„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

‘Túl a bögréken’ sorozat I.

kanaltarto 600

Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy lapos tányér. Minden tárgy, melyet ebben a sorozatban bemutatunk, megvalósítható a MadeByYou-ban található kerámiák felhasználásával, átalakításával. Azt a két tulajdonságot vettük alapul, hogy a natúr formák fúrhatóak, csiszolhatóak, a máz pedig egymáshoz érintkező felületeket örökre összeragaszt a kemencében. Ez sok új tárgynak teret ad… Neked is jó ötletelést, és jó alkotást kívánunk! Inspiráció gyanánt itt az egyik ötletünk.

I. Felakasztható kanáltartó

Sokáig a bögrék közé szórva száradtak a MadeByYou-ban a kanalak, de ezt megelégeltük, és egy fül nélküli bögrét kifúrva, festettünk a kanalaknak egy szárítót, egyben tárolót. Otthonra festhetsz külön tartót a késeknek, villáknak, vagy éppen a mosogatószivacsnak is.

Így kezdj hozzá:

Szükséged lesz egy bögrére, festékekre, kontúrokra, ceruzára, ecsetekre, vízre, és egy fúróra.

Még mielőtt hozzálátnál a festéshez, ki kell fúrni a kerámiát 2-3 cm-re a peremétől. Így csinálunk helyet az akasztónak. A fúrást szívesen elvégezzük Neked a MadeByYou-ban. A kerámiaport, mely a fúráskor keletkezik, mindenképp távolítsd el a felületről egy vizes szivaccsal!

Először fesd meg a bögre belső felét…

… majd fesd meg a külső oldalát is. Tudod, ha erős színt szeretnél, három réteg festéket használj!

Ceruzával rajzold meg a mintát, melyet szeretnél ráfesteni. Mi evőeszközöket rajzoltunk a MadeByYou-ban lévő kanáltartóra, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, mit tartunk benne. Te engedd szabadon a fantáziád, és dekoráld kedvedre!

A ceruzavonalakat kontúrral megerősítettük, és a kanalakat-villákat kifestettük. Az üres felületeket pöttyökkel díszítettük. Te fesd meg úgy a saját evőeszköz-tartódat, ahogy Neked tetszik!

És íme, így néz ki a mi kanáltartónk égetés után és használat közben.

Ha Neked is van olyan ötleted, mely helyet kaphatna ‘Túl a bögréken’ sorozatunkban, küldd el nekünk, szívesen bemutatjuk. Jó ötletelést és jó alkotást!

Ez a munkánk megjelent az Amelie Kreatív Magazin – ban.

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

A MadeByYou-t receptre felírnám, ez egy lélekterápia. Kötelező mindenkinek!

Szegedi Petra

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Az étel nem játék! Vagy mégis?

Bár nem voltak szigorú szüleim, hallottam én is gyerekkoromban többször, hogy 'Az étel nem játék!' De mit tehetünk, ha nem ...

‘Túl a bögréken’ sorozat I.

Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy ...

Van még olvasnivaló itt: Blog (még 13 bejegyzés)
boguslaw sliwinski

Read previous post:
video MadeByYou
VIDEÓK – Tanulj meg új technikákat!

Tanulj meg néhány kerámiafestő technikát! Ezek a videók segítségedre lesznek, már azelőtt, hogy mi a MadeByYou-ban elmagyaráznánk, mit és hogyan...

Close