„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Olvastad már?

konyv 200

Legyen Tiéd az utolsó 14 könyv egyike! 

Talán már hallotad, vagy láttad a polcainkon… Tavaly a MadeByYou történetét beválogatták egy könyvbe, melyben csak magyar vállalkozók igaz történetei olvashatóak. A címe ‘A siker hullámhosszán’ – mert szinte minden sztoriban vannak mélymenetek, megpróbáltatások, bukások, és vannak ugyanígy magaslatok, szép és jól meglovagolható hullámok is.

Miről szól a mi történetünk?

A MadeByYou sztorija számomra még 2006-ban kezdődött egy nagy szerelemmel – belezúgtam az ötletbe. Hónapokig csak álmodozásként volt jelen az életemben, aztán szép lassan megérkezett a hit is, hogy én ezt akarom és képes is vagyok rá… Nem voltam egyedül az álmodozásban – ahogy később a nehéz pillanatokban sem… Olvasd el, hogyan csatlakozott hozzám Linda, Juci, Detti és a többiek!

Bevallom, nehezen “terítettem ki a szennyest”. Még ma is zavarban vagyok kicsit, ha valakinek átadom a könyvet, mert sok olyan dolgot is leírtam ebben a pár oldalban, amire egyáltalán nem vagyok büszke. De végül ezek a kínos élmények is előbbre vittek.

Történetemmel azt üzenem, hogy merj hinni az álmaidban, merj azzal foglalkozni, amit szeretsz, merj erről másoknak is áradozni, és azokra hallgass, akik támogatnak, ne azokra, akik lebeszélnek róla… bármilyen álomról is legyen szó.

Te is szívesen belefognál valami újba? Megtanulnál valamit, ami már gyermekkorod óta érdekel? Esetleg régóta azon gondolkozol, hogy vállalkozást indítasz?

Akkor hadd’ adjunk most Neked egy kis erőt, hitet és inspirációt!

‘A siker hullámhosszán’ c. könyv bolti ára 3990 Ft.

De mi újra kigondoltunk egy ennél sokkal jobb, és “médbájjúsabb” ajánlatot:

Ha megrendeled a könyvet,
akkor ezért az árért megkapod az utolsó 14 könyv egyikét,
dedikálva és személyes üzenettel ellátva,
és meghívunk egy foglalkozásunkra – Mit is jelent ez?
Ingyenes tanfolyam-belépőt kapsz bármelyik foglalkozásunkra,
melyhez 4 db 500 Ft-os kupon is jár!
(A kuponokat felhasználhatod a megfestendő kerámiád árába)
Ha számolsz, végülis jobban jársz: Lesz egy bérleted is és egy könyved is! :)

 

Nézd meg itt, hogy milyen foglalkozások közül választhatsz idén télen-tavasszal:

(A foglalkozás ajánlatainkról itt olvashatsz bővebben.)

 

Ha kíváncsi vagy a MadeByYou történetére, és még 25 másik magyar kisvállalkozás sikereire, akkor

írj mielőbb egy megrendelő emailt az agi@madebyyou.hu címre!

A tárgymezőbe csak annyit írj: ‘könyv’.

Egy válaszlevélben küldjük a fizetés és átvétel lehetséges megoldásait. Ne feledd, az utolsó 14 darab egyike lehet a Tiéd!

 

“Jól csak a szívével lát az ember…” ha úgy érzed, ez most neked vagy egy számodra fontos emberhez szól, és egy kis inspirációra, bátorításra van szükséged, hallgass a szívdre, és rendeld meg!

Ha pedig a szíved még nem győzött volna meg, olvass bele a történetbe…

Íme két rövid részlet:

“…Egy pici asztalhoz ülünk ketten, és elfeledkezünk egy időre a külvilágról. A munkahelyünkről, ahonnan menekülnénk, a pasi ügyeinkről amik már megint olyan kuszák, a szorongásainkról, hogy nem vagyunk elég jók… az élethez. Ahhoz, hogy az életben a saját mércénk szerint helyt álljunk.

De most csak mi vagyunk ketten, messziről jött lelki társak, és ez a hely, ami elvarázsol és befogad minket. Kicsit irigykedem. Arra gondolok, milyen jó a bécsieknek, hogy ők nap mint nap eljöhetnek ide. És arra vágyom, bár én is eljárhatnék egy ilyen helyre Budapesten.

Formát választok, egy kerek dobozkát. Elkezdem tervezgetni rá a mintát, aztán egyszercsak megáll a kezemben a ceruza… Én ezt akarom. Akarok egy ilyen helyet Budapesten. És jön a félelmetes, minden józan gondolatot félresöprő vágy: magam akarom megcsinálni ezt a helyet Pesten. Minden ceruza és ecsetvonással egy új ötlet fogalmazódik meg bennem…”

“…Két évvel később félhomályban fekszem, egyedül kuporogva az otthoni ágyon, ami nem is olyan rég még kettőnket ölelt. Az arcomra rászáradtak a könnycseppek, már sírni sem tudok. Csak egy tompa nyomást érzek. A gyomromban, a mellkasomban. Megálltak a fejemben a gondolatok, maga alá gyűrt a tanácstalanság. Körülöttem pedig rendetlenség, egy ideje se kedvem, se időm nem volt takarítani. Péntek este van. Mióta megnyílt a MadeByYou, úgy alakult ki, hogy ez lett a szabadnapom.

Eszembe jut, hogy másfél éve ilyenkor valami buliba indultam volna, Vele, egy mámoros éjszaka és egy pihenős hétvége ígéretével. Kibeszéltük és kitáncoltuk volna magunkból a hétköznapok nyűgjeit a barátainkkal, és vasárnap délutánig felszabadultak és boldogok lettünk volna. Aztán hétfőtől péntekig meg csak kibírjuk valahogy.

Most meg?…”

“…Santiago kezdett megérteni valami fontosat: az elhatározás csak a kezdet. Az embert, amint határoz, nagy erejű áramlat ragadja el, és olyan helyekre sodorja, ami a döntés pillanatában eszébe sem jutott.” Paulo Coelho – Az alkimista 

Te hogyan határozol? :)

Itt tudod megrendelni a könyvet és a hozzá járó ajándékokat: detti@madebyyou.hu, a tárgymezőbe csak annyit írj: ‘könyv’!

Ha pedig elolvastad, vagy megajándékozott szeretteid elolvasták, szívesen veszem, ha megosztjátok velem véleményeteket, érzéseiteket, gondolataitokat! Köszönöm érdeklődésedet és bizalmadat!

Ági

 

Akik már olvasták…

“Ági, nagyon köszönöm! :) Újra és újra nagyon jó érzéssel tölt el olvasni a szavaid. Kellenek ezek a történetek, hogy lássunk végre élő példákat is arra, hogy igen is megéri követni az álmainkat, valódi vágyainkat. Mert ha mi boldogok vagyunk, akkor abból mások is osztozni szeretnének. Elég, ha csak arra gondolok, mennyire szeretek Nálatok lenni ;) Szóval köszönöm, hogy Te is megosztottad! Engem nagyon inspirál és azt üzeni Hajrá! :)” Lipcsei Mariann

“Kedves Ágnes! Tegnap a Made by you Budában jártunk a gyerekeimmel, és a végén megvettük a könyvet is. Egyrészt még az este belelapoztam, és már most nagyon tetszik, másrészt pedig, amit tegnap nem láttam az üzletben, dedikált, sokak által aláírt példányt kaptam, amit nagyon szépen köszönök, ez külön emeli a könyv értékét :) Gratulálok Nektek, és mindenkinek, aki a sikeres vállalkozást tudhat a magáénak, és azt gondolom, sok hasonló portrékönyvre lenne szükség, hogy a most pályakezdő fiatalok, mint hamarosan az én egyetemista gyerekeim is kedvet kapjanak a vállalkozáshoz, és meggyőződjenek újból arról, hogy kitartással, szorgalommal, meg persze egy jó alapötlettel ők is sikeres magyar emberek lehetnek majd.” Kováts Ágnes

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

A csajokkal a MadeByYou-ban és egy pubban is tudunk beszélgetni, de a pénzt, amit elinnánk, inkább maradandó dologra költjük és még büszkék is vagyunk magunkra utána. Kocsmázás után ez nem mindig mondható el. :) Egy pont a MBY-nak, mert remek hely szociális tevékenységre. :)

Marton Edit

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mit árulnak el rólunk a színek?

Elmerengtél már azon, hogy amikor festeni jössz a MadeByYou-ba, miért éppen azokat a színeket választod, amikor festékekért nyúlsz? Ha eddig még nem, ...

Az étel nem játék! Vagy mégis?

Bár nem voltak szigorú szüleim, hallottam én is gyerekkoromban többször, hogy 'Az étel nem játék!' De mit tehetünk, ha nem ...

Van még olvasnivaló itt: Blog (még 4 bejegyzés)
mozaik

Read previous post:
mozaik
Mozaik technika

Törött csempék, bögrék, tányérok és egyéb kerámiák újrahasznosításával készíts magadnak mediterrán hangulatú kaspót vagy színes, jókedvre-derítő tükörkeretet! Készíts mozaikkal borított...

Close