„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Inspiráció: Ötleteket hoztunk Nektek Bécsből

patchwork 600

A héten meglátogattuk Gabit és Saidot, az első MadeByYou megálmodóit. Két kedves, életvidám embert ismertünk meg személyükben 5 évvel ezelőtt, akik azóta is töretlen lelkesedéssel dolgoznak. Mindig nagyon feltöltődünk, és szakmailag-emberileg is sokat tanulunk, amikor találkozunk velük. Ezúttal mindannyian felkerekedtünk, és együtt utaztunk el a bécsi villámlátogatásra. Linda, Joli, Bogi és Ági csapatát a legkisebb MadeByYou-s, Adél is színesítette.

Az első, 15 éve megnyílt MadeByYou Bécs 9. kerületében található, közel a Nasch Markt-hoz és a Karlsplatz-hoz. Hozzánk képest óriás :)

Mindig változik benne valami: a falak színei, a polcok, az elrendezés. Évszakonként érkeznek új formák és új színek. Mi is erre törekszünk…

A lelki feltöltődés mellett inspirációért és ötletekért is mentünk. A kölönböző országokban és városokban lévő MadeByYou-k mindig megosztják egymással az újításaikat, ötleteiket. Láthatjátok, hogy a bécsi MadeByYou (is) pöttyös lázban ég. Nálunk is a pöttyözős az egyik legnépszerűbb technika mostanában. Egyszerű, de nagyon látványos, és sokféleképpen variálható.

A pöttyöket kombinálhatod más mintákkal is. Ennek a tányérnak csak a közepe pöttyös, de ott igazán sűrűn.

K, mint kreativitás, K, mint közösség, K, mint kerámia. K, mint ….? Neked mit jelent?

Próbáltatok már antik hatást elérni a festékeinkkel? A domború kontúr és a szivacsos ‘antikolás’ mellett ez is egy jó technika: domború, habos máz a formák peremén.

Csak fekete kontúr és átlátszó máz látható ezen a kínáló tálon, mégis nagyon látványos a peremen körbefutó minta által.

Patchwork és kerámia? Ha van hozzá türelmed, miért ne?

A kerámiamázat lazúrosan, egy rétegben vagy vízzel hígítva is használhatod. Így akvarell hatást érsz el.

A gyerekek (és nem ritkán a felnőttek) nagy örömére, Bécsben rengeteg féle állatka várja alkotókedvű gazdáját. Itt csókos szájú békalány figyeli a vágyakozó (vagy elvágyódó?) békafiút :)

Írj alá az ujjlenyomatoddal, és személyesítsd meg! Ez a nagy kínálótál egy tanárnőnek készült, és az egész osztály alárta neki – ujjal is, kontúrral is.

Meglátogattuk a másodikként nyílt bécsi MadeByYou stúdiót is, melyet Miriam vezet Bécs 4. kerületében.

Miriam tele van energiával, újabb és újabb ötletekkel, és úgy rendezte be a stúdió egy-egy szegletét, mintha lakberendezési bolt lenne. Egyetlen térben rengeteg hangulattal, stílussal és elképzeléssel találkozhat nála az ember.

Mi jól éreztük magunkat, reméljük, számotokra is inspirációt jelentettek a képek! Hamarosan még több ötlettel jelentkezünk ‘Túl a bögréken’ sorozatunkban.

Addig is, talán minden MadeByYou-s mottója, stílusosan kerámiabetűkkel:

And You’ll be happy!

 

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Olyan hely, ahol nem kell rohanni, ahol bármikor kedvesen segítetek ha kérjük, de mégsem “lógtok” az ember nyakán. Nagyon emberi, a szó legjobb értelmében.

Bedő Hajni

Azért járok Hozzátok, hogy tapasztalatokat szerezzek, hogy elfeledjek minden stresszt az életemben, hogy létrehozzak valamit, amivel örömet szerezhetek, ami csak az én érdemem, ha szép, ha pedig vmi nem sikerült teljesen, abból tanulhatok, mást meg nem okolhatok érte. :)

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mártogatós tál – Túl a bögréken sorozat IV.

Tudod, mennyi mindent festhetsz a bögréken túl? És tudod, hányféle módon variálhatod a nálunk található formákat? 'Túl a bögréken' sorozatunkban ...

Mozaik technika

Törött csempék, bögrék, tányérok és egyéb kerámiák újrahasznosításával készíts magadnak mediterrán hangulatú kaspót vagy színes, jókedvre-derítő tükörkeretet! Készíts mozaikkal borított mediterrán ...

Van még olvasnivaló itt: Blog (még 11 bejegyzés)
ora 600

Read previous post:
ora 600
‘Túl a bögréken’ sorozat II.

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre,...

Close