„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Vélemények, Referenciák

Kreativ Csapatepeites MadeByYou

Ők már jártak nálunk…

…és jól érezték magukat:

“Csapatépítő tréning keretein belül volt szerencsénk először megismerni a helyet, ahová azóta is visszajárunk. Miért is? A MadeByYou szerintünk egy olyan hely, ahol pár órányi aktív, kreatív kikapcsolódásban lehet részünk. Mindannyian jól éreztük magunkat, ami köszönhető a szíves fogadtatásnak és a jó hangulatú környezetbek is. Jó volt újra gyereknek lenni! Köszönjük az élményt!”

A PTA-Diamond Kft. csapata

 

Nagyon tetszett a program. Jó volt, hogy egymásnak festettünk tárgyakat, mert így tényleg el kellett gondolkodnunk azon, hogy mi is áll legközelebb a társainkhoz, mi jellemző rájuk a legjobban. A hangulatot emelte a viccelődés, és úgy láttam, hogy az eleinte fanyalgó munkatársak is gyorsan belejöttek az alkotásba.

Én nagyon jól éreztem magam, jó volt a hangulat és a feladat is. Szerintem sok olyan tulajdonság és személyes info derült ki ebből a közös ‘kreatívkodásból’, ami hasznos lehet majd az egész csapatnak. A hely szerintem szuper, tetszett a dekoráció és a zene, segítőkészek és kedvesek voltak a szervezők.

Nekem különösen azért tetszett, mert megtapasztalhattam, hogy a kollégáim – akikkel leginkább csak munkaidőben találkoztam eddig – hogyan viselkednek a ‘céges léten’ kívül. Amellett, hogy sokkal felszabadultabbak, mint a munkahelyen, kiderült, hogy néhánynak még humora is van.

Az OTP csapata

 

További vélemények a MadeByYou-ról >>>

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

A csajokkal a MadeByYou-ban és egy pubban is tudunk beszélgetni, de a pénzt, amit elinnánk, inkább maradandó dologra költjük és még büszkék is vagyunk magunkra utána. Kocsmázás után ez nem mindig mondható el. :) Egy pont a MBY-nak, mert remek hely szociális tevékenységre. :)

Marton Edit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mozaik technika

Törött csempék, bögrék, tányérok és egyéb kerámiák újrahasznosításával készíts magadnak mediterrán hangulatú kaspót vagy színes, jókedvre-derítő tükörkeretet! Készíts mozaikkal borított mediterrán ...

Inspiráció: Japán

Neked mi jut eszedbe Japánról? A zsúfolt és nyüzsgő Tokio? A futurisztikus technikai eszközök? Vagy épp a nyugodt japán vidék ...

Van még olvasnivaló itt: Kreatív csapatépítés (még 4 bejegyzés)
VG2097-150x150

Read previous post:
VG2097-150x150
VAN GOGH Vándorol – Kreatív Élmény Külső Helyszínen

Szeretnétek, hogy kitelepüljünk a céges Karácsonyotokra? Egy újfajta csapatépít kerestek, mellyel elhozhatjátok a munkatársak körébe is az ünnepi készülődés hangulatát?...

Close