„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Örökítsd meg a pici mancsokat! Fess kézzel-lábbal!

keznyomok600

Ha pici gyermeked van, ez a bejegyzés biztosan tetszeni fog. Ha idősebbek a gyerekek, vagy Te magad vagy örök gyerek, akkor is beindíthatja a fantáziád.

Festeni általában ecsettel szoktunk, de a MadeByYou-ban más fantáziadús eszközöket is igyekszünk bevonni az alkotásba. A szivacsot, a csipkét, a fonalat és a papírt eddig is felkínáltuk Nektek festésre, most arra buzdítunk Benneteket, hogy használjátok a kezeteket! Készítsetek kéz, ujj és akár láblenyomatokat!

A babák, gyerekek pici kezét és lábát befesthetjük egy választott színnel, ezzel tudunk róluk lenyomatot készíteni. Színválasztásnál arra kell figyelnünk, hogy  sötét színnel “nyomdázzunk”, hiszen ez a lenyomat egyetlen vékony réteg lesz, ami világoskék, világosrózsaszín vagy sárga színnél nem lesz jól látható a háttéren – se a világoson, se a sötéten!

Egy kis történetet is csempészhetünk a nyomdázásba, mint ezen a tálon, amin Adél “végigsétált”:

Vagy a kéz és lábnyomokba beleképzelhetünk más formákat is, pl. állatokat, virágokat, vagy élethelyzeteket, mint ezeken a képeken:

És nem csak gyerekek nyomdázhatnak, a mi nagy felnőtt kezeink is érdekesek, viccesek lehetnek. Írjunk alá a kéznyomunkkal, vagy ujjlenyomatunkkal! Ha pont elegendő festéket használunk, a kéz vonalai és az ujjlenyomat szépen kirajzolódnak.

Mivel a festékeink vizes alapúak, lemoshatóak a bőrről. Biztosan nem okoznak bőrirritációt sem. Bátran ajánjuk, hogy engedd saját vagy gyermeked bőrével érintkezni, és készítsetek kéz, ujj, vagy talplenyomatot! A merészebbeknek pedig ajánljuk figyelmébe ezt a “mintha-szettet”. Kellemes alkotást!

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

A csajokkal a MadeByYou-ban és egy pubban is tudunk beszélgetni, de a pénzt, amit elinnánk, inkább maradandó dologra költjük és még büszkék is vagyunk magunkra utána. Kocsmázás után ez nem mindig mondható el. :) Egy pont a MBY-nak, mert remek hely szociális tevékenységre. :)

Marton Edit

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mutasd meg kreativitásodat! FOTÓPÁLYÁZAT

    Eddig csak a családod és barátaid látták alkotásaid? Vagy talán még ők sem? Ne hagyd porosodni műveidet, engedd inkább, hogy ...

‘Túl a bögréken’ sorozat II.

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, ...

Van még olvasnivaló itt: Blog, Főoldalra (még 23 bejegyzés)
single

Read previous post:
single
Mit árulnak el rólunk a színek?

Elmerengtél már azon, hogy amikor festeni jössz a MadeByYou-ba, miért éppen azokat a színeket választod, amikor festékekért nyúlsz? Ha eddig még nem,...

Close