„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

‘Túl a bögréken’ sorozat II.

ora 600

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy lapos tányér. Minden tárgy, melyet ebben a sorozatban bemutatunk, megvalósítható a MadeByYou-ban található kerámiák felhasználásával, átalakításával. Azt a két tulajdonságot vettük alapul, hogy a natúr formák fúrhatóak, csiszolhatóak, a máz pedig egymáshoz érintkező felületeket örökre összeragaszt a kemencében. Ez sok új tárgynak teret ad… Neked is jó ötletelést, és jó alkotást kívánunk!

II. Órák

Az első óránkat egy lapos, 20 x 20 -as csempéből készítettük, majd beindult a fantáziánk és többféle formájú tányért is kifúrtunk, végül egy csupor is áldozatul esett. A minta lehet egyszerű, letisztult, a fúrás lehet középen vagy asszimetrikusan elhelyezve. Te is ötletelj bátran! És ha már festettél nálunk órát, de nincs itt a fotója összeállításunkban, küldd el nekünk! Egy 1000 Ft-os kuponnal jutalmazzuk! :)

Így készült a csuporból kialakított óra, mely toll és ceruzatartó is egyben…

Ez mindenfajta óra festésénél igaz:

1. Először mindenképpen kérj meg minket, hogy fúrjuk ki Neked a kerámiát! Égetés után (és miután órákat dolgoztál vele) ez már sokkal rizikósabb!

2. Próbáld bele az óraszerkezetet. Elég széles a lyuk? Beleillik a szerkezet?

3. Csak azután kezdj hozzá a festésnek, hogy ezeket ellenőrizted, és a kerámiát a fúrás során keletkezett portól megtisztítottad!

Ezt az órát a MadeByYou-ban is megcsodálhatod, MadeByJuci

Narancs óra aprólékos mintával

Miriam ingás órája

Elvis és az idő

Asszimetrikus óra csempéből

Lontai Ildi katicás órája

Vékás Évi ezzel a cicás órával nyert a facebook-pályázatunkon

Marton Edit készítette ezt a Barca órát barátjának

 Gyarmati Éva örökkön-örökké órája

Küldd el nekünk Te is a MadeByYou-ban festett órád fotóját! Megjelenítjük a gyűjteményünkben, és egy 1000 Ft-os kuponnal jutalmazzuk! :)

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Inspiráció: Japán

Neked mi jut eszedbe Japánról? A zsúfolt és nyüzsgő Tokio? A futurisztikus technikai eszközök? Vagy épp a nyugodt japán vidék ...

‘Túl a bögréken’ sorozat I.

Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy ...

Van még olvasnivaló itt: Blog (még 13 bejegyzés)
kanaltarto 600

Read previous post:
kanaltarto 600
‘Túl a bögréken’ sorozat I.

Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy...

Close