„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

ÚJ! Apacuka ceramics + MadeByYou

New Project (7)

Egy közös workshopot álmodtunk meg az Apacuka Ceramics alapítóival, Neuvirth Judittal és Födő Gáborral.

A MadeByYou és az Apacuka is hisz abban, hogy az összefogásban nagy erő rejlik, melyből új és jó dolgok sülhetnek ki.

A közös workshop alkalmával ismét szeretnénk rámutatni a saját kezű alkotások létrehozásában rejlő örömre, és téged is arra bíztatunk, hogy bátran próbálj ki olyan alkotói tevékenységeket, amiket még sosem tettél!

Menni fog, a segítséget és az inspirációt nyugodtan bízd csak ránk! ;)

A CSOMAG TARTALMA:

Három tányért készíthetsz el saját kezűleg agyagból, mellette pedig egy bögrét vagy egy vajtartót festhetsz meg MadeByYou-s festékekkel és technikákkal.

 A kinyújtott agyaglapokba nyomott minta kerül, melyet régi festékhengerek használatával érhetsz el. Ilyen bőséges lesz a minták tárháza:


A máz a minta nyomott részein vastagabban fed majd a tányérodon, ami csodás színárnyalatokat varázsol majd a kínálódra, de olyan verziót is választhatsz, mely visszacsiszolással készül és csak a mintában lesz színes az elkészített kerámiád.

3 csomag közül választhatsz – Melyik tetszik?

“A” csomag


Készíts agyagból egy emeletes kínálótálat + egy müzlistálat,
és fess mellé egy egyedi MadeByYou-s bögrét!


… Szemeink előtt sok-sok finom apró-süti jelenik meg, friss gyümölcsöt szemezgetünk a kis tálunkból, és már képzeletben érezzük is a forrócsoki illatát, melyet mellé kortyolgatunk majd a színes bögréből… :)


“B” csomag


Készíts agyagból egy nyolcszögletű nagy kínálótálat + 2 kisebb négyzetes tálkát,
és fess mellé egy egyedi MadeByYou-s bögrét!


A második verzióban a szögletes formák szerelmeseire gondoltunk, meg egy kis esti nasizásra, ;) …már csak egy szuper bögre hiányzik az asztalról.


“C” csomag


Készíts agyagból egy nagy méretű ovális kínálót + 2 lekerekített négyzetes tálkát,
és fess mellé egy egyedi MadeByYou-s vajtartót!


…egy idilli reggelizőasztalon még a szendvicsnek is finomabb lesz az íze, ha a saját készítésű tányérodról majszolod! :)


A foglalkozásokat Táborosi Detti  (MadeByYou) vezeti.

Tetszik a lehetőség, jelentkezem!

A foglalkozáson való részételhez előzetes jelentkezés szükséges!

Ide írj: info@vintagebazaar.hu

A helyedet előre utalással tudod biztosítani. Leveledben kérünk jelöld meg a kiválasztott dátumot, a résztvevők számát és nevét. A csomagokról elég a foglalkozáson döntened. :)

Időpontok:

2018. október 27. SZOMBAT 15:00-18:00, MadeByYou PEST

2018. november 3. SZOMBAT 15:00-18:00, MadeByYou PEST

Helyszín:

A MadeByYou pesti műhelye, 1052 Budapest, Királyi Pál utca 11.

 

A workshop díja:

22.500 Ft, mely tartalmaz 3 darab agyagból formázott kínálótálat és egy kerámia vajtartót/bögrét; a festékmázakat és az égetési díjakat egyaránt.

 

Mikorra készül el?

Erről a workshopról még nem tudod hazavinni az elkészült tárgyaidat! Az agyagtárgyakat kétszer kell égetni, a festett kerámia pedig egyszer kerül kemencébe. Az átfutási idő kb. 5 hét, Karácsonyig a foglalkozáson készített minden alkotás elkészül.

 

Szeretettel várunk Benneteket,


Neuvirth Judit, Födő Gábor – Apacuka ceramics
Erdős Ági, Táborosi Bernadett – MadeByYou

A foglalkozás alkalmával a MadeByYou falai között próbálhatjátok ki azt a technikát, mellyel Judit és Gábor különleges kínálótálai születnek. A páros tagjai nem csak munkatársak; férj és feleség, valamint 2 kisfiú szülei is, akik a külvárosban évek óta tartanak workshopokat, melyek klasszikus grafikai technikákat és az említett agyagtálkészítést mutatja be.

 

Táborosi Bernadett már 5. éve a MadeByYou lelkes tagja, üvegékszer-készítő workshopok házigazdája, alkotótábor-tyúkanyó és nagyon jó barátja a kerámiáknak. :)

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Nagyon szeretek a Made by You-ba járni a barátaimmal – vagy akár egyedül is – festegetni. Fantasztikus időtöltés, kikapcsol a mindennapok rohanásából. Ha sokáig nem festhetek, mindig hiányzik.

Víghné Smeller Margit

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Tükröm, tükröm… Túl a bögréken sorozat III.

Ha már sokféle formát kipróbáltál a MadeByYou-ban, és szeretnél valami újdonságot, túl a bögréken, tányérokon és vázákon, akkor itt egy ...

FESS és FUSS!

  Néha futkározol? Ha nekiiramodsz, le tudsz futni most 4 km-t? Akkor június 12-én le tudsz futni 7 km-t is! :) A ...

Van még olvasnivaló itt: Főoldalra, Tanfolyamok (még 2 bejegyzés)
OKTÓBER_naptár2018

Read previous post:
OKTÓBER_naptár2018
Októberi programok

  Októberben is több izgalmas programmal és eseménnyel várunk Téged! Ebben a hónapban görög motívumok által ihletődve festhetsz kerámiát, de Hundertwasser, illetve...

Close