„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

HUNDERTWASSER Kreatív Reggelije

hundertwasser2-150x150

Szeretnétek munkaidőben csapatot építeni?

Zártkörűen, nyugodtan? 

Akár átbeszélve a terveiteket úgy, hogy ne hallja más? 

Akkor ezt a csomagunkat Nektek találtuk ki!

A MadeByYou nyitva tartási órái előtt 10-13 óra között szívesen fogadunk Benneteket egy isteni finom, mégis egészséges reggelire, melynek elfogyasztása közben megfesthetitek egyedi bögréiteket, csészéiteket, vagy a polcunkról megtetsző kerámiák egyikét. Úgy, hogy közben senki sem zavar! Ugyanis más nem lesz rajtatok kívül a műhelyben (csak segítőkész munkatársaink).

Legyen egyszerre kreatív élményben és hasznos, kézzelfogható ajándékban része a csapatnak!

 “Ha valaki egyedül álmodik, az csak egy álom. Ha sokan álmodnak együtt, az egy új valóság kezdete.” Hundertwasser

Program:

Kezdjétek finom reggelivel a napot! FreshEra sós és édes, széngidrátcsökkentett, tejmentes finomságaival, magvas pogácsákkal és smoothiekkal készülünk Nektek.

Aztán kezdhetitek is együtt az ötletelést és alkotást! Miután mindenki kiválasztotta a neki tetsző formát, egymás mellé helyezve őket csurgassatok rájuk festéket néhány helyen, vagy egy ceruzavonallal kössétek össze őket. Ezután mindenki szabadon alkothat, és azt lát bele az ő formájára eső vonalakba, amit csak akar. Ezek a vonalak mindvégig jelezni fogják az összetartozást. Így lehetőségetek lesz együtt is és külön-külön is alkotni.

 

Választható formák: mindenféle bögre vagy müzlistál vagy lapos tányér, konyhai és fördőszobai kiegészítő közül választhat minden résztvevő 1-1 kerámiát (a zöld  árkategóriáig, 7990 Ft-ig).

A Hundertwasser csomag ára: 12.900 Ft / fő

Mit foglal magában ez az ár?

Fejenként 1 választott kerámiát. A formák megfestéséhez több, mint 100 szín közül választhattok mázakat. Tartalmazza az ár az utómunkálatokat is: az átlátszó fedőmázat és a kerámiák égetését – így lesznek tartósak, és nap-mint-nap használhatóak alkotásaitok.

FreshEra egészséges reggelijét. Laktató, de nem hízlal. Egészséges, mégis ízletes. Tejmentes, de nem hiányzik belőle! A húsevők mellett a vegák is megtalálják a kínálatban a nekik tetszőt. A sós poharak mellett édességekkel is készülünk, és finom smoothiekkal, teával, Lavazza kávéval. 100%-ban tesztelt :) Garantáljuk, hogy jól fogtok lakni és ízleni fog!

Szakmai segítséget, csapatvezetést. Kedves, segítőkész csapatunk a Ti igényeitekhez és tempótokhoz igazodva segít mindenkiből előcsalogatni az ötleteket és kreativitást.

Ötleteket. Sablonokat, több katalógusnyi mintát, és egy különleges átmásoló papírt is biztosítunk, hogy megkönnyítsük a dolgotokat. Megtanítunk olyan technikákat, melyek nem igényelnek kézügyességet. Akinek pedig van, segítünk neki ezt a tálentumot a legjobban kihasználni.

Kötényt. Köténnyel is készülünk mindenkinek, hogy ne legyen festékes a ruhátok. Azonban nyugodtan jöhettek munkaruhában, vagy vacsora előtt csinosan, a festékek vízzel könnyen eltávolíthatóak bárhonnan.

Ingyenes házhozszállítást. Ha igényt tartotok rá, a cégetek címére érkezik futárunk 4-6 nappal a csapatépítés után, amint kiégtek, elkészültek a műveitek.

Angol nyelvű csapatvezetést. Ha nemzetközi a csapat, szívesen vállaljuk, hogy angolul kalauzolunk el Benneteket az alkotóműhelyben.

 

Ha szeretnétek az alkotást egy finom reggelivel összekötni, válasszátok ezt a csomagot!

Ez a csomag illik hozzánk, ezt szeretnénk! >>> ide írjatok: agi@madebyyou.hu

“Az ember ne a rákényszerített utat járja, hanem akarjon önmaga lenni!” Hundertwasser

 

Gyakori kérdések:

- Délután is tartható ez a program? 

Igen, de nyitva tartási időn túl nem tudjuk biztosítani a zártkörű rendezvényt nagyobb csoport számára. 13-21 óra között egyéni vendégeink vagy más csapatok is Veletek együtt alkothatnak a szomszédos asztaloknál. (Akárcsak egy étteremben.)

14 főig a MadeByYou GALÉRIÁJÁN van lehetőségetek elkülönülten alkotni – Tietek a terep, ha csak ennyien vagytok :)

- Mi lesz a férfi munkatársainkkal?

El sem hinnétek, de mi 10 év tapasztalatából tudjuk: MINDIG a férfiaké a legprecízebb és a legviccesebb alkotások. Teljesen máshogy állnak egy-egy formánkhoz. Olyan lehetőségeket látnak bele, amit mi nők, nem. És olyan hangulatot csinálnak, amit mi nők – csak magunkban – nem tudnánk. Hozzátok őket bátran! A kezdeti szemforgatásuk nagyon hamar átalakul majd az alkotás hevében. (Garantáljuk :))

Van még kérdésetek? Vagy már tudjátok, mit szeretnétek? :)

Ez a csomag illik hozzánk, ezt szeretnénk! >>> ide írjatok: agi@madebyyou.hu

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Olyan hely, ahol nem kell rohanni, ahol bármikor kedvesen segítetek ha kérjük, de mégsem “lógtok” az ember nyakán. Nagyon emberi, a szó legjobb értelmében.

Bedő Hajni

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mártogatós tál – Túl a bögréken sorozat IV.

Tudod, mennyi mindent festhetsz a bögréken túl? És tudod, hányféle módon variálhatod a nálunk található formákat? 'Túl a bögréken' sorozatunkban ...

Mit árulnak el rólunk a színek?

Elmerengtél már azon, hogy amikor festeni jössz a MadeByYou-ba, miért éppen azokat a színeket választod, amikor festékekért nyúlsz? Ha eddig még nem, ...

Van még olvasnivaló itt: Kreatív csapatépítés (még 5 bejegyzés)
pablo-picasso-dora-maar-83723-150x150

Read previous post:
pablo-picasso-dora-maar-83723-150x150
PICASSO csapatépítő csomag

 "A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát." Pablo Picasso Töltstek el 3 lélekemelő órát olyan szabadon, ahogy Picasso alkotott!...

Close