„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Design Hét + MadeByYou

design het 300

START! Ez idén a Budapest Design Week szlogenje, és ezt üzenjük Nektek mi is! :)

Kezdj bele valami újba! Próbálj ki valamit, amit eddig csak csodáltál! Merülj el egy olyan művészi tevékenységben, melynek eddig csak befogadója voltál!

Programunk a Design Hét Budapest eseménysorozat hivatalos része. A Design Hét alkalmából 4 művészt hívtunk meg a MadeByYou-ba, hogy Neked több lehetőséged legyen megtalálni, mi az, ami közben jól érzed magad? Melyik a te technikád? Melyik a hozzád leginkább illő alkotási forma?

A résztvevőktől nem elvárt, hogy bármilyen művészeti előképzettséggel rendelkezzenek – gyere bátran! A meghívott művészek mind tapasztaltak a tanításban, és azért jönnek, hogy Téged inspiráljanak, bátorítsanak, hogy START! azaz kezdj hozzá!

Az összes alábbi Design Hétre tervezett workshopokat a MadeByYou PEST alkotóműhelyben tartjuk. A részvételhez regisztrálni szükséges az info@madebyyou.hu email címen! Szeretettel várunk!

 

Programok:

Október 7. Szombat 14-19 óra /// Nagy Benjámin Festőművész workshopja

“CUT-OUTS – FESTÉK, VÁSZON ÉS PAPÍR”

Benji alkotásaiban nagy szerepet kapnak a “maszkolások”, a tér, a kép “feldarabolása” apróbb elemekre. Ezt a workshopját Henri Matisse “CUT-OUTS” munkái inspirálják, ahol neked is lehetőséged lesz létrehozni olyan vászonképeket, melyeken az akrilfesték és a papír használata keveredik. A képedet kivágott, kimaszkolt, megfestett formák és motívumokból építheted majd föl. Izgalmas, több technikát vegyítő workshop lesz!

Ár: 13.900 Ft helyett 11.900 Ft Design Hét Ár!, mely egy 40×50 cm-es kép megfestését, minden elérhető eszköz és alapanyag használatát és Benji kiemelt figyelmét és konkrét útmutatásait foglalja magában, hogy büszkén távozhass saját Cut-out képeddel.

Ez tetszik? Jelentkezz be rá az info@madebyyou.hu email címen! 

 

Október 12. Csütörtök 18-21 óra /// Lublóy Zoltán designer workshopja

“PÁROS BÖGRÉK – ÉPÍTSD MEG!”

Luby vezetésével elkészítheted a saját, egyedi, ízik-vérig a Te világodat tükröző bögrédet. Agyagból formálva, az elsőtől az utolsó mozdulatig, azaz az utolsó ecsetvonásig a te műved lesz a bögre. Luby-nak egy teljes kiállításnyi bögre-anyaga van, így biztosan szolgál számodra is sok-sok színes, meglepő, kicsit sem hétköznapi inspirációval ;)

Ár: 11.800 Ft helyett 9800 Ft Design Hét Ár!, mely 2 db nagy, 3-4 dl-es, általad készített bögrét, az ehhez szükséges agyagot és festékeket, az égetést és Luby kiemelt figyelmét, szakmai tapasztalatát és hihetetlen inspiráló hozzáállását foglalja magában.

Ez tetszik? Jelentkezz be rá az info@madebyyou.hu email címen! 

 

Október 14. Szombat 10.30-14 óra /// Antal Balázs Designer workshopja

“FESS TÁNYÉRT AKVARELL TECHNIKÁVAL!”

Bazsa az akvarellfestés sajátosságait mutatja be neked ezen a workshopon. Saját kerámiatálad megfestése során az akvarellre jellemző ecsetkezelést és ennek játékosságát lesz lehetőséged megtapasztalni – egy garantáltan játékos és jó hangulatú workshopon.

Design Hét Ár: Pollinate kiskertem csomag 7490 Ft, Pollinate virágmező csomag 9490 Ft, mely magában foglal 1 db közepes vagy egy nagyobb méretű kerámiatányért a MadeByYou választékából, emellett 2000 Ft tandíjat a Bazsa által kifejlesztett könnyed, mutatós, festős-csurgatós kerámia-akvarell technika megismeréséhez, mellyel a “POLLINATE” kollekcióját alkotta meg.

Vagy fess szettet a Design Hetes Kedvezménnyel, 1 kistányért 1 nagytányérral 1 fő workshop díjával: 14.900 Ft helyett 12.900 Ft-ért!

Ez tetszik? Jelentkezz be rá az info@madebyyou.hu email címen! 

 

Október 15. Vasárnap 10-13 óra /// Tomay Kata formatervező iparművész workshopja

Kata tárgyai letisztult formáikkal ragadják meg az embert… Semmi csicsa, semmi fölösleg. Ha ez a Te ízlésvilágodat is jellemzi, gyere, és készítsd el az anyagában színezett csésze-szettedet! Többféle színű agyagból alkothatsz majd 4 db csészét, amelyeket színtestekkel színezünk meg. Csak egy átlátszó máz kerül rá – vagy még az sem, ha szereted a natúr felületek érintését. Aki igazán precíz, azt délután is visszavárjuk, hogy az elkészült, már száradó alkotásokat egy kicsit “megsimogassátok” :) megcsiszoljátok. A csészéket magastűzön égetjük, hogy minél tartósabbak legyenek.

Ár: 13.900 Ft helyett 11.900 Ft, mely magában foglal 4 db (!) kb 2 dl-es csészét, ezek elkészítéséhez szükséges agyagokat, színtesteket, mázakat és az égetést. Valamint a Kata kísérletező-kedvének köszönhető technika megismerését és Kata folyamatos iránymutatását.

Ez tetszik? Jelentkezz be rá az info@madebyyou.hu email címen! 

 

Mind a négy programunkra sok szeretettel várunk!

A Művészek és a MadeByYou és a Design Hét Budapest csapata

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

Azért járok Hozzátok, hogy tapasztalatokat szerezzek, hogy elfeledjek minden stresszt az életemben, hogy létrehozzak valamit, amivel örömet szerezhetek, ami csak az én érdemem, ha szép, ha pedig vmi nem sikerült teljesen, abból tanulhatok, mást meg nem okolhatok érte. :)

Hársas Judit

Az a jó a MadeByYou-ban, hogy szabadon lehet kézműveskedni, ugyanakkor van segítség, ha kell, így lehetőség van az önálló kibontakozásra. Van elég hely és eszköz, finomak a teák, kedvesek a segítők, és ötleteket lehet nyerni mások által készített kiállított munkákból. Jó, hogy nem kell jó előre időpontot egyeztetni, hogy nem kell több alkalmat kifizetni, mint egy tanfolyamon, hogy ide bármikor betérhet az ember, ha olyan kedve támad. Javítanivaló? Nem jut eszembe semmi :)

Geszvein Erika

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Örökítsd meg a pici mancsokat! Fess kézzel-lábbal!

Ha pici gyermeked van, ez a bejegyzés biztosan tetszeni fog. Ha idősebbek a gyerekek, vagy Te magad vagy örök gyerek, ...

Mutasd meg kreativitásodat! FOTÓPÁLYÁZAT

    Eddig csak a családod és barátaid látták alkotásaid? Vagy talán még ők sem? Ne hagyd porosodni műveidet, engedd inkább, hogy ...

Van még olvasnivaló itt: Főoldalra, Tanfolyamok (még 1 bejegyzés)
images-1

Read previous post:
images-1
Tengerparti Festőtábor

JÖN JÖN JÖN! Hamarosan jelentkezhetsz a 2018-as tengerparti festőtáborba! :) Ötvözd egy nyaralás alatt mindazt, amit szeretsz! Az alkotás örömét...

Close