„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Újdonság! Fogas csempékből

fogas 600

Egy újabb ötlet arra, mi mindent készíthetsz még kerámiából a bögréken túl. Ennél a fogasnál olyan mintákat használtunk fel, melyekkel a nyári spanyol-portugál foglalkozás-sorozatunkon találkozhattatok. Nem tagadjuk, minket máig rabul ejtett ezeknek a csempéknek a hangulata. A minták keresgélése során olyan enteriőrökkel is találkoztunk, melyek további inspirációt adtak az alábbi ruhafogas létrejöttéhez.

A négyféle mintát ceruzával rajzoltuk fel a 11×11 cm-es csempékre. Kerámiaindigót is használhatsz, úgy gyorsabb és pontosabb, de mi kicsit játszani, kísérletezni akartunk az eredeti mintákkal. Az átrajzolás után a kék árnyalataival, szürkével, és fehér domború kontúrral (French dimension néven is keresheted a MadeByYou-ban) festettük meg a csempéket. A domború kontúr mellé több helyen árnyékot húztunk – ezt felhígított festékkel és vékony ecsettel értük el.

Kérdezheted: Miért nem palettában vannak a színek? A csempék egy részét otthon festettük, és ezekben a tégelyekben tudtuk szállítani. Erre neked is van lehetőséged. Ha nincs időd a nyitva tartási időnkben festeni, vagy nem szereted, ha mások járkálnak-nézelődnek körülötted, akkor alkoss otthon! Így nem kell senkihez alkalmazkodnod, fess akkor, amikor Neked jó! Csak gyere be a kerámiáért, és mi mellé csomagoljuk Neked tégelyekben a választott színeket.

Égetés után egy fuga-szerű erős ragasztóval illesztettük a keretbe a csempéket. Kicsit  kaotikus hatású ennyi minta, ennyi irányban egymás mellett. De  nem bánjuk, mert ezek az enteriőrök is nagyon tetszenek:

Reméljük, Téged is megfogott a színes csempék hangulata! A ruhafogas kerete és a felhasznált minták is megtalálhatóak a MadeByYou-ban. Alkoss velük kedvedre, ha Neked is tetszenek!

Képek forrása: http://www.kikareichert.com.br/inspirations/2012/06/

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Azért járok Hozzátok, hogy tapasztalatokat szerezzek, hogy elfeledjek minden stresszt az életemben, hogy létrehozzak valamit, amivel örömet szerezhetek, ami csak az én érdemem, ha szép, ha pedig vmi nem sikerült teljesen, abból tanulhatok, mást meg nem okolhatok érte. :)

Hársas Judit

Olyan hely, ahol nem kell rohanni, ahol bármikor kedvesen segítetek ha kérjük, de mégsem “lógtok” az ember nyakán. Nagyon emberi, a szó legjobb értelmében.

Bedő Hajni

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Újdonság! Fogas csempékből

Egy újabb ötlet arra, mi mindent készíthetsz még kerámiából a bögréken túl. Ennél a fogasnál olyan mintákat használtunk fel, melyekkel ...

Mit árulnak el rólunk a színek?

Elmerengtél már azon, hogy amikor festeni jössz a MadeByYou-ba, miért éppen azokat a színeket választod, amikor festékekért nyúlsz? Ha eddig még nem, ...

Van még olvasnivaló itt: Blog (még 5 bejegyzés)
Japan inspiracio 600

Read previous post:
Japan inspiracio 600
Inspiráció: Japán

Neked mi jut eszedbe Japánról? A zsúfolt és nyüzsgő Tokio? A futurisztikus technikai eszközök? Vagy épp a nyugodt japán vidék...

Close