„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Alkotótábor a Balatonnál 2018

c301267f5e64560f805dafad8bfbb400

 

“Nekünk a Balaton a Riviéra…” :)

Neked is az lehet!

 

Alkoss és nyaralj velünk a Balaton partján!

  • Néha már menekülnél a városból?
  • Szívesen megtörnéd a hétköznapok megszokott ritmusát?
  • Kikapcsol az alkotás? Jóleső érzés belemerülni a színekbe, textúrákba, mindenféle kézműves tevékenységbe?
  • Feldob, ha a művészet terén újat tanulsz? Kíváncsi vagy, milyen lappangó tehetség rejlik még benned?
  • Örülnél, ha olyan társaságra lelnél, ahol mindenki érti, sőt, magáénak érzi az alkotás iránt érzett szenvedélyed?

KÉPZELD EL, hogy van egy hely, ahol egy hétre művész, vagy művésznő lehetsz… Ahol éjjel-nappal kísérletezhetsz és alkothatsz… Ahol kikapcsolhatsz, tanulhatsz, formákat alakíthatsz és közben te magad is alakulhatsz…

Ami biztosan megtörténik majd Veled, az a művész-önmagadra találás. A kikapcsolódás, feltöltődés, az otthoni nehézségek eleresztése egy időre. Új ismerősökre, új barátokra lelsz, akikkel nagyokat nevethetsz… Mi ott leszünk és inspirálunk, támogatunk, bíztatunk, segítünk, hogy művész bőrben is jól érezd magad ;)


2018-ban már az 5. nyárra “szálljuk meg” az AlmadiArt alkotóházat, hogy annak minden szobáját és műhelyét belakjuk, hogy Téged inspiráljunk, hogy egymást bíztató és hasonlelkű emberekből vidám közösséget építsünk. Hogy egy hétig csak a művészetnek éljünk.

Tarts velünk ebbe a csodás házba, a MadeByYou Alkotótábor valamelyik turnusába!

Most tavasszal még látható a ház… Mire mi odaérünk nyárra, már elbújhatunk a fák mögött ;)

Az egyhetes táborban sokféle programot lesz alkalmad kipróbálni – olyan újdonságokat is, amik eddig a budapesti MadeByYou-ban nem kaptak teret!

Azt, hogy ebből a széles palettából te milyen tevékenységeket választasz, csak rajtad múlik! Te magad válogathatod össze azt az 5 művészeti formát, ami Téged a legjobban érdekel, legjobban kikapcsol, vagy éppen leginkább feltüzel ;)

1. Készíts üvegékszert!

Egy 10 db-os szettet lesz alkalmad összeállítani, 14.000 Ft értékben. Az üvegeket magad válogathatod, vághatod, ragaszthatod. Többféle eszközzel megtanítunk dolgozni, és többféle technikát megismerve alakíthatod ki saját ízlésednek megfelelő ékszereket. Ezeket a tábor végén haza is tudod vinni – ők lesznek az első büszkeségeid ;)

2. Fess egy csodás kínáló tálat !

Fess meg egy nagyobb kínálót a MBY kerámiaformái közül, 14.000 Ft értékben! Az biztos, hogy nagy fába vágod a fejszéd, ha ezt választod, több órányi elfoglaltságot adva magadnak. De végülis ezért jössz, nem? :) Itt van idő mindenre, és az elismerő tekintetek nagy száma garantált :)

 

3. Próbáld ki a korongozást!

2 formára lesz lehetőséged. Jó móka, de nem egyszerű munka – majd meglátod! ;) Ha nem várod el magadtól, hogy elsőre padlóvázát vagy óriáskaspót készíts, akkor imádni fogod! Játékos, maszatos, koncentrálós, felfedezős technika. Vagy nagyon bejön, vagy nagyon kiakaszt, igaz, Fiúk-Lányok? Ha még sosem próbáltad, akkor nagyon ajánljuk!

 

4. Tanulj meg kerámiát önteni, és “tüzes raku technikával” mázazni-égetni

4 kicsi stampót készíthetsz, általad választott formákban – 14.000 Ft értékben, melyeket égetés után egy speckó mázzal tudsz bevonni. Eldöntheted, hogy zöldes, kékes vagy antik fehér színekben pompázzon majd a stampó készleted… aztán a tűz, a raku tüze eldönti, hol adjon még egy kis csillogást a kupicádnak. Szem-száj, lélegzet eláll, és kis csodák születnek.

5. Gyúúúrd meg!

3 db formát készíthetsz el agyagból, különféle technikákat kipróbálva, 14.000 Ft értékben. Bazsa mester lesz majd segítségedre, hogy a megfelelő módon gyúrd, a legjobb szögben vágd, a legalaposabban ragszd az agyagformád. Régen megálmodott formákat válthatsz valóra. Olyan alkotásokat készíthetsz, melyek elejétől a végéig a Te kezed munkáját dícsérik majd. Nagy büszkeség ;)

6. Dupla Agyag

Az AlmadiArt ház tele van szebbnél szebb kerámiákkal. Kata, a ház művésze megmutatja Neked, hogyan készítette színezett agyagból, magas tűzön égetve ezeket a sokszínű bögréket.

7. Kerámiafestés – Próbálj ki új technikákat!

Végre van idő aprólékos mintákra, pepecs munkára is! 14.000 Ft értékben választhatsz a MadeByYou formái közül előzetesen. Egyeztetés után mi ezeket fogjuk számodra a táborba szállítani. Sokakat ez kapcsol ki leginkább, mert a MadeByYou-ból már megszokott és ismerős tevékenység, mégis rejt újat, mert az új környezet, a tengernyi idő a tervezgetésre és megvalósításra valahogy máshogy mozgatja meg a fantáziád.

8. ÚJ! Fess vászonra!

Régóta szemezel a vászonfestéssel? Itt az idő, hogy kipróbáld ezt is, és fess a szobádba, lakásodba valami igazán szépet, vidámat, vadat, vagy inspirálót – olyat, amilyen Te vagy! Fess két kisebb képet vagy egy nagyot 14.000 Ft értékben!

9. Próbáld ki az akvarell festést! Tervezz mintákat!

Bazsa az elmúlt években tökélyre fejlesztette az akvarell technikát. Megmutatja Neked, hogy hogyan használd ezt a festéket papíron, és ha kedved van, kerámián is ki tudod próbálni. 

10. Rajz-alapok

Ez a program az ajándékunk!

Egy délutáni workshoppal készül Nektek Bazsa és Benji, hogy “új szemmel lásd a világot” és hogy kicsit “vezessék a kezedet”. Perspektíva, fények és árnyékok, tónusok. Ha már hallottál róluk akkor is tudnak újat mutatni.

Az alkotó programok mellett természetesen szabadidőt is biztosítunk, hogy élvezhesd a napsütést, a Balaton vizét, este a borozgatást vagy épp az almádi éjszakák bulijait… Mert tudjuk, hogy a művészeknek kell a szabadság ;)

Alkothatsz itt…

…vagy itt…

…vagy rakár itt is.

Kiknek ajánljuk leginkább?

- Neked, ha Téged is az kapcsol ki leginkább, ha alkothatsz.

- Neked, ha kell a természet közelsége ahhoz, hogy feltöltődj.

-Neked, ha szívesen élnél “művész-bőrbe-bújva” egy egész hétig, kísérletezve, tervezgetve, folyamatosan újdonságokat megismerve, szabadon.

- Neked, ha örömmel megismerkedsz hasonló értékrendű emberekkel, akikkel egy nyelvet beszélsz, és akikkel együtt örülhettek egymás alkotásainak, sikereinek.

- Neked, ha nehezen találsz társat kreatív programokhoz vagy nyaraláshoz – itt egy egész csapat nyitott és kedves ember vár, akik közül biztosan más is barátok nélkül érkezik. Szóval bátran gyere el akár egyedül is!

- Neked, ha eleged van a “csak süttessük a hasunkat” típusú nyaralásokból, ahol mindenféle kacatot megveszünk szuvenírként. Bár a hasadat is süttetheted, a nap másik részét tartalmas kikapcsolódással töltöd majd és Te magad készítheted el a szuveníreket.

- Neked, ha felnőtt vagy! Ezt az alkotótábort főként felnőtteknek szervezzük, hogy valóban pihenhessünk és nyugodtan alkothassunk. Egy kicsi engedményt teszünk: Az alkotótáborba 12 év feletti gyerekek jelentkezhetnek, ha van felnőtt kísérőjük, aki felelősséget vállal a gyermekért.


Mikor? Mikor? Mikor?

2018-ban 2 turnus közül van lehetőséged választani:

I. turnus: 2018. július 16-22.

II. turnus: 2018. július 23-29. 

Minden héten maximum 12 embert tudunk fogadni az Alkotóház szállásán, kétágyas szobákban. További 3-5 embert tudunk minden héten vendégül látni az alkotóházban alkotni, külső szálláslehetőséggel. Válaszd ezt, ha egyágyas szobát szeretnél, ha szükséged van egy kis elvonulásra, csendre is az alkotás mellett. A közelben sok panzió és nagyobb szálloda is található, de mi is szívesen ajánlunk külső szálláslehetőséget, ha szükséged van rá.

ÚJ! Az alkotóház szálláshelyei elfogytak, de külsősként még részese lehetsz az élménynek! ;)

A tábor díja ebben a konstrukcióban 112.000 Ft, és minden programot (5 választhatót) tartalmaz, csak a reggeli és a szállás díja nincs benne az árban.

Tetszik? :)


Mennyibe kerül a teljes tábor?

Az 5 általad választott programot magában foglaló csomag ára reggelivel és szállással

145.900 Ft

A számtalan program mellé

számtalan ajándékot is kapsz,

melyeket a tábori “művész-léted” során és hazautazásod után is használni tudsz majd.

A tábor díja magában foglalja:

- a 70.000 Ft értékű üveg és kerámia alkotásokat, rajzokat és festményeket. A fenti programlehetőségek közül válaszd ki az 5 legjobban tetszőt! Ezek alkotják majd a Te csomagodat. Ha a táborban mást is kedved lenne kipróbálni, nem fogunk nemet mondani ;)

- Az alkotóház műhelyeinek és profi felszerelésének használatát.

- szállást 2 ágyas szobákban az alkotóház emeletén.

- napi 1 étkezést: egy közös, “terülj-terülj asztalkám reggelit” a teraszon.

+ Ajándék 1

egy borkóstolóval egybekötött vacsora a közeli borpincében :)

+ Ajándék 2

Egy ismerkedési estet is szervezünk Nektek a MadeByYou-ban, ahol borozgatás közben mindannyian megfesthetitek magatoknak a tábor során (és a későbbiekben is) használt kávés csészéiteket. 

Mit nem tartalmaz a tábori ár?

- Nem tartalmazza az ebéd és vacsora költségét. …Bár az ismerkedős, a búcsúzós és a borkóstolós estére is finom falatokkal készülünk. Így csak 3 este marad, amikor a vacsorát külön szükséges megoldanod / illetve csatlakozhatsz hozzánk, ha menüt szeretnél enni egy közeli vendéglőben. 

- Nem tartalmazza az utazás költségét. Ha szeretnéd egyénileg megoldani, szeretettel várunk a tábor első napján déltől! Ha igényt tartanál az utazás megszervezésére, betársulnál egy autóba vagy kisbuszba, jelezd nekünk jelentkezéskor!

Ennyi mindennel térhetsz majd haza:


Tavaszi ajánlat:

Ez az ajánlatunk a 145.900 Ft-os árral akkor érvényes, ha 2018. Május 10.-ig befizeted a tábor első részletét vagy teljes díját.


Kedvezmények:

- Aranykártyás vagy?

Természetesen az Alkotótábor díjából is levonjuk Neked az aranykártyásokat illető 5% kedvezményt! :)

Aranykártyás ár: 145.900 Ft helyett 138.605 Ft, ha egy összegben fizeted.

- Van még fel nem használt ajándékutalványod?

A tábor díjának egy részét azzal is fizetheted!


Részletfizetési lehetőség:

Ha számodra úgy megfelelőbb, KÉT RÉSZLETBEN is fizetheted a tábort. Az első részletnek 2018. május 10.-ig, a második részletnek  2018.  június 10.-ig szükséges megérkeznie.

Így alakulnak a részletek:

145.900 Ft helyett 2 x 75.900 Ft.

Aranykártyás ár: 138.605 helyett 2x 71.900 Ft.


Tetszik a lehetőség? Örülünk! :)

Előregisztrálni emailben tudsz, ide írj nekünk mielőbb: tabor@madebyyou.hu .

Az előregisztráció után küldünk Neked egy bővebb tájékoztatót a fizetési lehetőségekről (utalás, kp, bankkártya), a lemondás feltételeiről, az étkezésről. Egyeztetünk a Te egyedi igényeidről, szobatársról stb.

A táborba való jelentkezés a befizetés sorrendjében történik. Ne feledd, hogy egy-egy hétre maximum 12 + 5 férőhely van – az alkotóháznak ennyi a kapacitása.

Ha kérdésed van, jelezd nyugodtan ugyanezen az email címen: tabor@madebyyou.hu! Igyekszünk minden igényt és kíváncsiságot kielégíteni.

Sok szeretettel várunk!

A MadeByYou csapata

 

Itt megnézheted a 2014-es, 2015-ös, 2016-os és 2017-es táboraink képeit:

2014 1. turnus és 2014 2. turnus

Alkotótábor 2015 1-2-3. turnus

Alkotótábor 2016 1-2-3-4. turnus

Egy kis hangulat-videó…

És ízelő a sok nevetésből, ami Rád vár:

Szeretettel várunk Téged is 2018-ban!

MadeByYou

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

Nagyon szeretek a Made by You-ba járni a barátaimmal – vagy akár egyedül is – festegetni. Fantasztikus időtöltés, kikapcsol a mindennapok rohanásából. Ha sokáig nem festhetek, mindig hiányzik.

Víghné Smeller Margit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Tükröm, tükröm… Túl a bögréken sorozat III.

Ha már sokféle formát kipróbáltál a MadeByYou-ban, és szeretnél valami újdonságot, túl a bögréken, tányérokon és vázákon, akkor itt egy ...

Inspiráció: Japán

Neked mi jut eszedbe Japánról? A zsúfolt és nyüzsgő Tokio? A futurisztikus technikai eszközök? Vagy épp a nyugodt japán vidék ...

Read previous post:
Joboszorka
Jóboszorkák Éjszakája

Szép csendben beköszöntött az ősz, egyre színesebbek a fák, hosszabbak az árnyékok... De az éjszakák mééég izgalmasabbak! Illatosak, titokzatosak és...

Close