„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Tengerparti Festőtábor

images-1

Ötvözd egy nyaralás alatt mindazt, amit szeretsz!

Az alkotás örömét és a tenger varázsát…

A kreativitást és a kikapcsolódást…

Töltődj fel egy csodás helyen, hagyd magadra hatni a színeket, illatokat, benyomásokat!

Tanulj közben új technikákat és bátran játssz, kísérletezz!

Tengerparti táborunkra festéssel készülünk – annak mindenféle ágával és technikájával, hogy megéld az újdonság varázsát, a kísérlezetés izgalmát, és hogy végül megtaláld a neked való technikákat, a saját stílusodat, a saját “hangodat”.

Vágysz erre a hangulatra? Egy ilyen csapatra? :)

El tudod képzelni magadat ezen a félszigeten lábat lógatva, alkotva?

Akkor engedd, hogy elkalauzoljunk Korcula szigetére…

Az olajfák közé, a sziklákat csapdosó tenger partjára, a hajadat és szalmakalapodat fújdogáló szélbe, lassan kanyargó szerpentinekre, egy borestre… Kell a kényeztetés, hogy időről-időre újjászülessünk, igaz?

Mi most erre készülünk: hogy Téged a művészettel és tengerparti programokkal kényeztessünk… egy egész hétig.

Közvetlenül a tenger partján találtunk és tavaly ki is próbáltunk egy kedves szállodát, kis lakosztályokkal és apartmanokkal, tengerre néző teraszokkal… ahol szívesen látnak minket rajztáblástól, festékekkel és kerámiákkal felszerelkezve is :) Úgyhogy újra megyünk!!!

Velünk tartasz 2018-ban?

Az egy hét alatt számtalan technikát kipróbálhatsz:

1. Fess kerámiát egy árnyas teraszon!

Használj mediterrán színeket, hagyd magadra hatni a természetet, a tengert, a növényeket és virágokat, vagy akár a helyi mintákat!

A tábor során megfestett kerámiákat mi hazaszállítjuk, és a pesti MadeByYou-ban égetjük ki. A kész kerámia műveidet a tábor után kb. 1 héttel tudod majd átvenni.

2. Fess akverell képeket!

Ezt a könnyed hatású, vizes technikát nem is alkalmazhatnánk jobb helyen, mint a tengerpart! Milliónyi inspiráció vár Korculán, és egy névreszóló rajztábla, hogy bárhol leülhess festeni, ahol elkap az ihlet! Ha most először próbálod ki ezt a technikát, annál izgalmasabb! :) Bogi és Bazsa a segítségedre lesznek, hogy az egy hét alatt ráérezz és szebbnél szebb alkotásokkal térj haza te is! Ezek Zsuzsi és Blasi tavalyi képei, variációk két témára.

3. Fess vászonképet!

Milyen idilli, igaz? A kis állványokkal bejárhatjuk a szigetet, újabb és újabb tájak után kutatva. Csak csípd el a hangulatot, a színeket… Hallgasd közben a kabócákat, a tenger hullámzását vagy a kedvenc zenédet. Itt minden adott lesz, hogy ellazulj és meglásd a szépséget és a beléd szorult, talán még igazán fel sem fedezett kreativitást! A lányok a képeiket a 2017-es tengerparti táborunkban festették.

 

Nem kell művésznek lenned, hogy élvezni tudd az alkotást!

Ez a tábor nem igényel semmiféle előképzettséget! Neked szól, ha szeretsz festeni-rajzolni-kreatívkodi! Ha mindez feltölt, kikapcsol, megnyugtat, lelassít, megnyit… Ha egyszerűen csak ÖRÖMÖDET LELED az alkotásban.

És Neked szól akkor is, ha szeretnél mindebben fejlődni. Ha eddig csak festeGETTÉL, rajzolGATTÁL, de most igényed lenne a helyükre tenni a dolgokat. Velünk tart két művész is, hogy segítsen Neked az alkotásban. A színkezelésben, a perspektívában, az árnyékolásban. De ez nem verseny lesz, hogy ki alkot szebbet, tudod? :) Mi magunk, mi négyen, akik Veletek leszünk sem ugyanazért csináljuk…

 

Ha tetszik a program, nézd meg, hova megyünk! Talán az is tetszeni fog… ;)

Szívesen kortyolnád tengerre néző teraszon a reggeli kávét vagy az esti koktélt?

A szobád ablakából szeretnél belebámulni a nagy kékségbe?

Örülnél, ha néha kicsit elvonulhatnál, máskor pedig a többiekkel csacsoghatnál?

Szerintünk erre mind-mind alkalmas ez a szálláshely – ezért is választottuk, mert mi is erre vágyunk :)

Választhatsz 1 vagy 2 ágyas szobát, melyek egy 3-4 fő számára közös nappaliból nyílnak. Minden nappali, és annak terasza a tengerre néz.

A szálloda közvetlneül a parton helyezkedik el, pár lépésre a víztől. Közel van a természet, és rövid kocsi/buszútra a közeli település. Garantált a kikapcsolódás, a természetközeliség, a totál relax :) Ha pedig pezsegni vágyunk, fogjuk magunkat és bemegyünk Korcula városába.

 

Alternatív programok

A festés mellett időt hagyunk a pihenésre is. Ha már a tengerparton vagyunk, legyen egy kis színünk is, igaz?

És alkotni nem lehet inspiráció nélkül, így nem maradunk egy helyben… Barangolunk a szigeten, meglátogatjuk Korcula városát, egy közeli kikötőt és egy kedves-családias borpincét is. Biztos, hogy ihletet ad majd a látvány…

 

Ez egy felnőtt tábor!

Így nem lesz minden fix.

Dönthetsz majd, hogy ejtőznél a parton, vagy inkább festenél?

Maradnál alkotni, vagy szívesebben mennél barangolni?

Készülünk egy rugalmas órarenddel, és te magad választhatod meg, hogy mely programokon szeretnél részt venni! Jó gyermekként önfeledten játszani, de azért jó dolog a felnőtt létben a választás szabadsága is… Igaz? Most mindkettőt átélheted!

Már most tudod, hogy érdekel??? :)

Itt tudsz jelentkezni: tenger@madebyyou.hu

 


 MIKOR? MIKOR? MIKOR?

Tavaly szeptemberben voltunk, most még szebb időt akarunk! :)

Július 2-9-ig, 8 napra, 7 éjszakára utazunk Korcula szigetére

 


 MENNYIBE KERÜL?

Ha május 10-ig jelentkezel, a tábor alapára: 177.800 Ft, mely két részből áll össze.

Ha a két részleted egyben fizeted, 9.000 Ft kedvezményben részesülsz, azaz 177.800 Ft helyett csak 168.800 Ft a tábor díja.

 

A tábor művészeti díja: 82.900 Ft

mely magában foglal

 • egy naaagy vázlatfüzetet, tele a saját akverellfestményeiddel,
 • 2 nagy, 3 közepes vagy 4 kisebb vászonképet (akrillal festve),
 • választható kerámiaformákat 18.000 Ft értékben,
 • a művészeti képzést és programvezetést, a szervezés költségeit,
 • egy saját rajztáblát,
 • és néhány olyan eszközt, melyeket a tábor után is megtarthatsz – ha megszeretted őket :)

A szállás és étkezés díja: 94.900 Ft

Ez az összeg magában foglalja:

 • a szállást 7 éjszakára 2 ágyas szobában (mely egy másik szobával közös nappaliból nyílik, közös fürdővel),
 • 7 reggelit és 3 vacsorát a hotelben,
 • melyből 1 ismerkedős és 1 búcsúvacsora, egyet pedig egy pihenősebb nap estéjén fogunk a hotelben elfogyasztani. (A többi este elmegyünk vacsorázni, ahol mindenki igénye szerint fogyaszthat – ez önköltséges.)
 • 1 borkóstolást finom falatokkal, melyre a vendégünk vagy egy helyi borpincében.
 • Napközben vízzel és gyümölcsökkel látunk el Benneteket, nehogy kitikkandjatok – ez a mi ajándékunk.
 • A hotel strandját díjmentesen használhatjuk, és olyan közel van, hogy ÖRÖM! :)
 • Sőt, ebbe az árba még az utasbiztosítást is belefoglaltuk. ;)

 

* A szobák mind 2 ágyasak, francia vagy különággyal. 2 szoba nyílik egy közös nappaliból, azaz 4 fő lakik egy lakosztályban.

Ha Te nem szeretnél közös nappalit, csak kettesben lennél valakivel,

vagy rendben van a közös nappali, de szeretnél egyágyas szobában lakni,

esetleg apartmant választanál, ahol konyha is van,

akkor jelezd nekünk ezt külön a tenger@madebyyou.hu címen, és elküldjük Neked ennek árát, lehetőségeit.

** A lemondás feltételeiről a válasz emailünkben olvashatsz, ha elküldöd nekünk érdeklődésedet, jelentkezésedet a tenger@madebyyou.hu email címre.

+ PLUSSZ az utazás költsége, várhatóan 40.000 Ft körül

Terveink szerint több személyautóval megyünk, így gyorsabbak lehetünk, mint busszal. Ha te szeretnél saját autóval jönni,  jelezd nekünk, így össze tudjuk hangolni az utazás beosztását időben! Az utazás költsége benzinnel, komppal, autópálya matricával 40.000 Ft/fő körül várható.

Messze megyünk, de csodálatos helyre viszünk! :)

 


TAVASZI ajánlatunk:

Jelentkezz 2018. május 10-ig, és válassz két kedvező lehetőség közül:

- Fizess 1 részletben és élj az alacsonyabb ár lehetőségével! Ha a szállásdíj és a művészeti díj, azaz mindkét részleted megérkezik május 10-ig, akkor 9.000 Ft kedvezménnyel, azaz 177.800 Ft helyett 168.800 Ft-ért tudsz részt venni a táborban. EZ most a legkedvezőbb ajánlatunk!

- Két részletben is fizethetsz! Az első részletet (a szállást és étkezést, 94.900 Ft-ot) 2018. május 10-ig, a második részletet (a művészeti díjat, 82.900 Ft-ot) 2018. június 10-ig szükséges befizetned. -   A részletek összege: 177.800 Ft

 

+ PLUSSZ Ajándék!!! 

A táborba érkezésedkor egy naaagy ajándékdobozzal várunk! A dobozt tele tettük hasznos felszerelésekkel, melyek egyszerűbbé és boldogabbá teszik majd tábori életedet – és reméljük, a tábor utáni életedet is ;)

Hordozható rajztábla, saját akvarelltömb a festményeidnek, egy egyedi bögre, melyet a MadeByYou-ban lesz lehetőséged megfesteni az ismerkedési esten vagy a nyár folyamán, és egy tutiszuper hosszúszálú vékony ecset, mely megoldja a lehető legvékonyabb vonalak örökös kérdését :) Ja, és gondoltunk a napra és a divatra is ;)

Várjuk jelentkezésedet! :)

 


Jelentkezés:

Jelentkezéshez írj egy emailt a tenger@madebyyou.hu email címre Erika kolleganőnknek! Egy visszaigazoló emailben elküldjük neked a fizetés lehetséges módjait, időpontjait, rákérdezünk a szoba-igényedre, és személyesen egyeztetünk minden kérdésről, ami felmerül Benned.

Itt fogunk enni és aludni:

Itt pedig alkotni és napozni:

 


Beindult a fantáziád? :)

Amíg gondolkodsz és döntesz, nézd végig ezeket a képeket! Egy kis inspiráció más művészektől és a tengertől, hogy lásd, TE is milyen csodás alkotásokkal térhetsz majd haza! Annyiféleképpen láthatjuk a tájat, ahányfélék mi magunk vagyunk…

Zhang Jiju festménye, forrás: www.saatchiart.com

Alina Madan festménye – Nézd meg azt is a művésznő blogján, hogyan készült! 

 Melissa McKinnon festménye, nézd meg a többi csodás képét is itt!

Scarlett Clay festménye, nézd meg az alkotás fázisait itt!

Yumi Kudo félkész akvarellje, nézd meg a végeredményt itt!

2018-ban megyünk másodszor “alkotótáborozni” a tengerpartra, de az elmúlt 3 évben Balatonalmádiban és a tengeren már összesen 13 hét tábort tartottunk. Megtapasztaltuk, hogy az egy hetes alkotás alatt mennyi mindent elő tudunk csalogatni belőletek, és Ti is Önmagatokból. Hidd el, hogy kreatívabb, bátrabb, ügyesebb vagy, mint gondolod! De tudod mit? Ne ítélkezzünk, hogy “szép, jó, ügyes, tehetséges”, még pozitívan se! Egyszerűen csak játszunk, fessünk, alkossunk és élvezzük együtt a tengert, és mindazt, amit egy hét kreatív nyaralás adni tud… Nagyon sokat.

Szeretettel várunk!

Újra Bogi, Bazsa, Erika és Ági, a MadeByYou-s csapat egy darabja:

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

A MadeByYou-t receptre felírnám, ez egy lélekterápia. Kötelező mindenkinek!

Szegedi Petra

A csajokkal a MadeByYou-ban és egy pubban is tudunk beszélgetni, de a pénzt, amit elinnánk, inkább maradandó dologra költjük és még büszkék is vagyunk magunkra utána. Kocsmázás után ez nem mindig mondható el. :) Egy pont a MBY-nak, mert remek hely szociális tevékenységre. :)

Marton Edit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Inspiráció: Japán

Neked mi jut eszedbe Japánról? A zsúfolt és nyüzsgő Tokio? A futurisztikus technikai eszközök? Vagy épp a nyugodt japán vidék ...

Tükröm, tükröm… Túl a bögréken sorozat III.

Ha már sokféle formát kipróbáltál a MadeByYou-ban, és szeretnél valami újdonságot, túl a bögréken, tányérokon és vázákon, akkor itt egy ...

Van még olvasnivaló itt: Főoldalra (még 3 bejegyzés)
boldog szulinapot a madebyyouban

Read previous post:
gyümölcs sziv
Örömfestés + Örömfőzés

Sok-sok szeretettel hívunk meg Téged - aki nyitott a színekre és ízekre - egy igazán különleges estre! Ünnepeld velünk a...

Close