„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Inspiráció: Ötleteket hoztunk Nektek Bécsből

patchwork 600

A héten meglátogattuk Gabit és Saidot, az első MadeByYou megálmodóit. Két kedves, életvidám embert ismertünk meg személyükben 5 évvel ezelőtt, akik azóta is töretlen lelkesedéssel dolgoznak. Mindig nagyon feltöltődünk, és szakmailag-emberileg is sokat tanulunk, amikor találkozunk velük. Ezúttal mindannyian felkerekedtünk, és együtt utaztunk el a bécsi villámlátogatásra. Linda, Joli, Bogi és Ági csapatát a legkisebb MadeByYou-s, Adél is színesítette.

Az első, 15 éve megnyílt MadeByYou Bécs 9. kerületében található, közel a Nasch Markt-hoz és a Karlsplatz-hoz. Hozzánk képest óriás :)

Mindig változik benne valami: a falak színei, a polcok, az elrendezés. Évszakonként érkeznek új formák és új színek. Mi is erre törekszünk…

A lelki feltöltődés mellett inspirációért és ötletekért is mentünk. A kölönböző országokban és városokban lévő MadeByYou-k mindig megosztják egymással az újításaikat, ötleteiket. Láthatjátok, hogy a bécsi MadeByYou (is) pöttyös lázban ég. Nálunk is a pöttyözős az egyik legnépszerűbb technika mostanában. Egyszerű, de nagyon látványos, és sokféleképpen variálható.

A pöttyöket kombinálhatod más mintákkal is. Ennek a tányérnak csak a közepe pöttyös, de ott igazán sűrűn.

K, mint kreativitás, K, mint közösség, K, mint kerámia. K, mint ….? Neked mit jelent?

Próbáltatok már antik hatást elérni a festékeinkkel? A domború kontúr és a szivacsos ‘antikolás’ mellett ez is egy jó technika: domború, habos máz a formák peremén.

Csak fekete kontúr és átlátszó máz látható ezen a kínáló tálon, mégis nagyon látványos a peremen körbefutó minta által.

Patchwork és kerámia? Ha van hozzá türelmed, miért ne?

A kerámiamázat lazúrosan, egy rétegben vagy vízzel hígítva is használhatod. Így akvarell hatást érsz el.

A gyerekek (és nem ritkán a felnőttek) nagy örömére, Bécsben rengeteg féle állatka várja alkotókedvű gazdáját. Itt csókos szájú békalány figyeli a vágyakozó (vagy elvágyódó?) békafiút :)

Írj alá az ujjlenyomatoddal, és személyesítsd meg! Ez a nagy kínálótál egy tanárnőnek készült, és az egész osztály alárta neki – ujjal is, kontúrral is.

Meglátogattuk a másodikként nyílt bécsi MadeByYou stúdiót is, melyet Miriam vezet Bécs 4. kerületében.

Miriam tele van energiával, újabb és újabb ötletekkel, és úgy rendezte be a stúdió egy-egy szegletét, mintha lakberendezési bolt lenne. Egyetlen térben rengeteg hangulattal, stílussal és elképzeléssel találkozhat nála az ember.

Mi jól éreztük magunkat, reméljük, számotokra is inspirációt jelentettek a képek! Hamarosan még több ötlettel jelentkezünk ‘Túl a bögréken’ sorozatunkban.

Addig is, talán minden MadeByYou-s mottója, stílusosan kerámiabetűkkel:

And You’ll be happy!

 

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Nagyon szeretek a Made by You-ba járni a barátaimmal – vagy akár egyedül is – festegetni. Fantasztikus időtöltés, kikapcsol a mindennapok rohanásából. Ha sokáig nem festhetek, mindig hiányzik.

Víghné Smeller Margit

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Inspiráció: Minták és ötletek Prágából

Múlt héten meglátogattuk Lidat, kedves prágai barátunkat. Kerámiafestő stúdióját és a cseh fővárost is kíváncsi szemekkel pásztáztuk, és nem is ...

Szerelmem: Portugália

Nem titkolom. A kék-fehér csempék (és a színesek is), a fekete-fehér apró, különféle mintázatban lerakott járókövek, a portugál életérzés, édes-szomorkás hangulat, ...

Van még olvasnivaló itt: Blog (még 12 bejegyzés)
ora 600

Read previous post:
ora 600
‘Túl a bögréken’ sorozat II.

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre,...

Close