„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Vélemények, Referenciák

Kreativ Csapatepeites MadeByYou

Ők már jártak nálunk…

…és jól érezték magukat:

“Csapatépítő tréning keretein belül volt szerencsénk először megismerni a helyet, ahová azóta is visszajárunk. Miért is? A MadeByYou szerintünk egy olyan hely, ahol pár órányi aktív, kreatív kikapcsolódásban lehet részünk. Mindannyian jól éreztük magunkat, ami köszönhető a szíves fogadtatásnak és a jó hangulatú környezetbek is. Jó volt újra gyereknek lenni! Köszönjük az élményt!”

A PTA-Diamond Kft. csapata

 

Nagyon tetszett a program. Jó volt, hogy egymásnak festettünk tárgyakat, mert így tényleg el kellett gondolkodnunk azon, hogy mi is áll legközelebb a társainkhoz, mi jellemző rájuk a legjobban. A hangulatot emelte a viccelődés, és úgy láttam, hogy az eleinte fanyalgó munkatársak is gyorsan belejöttek az alkotásba.

Én nagyon jól éreztem magam, jó volt a hangulat és a feladat is. Szerintem sok olyan tulajdonság és személyes info derült ki ebből a közös ‘kreatívkodásból’, ami hasznos lehet majd az egész csapatnak. A hely szerintem szuper, tetszett a dekoráció és a zene, segítőkészek és kedvesek voltak a szervezők.

Nekem különösen azért tetszett, mert megtapasztalhattam, hogy a kollégáim – akikkel leginkább csak munkaidőben találkoztam eddig – hogyan viselkednek a ‘céges léten’ kívül. Amellett, hogy sokkal felszabadultabbak, mint a munkahelyen, kiderült, hogy néhánynak még humora is van.

Az OTP csapata

 

További vélemények a MadeByYou-ról >>>

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

A MadeByYou-t receptre felírnám, ez egy lélekterápia. Kötelező mindenkinek!

Szegedi Petra

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Újdonság! Fogas csempékből

Egy újabb ötlet arra, mi mindent készíthetsz még kerámiából a bögréken túl. Ennél a fogasnál olyan mintákat használtunk fel, melyekkel ...

Mit árulnak el rólunk a színek?

Elmerengtél már azon, hogy amikor festeni jössz a MadeByYou-ba, miért éppen azokat a színeket választod, amikor festékekért nyúlsz? Ha eddig még nem, ...

Van még olvasnivaló itt: Kreatív csapatépítés (még 3 bejegyzés)
VG2097-150x150

Read previous post:
VG2097-150x150
VAN GOGH Vándorol – Kreatív Élmény Külső Helyszínen

Szeretnétek, hogy kitelepüljünk a céges Karácsonyotokra? Egy újfajta csapatépít kerestek, mellyel elhozhatjátok a munkatársak körébe is az ünnepi készülődés hangulatát?...

Close