„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

MadeByYour SOUL – Önismereti, Erőt adó tréning

annual-spring-art-exhibition

Alkot a lelkem…

Annyiszor mondtátok már Ti is, és tapasztaltuk mi is, hogy vannak napok, amikor a lelkünk ül le alkotni. A legbensőbb részünknek van szüksége megnyugodni, megoldásokat vagy válaszokat találni, erőt gyűjteni. Ilyenkor nem a legprecízebb vonal vagy életünk legszebb műve a cél, hanem az alkotás, az emélyülés, a folyamat maga…

Mi, Petra és Ági ezeket az alkalmakat ragadtuk meg, amikor kigondoltuk (tudatosan, szakmailag, aggyal) és megalkottuk (ezt már inkább szívvel-lélekkel) a MadeByYour SOUL tréninget – Neked.

Vannak olyan  időszakok az életünkben, amikor valahogy irányvesztetté válunk. Már nem működik az, amit korábban választottunk, már nem érezzük jól magunkat ugyanabban a helyzetben, amibe évekkel ezelőtt léptünk. De még nincs meg az új irány… Azt se tudjuk, hol keressük és azt se, hogy hogyan… Csak valami hiányzik, de az nagyon…

Aztán, talán egy következő “szinten”, néha már előtűnik a ködből valami megoldás-szerűség is. Új vágyak, új célok, új kedvtelések, új érdeklődések, melyek megmozgatnak… Ezt már haladásnak élhetjük meg, fénynek a sötét, céltalannak tűnő alagút végén… De hogy lehet ebből valami konkrétabb? Hogyan tehetjük életünk részévé? Hogyan érhetjük el? Mi kell hozzá? Hogyan tudjuk magunkat összerakni, hogy új terepen is ki merjük próbálni képességeinket?

Ismerősek ezek a kérdések, gondolatok, élethelyzetek?

- Van olyan vágyad, hogy szeretnél életed valamely területén váltani, vagy változtatni?

- Gyakran érzed, hogy valami hiányzik?

- Esetleg már ott tartasz, hogy vannak terveid, de nincs meg hozzá a merszed, önbizalmad, hogy belefogj?

- Egy állandó hullámzásban élsz a reményteliség és a reményvesztettség között, vagy a “megváltom a világot – érzés” és a semmire sem vagyok jó érzés között?

Tudod, honnan ismerjük ezeket az állapotokat és érzéseket? Mert mindketten túl vagyunk már több ilyen időszakon az életünkben. A MadeByYour SOUL Tréningen olyan úton vezetünk végig, mely során tisztába kerülhetsz erősségeiddel, képességeiddel, legbensőbb vágyaiddal és elakadásaiddal. És mindezekre – az alkotás és az önismeret-szerzés útján – válaszokat kaphatsz. Alternatívákat a megoldásra. Választási lehetőségeket. Támogatást. Tükröt. Visszajelzést. Új irányok kirajzolódását. Erőt. Magabiztosságot. Megkönnyebbülést. Valamint olyan kreatív technikákat, melyeket a későbbi nehéz élethelyzeteidben is használni tudsz majd.

 

Mire számíts, ha azt mondod, kipróbálod a MadeByYour SOUL tréninget?

Rengeteg alkotásra és ezekre épülő beszélgetésre. Érzelmekre, új gondolatokra.

Olyan tárgyakat hozunk létre, melyek valóban a hétköznapjaid részei lehetnek majd, emlékeztetve Téged a fejlődésre, amin keresztül mész, erőt adva nehezebb napokon, visszajelzést, tükröt, amikor tanácstalanabb vagy. Azok a gyakorlatok, melyeket együtt megcsinálunk, ismételhetőek lesznek, később sem hagynak Téged magadra, ha épp szar passzba (bocs) kerülsz.

Természetesen teljes diszkrécióra is számíthatsz – ez alap. Sem más vendégeink, sem a csapatunk többi tagja nem fog tudni arról, hogy mi zajlik majd abban a csoportban, ami kialakul. Az a mi történetünk lesz – azoké az emebereké, akik ott, akkor összetalálkoznak.

 

Miben más ez a tréning, mint más művészetterápiás csoportok?

- Abban, hogy ez nem terápia. Ne is várd ezt ettől az 5 naptól! A Benned lévő erőt, lehetőségeket, vágyakat, álmokat fogjuk majd együtt felfedezni. Nincs Veled semmi baj, csak épp nehéz korszakát éled az életednek… Ebben a csoportban mindenki tudni fogja, hogy milyen érzés ez…

- A MadeByYour SOUL tréningen valóban hasznos, a mindennapi életed részévé váló tárgyakat készítünk majd. Mi is fogunk papírra rajzolni és festeni, de ennél sokkal nagyob repertoárja lesz az alkotásaidnak. Nap-mint-nap kitartást adnak majd, és emlékeztetni fognak a belső erődre, az eddig megoldott és önbizalmat adó kihívásokra, a jó, a Neked való irányokra. A tréning után sem hagynak magadra.

 

Miért bízz bennünk? Valójában kik vagyunk?

Eddig tudhattad, hogy Petra és Ági. Talán a MadeByYou-ból már ismered az arcunkat, talán néhány álmunkat, tervünket is. Mi azt döntöttük el, hogy előtted megnyílunk, megmutatjuk magunkat és azt is, hogy honnan jöttünk. Legyen ez egyfajta bátorítás számodra!

Először is, véletlen vagy nem, egy napon születtünk, 2 év különbséggel. Nagyon hamar kapcsolódtunk.

Mindketten régóta dédelgettük azt az álmot, hogy az alkotást és az emeberekkel való foglalkozást valahogy ötvözzük, és tanultunk is erről, amit csak tudtunk. Pszichológus, tréner, art-coach, ilyen “címkéink” vannak,  de talán többet mond mindezeknél az, amiken átmentünk életünk folyamán. Nehézségek, amikből felálltunk, vagy amiket nap-mint-nap kezelünk. Valamihez vagy valakihez való kapcsolódások, amikből kigyógyultunk, veszteségek, amiket feldolgoztunk.

Egyikünk egy autista kislányt nevel, másikunk keresztül ment két lombik programon. Egyikünk elvált, másikunk ügyesen keveri üstjében egy házasság hozzávalóit. Mindketten voltunk már nagyon betegek és nagyon elveszettek. Egyikünk megalapította a MadeByYou-t, annak minden nehézségével és gyönyörűségével, másikunk 5 év után otthagyta a jogi egyetemet, hogy máshogy segíthessen az embereknek. Mindketten az álmainknak élünk, mert így döntöttünk. És most már mindketten tudjuk, hogy “ami nem öl meg, az megerősít”, minden a fejlődésünket szolgálja… Tudjuk azt is, hogy most már JÓ irányba haladunk és elfogadtuk, hogy megérdemeljük azt, hogy JÓ legyen nekünk.

Te is megérdemled, hogy JÓ legyen Neked! :)

Mi ezzel a 4 nappal abban szeretnénk segíteni, hogy ezt elhidd, és hogy tudd a saját életedben megteremteni, megélni, élvezni ezeket a JÓ dolgokat – az alkotás erejével, amit úgyis annyira szeretsz.

Néha elakadunk, néha megállunk. Néha feladnánk, néha kiborulunk. Néha gyengének érezzük magunkat, néha 1 napig van csak erőnk megváltani a világot és magunkat. Néha totál tanácstalanok vagyunk, hogy mit is akarunk. Néha azt is elfelejtjük, kik vagyunk, honnan jöttünk és hova tartunk.

Ismerős?

Nekünk is :)

Nem állítjuk, hogy mi megtaláltuk a csodafegyvert az élet szenvedései ellen és velünk mindez nem fordulhat elő újból. De tudunk egy csomó mindent, ami által sikerült újabb és újabb nehéz helyzetekben megtalálni a saját hangunkat, erőnket. Soknak köze van az alkotáshoz – Önmagunk újra-alkotásához.

Ha bármi, amit most írunk, megpendített Benned valamit, talán ott a helyed a tréningen…

Mi szeretettel várunk Rád. Felkészültünk. Nem volt rövid menet számunkra. De büszkék leszünk Rád, ha Te gyorsabban tudsz dönteni nálunk ;)

Mikor tartjuk?

Ez egy 4 + 1 alkalmas tréning, melyet 5 szombaton tartunk, egész nap, kb 10-19 óra között. Azt kérjük, hogy akkor jelentkezz rá, ha el tudsz köteleződni mind a 4 alkalomra. Az 5. alkalom egy “utánkövetés”, amikor a csoport kis idő után újra találkozik. Egy egész napot együtt töltünk, újra együtt alkotunk és beszélgetünk arról, hogy kinek hogyan alakult az élete a tréning óta. Ha úgy jön, ünneplünk, ha az szükséges, elengedünk. Ha valakiben kérdések vannak, megkeressük rá a válaszokat, ha valaki elakadt, felteszünk neki kérdéseket. Az biztos, hogy újra erőt adunk egymásnak.

2019-es csoportok:

 

ÁPRILISBAN INDULÓ CSOPORT:

Április 6. 

Április 13. 

Kimarad egy szombat, Húsvét előtt

Április 27. 

Május 4. 

Plusz egy kora nyári utánkövető, újra találkozós nap

Minden alkalom szombatra esik, és 10-19 óráig tartjuk, egy kb 1 órás ebédszünettel.

 

Mennyibe kerül? 

Az 5 napos MadeByYour SOUL Tréning teljes díja 24.000 Ft/nap.

Az 5 napra összesen 120.000 Ft LENNE… 

Azonban ha bizalmadba fogadsz minket, és 2019. február 28-ig jelentkezel az áprilisi csoportunkba, akkor az 5. napot, megkapod ajándékba :)  

Így SZÁMODRA a SOUL tréning ára:  96.000 Ft.

Miért? Mert most van a MadeByYou 11. szülinapja :) Ajándékozós kedvünkben vagyunk – akár arról van szó, hogy kapjuk, akár arról, hogy adjuk.

+ AJÁNDÉK KONZULTÁCIÓ

És mivel a meglepetéseket is szeretjük, ezért az első 5 jelentkezőnek 1 órás, személyes konzultációs lehetőséget biztosítunk kettőnkkel, akár a tréning előtt, alatt vagy utána – ahogy TE szeretnéd, ahogy Neked szükséged van rá!

+ AJÁNDÉK UTALVÁNY

Szeretnénk, ha a tréning után is alkotnál, bármikor, amikor azt szeretnéd, hogy jobban legyél! Ezért egy 15.000 Ft értékű MadeByYou-s ajándékutalványt is kapsz, amit jelentkezésedtől számítva 1 éven belül bármikor felhasználhatsz a MadeByYou-ban. Kerámiafestésre, vagy  bármilyen workshopra, amit szívesen kipróbálnál…

 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár MINDENT magában foglal, melyet terveink szerint megélsz és megalkotsz a tréningen:

- az önismereti vezetést, erőt és irányt adó feladatokat

- a szintén önmagad megismerését szolgáló érdekes pszichológiai teszteket

Mindazt, amit megalkotsz:

- Vászonképet

- Általad festett kerámiákat

- Agyagot, melyből kedvedre formázol

- Mozaikkal díszített keretet

- Quilling képet

- Egy különleges ékszert…

- És még sok papírra vetett rajzot, firkát, pacát és gondolatot ;)

Mind-mind olyan lesz, melynek megalkotása, és a kész tárgy is jelentőséggel bírnak majd számodra.

 

Mit fontos még tudnod?

- Egy csoportba maximum 8 főt tudunk fogadni, hogy bensőséges maradhasson a tréning, és mindenkire jusson elég idő, tér és figyelem – amit megérdemel.

- Lehetőséged van 2 részletben is fizetni!

1 részletben a tréning  ára 96.000 Ft, 2019. február 28-ig.

2 részletben 2 x 52.000 Ft. Az első részletet 2019. február 28-ig, a második részletet 2019. április 1-ig szükséges rendezned.

- Aranykártyás vagy? 

A MadeByYouR SOUL Tréningünkre is jár az 5% kedvezmény! ;)

 

Szeretnél Te lenni az egyik résztvevő?

Ha igen, kérünk, hogy a petra@madebyyou.hu címre írj nekünk, hogy “Én akarok lenni az egyik alkotó-önmegismerő-önfelépítő-útkereső”! :)

És mi nagyon fogunk Neked örülni!

Szívünk-lelkünk, minden szakmai tudásunk és minden nehéz helyzetről megfogalmazott tapasztaltunk benne van… Neked adjuk :)

 

Ha kíváncsi vagy, mit éltek át az első két csoport résztvevői 2018 tavaszán és őszén, akkor olvasd el “vallomásaikat”:

“Mit adott a tréning? Kaptam sok megerősítést, ami a nagyon kellett. Sok kérdést is kaptam, ami előbbre vitt, vagy elgondolkodtatott. Ki tudtam mondani dolgokat, amit addig nem tudtam, vagy nem akartam.” Weiss Bernadett

 

“Olyan volt, mint az óvoda. :) Egy közösség, amihez lehetett tartozni, amihez jó volt tartozni. Ahol jól éreztem magam. Ahol mindenki értem is volt. Nem csak mellettem, és főleg nem ellenem. Most útra késznek érzem magam.” Imre Ágnes

 

“Nagyon sokat segített abban a tréning, hogy közelebb kerüljek magamhoz, illetve ahhoz, hogy jobban megértsek dolgokat magam körül, ami ki tud billenteni abból a nem túl jó állapotból amiben voltam. Nagyon mély gondolatok jöttek felszínre, és nem csak azokon a napokon amikor a tréning volt, hanem az egyes alkalmak között is, és nemcsak maguk a feladatok, hanem azáltal is, ahogy mások történetét hallgattam… azt hiszem mindenki tudott kapcsolódni valaki(k)hez bizonyos témákban, területeken, érzésekben. A tréning óta új dolgok felé könnyebben tudok nyitni, és csak most ahogy ezeket a sorokat írom realizálódik, hogy jobban érzem magam a bőrömben, sokkal többet mosolygok, és elkezdett kitusztulni bennem, hogy milyen céljaim is lehetnek az életemben. Mindenképpen elindított bennem egy pozitív alakulást a tréning, és az ahogy Ági és Petra nyitottak a résztvevők felé, és ahogy teret adtak az éppen aktuálisan szükséges eseményeknek…sokszor a tervekkel szakítva, még ha az egy-egy felaldat elhúzódása volt is, támogató, biztonságos környezetet teremtettek, ahol mindenki kivétel nélkül nagyon fontos. Szuper alkotós feladatok voltak, mindegyik nagyon nagyon tetszett, és egész más volt úgy alkotni, hogy közben jelentőséggel bír az amit készítünk, igazán izgalmas volt. Az egyik alkotós feladat annyira megtetszett, hogy azóta is gyakorlom itthon.” Kovács-Gilányi Adrienn

 

Sok szeretettel várunk!

Ági és Petra

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

‘Túl a bögréken’ sorozat I.

Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy ...

Inspiráció: Ötleteket hoztunk Nektek Bécsből

A héten meglátogattuk Gabit és Saidot, az első MadeByYou megálmodóit. Két kedves, életvidám embert ismertünk meg személyükben 5 évvel ezelőtt, ...

Van még olvasnivaló itt: Tanfolyamok (még 6 bejegyzés)
akva1u

Read previous post:
akva1u
Akvarellfestés – Kerámián

Talán már Te is kísérleteztél a MadeByYou-ban a festékek vizezésével - mégha kezdetben azt is mondjuk, hogy nem kell őket...

Close