„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Éjszakai Festések a MadeByYou-ban :)

lights 200

Anyák napi festőparty a MadeByYou-ban

 

Ha Te is ismersz egy “Világ legjobb Anyukáját”, hozd el őt kicsit kikapcsolódni a MadeByYou-ba! Megérdemli… És biztosan magára ismer, ha ezt elolvassa:

…Anyaként biztosan sok-sok dologra kell figyelned egyszerre. Mindenfélére, ami szervezést, gondolkodást igényel, döntési helyzet elé állít, alkalmazkodni tanít. Sok más emberre, más családtagokra vagy tekintettel nap-mint-nap. Talán dolgozol is mellette. Talán nem is keveset. Rengeteg ember élete, jókedve, előbbre jutása, programjai, reggelije-ebédje-vacsorája, szép ruhája, szép álma, jókedve függ tőled… Ugye?

És magadra mikor jut időd?

Mi arra bíztatunk, hogy legalább Anyák Napján adj egy kis időt, pár órát magadnak is, és TÖLTŐDJ FEL!

Egyrészt, mert megérdemled… Másrészt, mert ahhoz, hogy tudj miből ADNI másoknak, neked is energiát, életörömöt, jókedvet szükséges gyűjtened. Egy kis táplálékot a lelkednek és egy kis táplálékot a testednek is. Mi mindkettőre készülünk szombat este!

Fess valami szépet – ezúttal magadnak! Kortyolgass finom bort vagy gyümölcsös limonádét, és engedd, hogy RÓLAD SZÓLJON ez az este!

Vagy alkoss együtt gyermekeiddel! Hagyd, hogy Téged ünnepeljenek, Neked fessenek!

Randizz egyet a férjeddel nálunk – miért ne? ;) És alkossatok valamit közösen, vagy egymásnak!

Beszélgess egy jót barátnőiddel és anyuka társaiddal! Ha erre vágysz, akkor hidd el, megérdemelsz egy kis kimenőt!

Vagy, ha nem Te vagy az anyuka… Hozd el Édesanyádat, Mamádat, Ancit, Mamit kikapcsolódni! Hadd’ töltődjön ő is! Gyűjtsön élményeket, inspirációt, jókedvet, sikerélményeket – legyen miből merítenie a hétköznapok során! Legyen igazán élménydús és ünnepi az Anyák napja számára!

Várunk Benneteket szeretettel Anyukástól, Barátnőstül, Férjestül, Gyerekestül sőt Nagymamástól a MadeByYou-ban május 11.-én este!

Bejelentkezés: info@madebyyou.hu

Belépő: 2600 Ft, Anyukáknak ingyenes,  aranykártyásoknak 50% kedvezménnyel :)

A belépő magában foglal sok finom falatot, bort és limonádét. Ja, és egy kis meglepetést is, mert szeretnénk igazán kényeztetni az Anyukákat ;)

Helyszín: MadeByYou PEST, 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11.

Időpont: Május 11.  19-22 óra

 

Anya-lánya-barátnő alkottak együtt… Inspiráció a köbön :)

Tudjuk: Neked Ő a legfontosabb… De neki, a gyermekednek TE vagy a legfontosabb! Szóval ne sajnáld magadtól az időt és örömöket, pláne ne Anyák napja táján! Kapcsolódj ki nálunk – színekkel, finomságokkal, jó hangulattal kényeztetünk! ;)

A MadeByYou csapata

 

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

A csajokkal a MadeByYou-ban és egy pubban is tudunk beszélgetni, de a pénzt, amit elinnánk, inkább maradandó dologra költjük és még büszkék is vagyunk magunkra utána. Kocsmázás után ez nem mindig mondható el. :) Egy pont a MBY-nak, mert remek hely szociális tevékenységre. :)

Marton Edit

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Tükröm, tükröm… Túl a bögréken sorozat III.

Ha már sokféle formát kipróbáltál a MadeByYou-ban, és szeretnél valami újdonságot, túl a bögréken, tányérokon és vázákon, akkor itt egy ...

Olvastad már?

Legyen Tiéd az utolsó 14 könyv egyike!  Talán már hallotad, vagy láttad a polcainkon... Tavaly a MadeByYou történetét beválogatták egy könyvbe, ...

Van még olvasnivaló itt: Tanfolyamok (még 7 bejegyzés)
IMG_2086

Read previous post:
lanybucsu_index
Kreatív lánybúcsú az álomesküvőd előtt…

Ha a petrezselyem árulásnál egy kicsit többre vágysz ... Ezt biztos, hogy még évekig emlegetni fogják a barátnők! Szervezd hozzánk...

Close