„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Apacuka ceramics + MadeByYou

New Project (7)

Egy közös workshopot álmodtunk meg az Apacuka Ceramics alapítóival, Neuvirth Judittal és Födő Gáborral.

A MadeByYou és az Apacuka is hisz abban, hogy az összefogásban nagy erő rejlik, melyből új és jó dolgok sülhetnek ki.

A közös workshop alkalmával ismét szeretnénk rámutatni a saját kezű alkotások létrehozásában rejlő örömre, és téged is arra bíztatunk, hogy bátran próbálj ki olyan alkotói tevékenységeket, amiket még sosem tettél!

Menni fog, a segítséget és az inspirációt nyugodtan bízd csak ránk! ;)

A CSOMAG TARTALMA:

Három tányért készíthetsz el saját kezűleg agyagból, mellette pedig egy bögrét vagy egy vajtartót festhetsz meg MadeByYou-s festékekkel és technikákkal, egy általad választott időpontban.

 A kinyújtott agyaglapokba nyomott minta kerül, melyet régi festékhengerek használatával érhetsz el. Ilyen bőséges lesz a minták tárháza:


A máz a minta nyomott részein vastagabban fed majd a tányérodon, ami csodás színárnyalatokat varázsol majd a kínálódra, de olyan verziót is választhatsz, mely visszacsiszolással készül és csak a mintában lesz színes az elkészített kerámiád.

3 tárgyat készíthetsz el agyagból, amely a 2,5 kg-os agyagtömbödből kifér, csak rajtad múlik, milyen méretű és alakú tálakat készítesz! Emellett 6.990 Ft értékben választhatsz magadnak egy MadeByYou-s kerámiatárgyat, melyet olyan technikával festhetsz meg, amilyet csak szeretnél!


Hogy el tudd képzelni, mi mindent alkothatsz majd a workshopon készítettünk egy-két ötletadó csomagot, hogy inspirációt nyújtsunk neked:

Készíts agyagból egy emeletes kínálótálat + egy müzlistálat,
és fess mellé egy egyedi MadeByYou-s bögrét!


… Szemeink előtt sok-sok finom apró-süti jelenik meg, friss gyümölcsöt szemezgetünk a kis tálunkból, és már képzeletben érezzük is a forrócsoki illatát, melyet mellé kortyolgatunk majd a színes bögréből… :)


 

Készíts agyagból egy nyolcszögletű nagy kínálótálat + 2 kisebb négyzetes tálkát,
és fess mellé egy egyedi MadeByYou-s bögrét!


A második verzióban a szögletes formák szerelmeseire gondoltunk, meg egy kis esti nasizásra, ;) …már csak egy szuper bögre hiányzik az asztalról.


 

Készíts agyagból egy nagy méretű ovális kínálót + 2 lekerekített négyzetes tálkát,
és fess mellé egy egyedi MadeByYou-s vajtartót!


…egy idilli reggelizőasztalon még a szendvicsnek is finomabb lesz az íze, ha a saját készítésű tányérodról majszolod! :)

 

TIPP: Ha az agyagos foglalkozás után nincs időd, vagy erőd megfesteni a MadeByYou-s kerámiát, akkor se aggódj! Egy következő, általad választott időpontban lesz rá lehetőséged!


A foglalkozásokat Táborosi Detti  (MadeByYou) vezeti.

Tetszik a lehetőség, jelentkezem!

A foglalkozáson való részételhez előzetes jelentkezés szükséges!

Ide írj: info@vintagebazaar.hu

A helyedet előre utalással tudod biztosítani. Leveledben kérünk jelöld meg a kiválasztott dátumot, a résztvevők számát és nevét. A csomagokról elég a foglalkozáson döntened. :)

Következő időpontok:

2019. január 19. Szombat, 14-17 óra

2019. január 26. Szombat, 14-17 óra

2019. február 23. Szombat, 14-17 óra

2019. március 9. Szombat, 14-17 óra

2019. március 20. Szerda, 18-21 óra

2019. április 28. Vasárnap, 14-17 óra

2019. május 18. Szombat, 14-17 óra

Helyszín:

A MadeByYou pesti műhelye, 1052 Budapest, Királyi Pál utca 11.

 

A workshop díja:

22.500 Ft, mely tartalmaz 3 darab agyagból formázott kínálótálat és egy kerámia vajtartót/bögrét; a festékmázakat és az égetési díjakat egyaránt.

 

Mikorra készül el?

Erről a workshopról még nem tudod hazavinni az elkészült tárgyaidat! Az agyagtárgyakat kétszer kell égetni, a festett kerámia pedig egyszer kerül kemencébe. Az átfutási idő kb. 5 hét, Karácsonyig a foglalkozáson készített minden alkotás elkészül.

 

Szeretettel várunk Benneteket,


Neuvirth Judit, Födő Gábor – Apacuka ceramics
Erdős Ági, Táborosi Bernadett – MadeByYou

A foglalkozás alkalmával a MadeByYou falai között próbálhatjátok ki azt a technikát, mellyel Judit és Gábor különleges kínálótálai születnek. A páros tagjai nem csak munkatársak; férj és feleség, valamint 2 kisfiú szülei is, akik a külvárosban évek óta tartanak workshopokat, melyek klasszikus grafikai technikákat és az említett agyagtálkészítést mutatja be.

 

Táborosi Bernadett már 5. éve a MadeByYou lelkes tagja, üvegékszer-készítő workshopok házigazdája, alkotótábor-tyúkanyó és nagyon jó barátja a kerámiáknak. :)

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mozaik technika

Törött csempék, bögrék, tányérok és egyéb kerámiák újrahasznosításával készíts magadnak mediterrán hangulatú kaspót vagy színes, jókedvre-derítő tükörkeretet! Készíts mozaikkal borított mediterrán ...

Újdonság! Fogas csempékből

Egy újabb ötlet arra, mi mindent készíthetsz még kerámiából a bögréken túl. Ennél a fogasnál olyan mintákat használtunk fel, melyekkel ...

Van még olvasnivaló itt: Tanfolyamok (még 4 bejegyzés)
annual-spring-art-exhibition

Read previous post:
bögre33
A Bögrém és Én az #Instán…

Kövesd a madebyyou_budapest Instagram oldalát, posztolj egy képet magadról és kedvenc MadeByYou-ban készült bögrédről a #madebyyou_budapest hashtaggel és nyerd meg...

Close