„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Forrócsokis Éjszaka – 11.11.

Forro csoki

Idén ősszel a boszorkányok ismét forrócsokit kavargatnak az üstjükben! Állj be Te is a jóboszorkák sorába, és kotyvassz velünk! :)

Minden boszorka választhat a különböző ízesítésű varázspálcák közül, melyekkel tovább bolondíthatja forrócsokiját, saját színes begréjében!

Mi vár még a forrócsokin kívül?

Finom falatok és természetesen az alkotás, az éj leple alatt! Fess és kotyvassz, majd jól meglátod mi sül-fő ki belőle!

Hol gyűlünk össze a szeánszra?

MadeByYou Pest, 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11. Utadat lámpások vezetik majd hozzánk!

Mikor tartjuk a titkos boszorkány találkozót?

2017. év november havának 11. napján, miután lement a nap. A nap 19. órájában érkezz, akkor a legkedvezőbb a csillagok állása!

Belépő és jelszó:

Hozz magaddal 2500 varázspénzt belépőként – ez a szám jó ómen erre az éjszakára. Többféle forrócsokit is megízlelhetsz, érkezésedkor hímboszorkák várnak a bejáratnál, a nedűt pedig sós falatkákkal itathatod fel. A bejáratnál mondd, hogy “Jószándékkal jöttem alkotni”, és a kapu kitárul majd előtted…

A kerámiák szűzen és fehéren várnak – ahogyan megszokhattad.

Jelentkezés:

Ha szeretnél boszorkány-társaságunkba tartozni 11.11.-én, akkor küldj nekünk egy titkos emailt az éj leple alatt az info@madebyyou.hu címre, vagy küldj galamb-postát!

Váááááárunk…

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

A csajokkal a MadeByYou-ban és egy pubban is tudunk beszélgetni, de a pénzt, amit elinnánk, inkább maradandó dologra költjük és még büszkék is vagyunk magunkra utána. Kocsmázás után ez nem mindig mondható el. :) Egy pont a MBY-nak, mert remek hely szociális tevékenységre. :)

Marton Edit

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

‘Túl a bögréken’ sorozat II.

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, ...

Hogyan válassz mintát?

Vannak, akik konkrét elképzelésekkel érkeznek a MadeByYou-ba, és vannak, akik csak az üzletben gondolják ki, mit fognak festeni. A spontán ...

Van még olvasnivaló itt: Főoldalra (még 6 bejegyzés)
szivvel lelekkel 200 sziv

Read previous post:
mozaik
Mozaik technika

Törött csempék, bögrék, tányérok és egyéb kerámiák újrahasznosításával készíts magadnak mediterrán hangulatú kaspót vagy színes, jókedvre-derítő tükörkeretet! Készíts mozaikkal borított...

Close