„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

SZÍVVEL-LÉLEKKEL – Jótékonysági Éjszakai Festés

szivvel lelekkel 200 sziv

Tarts velünk egy színes, kreatív, különleges éjszakán, október 14-én! Azáltal, hogy ezen az éjszakán alkotsz, másnak is örömet szerzel! Hogyan?

A Szívvel-Lélekkel Éjszakán festett kerámiád a sajátod lesz, nem kérünk annak elajándékozására, azonban a belépők díját arra fordítjuk, hogy a Bátor Tábor “Lélelmadár” programjában résztvevő családoknak örömet szerezzünk.

4. éve látogatunk vissza a Lélekmadár-családokhoz, akik mindannyian elvesztettek egy-egy gyermeket. Az egyéves program során – az önkéntesekkel és szakemberekkel együtt – azon munkálkodnak, hogy  újra az életet tudják választani. Hogy a gyász természetes folyamata mellett újra figyelni tudjanak egymásra is, az életben maradt családtagokra. Mi ennek a programnak a záróakkordjaként együtt festünk a családokkal. Pontosabban egy-egy család fest közösen egy tányért. Ezzel emléket állítanak az elveszített gyermeknek, és a közös alkotás során egy család lehetnek, egymásra figyelnek.

Ha velünk festesz, Te is hozzájárulsz egy-egy család lelki megerősödéséhez!

Október 14.-én, amellett, hogy lehetőséged nyílik kreativitásod kiélésére, nagylelkűségedről is tanúbizonyságot teszel. Mi abban hiszünk, hogy az alkotás egy csomó öngyógyító folyamatot beindít. A BátorTáborosok is az életet éltetik…

Pont ezért a Szívvel-lélekkel éjszakán mi is gondoskodunk a jó hangulatról! Ebben segítségünkre lesznek a finomságok, a limonádé, egy pohár finom bor, melyekkel készülünk… És mi, a csapat :)

Szeretnél részt venni?

Akkor jelentkezz mielőbb! Most a BUDAI MadeByYou-t választottuk helyszínül, a budaiak kérésére, hogy itt is rendezzük éjszakai festéseket. Ha szeretnél eljönni és ezt a kezdeményezést támogatni, írj nekünk az info@madebyyou.hu email címre!

Belépő: 2200 Ft, amely magában foglal mindenféle finomságot, és amely által hozzájárulsz a Bátor Tábor családjainak emléket-állító, család-összekovácsoló alkotásához. Mi hiszünk abban, hogy igaz a mondás: “Minél többet adsz, annál többet kapsz vissza az élettől.” Így biztosan a nagylelkű alkotók is számíthatnak valamilyen ajándékra…

Időpont: Október 14. Szombat, 19-22 óra

Helyszín: MadeByYou BUDA

Ha tetszik a Szívvel-Lélekkel éjszakai program, és szívesen részt vennél, írj nekünk az info@madebyyou.hu email címre!

Szeretettel várunk!

A MadeByYou csapata

Az előző években ilyen alkotások születtek a BátorTábor “Lélekmadár” táborában. A táborról itt olvashatsz bővebben.

“Kedves Ági! Szeretném még egyszer megköszönni, hogy velünk voltatok, és mindazt a kedvességet, amellyel felénk fordultatok. A program igazán lenyűgözte a családokat, és nagy örömmel vették kezükbe vasárnap az elkészült remekműveket. Remélem, még lesz szerencsénk találkozni!” Kis Anett, Táborvezető

 

Mi is reméljük, hogy lesz szerencsénk VELED találkozni! :)

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Inspiráció: Minták és ötletek Prágából

Múlt héten meglátogattuk Lidat, kedves prágai barátunkat. Kerámiafestő stúdióját és a cseh fővárost is kíváncsi szemekkel pásztáztuk, és nem is ...

Örökítsd meg a pici mancsokat! Fess kézzel-lábbal!

Ha pici gyermeked van, ez a bejegyzés biztosan tetszeni fog. Ha idősebbek a gyerekek, vagy Te magad vagy örök gyerek, ...

Van még olvasnivaló itt: Főoldalra (még 7 bejegyzés)
torzskartya600

Read previous post:
fogas 600
Újdonság! Fogas csempékből

Egy újabb ötlet arra, mi mindent készíthetsz még kerámiából a bögréken túl. Ennél a fogasnál olyan mintákat használtunk fel, melyekkel...

Close