„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

SZÍVVEL-LÉLEKKEL – Jótékonysági Éjszakai Festés

szivvel lelekkel 200 sziv

 

Tarts velünk egy színes, kreatív, különleges éjszakán, szeptember 29-én!

Azáltal, hogy ezen az éjszakán alkotsz, másnak is örömet szerzel! Hogyan?

A Szívvel-Lélekkel Éjszakán festett kerámiád a sajátod lesz, nem kérünk annak elajándékozására, azonban a belépők díját arra fordítjuk, hogy a Bátor Tábor “L É L E K M A D Á R” programjában résztvevő családoknak örömet szerezzünk.

5. éve látogatunk vissza a Lélekmadár-családokhoz, akik mindannyian elvesztettek egy-egy gyermeket. Az egyéves program során – az önkéntesekkel és szakemberekkel együtt – azon munkálkodnak, hogy  újra az életet tudják választani. Hogy a gyász természetes folyamata mellett újra figyelni tudjanak egymásra is, az életben maradt családtagokra. Mi ennek a programnak a záróakkordjaként együtt festünk a családokkal. Pontosabban egy-egy család fest közösen egy tányért. Ezzel emléket állítanak az elveszített gyermeknek, és a közös alkotás során a családtagok igazán egymásra figyelnek.

Ha velünk festesz, Te is hozzájárulsz egy-egy család lelki megerősödéséhez!

Szeptember 29-én, amellett, hogy lehetőséged nyílik kreativitásod kiélésére, nagylelkűségedről is tanúbizonyságot teszel. Mi abban hiszünk, hogy az alkotás egy csomó öngyógyító folyamatot beindít. A BátorTáborosok is az életet éltetik…

Pont ezért a Szívvel-lélekkel éjszakán mi is gondoskodunk a jó hangulatról! Ebben segítségünkre lesznek a finomságok, a limonádé, egy pohár finom bor, melyekkel készülünk… És mi, a csapat :)

Szeretnél részt venni?

Akkor jelentkezz mielőbb! Ha szeretnél eljönni és ezt a kezdeményezést támogatni, írj nekünk az info@madebyyou.hu email címre!

Belépő: 2200 Ft, amely magában foglal mindenféle finomságot, és amely által hozzájárulsz a Bátor Tábor családjainak emléket-állító, család-összekovácsoló alkotásához. Emellett az általad választott kerámia árát szükséges fizetned.

Időpont: Szeptember 29. Szombat, 19-22 óra

Helyszín: MadeByYou PEST

 

Mi hiszünk abban, hogy igaz a mondás: ”Minél többet adsz, annál többet kapsz vissza az élettől.” 

Ha tetszik a Szívvel-Lélekkel éjszakai program, és szívesen részt vennél, írj nekünk az info@madebyyou.hu email címre!

Szeretettel várunk!

A MadeByYou csapata

 

Az előző években ilyen alkotások születtek a BátorTábor “Lélekmadár” táborában. A táborról itt olvashatsz bővebben. A tavalyi táborvezető köszönetét – amely a festő éjszaka résztvevőit is illeti – pedig itt olvashatod:

“Kedves Ági! Szeretném még egyszer megköszönni, hogy velünk voltatok, és mindazt a kedvességet, amellyel felénk fordultatok. A program igazán lenyűgözte a családokat, és nagy örömmel vették kezükbe vasárnap az elkészült remekműveket. Remélem, még lesz szerencsénk találkozni!” Kis Anett, Táborvezető

 

Mi is reméljük, hogy lesz szerencsénk VELED találkozni! :)

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Az a jó a MadeByYou-ban, hogy szabadon lehet kézműveskedni, ugyanakkor van segítség, ha kell, így lehetőség van az önálló kibontakozásra. Van elég hely és eszköz, finomak a teák, kedvesek a segítők, és ötleteket lehet nyerni mások által készített kiállított munkákból. Jó, hogy nem kell jó előre időpontot egyeztetni, hogy nem kell több alkalmat kifizetni, mint egy tanfolyamon, hogy ide bármikor betérhet az ember, ha olyan kedve támad. Javítanivaló? Nem jut eszembe semmi :)

Geszvein Erika

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

‘Túl a bögréken’ sorozat II.

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, ...

Inspiráció: Ötleteket hoztunk Nektek Bécsből

A héten meglátogattuk Gabit és Saidot, az első MadeByYou megálmodóit. Két kedves, életvidám embert ismertünk meg személyükben 5 évvel ezelőtt, ...

Read previous post:
fogas 600
Újdonság! Fogas csempékből

Egy újabb ötlet arra, mi mindent készíthetsz még kerámiából a bögréken túl. Ennél a fogasnál olyan mintákat használtunk fel, melyekkel...

Close