„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Inspiráció: Ötleteket hoztunk Nektek Bécsből

patchwork 600

A héten meglátogattuk Gabit és Saidot, az első MadeByYou megálmodóit. Két kedves, életvidám embert ismertünk meg személyükben 5 évvel ezelőtt, akik azóta is töretlen lelkesedéssel dolgoznak. Mindig nagyon feltöltődünk, és szakmailag-emberileg is sokat tanulunk, amikor találkozunk velük. Ezúttal mindannyian felkerekedtünk, és együtt utaztunk el a bécsi villámlátogatásra. Linda, Joli, Bogi és Ági csapatát a legkisebb MadeByYou-s, Adél is színesítette.

Az első, 15 éve megnyílt MadeByYou Bécs 9. kerületében található, közel a Nasch Markt-hoz és a Karlsplatz-hoz. Hozzánk képest óriás :)

Mindig változik benne valami: a falak színei, a polcok, az elrendezés. Évszakonként érkeznek új formák és új színek. Mi is erre törekszünk…

A lelki feltöltődés mellett inspirációért és ötletekért is mentünk. A kölönböző országokban és városokban lévő MadeByYou-k mindig megosztják egymással az újításaikat, ötleteiket. Láthatjátok, hogy a bécsi MadeByYou (is) pöttyös lázban ég. Nálunk is a pöttyözős az egyik legnépszerűbb technika mostanában. Egyszerű, de nagyon látványos, és sokféleképpen variálható.

A pöttyöket kombinálhatod más mintákkal is. Ennek a tányérnak csak a közepe pöttyös, de ott igazán sűrűn.

K, mint kreativitás, K, mint közösség, K, mint kerámia. K, mint ….? Neked mit jelent?

Próbáltatok már antik hatást elérni a festékeinkkel? A domború kontúr és a szivacsos ‘antikolás’ mellett ez is egy jó technika: domború, habos máz a formák peremén.

Csak fekete kontúr és átlátszó máz látható ezen a kínáló tálon, mégis nagyon látványos a peremen körbefutó minta által.

Patchwork és kerámia? Ha van hozzá türelmed, miért ne?

A kerámiamázat lazúrosan, egy rétegben vagy vízzel hígítva is használhatod. Így akvarell hatást érsz el.

A gyerekek (és nem ritkán a felnőttek) nagy örömére, Bécsben rengeteg féle állatka várja alkotókedvű gazdáját. Itt csókos szájú békalány figyeli a vágyakozó (vagy elvágyódó?) békafiút :)

Írj alá az ujjlenyomatoddal, és személyesítsd meg! Ez a nagy kínálótál egy tanárnőnek készült, és az egész osztály alárta neki – ujjal is, kontúrral is.

Meglátogattuk a másodikként nyílt bécsi MadeByYou stúdiót is, melyet Miriam vezet Bécs 4. kerületében.

Miriam tele van energiával, újabb és újabb ötletekkel, és úgy rendezte be a stúdió egy-egy szegletét, mintha lakberendezési bolt lenne. Egyetlen térben rengeteg hangulattal, stílussal és elképzeléssel találkozhat nála az ember.

Mi jól éreztük magunkat, reméljük, számotokra is inspirációt jelentettek a képek! Hamarosan még több ötlettel jelentkezünk ‘Túl a bögréken’ sorozatunkban.

Addig is, talán minden MadeByYou-s mottója, stílusosan kerámiabetűkkel:

And You’ll be happy!

 

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Nagyon szeretek a Made by You-ba járni a barátaimmal – vagy akár egyedül is – festegetni. Fantasztikus időtöltés, kikapcsol a mindennapok rohanásából. Ha sokáig nem festhetek, mindig hiányzik.

Víghné Smeller Margit

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Az étel nem játék! Vagy mégis?

Bár nem voltak szigorú szüleim, hallottam én is gyerekkoromban többször, hogy 'Az étel nem játék!' De mit tehetünk, ha nem ...

‘Túl a bögréken’ sorozat II.

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, ...

Van még olvasnivaló itt: Blog (még 12 bejegyzés)
ora 600

Read previous post:
ora 600
‘Túl a bögréken’ sorozat II.

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre,...

Close