ban fuss, izzadj, nevess, örülj, tésztázz, sörözz, drukkolj TE is velünk!

Í R J  ide, ha szeretnél csatlakozni egyik csapatunkhoz: i n f o @ m a d e b y y o u . h u  

Idén kettő már biztosan indul! :)

Szurkolni jönnél?

Nagyon sok szeretettel várunk! Jól fog jönni az erősítés! ;) Légy velünk a versenyen, június 12-én, és a TÉSZTA PARTY-n, június 11-én este egyaránt! Azért, hogy tudjuk, hányan leszünk, és mennyi tésztával készüljünk, kérjük, hogy írj Te is egy emailt az info@madebyyou.hu címre!

Várunk! :)

Addig edzünk, készülődünk, hangolódunk… Hangolódj Te is a tavalyi és tavalyelőtti képeink nézegetésével,

K L I K K   I D E   A  2 0 1 4 – e s F O T Ó K É R T !

I D E   P E D I G   A  2 0 1 5 – ö s   F O T Ó K É R T !

 

A MadeByYou lelkes futócsapata, ami egy év alatt ekkorát nőtt… és ez még csak a kezdet ;)

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

A MadeByYou-t receptre felírnám, ez egy lélekterápia. Kötelező mindenkinek!

Szegedi Petra

Azért járok Hozzátok, hogy tapasztalatokat szerezzek, hogy elfeledjek minden stresszt az életemben, hogy létrehozzak valamit, amivel örömet szerezhetek, ami csak az én érdemem, ha szép, ha pedig vmi nem sikerült teljesen, abból tanulhatok, mást meg nem okolhatok érte. :)

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Olvastad már?

Legyen Tiéd az utolsó 14 könyv egyike!  Talán már hallotad, vagy láttad a polcainkon... Tavaly a MadeByYou történetét beválogatták egy könyvbe, ...

Hogyan válassz mintát?

Vannak, akik konkrét elképzelésekkel érkeznek a MadeByYou-ba, és vannak, akik csak az üzletben gondolják ki, mit fognak festeni. A spontán ...

Van még olvasnivaló itt: Blog (még 1 bejegyzés)
palyazat fokep

Read previous post:
agyag_index2
Az én művem! Elejétől a végéig!

Készíts agyagból kaspót vagy kínálót ezzel a különleges technikával! Designerünk, Bazsa lesz a segítségedre, ha benevezel. Ezek mind Rád várnak:...

Close