„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Barátságban a FÖLD bolygóval

Friendship-Earth-Day

Óvd a Környezetedet! 

= Görbe Bögre Projekt Újratöltve :)

Van otthon repedt, csorba, törött kerámiád?

Ne dobd ki!

Ne termelj még több hulladékot!

Hozd el a MadeByYou-ba szeptember 30-ig, és mi újrahasznosítjuk!

Többféle módon is…

Ha régóta követsz minket, talán már láttad ezt a mosolyra fakasztó kampányunkat, amikor a repedt bögréket új szereppel ruháztuk fel: egy-egy kis virágnak adtak helyet, és a Kávin téren áthaladó járókelőknek dobtuk fel a napját általuk. Megismételjük? :) Benne vagy? Akkor hozd a sok repedt-csorba bögrédet és tányérodat!

Minden darab után egy 500 Ft-os kupon jár Neked!

Amelyik darab kimarad a Görbe Bögre Projektünkből, az a MadeByYouR Soul tréningünkön kap helyet… Ha kíváncsi vagy rá, mi ez az alkotós tréning, ide kattints!

ITT pedig megnézheted a Görbe Bögre videót!

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

A csajokkal a MadeByYou-ban és egy pubban is tudunk beszélgetni, de a pénzt, amit elinnánk, inkább maradandó dologra költjük és még büszkék is vagyunk magunkra utána. Kocsmázás után ez nem mindig mondható el. :) Egy pont a MBY-nak, mert remek hely szociális tevékenységre. :)

Marton Edit

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Tükröm, tükröm… Túl a bögréken sorozat III.

Ha már sokféle formát kipróbáltál a MadeByYou-ban, és szeretnél valami újdonságot, túl a bögréken, tányérokon és vázákon, akkor itt egy ...

Mutasd meg kreativitásodat! FOTÓPÁLYÁZAT

    Eddig csak a családod és barátaid látták alkotásaid? Vagy talán még ők sem? Ne hagyd porosodni műveidet, engedd inkább, hogy ...

Van még olvasnivaló itt: Főoldalra (még 3 bejegyzés)
IMG_2126

Read previous post:
IMG_2126
A barátságot ünnepeljük, méghozzá 4-féleképpen

Légy BARÁTSÁG-ban Önmagaddal... A Föld bolygóval... A legjobb fej emberekkel... és a MadeByYou-val! 4 féle programmal és akcióval készültünk Neked...

Close