„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

HUNDERTWASSER Kreatív Reggelije

hundertwasser2-150x150

Szeretnétek munkaidőben csapatot építeni?

Zártkörűen, nyugodtan ünnepelni? 

Akár lezárni egy időszakot vagy inspiráló környezetben átbeszélni a terveiteket úgy, hogy ne hallja más? 

Akkor ezt a csomagunkat Nektek találtuk ki!

A MadeByYou nyitva tartási órái előtt 10-13 óra között szívesen fogadunk Benneteket egy isteni finom, mégis egészséges reggelire, melynek elfogyasztása közben megfesthetitek egyedi bögréiteket, csészéiteket, vagy a polcunkról megtetsző kerámiák egyikét. Úgy, hogy közben senki sem zavar! Ugyanis más nem lesz rajtatok kívül a műhelyben (csak segítőkész munkatársaink).

Legyen egyszerre kreatív élményben és hasznos, kézzelfogható ajándékban része a csapatnak!

 “Ha valaki egyedül álmodik, az csak egy álom. Ha sokan álmodnak együtt, az egy új valóság kezdete.” Hundertwasser

Program:

Kezdjétek finom reggelivel a napot! FreshEra sós és édes, széngidrátcsökkentett, tejmentes finomságaival, magvas pogácsákkal és smoothiekkal készülünk Nektek.

Aztán kezdhetitek is együtt az ötletelést és alkotást! Miután mindenki kiválasztotta a neki tetsző formát, egymás mellé helyezve őket csurgassatok rájuk festéket néhány helyen, vagy egy ceruzavonallal kössétek össze őket. Ezután mindenki szabadon alkothat, és azt lát bele az ő formájára eső vonalakba, amit csak akar. Ezek a vonalak mindvégig jelezni fogják az összetartozást. Így lehetőségetek lesz együtt is és külön-külön is alkotni.

 

Választható formák: mindenféle bögre vagy müzlistál vagy lapos tányér, konyhai és fördőszobai kiegészítő közül választhat minden résztvevő 1-1 kerámiát (a zöld  árkategóriáig, 7990 Ft-ig).

A Hundertwasser csomag ára: 11.990 Ft + áfa / fő

Mit foglal magában ez az ár?

Fejenként 1 választott kerámiát. A formák megfestéséhez több, mint 100 szín közül választhattok mázakat. Tartalmazza az ár az utómunkálatokat is: az átlátszó fedőmázat és a kerámiák égetését – így lesznek tartósak, és nap-mint-nap használhatóak alkotásaitok.

FreshEra egészséges reggelijét. Laktató, de nem hízlal. Egészséges, mégis ízletes. Tejmentes, de nem hiányzik belőle! A húsevők mellett a vegák is megtalálják a kínálatban a nekik tetszőt. A sós poharak mellett édességekkel is készülünk, és finom smoothiekkal, teával, Lavazza kávéval. 100%-ban tesztelt :) Garantáljuk, hogy jól fogtok lakni és ízleni fog!

Szakmai segítséget, csapatvezetést. Kedves, segítőkész csapatunk a Ti igényeitekhez és tempótokhoz igazodva segít mindenkiből előcsalogatni az ötleteket és kreativitást.

Ötleteket. Sablonokat, több katalógusnyi mintát, és egy különleges átmásoló papírt is biztosítunk, hogy megkönnyítsük a dolgotokat. Megtanítunk olyan technikákat, melyek nem igényelnek kézügyességet. Akinek pedig van, segítünk neki ezt a tálentumot a legjobban kihasználni.

Kötényt. Köténnyel is készülünk mindenkinek, hogy ne legyen festékes a ruhátok. Azonban nyugodtan jöhettek munkaruhában, vagy vacsora előtt csinosan, a festékek vízzel könnyen eltávolíthatóak bárhonnan.

Ingyenes házhozszállítást. Ha igényt tartotok rá, a cégetek címére érkezik futárunk 4-6 nappal a csapatépítés után, amint kiégtek, elkészültek a műveitek.

Angol nyelvű csapatvezetést. Ha nemzetközi a csapat, szívesen vállaljuk, hogy angolul kalauzolunk el Benneteket az alkotóműhelyben.

 

Ha szeretnétek az alkotást egy finom reggelivel összekötni, válasszátok ezt a csomagot!

Ez a csomag illik hozzánk, ezt szeretnénk! >>> ide írjatok: agi@madebyyou.hu

“Az ember ne a rákényszerített utat járja, hanem akarjon önmaga lenni!” Hundertwasser

 

Gyakori kérdések:

- Délután is tartható ez a program? 

Igen, de nyitva tartási időn túl nem tudjuk biztosítani a zártkörű rendezvényt nagyobb csoport számára. 13-21 óra között egyéni vendégeink vagy más csapatok is Veletek együtt alkothatnak a szomszédos asztaloknál. (Akárcsak egy étteremben.)

14 főig a MadeByYou GALÉRIÁJÁN van lehetőségetek elkülönülten alkotni – Tietek a terep, ha csak ennyien vagytok :)

- Mi lesz a férfi munkatársainkkal?

El sem hinnétek, de mi 10 év tapasztalatából tudjuk: MINDIG a férfiaké a legprecízebb és a legviccesebb alkotások. Teljesen máshogy állnak egy-egy formánkhoz. Olyan lehetőségeket látnak bele, amit mi nők, nem. És olyan hangulatot csinálnak, amit mi nők – csak magunkban – nem tudnánk. Hozzátok őket bátran! A kezdeti szemforgatásuk nagyon hamar átalakul majd az alkotás hevében. (Garantáljuk :))

Van még kérdésetek? Vagy már tudjátok, mit szeretnétek? :)

Ez a csomag illik hozzánk, ezt szeretnénk! >>> ide írjatok: agi@madebyyou.hu

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Nagyon szeretek a Made by You-ba járni a barátaimmal – vagy akár egyedül is – festegetni. Fantasztikus időtöltés, kikapcsol a mindennapok rohanásából. Ha sokáig nem festhetek, mindig hiányzik.

Víghné Smeller Margit

A MadeByYou-t receptre felírnám, ez egy lélekterápia. Kötelező mindenkinek!

Szegedi Petra

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mutasd meg kreativitásodat! FOTÓPÁLYÁZAT

    Eddig csak a családod és barátaid látták alkotásaid? Vagy talán még ők sem? Ne hagyd porosodni műveidet, engedd inkább, hogy ...

Olvastad már?

Legyen Tiéd az utolsó 14 könyv egyike!  Talán már hallotad, vagy láttad a polcainkon... Tavaly a MadeByYou történetét beválogatták egy könyvbe, ...

Van még olvasnivaló itt: Kreatív csapatépítés (még 6 bejegyzés)
pablo-picasso-dora-maar-83723-150x150

Read previous post:
pablo-picasso-dora-maar-83723-150x150
PICASSO csapatépítő csomag

 "A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát." Pablo Picasso Töltstek el 3 lélekemelő órát olyan szabadon, ahogy Picasso alkotott!...

Close