„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

MadeByYou Ajándékutalványok – Ajándékozz élményt!

ikonkep_300

Nincs már időd festeni?

Gyors, de kreatív ajándékra van szükséged?

Szívesebben elhoznád egy kreatív barátnődet vagy rokonodat ahelyett, hogy Te alkotsz neki?

Úgy érzed, a közeledben valakire már igazán ráférne egy kis kikapcsolódás?

Segítünk neked megoldani ezeket a helyzeteket :) A MadeByYou alkotóműhelyekben nem csak festegetésre van lehetőség, hanem ajándékutalvány vásárlásra is.

5 és 10 ezer Forintos címletek közül választhatsz, amelyek a vásárlástól számítva egy évig érvényesek és akár több részletben is felhasználhatóak.

Az utalványok a kerámiafestésen kívül bármilyen MadeByYou-s foglalkozásra is beválthatóak, például üvegékszer készítésre vagy tűzzománcos tanfolyamra.

Vidéken élsz vagy nincs időd bejönni hozzánk megvásárolni az utalványt? Semmi gond! Írj nekünk az info@madebyyou.hu-ra, ahol elküldjük neked az előreutaláshoz szükséges információkat és szívesen elpostázzuk neked az utalványt.

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Az a jó a MadeByYou-ban, hogy szabadon lehet kézműveskedni, ugyanakkor van segítség, ha kell, így lehetőség van az önálló kibontakozásra. Van elég hely és eszköz, finomak a teák, kedvesek a segítők, és ötleteket lehet nyerni mások által készített kiállított munkákból. Jó, hogy nem kell jó előre időpontot egyeztetni, hogy nem kell több alkalmat kifizetni, mint egy tanfolyamon, hogy ide bármikor betérhet az ember, ha olyan kedve támad. Javítanivaló? Nem jut eszembe semmi :)

Geszvein Erika

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

‘Túl a bögréken’ sorozat II.

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, ...

‘Túl a bögréken’ sorozat I.

Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy ...

Van még olvasnivaló itt: Főoldalra (még 5 bejegyzés)
Forro csoki

Read previous post:
uvegekszer3
Nőnapi PandArte-MadeByYou workshop

Fényképes beszámoló Március 8-án, vasárnap egy különleges foglalkozást tartottunk a MadeByYou-ban. Bánhidi Dóra, a PandArte blog írója sokféle kreatív workshopot...

Close