„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

MadeByYour SOUL – Önismereti, Erőt adó tréning

annual-spring-art-exhibition

Alkot a lelkem…

Annyiszor mondtátok már Ti is, és tapasztaltuk mi is, hogy vannak napok, amikor a lelkünk ül le alkotni. A legbensőbb részünknek van szüksége megnyugodni, megoldásokat vagy válaszokat találni, erőt gyűjteni. Ilyenkor nem a legprecízebb vonal vagy életünk legszebb műve a cél, hanem az alkotás, az emélyülés, a folyamat maga…

Mi, Petra és Ági ezeket az alkalmakat ragadtuk meg, amikor kigondoltuk (tudatosan, szakmailag, aggyal) és megalkottuk (ezt már inkább szívvel-lélekkel) a MadeByYour SOUL tréninget – Neked.

Vannak olyan  időszakok az életünkben, amikor valahogy irányvesztetté válunk. Már nem működik az, amit korábban választottunk, már nem érezzük jól magunkat ugyanabban a helyzetben, amibe évekkel ezelőtt léptünk. De még nincs meg az új irány… Azt se tudjuk, hol keressük és azt se, hogy hogyan… Csak valami hiányzik, de az nagyon…

Aztán, talán egy következő “szinten”, néha már előtűnik a ködből valami megoldás-szerűség is. Új vágyak, új célok, új kedvtelések, új érdeklődések, melyek megmozgatnak… Ezt már haladásnak élhetjük meg, fénynek a sötét, céltalannak tűnő alagút végén… De hogy lehet ebből valami? Hogy építhetünk erre? Hogyan tehetjük életünk részévé? Hogyan érhetjük el? Mi kell hozzá? Hogyan tudjuk magunkat összeszedni, hogy új terepen is ki merjük próbálni magunkat?

Ismerősek ezek a kérdések, gondolatok, élethelyzetek?

- Van olyan vágyad, hogy szeretnél életed valamely területén váltani, vagy változtatni?

- Gyakran érzed, hogy valami hiányzik?

- Esetleg már ott tartasz, hogy vannak terveid, de nincs meg hozzá a merszed, önbizalmad, hogy belefogj?

- Egy állandó hullámzásban élsz a reményteliség és a reményvesztettség között, vagy a “megváltom a világot – érzés” és a semmire sem vagyok jó érzés között?

Tudod, honnan ismerjük ezeket az állapotokat és érzéseket? Mert mindketten túl vagyunk már több ilyen időszakon az életünkben. A MadeByYour SOUL Tréningen olyan úton vezetünk végig, mely során tisztába kerülhetsz erősségeiddel, képességeiddel, legbensőbb vágyaiddal és elakadásaiddal. És mindezekre – az alkotás és az önismeret-szerzés útján – válaszokat kaphatsz. Alternatívákat a megoldásra. Választási lehetőségeket. Támogatást. Tükröt. Visszajelzést. Új irányok kirajzolódását. Erőt. Magabiztosságot. Megkönnyebbülést. Valamint olyan technikákat, melyeket a későbbi nehéz élethelyzeteidben is használni tudsz majd.

 

Mire számíts, ha azt mondod, kipróbálod a MadeByYour SOUL tréninget?

Rengeteg alkotásra és ezekre épülő beszélgetésre. Érzelmekre, új gondolatokra.

Olyan tárgyakat hozunk létre, melyek valóban a hétköznapjaid részei lehetnek majd, emlékeztetve Téged a fejlődésre, amin keresztül mész, erőt adva nehezebb napokon, visszajelzést, tükröt, amikor tanácstalanabb vagy. Azok a gyakorlatok, melyeket együtt megcsinálunk, ismételhetőek lesznek, később sem hagynak Téged magadra, ha épp szar passzba (bocs) kerülsz.

Természetesen teljes diszkrécióra is számíthatsz – ez alap. Sem más vendégeink, sem a csapatunk többi tagja nem fog tudni arról, hogy mi zajlik majd abban a csoportban, ami kialakul. Az a mi történetünk lesz – azoké az emebereké, akik ott, akkor összetalálkoznak.

 

Miben más ez a tréning, mint más művészetterápiás csoportok?

- Abban, hogy ez nem terápia. A Benned lévő erőt, lehetőségeket, vágyakat, álmokat fogjuk majd együtt felfedezni. Nincs Veled semmi baj, csak épp nehéz korszakát éled az életednek… Ebben a csoportban mindenki tudni fogja, hogy milyen érzés ez…

- A MadeByYour SOUL tréningen valóban hasznos, a mindennapi életed részévé váló tárgyakat készítünk mjad. Mi is fogunk papírra rajzolni és festeni, de ennél sokkal nagyob repertoárja lesz az alkotásaidnak. Nap-mint-nap kitartást adnak majd, és emlékeztetni fognak a belső erődre, az eddig megoldott és önbizalmat adó kihívásokra, a jó, a Neked való irányokra. A tréning után sem hagynak magadra.

 

Miért bízz bennünk? Valójában kik vagyunk?

Eddig tudhattad, hogy Petra és Ági. Talán a MadeByYou-ból már ismered az arcunkat, talán néhány álmunkat, tervünket is (azokról szeretünk beszélni). Mi azt döntöttük el, hogy előtted, előttetek megnyílunk, megmutatjuk magunkat és azt is, hogy honnan jöttünk. Legyen ez egyfajta bátorítás számodra!

Először is, véletlen vagy nem, egy napon születtünk, 2 év különbséggel. Nagyon hamar kapcsolódtunk.

Mindketten régóta dédelgettük azt az álmot, hogy az alkotást és az emeberekkel való foglalkozást valahogy ötvözzük, és tanultunk is erről, amit csak tudtunk. Pszichológus, tréner, art-coach, ilyen “címkéink” vannak,  de talán többet mond mindezeknél az, amiken átmentünk életünk folyamán. Nehézségek, amikből felálltunk, vagy amiket a mai napig kezelünk. Valamihez vagy valakihez való kapcsolódások, amikből kigyógyultunk, veszteségek, amiket feldolgoztunk.

Egyikünk egy autista kislányt nevel, másikunk keresztül ment két lombik programon. Egyikünk elvált, másikunk ügyesen keveri üstjében egy házasság hozzávalóit. Mindketten voltunk már nagyon betegek és nagyon elveszettek. Egyikünk megalapította a MadeByYou-t, annak minden nehézségével és gyönyörűségével, másikunk 5 év után otthagyta a jogi egyetemet, hogy máshogy segíthessen az embereknek. Mindketten az álmainknak élünk, mert így döntöttünk. És most már mindketten tudjuk, hogy “ami nem öl meg, az megerősít”, minden a fejlődésünket szolgálja… Tudjuk azt is, hogy most már JÓ irányba haladunk és elfogadtuk, hogy megérdemeljük azt, hogy JÓ legyen nekünk.

Te is megérdemled, hogy jó legyen Neked. :)

Mi ezzel a 4 nappal abban szeretnénk segíteni, hogy ezt elhidd, és hogy tudd a saját életedben megteremteni, megélni, élvezni ezeket a JÓ dolgokat – az alkotás erejével, amit úgyis annyira szeretsz.

Néha elakadunk, néha megállunk. Néha feladnánk, néha kiborulunk. Néha gyengének érezzük magunkat, néha 1 napig van csak erőnk megváltani a világot és magunkat. Néha totál tanácstalanok vagyunk, hogy mit is akarunk. Néha azt is elfelejtjük, kik vagyunk, honnan jöttünk és hova tartunk.

Ismerős?

Nekünk is :)

Nem állítjuk, hogy mi megtaláltuk a csodafegyvert az élet szenvedései ellen és velünk mindez nem fordulhat elő újból. De tudunk egy csomó mindent, ami által sikerült újabb és újabb nehéz helyzetekben megtalálni a saját hangunkat, erőnket. Soknak köze van az alkotáshoz – Önmagunk újra-alkotásához.

Ha bármi, amit most írunk, megpendített Benned valamit, talán ott a helyed a tréningen…

Mi szeretettel várunk Rád. Felkészültünk. Nem volt rövid menet számunkra. De büszkék leszünk Rád, ha Te gyorsabban tudsz dönteni nálunk ;)

Mikor tartjuk?

Ez egy 4 + 1 alkalmas tréning, melyet 5 szombaton tartunk, egész nap, kb 10-19 óra között. Azt kérjük, hogy akkor jelentkezz rá, ha el tudsz köteleződni mind a 4 alkalomra. Az 5. alkalom egy “utánkövetés”, amikor a csoport kis idő után újra találkozik. Egy egész napot együtt töltünk, újra együtt alkotunk és beszélgetünk arról, hogy kinek hogyan alakult az élete a tréning óta. Ha úgy jön, ünneplünk, ha az szükséges, elengedünk. Ha valakiben kérdések vannak, megkeressük rá a válaszokat, ha valaki elakadt, felteszünk neki kérdéseket. Az biztos, hogy újra erőt adunk egymásnak.

A 2018 őszi csoportunk már elindult, ahhoz nem tudsz csatlakozni.

Új csoportjaink februárban és áprilisban indulnak.

 

2019-es csoportok:

FEBRUÁRI CSOPORT

Február 9.

Február 16.

Két hét szünet, hogy kicsit ülepedjenek a történtek…

Március 2.

Március 9.

Plusz egy késő tavaszi utánkövető, újra találkozós nap

 

ÁPRILISI CSOPORT

Április 6.

Április 13.

Kimarad egy szombat, Húsvét előtt

Április 27.

Május 4.

Plusz egy kora nyári utánkövető, újra találkozós nap

 

Mennyibe kerül? Mit tartalmaz az ár?

A MadeByYour SOUL Tréning teljes díja 24.000 Ft/nap, az 5 napra összesen 120.000 Ft

Ha bizalmadba fogadsz minket, és még 2018-ban jelentkezel a februári vagy az áprilisi csoportinkba, akkor

az 5. napot, megkapod ajándékba :)

Sőt, az első 5 jelentkezőnek személyes konzultációs lehetőséget biztosítunk, akár a tréning előtt, vagy alatta.

Egy csoportba maximum 8 főt tudunk fogadni, hogy bensőséges maradhasson a tréning, és mindenkire jusson elég idő, tér és figyelem – amit megérdemel.

Aranykártyás vagy? 

A MadeByYouR SOUL Tréningünkre is jár az 5% kedvezmény! ;)

 

Szeretnél Te lenni az egyik?

Ha igen, kérünk, hogy a petra@madebyyou.hu címre írj nekünk, hogy “Én akarok lenni az egyik alkotó-önmegismerő-önfelépítő-útkereső”! :)

És mi nagyon fogunk Neked örülni!

Szívünk-lelkünk, minden szakmai tudásunk és minden nehéz helyzetről megfogalmazott tapasztaltunk benne van… Neked adjuk :)

 

Ha kíváncsi vagy, mit éltek át az első csoportunk résztvevői 2018 tavaszán, akkor olvasd el “vallomásaikat”:

“Mit adott a tréning? Kaptam sok megerősítést, ami a nagyon kellett. Sok kérdést is kaptam, ami előbbre vitt, vagy elgondolkodtatott. Ki tudtam mondani dolgokat, amit addig nem tudtam, vagy nem akartam.” Weiss Bernadett

“Olyan volt, mint az óvoda. :) Egy közösség, amihez lehetett tartozni, amihez jó volt tartozni. Ahol jól éreztem magam. Ahol mindenki értem is volt. Nem csak mellettem, és főleg nem ellenem. Most útra késznek érzem magam.” Imre Ágnes

“Nagyon sokat segített abban a tréning, hogy közelebb kerüljek magamhoz, illetve ahhoz, hogy jobban megértsek dolgokat magam körül, ami ki tud billenteni abból a nem túl jó állapotból amiben voltam. Nagyon mély gondolatok jöttek felszínre, és nem csak azokon a napokon amikor a tréning volt, hanem az egyes alkalmak között is, és nemcsak maguk a feladatok, hanem azáltal is, ahogy mások történetét hallgattam… azt hiszem mindenki tudott kapcsolódni valaki(k)hez bizonyos témákban, területeken, érzésekben. A tréning óta új dolgok felé könnyebben tudok nyitni, és csak most ahogy ezeket a sorokat írom realizálódik, hogy jobban érzem magam a bőrömben, sokkal többet mosolygok, és elkezdett kitusztulni bennem, hogy milyen céljaim is lehetnek az életemben. Mindenképpen elindított bennem egy pozitív alakulást a tréning, és az ahogy Ági és Petra nyitottak a résztvevők felé, és ahogy teret adtak az éppen aktuálisan szükséges eseményeknek…sokszor a tervekkel szakítva, még ha az egy-egy felaldat elhúzódása volt is, támogató, biztonságos környezetet teremtettek, ahol mindenki kivétel nélkül nagyon fontos. Szuper alkotós feladatok voltak, mindegyik nagyon nagyon tetszett, és egész más volt úgy alkotni, hogy közben jelentőséggel bír az amit készítünk, igazán izgalmas volt. Az egyik alkotós feladat annyira megtetszett, hogy azóta is gyakorlom itthon.” Kovács-Gilányi Adrienn

 

Sok szeretettel várunk!

Ági és Petra

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Azért járok Hozzátok, hogy tapasztalatokat szerezzek, hogy elfeledjek minden stresszt az életemben, hogy létrehozzak valamit, amivel örömet szerezhetek, ami csak az én érdemem, ha szép, ha pedig vmi nem sikerült teljesen, abból tanulhatok, mást meg nem okolhatok érte. :)

Hársas Judit

Olyan hely, ahol nem kell rohanni, ahol bármikor kedvesen segítetek ha kérjük, de mégsem “lógtok” az ember nyakán. Nagyon emberi, a szó legjobb értelmében.

Bedő Hajni

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mutasd meg kreativitásodat! FOTÓPÁLYÁZAT

    Eddig csak a családod és barátaid látták alkotásaid? Vagy talán még ők sem? Ne hagyd porosodni műveidet, engedd inkább, hogy ...

Eltörött a bögréd? Használd tovább másképp!

Nem csak te vagy néha kétbalkezes!  Mosogatás közben mi is kiejtjük a kezünkből a bögrét, az asztalon átnyúlva könyökünkkel felborítjuk ...

Van még olvasnivaló itt: Tanfolyamok (még 7 bejegyzés)
Kiskep 200

Read previous post:
Kiskep 200
Akvarellfestés – Kerámián

  Talán már Te is kísérleteztél a MadeByYou-ban a festékek vizezésével - mégha kezdetben azt is mondjuk, hogy nem kell...

Close