„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Apacuka ceramics + MadeByYou

New Project (7)

Egy közös workshopot álmodtunk meg az Apacuka Ceramics alapítóival, Neuvirth Judittal és Födő Gáborral.

A MadeByYou és az Apacuka is hisz abban, hogy az összefogásban nagy erő rejlik, melyből új és jó dolgok sülhetnek ki.

A közös workshop alkalmával ismét szeretnénk rámutatni a saját kezű alkotások létrehozásában rejlő örömre, és téged is arra bíztatunk, hogy bátran próbálj ki olyan alkotói tevékenységeket, amiket még sosem tettél!

Menni fog, a segítséget és az inspirációt nyugodtan bízd csak ránk! ;)

A CSOMAG TARTALMA:

Három tányért készíthetsz el saját kezűleg agyagból, mellette pedig egy bögrét vagy egy vajtartót festhetsz meg MadeByYou-s festékekkel és technikákkal, egy általad választott időpontban.

 A kinyújtott agyaglapokba nyomott minta kerül, melyet régi festékhengerek használatával érhetsz el. Ilyen bőséges lesz a minták tárháza:


A máz a minta nyomott részein vastagabban fed majd a tányérodon, ami csodás színárnyalatokat varázsol majd a kínálódra, de olyan verziót is választhatsz, mely visszacsiszolással készül és csak a mintában lesz színes az elkészített kerámiád.

3 tárgyat készíthetsz el agyagból, amely a 2,5 kg-os agyagtömbödből kifér, csak rajtad múlik, milyen méretű és alakú tálakat készítesz! Emellett 6.990 Ft értékben választhatsz magadnak egy MadeByYou-s kerámiatárgyat, melyet olyan technikával festhetsz meg, amilyet csak szeretnél!


Hogy el tudd képzelni, mi mindent alkothatsz majd a workshopon készítettünk egy-két ötletadó csomagot, hogy inspirációt nyújtsunk neked:

Készíts agyagból egy emeletes kínálótálat + egy müzlistálat,
és fess mellé egy egyedi MadeByYou-s bögrét!


… Szemeink előtt sok-sok finom apró-süti jelenik meg, friss gyümölcsöt szemezgetünk a kis tálunkból, és már képzeletben érezzük is a forrócsoki illatát, melyet mellé kortyolgatunk majd a színes bögréből… :)


 

Készíts agyagból egy nyolcszögletű nagy kínálótálat + 2 kisebb négyzetes tálkát,
és fess mellé egy egyedi MadeByYou-s bögrét!


A második verzióban a szögletes formák szerelmeseire gondoltunk, meg egy kis esti nasizásra, ;) …már csak egy szuper bögre hiányzik az asztalról.


 

Készíts agyagból egy nagy méretű ovális kínálót + 2 lekerekített négyzetes tálkát,
és fess mellé egy egyedi MadeByYou-s vajtartót!


…egy idilli reggelizőasztalon még a szendvicsnek is finomabb lesz az íze, ha a saját készítésű tányérodról majszolod! :)

 

TIPP: Ha az agyagos foglalkozás után nincs időd, vagy erőd megfesteni a MadeByYou-s kerámiát, akkor se aggódj! Egy következő, általad választott időpontban lesz rá lehetőséged!


A foglalkozásokat Táborosi Detti  (MadeByYou) vezeti.

Tetszik a lehetőség, jelentkezem!

A foglalkozáson való részételhez előzetes jelentkezés szükséges!

Ide írj: info@vintagebazaar.hu

A helyedet előre utalással tudod biztosítani. Leveledben kérünk jelöld meg a kiválasztott dátumot, a résztvevők számát és nevét. A csomagokról elég a foglalkozáson döntened. :)

Következő időpontok:

2019. január 19. Szombat, 14-17 óra

2019. január 26. Szombat, 14-17 óra

2019. február 23. Szombat, 14-17 óra

2019. március 9. Szombat, 14-17 óra

2019. március 20. Szerda, 18-21 óra

2019. április 28. Vasárnap, 14-17 óra

Helyszín:

A MadeByYou pesti műhelye, 1052 Budapest, Királyi Pál utca 11.

 

A workshop díja:

22.500 Ft, mely tartalmaz 3 darab agyagból formázott kínálótálat és egy kerámia vajtartót/bögrét; a festékmázakat és az égetési díjakat egyaránt.

 

Mikorra készül el?

Erről a workshopról még nem tudod hazavinni az elkészült tárgyaidat! Az agyagtárgyakat kétszer kell égetni, a festett kerámia pedig egyszer kerül kemencébe. Az átfutási idő kb. 5 hét, Karácsonyig a foglalkozáson készített minden alkotás elkészül.

 

Szeretettel várunk Benneteket,


Neuvirth Judit, Födő Gábor – Apacuka ceramics
Erdős Ági, Táborosi Bernadett – MadeByYou

A foglalkozás alkalmával a MadeByYou falai között próbálhatjátok ki azt a technikát, mellyel Judit és Gábor különleges kínálótálai születnek. A páros tagjai nem csak munkatársak; férj és feleség, valamint 2 kisfiú szülei is, akik a külvárosban évek óta tartanak workshopokat, melyek klasszikus grafikai technikákat és az említett agyagtálkészítést mutatja be.

 

Táborosi Bernadett már 5. éve a MadeByYou lelkes tagja, üvegékszer-készítő workshopok házigazdája, alkotótábor-tyúkanyó és nagyon jó barátja a kerámiáknak. :)

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mozaik technika

Törött csempék, bögrék, tányérok és egyéb kerámiák újrahasznosításával készíts magadnak mediterrán hangulatú kaspót vagy színes, jókedvre-derítő tükörkeretet! Készíts mozaikkal borított mediterrán ...

Az étel nem játék! Vagy mégis?

Bár nem voltak szigorú szüleim, hallottam én is gyerekkoromban többször, hogy 'Az étel nem játék!' De mit tehetünk, ha nem ...

Van még olvasnivaló itt: Tanfolyamok (még 6 bejegyzés)
annual-spring-art-exhibition

Read previous post:
Szeptemberi programnaptár

Close