„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

MadeByYou – Kreatív Dobozok

Fess otthon200

Fess otthon! :)

Szeretednéd a MadeByYou hangulatát hazavinni?

Vagy szeretnéd egy kreatív ismerősödnek házhoz vinni az alkotás örömét?

Most lehetővé tesszük számodra mindkettőt, a MadeByYou KREATÍV DOBOZAI-val! :) Ajándékozd meg művészlelkű családtagjaidat és barátaidat, vagy önmagadat – igazán különleges élmény a fa alatt festegetni, az ünnepek alatt alkotással kikapcsolódni. Mi tudjuk :)

5-féle csomagot alakítottunk ki Neked.

Te csak válaszd ki, hogy melyik tetszik, és hogy kit szeretnél meglepni vele!

 

1. “Kis művészek” csomagja

Válassz két Neked vagy vélhetően a gyermekeidnek tetsző formát a rénszarvas, pingvin, elefánt és angyalka közül!

Ez a csomag 2 db figurát tartalmaz, 4 db ecsetet, 2 db szivacsot, 2 db pálcikát és 6 féle színt. Valamint asztalterítőt és egy kis instrukciós füzetet.

 Ára: 7990 Ft

2. “Legjobb barátnőm” csomagja

Ez a csomag 1 db öblös, 3 dl-es KATA capuccinos bögrét tartalmaz, 2 db ecsetet, 1 db szivacsot, 1 db pálcikát és 6 féle színt. Valamint asztalterítőt és egy kis instrukciós füzetet.

Válaszd ezt kreatív barátnőidnek, testvéreidnek – akár próbálták már a kerámiafestést, akár nem, biztos, hogy élvezni fogják a téli estéken az éjszakába nyúló, elmélyülős alkotást! :)

 Ára: 6490 Ft

3. “Te + Én” csomag

Ez a csomag 2 db egyenes falú, domború szívvel díszített, 3 dl-es HEBE bögrét tartalmaz, 4 db ecsetet, 2 db szivacsot, 2 db pálcikát és 8 féle színt. Valamint asztalterítőt és egy kis instrukciós füzetet.

Válaszd ezt, ha szerelmeddel, barátnőddel, egy családtagoddal együtt szeretnétek festeni!

Válaszd ezt, ha egy testvérpárnak vagy egy házaspárnak szeretnél kreatív órákat ajándékozni!

Festhetik egyformára, vagy különbözőre… vagy egymásnak :) Csak rajtuk áll, hogy 2017-ben hogyan indítják majd a közös reggeleket! :)

 Ára: 13.990 Ft

4. “Sosem vagy egyedül!” csomag

Ez a csomag 2 db egyenes falú, 3 dl-es BEKL forrócsokis bögrét tartalmaz, 4 db ecsetet, 2 db szivacsot, 2 db pálcikát és 8 féle színt. Valamint asztalterítőt és egy kis instrukciós füzetet.

Válaszd ezt, ha szerelmeddel, barátnőddel, egy családtagoddal együtt szeretnétek festeni!

Válaszd ezt, ha egy testvérpárnak vagy egy házaspárnak szeretnél kreatív órákat ajándékozni!

Festhetik egyformára, vagy különbözőre… vagy egymásnak :) Csak rajtuk áll, hogy 2017-ben hogyan indítják majd a közös reggeleket! :)

 Ára: 11.990 Ft

5. “Alkot a család” csomag

Ez a csomag 4 db egyforma CALA müzlistálat tartalmaz, 8 db ecsettel, 4 db szivaccsal és pálcikával, asztalterítővel és 10 féle színnel.

Válaszd ezt, ha több gyermek van a családban, ahova ajándékozni szeretnéd!

Válaszd ezt, ha a felnőttek is szívesen alkotnak!

Válaszd ezt, ha a saját családodnak szeretnéd ajándékozni az alkotás örömét, és azt a felemelő-felvidító érzést, hogy saját készítésű tálakból reggelizhetnek. Így tuti, jól indul minden nap! :)

 Ára: 20.990 Ft – 2000 Ft kedvezmény és ingyenes szállítás! ;)

A MBY Kreatív Dobozok mindent tartalmaznak, amire az otthoni festésnél szükséged lehet:

- A formát, amit a csomaggal választottál.

- Ecseteket, többféle méretben. Sőt szivacsot, és kaparópálcikát is két különleges technikához, melyeket egy videón mutatunk be.

- 6-8 féle színű festéket – a legnépszerűbbeket, melyeket keverve, további színek hozhatóak létre. Tűzpiros, Zöldalma, Joghurtos szeder, Napsárga, Égszínkék, Fekete – számtalan módon variálhatod őket!

- Papír asztalterítőt, hogy tutibiztos senkit ne idegelj ki otthon a színes maszatolással. Bár tudod, a festékeink vizes bázisúak, mindenhonnan letörölhetőek egy nedves szivaccsal. Kézről, asztalról, kerámiáról – ha elrontanád.

- Egy kis füzetet, ami tartalmaz minden fontos infot a festésről, hogy ha olyanvalakinek adod, aki még nem járt nálunk, ő is magabiztosan és örömmel alkothasson. A füzetben linkeket is találsz ÚJ videóinkhoz, melyen bejáratott ötleteket, tippeket adunk a kerámiafestéshez.

Fontos!

A megfestett kerámiákat 1000 fokon szükséges égetni, az otthoni sütő hője nem elegendő. Természetesen mi ezt is vállaljuk, az égetés árát a csomagok tartalmazzák! Amint kész a mű, hozzátok vissza valamelyik MadeByYou üzletbe, és mi pár napon belül szép csillogóvá égetjük ki őket.

Házhozszállítás:

A Kreatív Dobozokat törésmentesen csomagolva szállítjuk Neked – vagy a megajándékozottnak, ha a házhozszállítást választod. Ebben az esetben töltsd ki az alábbi űrlapot.

Személyes átvétel:

Ha szeretnéd Te magad kiválasztani a színeket, ill. személyesen átvenni a MadeByYou-s Kreatív Dobozt, szeretettel várunk Pesten és Budán is!

 

 

Tetszik?

Eszedbe jutott valaki, aki örülne egy ilyen kreatív ajándéknak?

Itt tudod megrendelni neki valamelyik kész csomagunkat…

Ha pedig szeretnéd magad összeválogatni a formákat és színeket, a pesti és budai MBY-ban is várnak Rád ezek a dobozok! És mi – sok szeretettel :)

 

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

Azért járok Hozzátok, hogy tapasztalatokat szerezzek, hogy elfeledjek minden stresszt az életemben, hogy létrehozzak valamit, amivel örömet szerezhetek, ami csak az én érdemem, ha szép, ha pedig vmi nem sikerült teljesen, abból tanulhatok, mást meg nem okolhatok érte. :)

Hársas Judit

Az a jó a MadeByYou-ban, hogy szabadon lehet kézműveskedni, ugyanakkor van segítség, ha kell, így lehetőség van az önálló kibontakozásra. Van elég hely és eszköz, finomak a teák, kedvesek a segítők, és ötleteket lehet nyerni mások által készített kiállított munkákból. Jó, hogy nem kell jó előre időpontot egyeztetni, hogy nem kell több alkalmat kifizetni, mint egy tanfolyamon, hogy ide bármikor betérhet az ember, ha olyan kedve támad. Javítanivaló? Nem jut eszembe semmi :)

Geszvein Erika

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mártogatós tál – Túl a bögréken sorozat IV.

Tudod, mennyi mindent festhetsz a bögréken túl? És tudod, hányféle módon variálhatod a nálunk található formákat? 'Túl a bögréken' sorozatunkban ...

‘Túl a bögréken’ sorozat II.

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, ...

Van még olvasnivaló itt: Főoldalra (még 3 bejegyzés)
boldog szulinapot a madebyyouban

Read previous post:
selyem kiskép
Selyemfestés

Készíts magadnak egy egyedi selyemkendőt! Dobd fel a nyári napokat színekkel, mintákkal, a saját egyedi stílusoddal! Selyemfestő foglalkozásunkon Te magad...

Close