„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Kalligráfia workshop kerámián

kalli2

A kézírásunk rendkívül személyes és egyedi, mint az ujjlenyomat. Kézírásunk visszatükrözi személyiségvonásainkat, lelki állapotunkat, hangulatunkat, sőt a személyiségünk fejlődése, illetve érzelmi és hangulati állapotunk változása is nyomon követhető az írásmintánk alapján.

Ahogy személyiségünk hat kézírásra, úgy az írásunk is visszahat ránk. Te is rajongsz a kalligrafikus betűkért és szép szövegekért? Ha igen, akkor hozd létre magad a betűk táncát, ráadásul kerámián, festékmázzal alkotva! :)

    

Ahhoz, hogy Te is létre tudj hozni valami hasonlót, szükség lesz egy kis gyakorlásra… 10 órától a délelőtt egy kis gyakorlással telik majd, ahol első ízben papíron lesz lehetőséged begyakorolni a mozdulatokat.

Tartunk majd egy rövid ebédszünetet, majd azután ragadunk ecsetet, hogy a délután folyamán felkerüljön egy művészi kézírású szöveg a kerámiádra.

Gyere el Te is, Béndek Orsi (Bogyó :)) segít a koncepciód felépítésében és a kivitelezésben is hasznos trükköket mutat majd Neked!

IDŐPONT: 

Szeptember 29., VASÁRNAP, 10:00 – 17:00 óráig, MBY PEST

Az árak: A foglalkozás első, rajzos blokkja 6.000 Ft-ba kerül, a második részhez pedig a már megszokott kis és nagy csomagjaink közül választhatsz 8.400 Ft-ért vagy 10.400 Ft-ért kerámiát (pl. 18 cm-es / 28 cm-es tányér).

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

‘Túl a bögréken’ sorozat II.

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, ...

Eltörött a bögréd? Használd tovább másképp!

Nem csak te vagy néha kétbalkezes!  Mosogatás közben mi is kiejtjük a kezünkből a bögrét, az asztalon átnyúlva könyökünkkel felborítjuk ...

Van még olvasnivaló itt: Főoldalra (még 3 bejegyzés)
annual-spring-art-exhibition

Read previous post:
ketten_festenek_egyet_csapéphez
Kreatív szülinap felnőtteknek

  Nem csak a 8-10 éveseké a világ! :) Ha szülinapot szeretnél valakinek szervezni, vagy sajátot tartani, jelezd nekünk, hogy...

Close