„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Éjszakai Festések a MadeByYou-ban :)

lights 200

Szent Iván Éji Festés a MadeByYou-ban

Fagyizz, Borozz és persze Fess velünk Szent Iván Éjszakáján!

A nap-éj egyenlőség jegyében mi is a kiegyensúlyozottságra törekszünk. Ugyanannyira hódolunk a testi (finomságok) és lelki (alkotások) élvezeteknek. ;) Velünk tartasz?

Bár a MadeByYou közepén örömtüzet nem rakunk, a fénygyújtás hagyományát megőrizzük, hogy te valóban megtisztulva és ujjászületve érezhesd magadat ezután a különleges nap után.

Kezdd vagy éld meg nálunk a Múzeumok éjszakáját! Kényeztetünk, megvendégelünk, inspirálunk!

Mivel készülünk? 

Anyák napján nagy sikere volt a FAGYInak, így most megismételjük, és mééég egy kis pikantériát csempészünk bele. ;)

Ittál már a MadeByYou-nak címkézett és palackozott Polgár Borokból? Ezeket is megkóstolhatod!

És a borhoz borkorcsolya dukál… finom falatokkal is készülünk, nehogy üres gyomorral kelljen itt festegetned :) (Kivéve, ha fogyókúrázol. Akkor nem tukmálunk. Igaz, érintettek? ;))

Szóval jövő szombaton várnak a fények, a finom fagyik, borkorcsolyák, borok és a MadeByYou-s limonádé! És mi is persze, sok-sok szerettetel!

 

Bejelentkezés: info@madebyyou.hu

Belépő: 2200 Ft, Aranykártyásoknak ingyenes! ;)

A belépő magában foglal sok finom falatot, bort és limonádét a koccintáshoz. Ezen felül szükséges fizetned a festésre kiválasztott kerámiádat.

Helyszín: MadeByYou PEST, 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11.

Időpont: Június 24. 19-22 óra 

Pár éve ilyen hangulatban telt a Szent Iván éji festős éjszakánk. Idén Te is éld át velünk! :)

 

Anyák napi festőparty a MadeByYou-ban

Ha Te is ismersz egy “Világ legjobb Anyukáját”, hozd el őt kicsit kikapcsolódni a MadeByYou-ba! Megérdemli… És biztosan magára ismer, ha ezt elolvassa:

…Anyaként biztosan sok-sok dologra kell figyelned egyszerre. Mindenfélére, ami szervezést, gondolkodást igényel, döntési helyzet elé állít, alkalmazkodni tanít. Sok más emberre, más családtagokra vagy tekintettel nap-mint-nap. Talán dolgozol is mellette. Talán nem is keveset. Rengeteg ember élete, jókedve, előbbre jutása, programjai, reggelije-ebédje-vacsorája, szép ruhája, szép álma, jókedve függ tőled… Ugye?

És magadra mikor jut időd?

Mi arra bíztatunk, hogy legalább Anyák Napján adj egy kis időt, pár órát magadnak is, és TÖLTŐDJ FEL!

Egyrészt, mert megérdemled… Másrészt, mert ahhoz, hogy tudj miből ADNI másoknak, neked is energiát, életörömöt, jókedvet szükséges gyűjtened. Egy kis táplálékot a lelkednek és egy kis táplálékot a testednek is. Mi mindkettőre készülünk szombat este!

Fess valami szépet – ezúttal magadnak! Kortyolgass finom bort vagy gyümölcsös limonádét, és engedd, hogy RÓLAD SZÓLJON ez az este!

Vagy alkoss együtt gyermekeiddel! Hagyd, hogy Téged ünnepeljenek, Neked fessenek!

Randizz egyet a férjeddel nálunk – miért ne? ;) És alkossatok valamit közösen, vagy egymásnak!

Beszélgess egy jót barátnőiddel és anyuka társaiddal! Ha arra vágysz, akkor megérdemelsz egy kis kimenőt!

Vagy, ha nem Te vagy az anyuka… Hozd el Édesanyádat, Mamádat, Ancit, Mamit kikapcsolódni! Hadd’ töltődjön ő is! Gyűjtsön élményeket, inspirációt, jókedvet, sikerélményeket – legyen miből merítenie a hétköznapok során! Legyen igazán élménydús és ünnepi az Anyák napja számára!

Várunk Benneteket szeretettel Anyukástól, Barátnőstül, Férjestül, Gyerekestül sőt Nagymamástól a MadeByYou-ban május 6-án este!

Bejelentkezés: info@madebyyou.hu

Belépő: 2200 Ft, Anyukáknak ingyenes :)

A belépő magában foglal sok finom falatot, bort és limonádét. Ja, és egy kis meglepetést is ;)

Helyszín: MadeByYou PEST, 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11.

Időpont: Május 6. Anyák napja előestje, 19-22 óra

Anya-lánya-barátnő alkottak együtt… Inspiráció a köbön :)

Tudjuk: Ő a legfontosabb… De neki, a gyermekednek TE vagy a legfontosabb! Szóval ne sajnáld magadtól az időt és örömöket, pláne ne Anyák napja táján! Kapcsolódj ki nálunk – színekkel, finomságokkal, jó hangulattal kényeztetünk! ;)

A MadeByYou csapata

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

Nagyon szeretek a Made by You-ba járni a barátaimmal – vagy akár egyedül is – festegetni. Fantasztikus időtöltés, kikapcsol a mindennapok rohanásából. Ha sokáig nem festhetek, mindig hiányzik.

Víghné Smeller Margit

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Hogyan válassz mintát?

Vannak, akik konkrét elképzelésekkel érkeznek a MadeByYou-ba, és vannak, akik csak az üzletben gondolják ki, mit fognak festeni. A spontán ...

Inspiráció: Japán

Neked mi jut eszedbe Japánról? A zsúfolt és nyüzsgő Tokio? A futurisztikus technikai eszközök? Vagy épp a nyugodt japán vidék ...

Van még olvasnivaló itt: Főoldalra, Tanfolyamok (még 6 bejegyzés)
ikonkep_300

Read previous post:
lanybucsu_index
Álom lánybúcsú az álom esküvő előtt…

Ha a petrezselyem árulásnál egy kicsit többre vágysz ... Ezt biztos, hogy még évekig emlegetni fogják a barátnők! Szervezd hozzánk...

Close