„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Hogyan működünk?

Így kezdj hozzá

Kerámiát festeni a hét minden napján betérhetsz hozzánk. Mindig rendelkezésre állunk, hogy segítsünk és eligazítást, tanácsokat adjunk. Más típusú foglalkozásainkon csak bejelentkezés után van lehetőség részt venni. A “Tanfolyamok” menüpont alatt megtalálod, mit és milyen időpontban próbálhatsz ki a MadeByYou-ban.

Hogyan kezdj hozzá a kerámiafestéshez?
1. Válassz egy Neked tetsző formát! Több, mint 100 féle kerámia közül válogathatsz.

2. Gondold ki, mit szeretnél rá festeni! Ha épp nincs ötleted: sok-sok sablonnal és több katalógusnyi mintával várunk. Készülhetsz előre is: járj nyitott szemmel! Ha látsz egy szép sálat vagy csomagolópapírt, egy jó mintát egy könyvben vagy az interneten, nyomtasd ki, vagy fénymásold le, és hozd magaddal!

3. A választott kerámiára ceruzával vagy kerámiaindigóval könnyedén átmásolhatod a kiszemelt mintát.  A ceruza és indigó vonalai égetés közben eltűnnek.

4. Ha megvagy a tervezgetéssel, válassz színeket! Sokféle szín és különleges felület közül választhatsz. Vannak egyszínű, pöttyös, repedezős és egyéb különleges hatású, valamint matt mázaink. A MadeByYou-ban beavatunk majd, melyiket hogyan használd. Mindegyikre jellemző, hogy égetés előtt fakó és fénytelen, égetés után pedig erőteljesebb színű és fényesebb.

Festékeink különlegessége, hogy vizes alapúak, így bárhonnan eltávolíthatóak, égetés után mégis tartósak. Ha férehúztál egy vonalat, összemaszatoltad az asztalt, vagy rácsöppent a ruhádra, csak fogj egy vizes szivacsot, és töröld le! Ruháid megóvása érdekében kötényt is biztosítunk számodra.

5. Ezután nincs más dolgod, csak nekiállni az alkotásnak. Folyamatosan jelen vagyunk, hogy segítsünk, ha szükséged van rá, és válaszoljunk, ha kérdeznél. Hogy még kellemesebb legyen a hangulatod, megvendégelünk egy teára, vagy limonádéra.

6. Ha elkészültél a műveddel, pár napra (2-5, karácsonyi időszakban 5-7 napra!) a MadeByYou-ban kell hagynod, hogy kiégethessük. Ezer fokon égetünk, így biztosítjuk azt, hogy az általad festett kerámia bolti minőségű legyen, azaz tartós, mosogatásnak, súrolásnak, mikrónak, jéghideg és tűzforró folyadékoknak is ellenálló.

7. Amikor visszatérsz átvenni a kész alkotásokat, már fényes kerámiákat vihetsz haza, melyek mind-mind a Te kezed nyomát viselik. Használhatod őket nap-mint-nap, vagy büszkén elajándékozhatod őket – biztos a siker!

Ha tervezgetni szeretnél, nézelődj weboldalunkon! Formákat és más vendégeink által festett kerámiákat itt találsz, ötletekről és festési technikákról itt olvashatsz. Ha pedig szeretnél akcióinkról, legfrissebb híreinkről, újdonságainkról értesülni, iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretettel várunk!
A MadeByYou csapata

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

A MadeByYou-t receptre felírnám, ez egy lélekterápia. Kötelező mindenkinek!

Szegedi Petra

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mártogatós tál – Túl a bögréken sorozat IV.

Tudod, mennyi mindent festhetsz a bögréken túl? És tudod, hányféle módon variálhatod a nálunk található formákat? 'Túl a bögréken' sorozatunkban ...

Inspiráció: Minták és ötletek Prágából

Múlt héten meglátogattuk Lidat, kedves prágai barátunkat. Kerámiafestő stúdióját és a cseh fővárost is kíváncsi szemekkel pásztáztuk, és nem is ...