„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Újdonság! Fogas csempékből

fogas 600

Egy újabb ötlet arra, mi mindent készíthetsz még kerámiából a bögréken túl. Ennél a fogasnál olyan mintákat használtunk fel, melyekkel a nyári spanyol-portugál foglalkozás-sorozatunkon találkozhattatok. Nem tagadjuk, minket máig rabul ejtett ezeknek a csempéknek a hangulata. A minták keresgélése során olyan enteriőrökkel is találkoztunk, melyek további inspirációt adtak az alábbi ruhafogas létrejöttéhez.

A négyféle mintát ceruzával rajzoltuk fel a 11×11 cm-es csempékre. Kerámiaindigót is használhatsz, úgy gyorsabb és pontosabb, de mi kicsit játszani, kísérletezni akartunk az eredeti mintákkal. Az átrajzolás után a kék árnyalataival, szürkével, és fehér domború kontúrral (French dimension néven is keresheted a MadeByYou-ban) festettük meg a csempéket. A domború kontúr mellé több helyen árnyékot húztunk – ezt felhígított festékkel és vékony ecsettel értük el.

Kérdezheted: Miért nem palettában vannak a színek? A csempék egy részét otthon festettük, és ezekben a tégelyekben tudtuk szállítani. Erre neked is van lehetőséged. Ha nincs időd a nyitva tartási időnkben festeni, vagy nem szereted, ha mások járkálnak-nézelődnek körülötted, akkor alkoss otthon! Így nem kell senkihez alkalmazkodnod, fess akkor, amikor Neked jó! Csak gyere be a kerámiáért, és mi mellé csomagoljuk Neked tégelyekben a választott színeket.

Égetés után egy fuga-szerű erős ragasztóval illesztettük a keretbe a csempéket. Kicsit  kaotikus hatású ennyi minta, ennyi irányban egymás mellett. De  nem bánjuk, mert ezek az enteriőrök is nagyon tetszenek:

Reméljük, Téged is megfogott a színes csempék hangulata! A ruhafogas kerete és a felhasznált minták is megtalálhatóak a MadeByYou-ban. Alkoss velük kedvedre, ha Neked is tetszenek!

Képek forrása: http://www.kikareichert.com.br/inspirations/2012/06/

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mit árulnak el rólunk a színek?

Elmerengtél már azon, hogy amikor festeni jössz a MadeByYou-ba, miért éppen azokat a színeket választod, amikor festékekért nyúlsz? Ha eddig még nem, ...

‘Túl a bögréken’ sorozat II.

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, ...

Van még olvasnivaló itt: Blog (még 5 bejegyzés)
Japan inspiracio 600

Read previous post:
Japan inspiracio 600
Inspiráció: Japán

Neked mi jut eszedbe Japánról? A zsúfolt és nyüzsgő Tokio? A futurisztikus technikai eszközök? Vagy épp a nyugodt japán vidék...

Close