„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Kamasz Művészeti Tábor Budán

kamaszok

A városmajori alkotóműhelyünk réges régóta a művészetnek ad teret… Inspirálja állandó alkotóit és a messziföldről ideutazó látogatóit…

2019-ben a látogatóké és a sokféle kultúráé a főszerep. Mostanában Estella és Julietta művésznők e budai művésztelep fő alkotói, akik nagy baráti körrel, számtalan múzsával és még náluk is több megvalósításra váró ötlettel rendelkeznek. Rendszeresen fogadnak vendégeket műhelyükbe, mert azt vallják, hogy a művészet különféle ágai és képviselői nagyon erőteljesen hatnak egymásra. Mindenkit jó szívvel fogadnak…

Szeretnél TE is velük alkotni? Vendégeiktől tanulni? Egy hétig minden nap inspirálódni?

Estella és Julietta tehetséges és kísérletező kedvű művésznők… És nagyon társasági lények, szeretik a mindennapjaikat színes egyéniségekkel, kíváncsi fiatalokkal tölteni. Küldetésük, hogy  minden napba belecsempésszék az ALKOTÁS ÖRÖMÉT. Ehhez vállalkozó kedvű fiatalokat keresnek, akikkel együtt nap-mint-nap alkotásokkal, új lendülettel, lelkesedéssel, a szépség és egyediség ünneplésével tudják megtölteni a Városmajor utca 28-at.

Így hát TÉGED is invitálnak, hogy 5 napig alkoss, táborozz, szórakozz velük, és kísérletezz új technikákkal, a saját stílusoddal és mondanivalóddal a MadeByYou művészeti stúdiójában…

Érdekel Téged egy ilyen művészeti tábor?

Az akvarell festés?

A kerámia festés?

Az agyagozás?

A fotózás?

A textil festés?

Az ékszer készítés?

Festettél már vászonra?

Ezeket mind-mind kipróbálhatod!

 

MIKOR? HOL?

Július 29. (Hétfő) és Augusztus 2. (Péntek) között vár Téged a Tábor!

Minden este hazajárunk majd, és reggelente újult erővel kezdjük az alkotást, egészen késő délutánig.

Estella és Julietta stúdiója Buda belvárosában helyezkedik el, mostanság MadeByYou BUDA-ként ismerhetitek. :) Egy titkos terasz, magas fák, közeli parkok, művészeti galériák és a Budai Vár övezik. Ezt a csodás környezetet mind-mind ki fogjátok használni és élvezni.

A műhelyben mindig jó a hangulat. Estella és Julietta erről mindenképp gondoskodnak :)

 

MIRE KÉSZÜLJ?

Estella és Julietta sok-sok rituálé által övezve élnek.

Reggeleiket tornával kezdik, délelőtti finomságaikat maguk készítik.

Minden nap alkotnak délelőtt is, és egy kicsit délután is.

Sokat járnak a természetben, a közeli árnyas parkokban, történelmi épületek között, hogy inspirálódjanak, kikapcsolódjanak.

Sokat dalolnak, viccelődnek, játszanak, kacagnak, és minden nap végeztével összeírják, mennyi szépet és értékeset láttak aznap.

Minden nap barátokat, “vándor művészeket” fogadnak, akik mindig új színt, új tudást hoznak a műhelybe, és akiktől mindig lehet valami újat tanulni.

 

Estella és Julietta a tábori hétre minden napjára más-más kultúrával és más-más vendéggel készülnek:

Hétfő:  INDIA – Ismerkedés egymással és a harmadik táboroztatóval, Erikával. Agyagozás lenyomatokkal és Kerámia festése.

Kedd: KÍNA – Textilfestés és kerámia figurák festése

Szerda: SPANYOLORSZÁG – Mozaikokkal Gaudí nyomában, délután színes üvegek

Csütörtök: OLASZORSZÁG – Festés vászonra, délután fotózás

Péntek: JAPÁN – Az agyagból készült formák megfestése, délután akvarellfestés és a héten készült művek kis kiállítása, Táborzárás

 

KIKET VÁRUNK?

Olyan 10-14 év közötti fiatalokat, “nagyfiúkat és nagylányokat”, kamaszokat, akiket érdekel az alkotás, akik szeretik a kreatív időtöltéseket. Bár sok-sok nyári kikapcsolódásra is sor kerül (egy kis mozgás, kirándulás, kiállítás, és apró, ihletadó szépségek felfedezése a hétköznapokban) azért a tábor nagy részét ezek a művészeti irányultságú tevékenységek teszik ki.

Semmilyen előképzettség nem szükséges ehhez a táborhoz, csak a kamaszok nyitottsága, lelkesedése.

Fiúkra és lányokra egyaránt számítunk. Oktatóink között lesznek nők is és férfiak is.

Ha szereted az izgalmas történeteket, a művészettörténeti érdekességeket, ha szívesen bújnál egy hétre művészbőrbe, gyere! Akár már azon is gondolkozhatsz, hogy Neked mi lesz a művészneved… ;)

 

MIT VISZEL HAZA?

- Számtalan rajzot és festményt,

- 3 megfestett MadeByYou-s kerámiát,

- 3-4 saját magad által agyagból készített és mázzal díszített kerámiaformát (a formájuk, használatuk, stílusuk csak a te fantáziádra vannak bízva),

- 4 ékszert, vagy “kincset”, melyet Te készítettél Üvegből,

- a hét során írt csodás kreatív naplódat,

- és a felavatott, ajándékba kapott rajztábládat, ami újabb és újabb otthoni alkotásoknak ad majd alapot.

Ja, és jókedvet, új barátokat, sok-sok élményt és megvalósítható ötletet.

Ennyi mindent…

 

A TÁBOROZTATÓ CSAPATRÓL

…Hogy tudd, kikkel találkozol… És kedves szülő, hogy tudd, kikre bízod a gyermeked.

A MadeByYou-s csapatunk már 6. éve szervez felnőtteknek táborokat, és sokadik éve kínál gyermekprogramokat mások által szervezett napközis táborokban. Kamasz Tábort idén 2. alkalommal szervezünk.

A tábor két fő oktatója, Julietta (Pokol Juli) és Estella (Maklári Eszter) a MadeByYou csapat diákként velünk dolgozó tagjai, építész és pszichológus hallgatók. A MadeByYou-ban munkájuk során gyakorta találkoznak gyerekekkel és segítik őket az alkotásban. Mindketten tapasztalt táboroztatók, iskolai, kreatív táborokban, sőt, a BátorTáborban is számtalanszor helyt álltak már.

Erika, a tábor háziasszonya, 7. éve a MadeByYou-s csapat tagja. 6. éve táboroztatja felnőtt vendégeinket, és ez lesz a 2. kamasz tábor, melyet összefog. Ismer minden MadeByYou-s technikát, ismeri a vendégeink elakadásait és kedvesen segít túljutni ezeken. A legmegbízhatóbb ember, akit ismerünk :) Erika két hete tért haza több hónapos ázsiai utazásáról, melyről sokat mesél majd a fiataloknak.

Vendégművészeink, a vándorok ugyan “meglepetés vendégek” a gyerekek számára, de annyit elárulhatunk, hogy mi jól simerjük őket ;) és jól leinformálható, alkotó szellemiségű, kamasz-nyelvet jól beszélő felnőttek, akik a MadeByYou alkotóműhelyt és környékét is ismerik.

 

MENNYIBE KERÜL?

Az 5 napos tábor ára, egészséges uzsonnákkal, könnyű ebédekkel, az 5 nap alatt elkészült alkotásokkal (kerámiák, üvegékszerek, mozaikos keret, papír és vászon festmények, agyagozott tárgyak, festett textil), múzeumi belépővel és a művészeti díjjal együtt:

72.200 Ft

május 30-ig beérkezett jelentkezés és befizetés esetén.

Aranykártyás kamaszoknak 7% kedvezményt biztosítunk,

így a tábor összege

 67.100 Ft 

Testvérkedvezmény szintén 7%,

azaz testvérenként 67.100 Ft-ra csökken az ár.

A kedvezmények nem összevonhatóak.

 

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

Kérjük, ha érdekel a tábor, írj nekünk az erika@madebyyou.hu email címre!

Ha kérdésed van, tedd fel bátran!

Nagyon sok szeretettel várunk!

Estella és Julietta integetnek még ebből az őszies tavaszból ;)

Velük együtt, izgatottan, a rejtélyre és időutazásra éhesen vár TÉGED a MadeByYou teljes csapata, és a sok-sok vándor, akikkel az egy hét alatt találkozhatsz… ;)

Itt nézegethetsz képeket a MadeByYou tavalyi Kamasz Táboráról és alkotóiról:

Szia!

Gyere, Téged is várunk!

:)

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Nagyon szeretek a Made by You-ba járni a barátaimmal – vagy akár egyedül is – festegetni. Fantasztikus időtöltés, kikapcsol a mindennapok rohanásából. Ha sokáig nem festhetek, mindig hiányzik.

Víghné Smeller Margit

Azért járok Hozzátok, hogy tapasztalatokat szerezzek, hogy elfeledjek minden stresszt az életemben, hogy létrehozzak valamit, amivel örömet szerezhetek, ami csak az én érdemem, ha szép, ha pedig vmi nem sikerült teljesen, abból tanulhatok, mást meg nem okolhatok érte. :)

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Újdonság! Fogas csempékből

Egy újabb ötlet arra, mi mindent készíthetsz még kerámiából a bögréken túl. Ennél a fogasnál olyan mintákat használtunk fel, melyekkel ...

Mártogatós tál – Túl a bögréken sorozat IV.

Tudod, mennyi mindent festhetsz a bögréken túl? És tudod, hányféle módon variálhatod a nálunk található formákat? 'Túl a bögréken' sorozatunkban ...

Van még olvasnivaló itt: Főoldalra (még 4 bejegyzés)
images-1

Read previous post:
Áprilisi programnaptár

Close