„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

‘Túl a bögréken’ sorozat II.

ora 600

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy lapos tányér. Minden tárgy, melyet ebben a sorozatban bemutatunk, megvalósítható a MadeByYou-ban található kerámiák felhasználásával, átalakításával. Azt a két tulajdonságot vettük alapul, hogy a natúr formák fúrhatóak, csiszolhatóak, a máz pedig egymáshoz érintkező felületeket örökre összeragaszt a kemencében. Ez sok új tárgynak teret ad… Neked is jó ötletelést, és jó alkotást kívánunk!

II. Órák

Az első óránkat egy lapos, 20 x 20 -as csempéből készítettük, majd beindult a fantáziánk és többféle formájú tányért is kifúrtunk, végül egy csupor is áldozatul esett. A minta lehet egyszerű, letisztult, a fúrás lehet középen vagy asszimetrikusan elhelyezve. Te is ötletelj bátran! És ha már festettél nálunk órát, de nincs itt a fotója összeállításunkban, küldd el nekünk! Egy 1000 Ft-os kuponnal jutalmazzuk! :)

Így készült a csuporból kialakított óra, mely toll és ceruzatartó is egyben…

Ez mindenfajta óra festésénél igaz:

1. Először mindenképpen kérj meg minket, hogy fúrjuk ki Neked a kerámiát! Égetés után (és miután órákat dolgoztál vele) ez már sokkal rizikósabb!

2. Próbáld bele az óraszerkezetet. Elég széles a lyuk? Beleillik a szerkezet?

3. Csak azután kezdj hozzá a festésnek, hogy ezeket ellenőrizted, és a kerámiát a fúrás során keletkezett portól megtisztítottad!

Ezt az órát a MadeByYou-ban is megcsodálhatod, MadeByJuci

Narancs óra aprólékos mintával

Miriam ingás órája

Elvis és az idő

Asszimetrikus óra csempéből

Lontai Ildi katicás órája

Vékás Évi ezzel a cicás órával nyert a facebook-pályázatunkon

Marton Edit készítette ezt a Barca órát barátjának

 Gyarmati Éva örökkön-örökké órája

Küldd el nekünk Te is a MadeByYou-ban festett órád fotóját! Megjelenítjük a gyűjteményünkben, és egy 1000 Ft-os kuponnal jutalmazzuk! :)

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Nagyon szeretek a Made by You-ba járni a barátaimmal – vagy akár egyedül is – festegetni. Fantasztikus időtöltés, kikapcsol a mindennapok rohanásából. Ha sokáig nem festhetek, mindig hiányzik.

Víghné Smeller Margit

Olyan hely, ahol nem kell rohanni, ahol bármikor kedvesen segítetek ha kérjük, de mégsem “lógtok” az ember nyakán. Nagyon emberi, a szó legjobb értelmében.

Bedő Hajni

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Inspiráció: Minták és ötletek Prágából

Múlt héten meglátogattuk Lidat, kedves prágai barátunkat. Kerámiafestő stúdióját és a cseh fővárost is kíváncsi szemekkel pásztáztuk, és nem is ...

Inspiráció: Japán

Neked mi jut eszedbe Japánról? A zsúfolt és nyüzsgő Tokio? A futurisztikus technikai eszközök? Vagy épp a nyugodt japán vidék ...

Van még olvasnivaló itt: Blog (még 13 bejegyzés)
kanaltarto 600

Read previous post:
kanaltarto 600
‘Túl a bögréken’ sorozat I.

Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy...

Close