„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

‘Túl a bögréken’ sorozat I.

kanaltarto 600

Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy lapos tányér. Minden tárgy, melyet ebben a sorozatban bemutatunk, megvalósítható a MadeByYou-ban található kerámiák felhasználásával, átalakításával. Azt a két tulajdonságot vettük alapul, hogy a natúr formák fúrhatóak, csiszolhatóak, a máz pedig egymáshoz érintkező felületeket örökre összeragaszt a kemencében. Ez sok új tárgynak teret ad… Neked is jó ötletelést, és jó alkotást kívánunk! Inspiráció gyanánt itt az egyik ötletünk.

I. Felakasztható kanáltartó

Sokáig a bögrék közé szórva száradtak a MadeByYou-ban a kanalak, de ezt megelégeltük, és egy fül nélküli bögrét kifúrva, festettünk a kanalaknak egy szárítót, egyben tárolót. Otthonra festhetsz külön tartót a késeknek, villáknak, vagy éppen a mosogatószivacsnak is.

Így kezdj hozzá:

Szükséged lesz egy bögrére, festékekre, kontúrokra, ceruzára, ecsetekre, vízre, és egy fúróra.

Még mielőtt hozzálátnál a festéshez, ki kell fúrni a kerámiát 2-3 cm-re a peremétől. Így csinálunk helyet az akasztónak. A fúrást szívesen elvégezzük Neked a MadeByYou-ban. A kerámiaport, mely a fúráskor keletkezik, mindenképp távolítsd el a felületről egy vizes szivaccsal!

Először fesd meg a bögre belső felét…

… majd fesd meg a külső oldalát is. Tudod, ha erős színt szeretnél, három réteg festéket használj!

Ceruzával rajzold meg a mintát, melyet szeretnél ráfesteni. Mi evőeszközöket rajzoltunk a MadeByYou-ban lévő kanáltartóra, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, mit tartunk benne. Te engedd szabadon a fantáziád, és dekoráld kedvedre!

A ceruzavonalakat kontúrral megerősítettük, és a kanalakat-villákat kifestettük. Az üres felületeket pöttyökkel díszítettük. Te fesd meg úgy a saját evőeszköz-tartódat, ahogy Neked tetszik!

És íme, így néz ki a mi kanáltartónk égetés után és használat közben.

Ha Neked is van olyan ötleted, mely helyet kaphatna ‘Túl a bögréken’ sorozatunkban, küldd el nekünk, szívesen bemutatjuk. Jó ötletelést és jó alkotást!

Ez a munkánk megjelent az Amelie Kreatív Magazin – ban.

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Olyan hely, ahol nem kell rohanni, ahol bármikor kedvesen segítetek ha kérjük, de mégsem “lógtok” az ember nyakán. Nagyon emberi, a szó legjobb értelmében.

Bedő Hajni

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Szerelmem: Portugália

Nem titkolom. A kék-fehér csempék (és a színesek is), a fekete-fehér apró, különféle mintázatban lerakott járókövek, a portugál életérzés, édes-szomorkás hangulat, ...

‘Túl a bögréken’ sorozat II.

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, ...

Van még olvasnivaló itt: Blog (még 14 bejegyzés)
boguslaw sliwinski

Read previous post:
video MadeByYou
VIDEÓK – Tanulj meg új technikákat!

Tanulj meg néhány kerámiafestő technikát! Ezek a videók segítségedre lesznek, már azelőtt, hogy mi a MadeByYou-ban elmagyaráznánk, mit és hogyan...

Close