„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Kreatív lánybúcsú az álomesküvőd előtt…

lanybucsu_index

Ha a petrezselyem árulásnál egy kicsit többre vágysz …

Ezt biztos, hogy még évekig emlegetni fogják a barátnők!

Szervezd hozzánk lánybúcsúdat, vagy legjobb barátnőd lánybúcsúját, hogy az álomesküvőt egy igazán emlékezetes lánybúcsú előzhesse meg.

A nálunk rendezett lánybúcsúval igyekszünk több gondot is levenni a vállatokról, hiszen tudjuk milyen sok feladat és szervezni való áll még előttetek. A kreatív elő-bulin túl nálunk az ifjú párnak szánt ajándékot is kipipálhatjátok! Készítsétek el együtt konyhájuk, lakásuk legkedvesebb darabjait vagy akár az első, komplett étkészletüket!

Mitől lesz még egyedibb ez a lánybúcsú? A jó hangulatról a MadeByYou mosolygós és segítőkész csapata gondoskodik majd ;) 

Hogyan néz ki egy MadeByYou-s lánybúcsú?

- a program a kerámiaformák összeválogatásával kezdődik

- ezután megmutatjuk Nektek az alap technikákat és segítünk ötleteitek megvalósításában

- ha egységes szettet szeretnétek, számos ötletünk van, hogyan lehet harmonizáló szettet készíteni úgy, hogy annak darabjai mégis egyedi alkotások maradjanak

- rágcsálnivalóval és harapnivalókkal nyugodtan készülhettek, fel vagyunk készülve színes tányérokkal és evőeszközökkel

- a tárgyakat ki kell égetnünk, ami pár napig eltart, de legalább nem kell őket magatokkal vinnetek a következő helyszínre ;)

- a festegetés után pár nappal Ti is ilyen boldogan tartjátok majd kezetekben az alkotásaitokat ;) A menasszony ajándéka lesz? Vagy mindenki magának alkot? A Ti döntésetek!

A szettek és ajándékok összeválogatásában teljesen szabad kezet adunk nektek. Példaként mutatunk pár ötletet, hogy mennyi mindent készíthettek nálunk. A mi készletünk is folyamatosan változik, ezért ha a lánybúcsú napjára biztosra szeretnétek menni, gyertek be a MadeByYou-ba összeválogatni a párnak szánt kerámiákat. 

Ez a reggeliző szett 3 részes teáskannákból, lapos tányérokból, vajtartóból és egy kis cukros dobozkából áll. Ha például 10-en vagytok a csapatban, akkor ennek a szettnek az elkészítéséhez fejenként kb. 5000 Ft-ot kell bedobnotok a közösbe. A több részből álló formáknak köszönhetően biztosan senki sem marad majd festenivaló nélkül ;)

Ha egy kicsit nagyobb készletre gondoltatok, akkor mutatunk egy másik példát is. Ebben az összeállításban már a lisztnek, cukornak való dobozok, ezeken kívül fakanáltartó, szalvétatartó, kínáló tálak, egy teás kanna, egy váza és egy 4 részes desszertes tányér szett is helyet kapott.  Egy nagyobb szett elkészítéséhez 10 fős csoport esetén fejenként kb. 9-10.000 Ft-al számoljatok.

FIGYELEM!

A lánybúcsú alapdíja 4000 Ft/fő. Ez a díj teljes mértékben lefesthető – azaz, ha nagyobb összegben festetek, beszámítjuk ezt az összeget az árba. Ha azonban közösen festetek egyetlen tálat, akkor is ezzel a díjjal szükséges számolnotok résztvevőnként.

Szeretnétek nálunk búcsúztatni a menyasszonyt? Akkor itt várjuk a jelentkezéseteket:

info@madebyyou.hu

 

Nézd csak, ezek már mind megtörténtek nálunk… Esküvői fotózás… Lánykérés… :) Sok boldogságot! 

 

Szeretettel várunk Benneteket!

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

Nagyon szeretek a Made by You-ba járni a barátaimmal – vagy akár egyedül is – festegetni. Fantasztikus időtöltés, kikapcsol a mindennapok rohanásából. Ha sokáig nem festhetek, mindig hiányzik.

Víghné Smeller Margit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Az étel nem játék! Vagy mégis?

Bár nem voltak szigorú szüleim, hallottam én is gyerekkoromban többször, hogy 'Az étel nem játék!' De mit tehetünk, ha nem ...

Eltörött a bögréd? Használd tovább másképp!

Nem csak te vagy néha kétbalkezes!  Mosogatás közben mi is kiejtjük a kezünkből a bögrét, az asztalon átnyúlva könyökünkkel felborítjuk ...

Van még olvasnivaló itt: Kreatív csapatépítés (még 1 bejegyzés)
Kreativ Csapatepeites MadeByYou

Read previous post:
bogi fut fokep 200
FESS és FUSS!

  Néha futkározol? Ha nekiiramodsz, le tudsz futni most 4 km-t? Akkor június 12-én le tudsz futni 7 km-t is!...

Close