„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Kerámia festő tanfolyam

Bazsa fest 200

Kerámiát festeni bármikor betérhetsz hozzánk, de ha úgy érzed, egyedül nincs elég bátorságod, először gyere el egy kiscsoportos tanfolyamunkra, ahol bevezetünk a kerámiafestés rejtelmeibe. Ilyenkor szűkebb körben foglalkozunk Veletek, így folyamatos segítséget és útmutatást tudunk adni a kiválasztott formád megfestéséhez. Egy ilyen foglalkozás után már biztosan sokkal magabiztosabban állsz neki legközelebb ötleteid megvalósításához!

Már jártál nálunk?

Ha szeretnél egy-egy technikát jobban megismerni, vagy szívesen hallanál művészekről, kultúrákról, művészettörténeti korszakokról, Neled is ajánljuk ezeket az érdekes foglalkozásokat!

Jelentkezés: info@madebyyou.hu

A foglalkozások tandíja 1900 Ft, mely a választott kerámia árát nem tartalmazza.

A választott kerámia ára a mérettől, valamint a te döntésedtől, ízlésedtől, igényeidtől függ! 

Nézd meg, melyik téma ragad meg leginkább!?

Akverellfestés kerámiára

A kerámiafestékeket hígíthatod és vizesen, lazúrosan festve is használhatod. Akvarell festményhez hasonló hatást tudsz elérni, ami különösen jól áll virág- és növénymotívumoknak. Ha neked is tetszik, ne habozz, gyere el! Egy játékos, könnyed, improvizatív technikával ismerkedhetsz meg, aminek Bazsa az elmúlt években a mesterévé vált – és Neked is segít, hogy már elsőre jól menjen! ;)

Időpont:

November 21. Kedd, 18-21 óra, MadeByYou Pest

December 3. Vasárnap, 10:30-13:30 óra, MadeByYou Pest

 

2018-ban újra részt vehettek a következő foglalkozásokon:

Art Deco stílus – az elegancia legyen Veled…

Art Deco foglalkozásunkon Bazsa segítségével elmerülhetsz az 1920-as, 30-as évek mintavilágában. Hagyd, hogy megigézzen az ismétlődés, a florális elemek újragondolása, a kontrasztos színek játéka, és alkoss egy kerámiát, mely biztosan a lakásod ékes díszévé válik majd. Egy ilyen csészéből kortyolgatni a reggeli teát vagy kávét felemelő érzés, tuti, hogy motiváltabb leszel és kihúzod magad  ;)

 

 

A kínai porcelán csodás kékje

Vissza a gyökerekhez… egy olyan kultúrához, ahol a porcelán és kerámia remekei születtek már e csodás kobalt kékkel. Egy szín ezernyi árnyalata és millió mintalehetőség vár Rád ezen a foglalkozáson. Találd meg a hozzád illő szín és mintavilágot és fess egy csodás kínáló tálat, csészét vagy dobozkát – ahogyan Bazsa is tette az alsó képeken.

 

Balinéz minták

Bali, Bali, Balííííí! Titkon szinte mindannyian vágyunk erre a gyönyörű szigetre… Ha te is, akor gyere el, és ismerd meg ezt a varázslatos országot a mintáin keresztül! Mi teszi ezt a szigetet igazán gazdaggá? És mi teszi a balinéz embereket olyan boldoggá? A burjánzó természet ihlette mintákat festünk mi is, Flóra segítségével textilek és fafaragások mintáit jelenítjük meg kerámián. E foglalkozáson a képzeletbeli utazásunk mottója a béke és szertetet. Erre vágysz? Akkor vigyél haza Te is egy bögrényi Bali-életérzést, és tapasztald meg a balinéz emberek vendégszeretetét… Flóra és MadeByYou módra :)

 

Jáva mintái

A felmérések szerint Indonézia a világ egyik legboldogabb országa. Egy csöppnyi ebből jól jönne? :) Jáva pedig az Indonéz szigetvilág egyik legsűrűbben lakott szigete, gazdag mintakinccsel, melyek közül mi most a növény, madár és pillangó mintákat választottuk ki. Ezek a minták megidézik a trópusi bőséget és termékenységet, művésziek mégis egyszerűek. Ülj be a MadeByYou fűszeres hajójába és köss ki velünk Pekalonganban, Jáva egyik legkülönlegesebb városában! Ezúttal Flóra lesz, aki elkalauzol ebben a buja mintavilágban és megosztja veled saját tapasztalatait.

 

Skandináv letisztultság

A skandináv országok mintavilágát, fehér-vanília dominanciáját láthatod viszont ezen a foglalkozáson. Ha szereted a természetes formákat, színeket és az egyszerű, lényeget megragadó mintákat, Neked szól ez a foglalkozás! Detti megmutatja, hogy mi van még az IKEA-s mintákon túl a skandináv országok tarsolyában!

 

Mexikó színkavalkádja

Ezen a foglalkozásunkon a mintákban és színekben gazdag Mexikót hozzuk el Neked a MadeByYou-ba. Detti a Talavera tálak mintázatán túl mesél Neked a mexikói csempékről és egy mienktől merőben eltérő felfogásról, a mexikói halottkultuszról. Merj kipróbálni vibráló színeket és sokféle mintázatot egymás mellett! Vadulj velünk – művészi értelemben! :)

 

Hundertwasser sokszínű művészete

Bogi kalauzol el Téged Hundertwasser érdekes, színes, girbegurba világába, és mesél Neked a művész természetközeli gondolkodásáról,  képeinek kerámiára történő alkalmazhatóságáról. Tudod, hogy miért nincsenek nála egyenes vonalak? Miért alkalmaz ilyen erős színeket? Gyere el, és megtudod! ;)

 

Pointillizmus

A pontozásos technika a MadeByYou-ban is nagyon népszerű, de ez valami egészen más lesz! Itt a képedet apró pontokból állíthatod össze, maik keveredve adnak ki majd más-más színt – ahogyan tették ezt a pointillista festők is, akik az impresszionizmus oldottságát igyekeztek fokozni az apró, pontszerű ecsetvonásokkal. Bogi sok-sok érdekességet mesél majd még, és meglátod, az ő türelme átragad majd Rád is ezalatt a 3 óra alatt ;) Tuti jó választás ez a foglalkozás, ha jól esne kicsit lehiggadni és ha nagyra értékeled az aprólékosan kidolgozott alkotásokat :)

 

Gaudí és Barcelona

Gaudí neve mára összefort Barcelonával… Mi is ezt ragadjuk meg, és az ő görbe, természet ihlette vonalait, különleges formáit, mozaikjait. Bogi mesél majd Nektek arról, hogy hogyan állította – nagyon is tudatosan – feje tetejére az építészetet, és hogy hogyan jelennek meg munkáiban a barokk, a mór és gótikus elemek kombinációi. A sok érdekesség mellett egy egyszerű de nagyszerű technikát is megmutat nektek Bogi – a mozaik hatást MadeByYou módra. Ha nincs kézügyességed (egyelőre talán ezt gondolod ;)) akkor a szalagos technikánkkal csodákra leszel képes! Ha pedig teljesen átadnád magadat Gaudínak, Bogi jó idegenvezetőd lesz!

 

Magyaros minták újragondolva

Rengeteg tájegység hatalmas mintavilága áll rendelkezésünkre Magyarországról – miért hagynánk veszni? Megmutatjuk Neked, hogyan használhatod letisztultan vagy zsúfoltan, de mindenképpen ízlésesen és modern tárgyakon is mutatósan ezeket a mintákat. Egy nagyon gazdag gyűjteménnyel készülünk – talán olyanokat is találsz majd köztük, amilyen stílusút még nem láttál. Van kedved modernizálni a hagyományt? Mi csak bíztatni tudunk, mert már csodás alkotások készültek az elmúlt években a szemünk láttára magyaros minták ihletéséből. Várunk! :)

 

Jelentkezés: info@madebyyou.hu

A foglalkozások tandíja 1900 Ft, mely a választott kerámia árát nem tartalmazza. 

A választott kerámia ára a mérettől, valamint a te döntésedtől, ízlésedtől, igényeidtől függ! 

Nézd meg, melyik téma ragad meg leginkább!?

 

Itt megnézheted, hogy korábbi foglalkozásainkon milyen alkotások készültek!

Itt pedig elolvashatod, hogy hogyan érezték magukat azok, akik részt vettek foglalkozásainkon és anonim módon megoszthatták velünk véleményüket, élményeiket:

“A nyár egyik legjobb élménye volt hozzátok járni! Gyakorlatilag függő lettem :) Nem is tudtam, hogy ilyeneket is tudok készíteni. Köszönöm Nektek az élményt!”

“Nagyon jól éreztem magamat a foglalkozásokon, és nagyon jó volt a családias hangulat, és a sok segítség.”

“Nem emlékszem mikor és hol voltam utoljára olyan helyen, ahol teljes szabadság mellett egyfolytában azt éreztem, hogy fontos vagyok, nem munka és már a mosolyokért is érdemes bemenni… a többi meg hab a tortán!”

“Amikor csak úgy betértem hozzátok festeni, sokszor nem tudtam, hogy hogyan kezdjek hozzá, milyen mintát fessek. A tanfolyamokon pont az volt a jó, hogy támpontot, kezdő lökést adtatok. Így sokkal látványosabbak és ötletesebbek lettek a munkáim. Köszönöm :)”

“Nagyon jó hangulatban teltek a nálatok töltött órák. Volt olyan végeredmény ami szimplán tetszett, de sikerült 2 nagyon fantasztikus is, amit azóta is használunk. Nem feltétlenül alkalmaztuk az általatok javasolt mintákat, de a technikákat már annál inkább. Kedvesek voltatok és a limonádé is nagyon finom volt, kivéve amikor a fiam limonádé ital helyett, limonádé színű fetékkel jelent meg…nem tudtam hogy van ilyen is. Szeretnénk még menni.”

“Én annyira szeretek nálatok lenni, hogy akár reggeltől estig ott tudnék lenni :) Ha esetleg szükségetek lenne egy csendes megfigyelőre, szóljatok :)”

“A művészettörténeti áttekintés nagyon jó volt a foglalkozás elején, ez adta meg az egésznek a sava-borsát. Ha nem lett volna, akkor elég lett volna pár könyvet otthon is átlapozni :)”

Ha szeretnél részt venni valamelyik foglalkozáson, kérjük, MIELŐBB jelentkezz be egy emailben! Kapcsolat:  info@madebyyou.hu. Írd meg itt az emailt!

Szeretettel várunk!

A MadeByYou csapata

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

Az a jó a MadeByYou-ban, hogy szabadon lehet kézműveskedni, ugyanakkor van segítség, ha kell, így lehetőség van az önálló kibontakozásra. Van elég hely és eszköz, finomak a teák, kedvesek a segítők, és ötleteket lehet nyerni mások által készített kiállított munkákból. Jó, hogy nem kell jó előre időpontot egyeztetni, hogy nem kell több alkalmat kifizetni, mint egy tanfolyamon, hogy ide bármikor betérhet az ember, ha olyan kedve támad. Javítanivaló? Nem jut eszembe semmi :)

Geszvein Erika

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Örökítsd meg a pici mancsokat! Fess kézzel-lábbal!

Ha pici gyermeked van, ez a bejegyzés biztosan tetszeni fog. Ha idősebbek a gyerekek, vagy Te magad vagy örök gyerek, ...

Újdonság! Fogas csempékből

Egy újabb ötlet arra, mi mindent készíthetsz még kerámiából a bögréken túl. Ennél a fogasnál olyan mintákat használtunk fel, melyekkel ...

Van még olvasnivaló itt: Tanfolyamok (még 5 bejegyzés)
japan_agyag_300

Read previous post:
TORTA
Kreatív szülinap

Szeretnél egy igazán különleges szülinapi bulit? Akkor kösd össze az ünneplést az alkotással! Barátokkal, kedves rokonokkal együtt alkotni külön élmény!...

Close