„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

AGYAG a KÖBÖN – Alkotótábor a Balatonnál – BETELT!

MadeByYou-alkototabor_kicsi1

Balatoooon! Újra jövünk!!! :)

Te is örömmel eltöltenél egy hetet csak alkotva, festve, agyagot gyúrva?

Csak formákon, színeken, terveken gondolkodva, elszakadva a hétköznapoktól és a várostól?

Töltődj és alkoss velünk a Balaton partján egy igazi, hangulatos művészházban!

2019. nyarán már 6. alkalommal szervezünk nyári táborokat az AlmadiArt házba, Balatonalmádiba. Egy új tematikával, új program-ajánlóval találkozhatsz most itt. Reméljük, az lesz az érzésed a képek láttán, hogy alig várod, hogy belevesd magad az agyag gyúrásába-formázásába, a saját stílusod kialakításába, a saját tárgyaid megalkotásába!

Milyen programokkal találkozhatsz 2019 júliusában?

Ez a hét most egyfajta “HOME DEKOR” tábor, legalábbis abban az értelemben, hogy minden itt készült alkotás valódi használati tárggyá válhat majd lakásodban. Egyedi csészékkel, tálakkal, kínálóval, kaspóval vagy épp lámpával fogsz majd hazatérni… Agyaggal és üveggel dolgozhatsz, és persze kerámiát is festhetsz.

Nézd csak!

Készítsd el a saját étkészleted!

4 lapos és 4 mély tányért készíthetsz. Alapformák lesznek a segítségedre, hogy nagyjából egyforma edényeket készíts. Ezeket kedvedre karcolgatod, lenyomatokat hozhatsz létre rajtuk, festheted őket. Lehetnek egyformák, vagy különbőzek – csak rajtad áll :)

Képek forrása: Pinterest

Melyik színvilág, milyen stílus, mely formák illenek legjobban hozzád? Júliusig van időd kigondolni ;)

Addig elárasztunk az ötletekkel! Minden hónapban újabb kedvcsináló mintákat osztunk meg, hogy igazán felkészült lehess a táborra!

 

Készíts egy nagy kínálótálat / kaspót / lámpát!

Melyiknek vennéd leginkább hasznát? Melyik tetszene? Egy stílusban az étkészletedhez illő kínáló? Vagy egy díszes kaspó a kedvenc növényed alá? Esetleg egy igazán egyedi kerámiából készült csillár? Amin átszűrődik a fény, ami a szobád dísze? (Húú, milyen régóta készülődünk erre :)) Építheted Te magad agyagból (segítünk) vagy választhatsz a MadeByYou nagyobb kínálói közül formát magadnak!

Kép forrása: houseandhomereviews.com 

Készíts négy csészét színes agyagból!

Kata vezetésével az Almadiart alkotóház kedvenc csészéihez hasonlókat gyárthatsz… A csészéket Te magad formázod, és ezúttal nem festéssel, hanem színezett agyaggal díszítheted. Pöttyös, csíkos, hullámos – szabad a pálya. A csészék falát vékonyra alakíthatod, mert et magas tűzön égetjük majd őket – így lesznek igazán tartósak, időtállóak.

 

Készíts mécsest csurgatásos vagy áttört technikával!

Két nagyobb mécsestartót is készítünk (mert szeretünk játszani a fényekkel). Csurgathatsz öntőmasszát egy választott gipszformába, vagy áttöréses technikával létrehozhatsz egy “sokablakos” mécsestartót, ami gyönyörű mintákat világít majd a faladra egy meleg nyári estén a szabadban, vagy egy hideg télin a szobádban. Melyik tetszik jobban?

 

Raku – az örök kedvenc!

Ez az eredetileg japán technika mindig a táboraink legizgalmasabb darabjait adja. Bár a rakumáz színét kiválaszthatod, azt nem tudod befolyásolni, hogy az égetés és redukció során ez hogyan fog viselkedni. Csillogóssá válik? Kicsit megrepedezik? Kicsit füstös hatása lesz?  De  pont ettől annyira izgalmas. Játssz! Válassz 4 stampót / vagy 2 tenyérni tálkát ehhez a technikához! Az alapdarabokat is te alakíthatod öntéssel vagy az agyag megmunkálásával.

+ Választható: ÜVEGÉKSZER készítés

Ez a programunk opcionálisan választható ebben az évben. 

Sok-sok színes üveggel készülünk, melyekből kedvedre készíthetsz gyűrűket, fülbevalókat, medálokat, karkötőket. Megtanítunk üveget vágni, repeszteni, és különféle technikával ragasztani – amikor épp nem jön az ihlet a festéshez, érdekes lehet átkapcsolni egy kicsit mechanikusabb kézműves technikára. Az égetést a MadeByYou-ban végezzük majd el – így maximum 10 nappal a nyaralás után már át is vehed a kész üvegeket, hogy a nyár folyamán még sokszor viselni tudd  ezeket a színes ékszereket.

Választhatod a kis csomagot 4 ékszerrel (8000 Ft) , vagy a nagy csomagot 8 ékszerrel (14.000 Ft).

 

+ Választható: Kerámiafestés – Próbálj ki új technikákat!

Ez a programunk opcionálisan választható ebben az évben.

Végre van idő aprólékos mintákra, pepecs munkára is! A MadeByYou formái közül előzetesen is választhatsz, vagy a helyszínen, ha jön az ihlet, ragadj meg egy kerámiát! Sokakat ez kapcsol ki leginkább, mert a MadeByYou-ból már megszokott és ismerős tevékenység, mégis rejt újat, mert az új környezet, a tengernyi idő a tervezgetésre és megvalósításra valahogy máshogy mozgatja meg a fantáziád.

+ Választható: KORONGOZÁS

Ez a programunk opcionálisan választható ebben az évben.

Jó móka, de nem egyszerű munka – majd meglátod! ;) Ha nem várod el magadtól, hogy elsőre padlóvázát vagy óriáskaspót készíts, akkor imádni fogod! Játékos, maszatos, koncentrálós, felfedezős technika. Vagy nagyon bejön, vagy nagyon kiakaszt, igaz, Fiúk-Lányok? Ha még sosem próbáltad, akkor nagyon ajánljuk!

Választhatod a kis csomagot 1 db korongozott formával (8000 Ft) , vagy a nagy csomagot 2 db korongozott formával (14.000 Ft).

 


MIKOR? HOL?

2019-ben július 22-28-ig vesszük birtokba az Almadiart Művészházat. – BETELT!

A házban több felszerelt műhely, két szintjén pedig összesen 6 hálószoba található. Különleges hangulata minket évről-évre visszavonz :) Tervezgethetsz a szobádba elvonultan, a közös térben, vagy a házat körülölelő árnyas kertben. Jó időben sokat alkotunk a teraszon is, és ha megpihennénk, leugrunk a Balatonban csobbanni “szieszta időben” :)

 


Mennyibe kerül?

Az 5 agyagos programot magában foglaló csomag ára reggelivel és szállással együtt

145.900 Ft,

amennyiben 2019. március 31-ig jelentkezel, és a tábor első részlete vagy teljes díja kifizetésre kerül.

A számtalan program mellé számtalan ajándékot is kapsz, melyeket a tábori “művész-léted” során és hazautazásod után is használni tudsz majd. :)

Összesen 12 helyünk van! 

 

A tábor díja magában foglalja:

- A kiscsoportos workshopok tandíját

- a 80.000 Ft értékű alkotásaidat:

4 db agyagból formázott mély tányért

4 db agyagból formázott lapos tányért

4 db magas tűzön égetett csészét

4 db rakuzott stampót / 2 db rakuzott tálkát (szappantartó vagy ékszertartó)

1 db nagy, festett kínálótálat / általad agyagból készített kaspót vagy lámpát

2 db mécsestartót

Ezeken túl választhatsz megfesteni-valót a MadeByYou kerámiaformái közül, vagy készíthetsz üvegékszert.

- Az alkotóház műhelyeinek és profi felszerelésének használatát.

- szállást 2 ágyas szobákban.

- napi 1 étkezést: egy közös, “terülj-terülj asztalkám reggelit” a teraszon.

 

+ Ajándék: egy borkóstolóval egybekötött “borkorcsolyás vacsora” a közeli Kerekes borpincében :)

 

Mit nem tartalmaz a tábori ár?

- Nem tartalmazza az ebéd és vacsora költségét. …Bár az ismerkedős, a búcsúzós és a borkóstolós estére is finom falatokkal készülünk. Így csak 3 este marad, amikor a vacsorát külön szükséges megoldanod / illetve csatlakozhatsz hozzánk, ha menüt szeretnél enni egy közeli vendéglőben.

- Nem tartalmazza az utazás költségét. Ha szeretnéd egyénileg megoldani, szeretettel várunk a tábor első napján déltől! Ha igényt tartanál az utazás megszervezésére, betársulnál egy autóba vagy kisbuszba, jelezd nekünk jelentkezéskor!


Kedvezmények:

- Aranykártyás vagy?

Természetesen az Alkotótábor díjából is levonjuk Neked az aranykártyásokat illető 5% kedvezményt! :)

Aranykártyás ár: 145.900 Ft helyett 138.605 Ft, ha egy összegben fizeted. Ha két részletben szeretnéd, görgess lejjebb ;)

- Van még fel nem használt ajándékutalványod?

A tábor díjának egy részét azzal is fizetheted!

 


Részletfizetési lehetőség:

Ha számodra úgy megfelelőbb, KÉT RÉSZLETBEN is fizetheted a tábort. Az első részletnek 2019. március 31-ig, a második részletnek  2019.  június 10.-ig szükséges megérkeznie.

Így alakulnak a részletek:

145.900 Ft helyett 2 x 75.900 Ft.

Aranykártyás ár: 138.605 helyett 2 x 71.900 Ft.

 


Tetszik a lehetőség? Örülünk! :)

Előregisztrálni emailben tudsz, ide írj nekünk mielőbb: tabor@madebyyou.hu 

Az előregisztráció után küldünk Neked egy bővebb tájékoztatót a fizetési lehetőségekről (utalás, kp, bankkártya), a lemondás feltételeiről, az étkezésről. Egyeztetünk a Te egyedi igényeidről, szobatársról stb.

A táborba való jelentkezés a befizetés sorrendjében történik. Ne feledd, hogy  maximum 12 férőhely van – az alkotóháznak ennyi a kapacitása.

Ha kérdésed van, jelezd nyugodtan ugyanezen az email címen: tabor@madebyyou.hu! Igyekszünk minden igényt és kíváncsiságot kielégíteni.

Sok szeretettel várunk!

Kata az AlmadiART-ból; Ági és Detti a MadeByYou-ból

 

Itt megnézheted a 2014-es, 2015-ös, 2016-os és 2017-es táboraink képeit:

2014 1. turnus és 2014 2. turnus

Alkotótábor 2015 1-2-3. turnus

Alkotótábor 2016 1-2-3-4. turnus

Egy kis hangulat-videó…

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mit árulnak el rólunk a színek?

Elmerengtél már azon, hogy amikor festeni jössz a MadeByYou-ba, miért éppen azokat a színeket választod, amikor festékekért nyúlsz? Ha eddig még nem, ...

Újdonság! Fogas csempékből

Egy újabb ötlet arra, mi mindent készíthetsz még kerámiából a bögréken túl. Ennél a fogasnál olyan mintákat használtunk fel, melyekkel ...

Van még olvasnivaló itt: Főoldalra, Tanfolyamok (még 3 bejegyzés)
Bazsa fest 200

Read previous post:
Bazsa fest 200
Kerámiafestés

  Kerámiát festeni bármikor betérhetsz hozzánk, de ha úgy érzed, egyedül nincs elég bátorságod, először gyere el egy kiscsoportos tanfolyamunkra,...

Close