„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Tengerparti Festőtábor

images-1

JÖN JÖN JÖN!

Hamarosan jelentkezhetsz a 2018-as tengerparti festőtáborba! :)

Ötvözd egy nyaralás alatt mindazt, amit szeretsz!

Az alkotás örömét és a tenger varázsát…

A kreativitást és a kikapcsolódást…

Töltődj fel egy csodás helyen, hagyd magadra hatni a színeket, illatokat, benyomásokat!

Tanulj közben új technikákat és bátran játssz, kísérletezz!

Tengerparti táborunkra festéssel készülünk – annak mindenféle ágával és technikájával, hogy megéld az újdonság varázsát, a kísérlezetés izgalmát, és hogy végül megtaláld a neked való technikákat, a saját stílusodat, a saját “hangodat”.

Vágysz erre a hangulatra?

A két kép Volegov művész munkája

El tudod képzelni magadat ezen a félszigeten lábat lógatva, alkotva?

Akkor engedd, hogy elkalauzoljunk Korcula szigetére…

Az olajfák közé, a sziklákat csapdosó tenger partjára, a hajadat és szalmakalapodat fújdogáló szélbe, lassan kanyargó szerpentinekre, egy borestre… Kell a kényeztetés, hogy időről-időre újjászülessünk, igaz? Mi most erre készülünk: hogy Téged a művészettel és tengerparti programokkal kényeztessünk… egy egész hétig.

Közvetlenül a tenger partján találtunk egy kedves szállodát, kis lakosztályokkal és apartmanokkal, tengerre néző teraszokkal… ahol szívesen látnak minket rajztáblástól, festékekkel és kerámiákkal felszerelkezve is :) Úgyhogy megyünk!!!

Velünk tartasz?

Az egy hét alatt számtalan technikát kipróbálhatsz:

1. Fess kerámiát egy árnyas teraszon!

Használj mediterrán színeket, hagyd magadra hatni a természetet, a tengert, a növényeket és virágokat, vagy akár a helyi mintákat!

A tábor során megfestett kerámiákat mi hazaszállítjuk, és a pesti MadeByYou-ban égetjük ki. A kész kerámia műveidet a tábor után kb. 1 héttel tudod majd átvenni.

2. Fess akverell képeket!

Ezt a könnyed hatású, vizes technikát nem is alkalmazhatnánk jobb helyen, mint a tengerpart! Milliónyi inspiráció vár Korculán, és egy névreszóló rajztábla, hogy bárhol leülhess festeni, ahol elkap az ihlet! Ha most először próbálod ki ezt a technikát, annál izgalmasabb! :) Bogi és Bazsa a segítségedre lesznek, hogy az egy hét alatt ráérezz és szebbnél szebb alkotásokkal térj haza te is! Ezek Zsuzsi és Blasi tavalyi képei, variációk két témára.

3. Fess vászonképet!

Milyen idilli, igaz? A kis állványokkal bejárhatjuk a szigetet, újabb és újabb tájak után kutatva. Csak csípd el a hangulatot, a színeket… Hallgasd közben a kabócákat, a tenger hullámzását vagy a kedvenc zenédet. Itt minden adott lesz, hogy ellazulj és meglásd a szépséget és a beléd szorult, talán még igazán fel sem fedezett kreativitást! Nóri ezt a képet a tavalyi balatoni alkotótáborunkban festette.

4. Készíts egy papír kollázst, vagy keverd a technikákat!

Ez a kép Alison Holt munkája. Mi tépünk-vágunk, gyűrünk, ragasztunk, festünk, rajzolunk, karcolunk majd… Ez is egy igazán kísérletezős-játékos munka lesz, ahol keverheted a megtanult technikákat!

5. Készíts terveket, vázlatokat!

Ceruzákkal, szénnel, pasztellkrétával kedvedre kísérletezhetsz! Velünk lesznek, hogy még több lehetőséged legyen megtalálni a saját stílusodat, kedvenc eszközödet.

Nem kell művésznek lenned, hogy élvezni tudd az alkotást!

Ez a tábor nem igényel semmiféle előképzettséget! Neked szól, ha szeretsz festeni-rajzolni-kreatívkodi! Ha mindez feltölt, kikapcsol, megnyugtat, lelassít, megnyit… Ha egyszerűen csak ÖRÖMÖDET LELED az alkotásban.

És Neked szól akkor is, ha szeretnél mindebben fejlődni. Ha eddig csak festeGETTÉL, rajzolGATTÁL, de most igényed lenne a helyükre tenni a dolgokat. Velünk tart két művész is, hogy segítsen Neked az alkotásban. A színkezelésben, a perspektívában, az árnyékolásban. De ez nem verseny lesz, hogy ki alkot szebbet, tudod? :) Mi magunk, mi négyen, akik Veletek leszünk sem ugyanazért csináljuk…

Ha tetszik a program, nézd meg, hova megyünk! Talán az is tetszeni fog… ;)

Szívesen kortyolnád tengerre néző teraszon a reggeli kávét vagy az esti koktélt?

A szobád ablakából szeretnél belebámulni a nagy kékségbe?

Örülnél, ha néha kicsit elvonulhatnál, máskor pedig a többiekkel csacsoghatnál?

Szerintünk erre mind-mind alkalmas ez a szálláshely – ezért is választottuk, mert mi is erre vágyunk :)

Választhatsz 1 vagy 2 ágyas szobát, melyek egy 3-4 fő számára közös nappaliból nyílnak. Minden nappali, és annak terasza a tengerre néz.

A szálloda közvetlneül a parton helyezkedik el, pár lépésre a víztől. Közel van a természet, és rövid kocsiútra a közeli település. Garantált a kikapcsolódás, a természetközeliség, a totál relax :) Ha pedig pezsegni vágyunk, fogjuk magunkat és bemegyünk Korcula városába.

Alternatív programok

A festés mellett időt hagyunk a pihenésre is. Ha már a tengerparton vagyunk, legyen egy kis színünk is, igaz?

És alkotni nem lehet inspiráció nélkül, így nem maradunk egy helyben… Barangolunk a szigeten, meglátogatjuk Korcula városát, egy közeli kikötőt és egy kedves-családias borpincét is. Biztos, hogy ihletet ad majd a látvány…

 

Ez egy felnőtt tábor!

Így nem lesz minden fix. Dönthetsz majd, hogy ejtőznél, vagy festenél! Maradnál, vagy mennél? Készülünk egy rugalmas órarenddel, és te magad választhatod meg, hogy mely programokon szeretnél részt venni! Jó gyermekként önfeledten játszani, de azért jó dolog a felnőtt létben a választás szabadsága is… Igaz? Most mindkettőt átélheted!

 


 MIKOR? MIKOR? MIKOR?

Vénasszonyok nyara :) Korculán mág javában NYÁR!

Szeptember 6-13-ig, 8 nap, 7 éjszaka

 


 MENNYIBE KERÜL?

Ha július 15-ig jelentkezel, a tábor alapára: 166.900 Ft, mely két részből áll össze.

 

A művészeti tábor díja: 82.000 Ft

mely magában foglal

- egy naaagy vázlatfüzetnyi akverellfestményt,
- 2 nagy, 3 közepes vagy 4 kisebb vászonképet (akrillal festve),
- választható kerámiaformákat 15.000 Ft értékben,
- a plussz választható technikák, alapanyagok és eszközök szabad használatát,
- a művészeti képzést és programvezetést, a szervezés költségeit,
- egy saját rajztáblát,
- és néhány olyan eszközt, melyeket a tábor után is megtarthatsz – ha megszeretted őket.

A szállás és étkezés díja:  84.900 Ft 

mely magában foglalja

- a szállást 7 éjszakára 2 ágyas szobában (mely egy másik szobával közös nappaliból nyílik, közös fürdővel),
- 7 reggelit és 4 vacsorát a hotelben,
- melyből 1 ismerkedős és 1 búcsúvacsora,
- valamint 1 borkóstolást egy helyi borpincében.
3 este elmegyünk vacsorázni, ahol mindenki igénye szerint fogyaszthat – ez önköltséges.
- Napközben vízzel és gyümölcsökkel látunk el Benneteket – ez a mi ajándékunk.
- A hotel strandját díjmentesen használhatjuk, és olyan közel van, hogy ÖRÖM! :)
- Sőt, ebbe az árba még az utasbiztosítást is belefoglaltuk.

* A szobák mind 2 ágyasak, francia vagy különággyal. 2 szoba nyílik egy közös nappaliból.

Ha Te nem szeretnél közös nappalit, csak kettesben lennél valakivel, vagy rendben van a közös nappali, de szeretnél egyágyas szobában lakni, esetleg apartmant választanál, ahol konyha is van, jelezd nekünk ezt külön a tenger@madebyyou.hu címen, és elküldjük Neked ennek árát, lehetőségeit.

** A lemondás feltételeiről a válasz emailünkben olvashatsz, ha elküldöd nekünk érdeklődésedet, jelentkezésedet a tenger@madebyyou.hu email címre.

+ PLUSSZ az utazás költsége, várhatóan 35.000 Ft

Terveink szerint autókkal megyünk! 4 személy együtt utazása esetében kb. 35.000 Ft/fő az utazás költsége benzinnel, komppal, autópálya matricával. Ha 20-nál többen összejövünk, bérelünk egy kisbuszt – az utazás költsége ebben az estben is 35.000 Ft/fő.

Ki vezet???

Ha szeretnél a saját autóddal jönni, és szívesen vinnél másokat is – örülünk! Ha becsatlakoznál valakihez – megszervezzük! Augusztusban tartunk Nektek egy ismerkedős estet a MadeByYou-ban, ahol lehetőségetek lesz eldönteni, hogy kivel szeretnétek egy szobába kerülni, ha nem ismerőssel jöttök, és ahol megszervezzük, hogy ki kivel utazik együtt.

Ha Te vállalod, hogy vezetsz, mi megajándékozunk! ;)

 


Júliusi ajánlatunk:

Egyben vagy két részletben?

Ha július 15-ig jelentkezel, és két részletben szeretnél fizetni – külön a szállást és a művészeti díjat – a tábor ára összesen 166.900 Ft számodra.

Ha viszont egy részletben fizeted a tábor teljes díját, július 15-ig még tudjuk tartani Neked a júniusi árunkat: 159.900 Ft-ot. ;)

PLUSSZ Ajándék!!! 

A táborba érkezésedkor egy naaagy ajándékdobozzal várunk! A dobozt tele tettük hasznos felszerelésekkel, melyek egyszerűbbé és boldogabbá teszik majd tábori életedet – és reméljük, a tábor utáni életedet is ;)

Hordozható rajztábla, saját akvarelltömb a festményeidnek, egy egyedi bögre, melyet a MadeByYou-ban lesz lehetőséged mefesteni az ismerkedési esten vagy a nyár folyamán, és egy tutiszuper hosszúszálú vékony ecset, mely megoldja a lehető legvékonyabb vonalak örökös kérdését :) Ja, és gondoltunk a napra és a divatra is ;)

Várjuk jelentkezésedet! :) Már csak 4 helyünk van!

 


Jelentkezés:

Jelentkezéshez írj egy emailt a tenger@madebyyou.hu email címre Erika kolleganőnknek! Egy visszaigazoló emailben elküldjük neked a fizetés lehetséges módjait, időpontjait, rákérdezünk a szoba-igényedre, és személyesen egyeztetünk minden kérdésről, ami felmerül Benned.

Itt fogunk enni és aludni:

 


Beindult a fantáziád? :)

Amíg gondolkodsz és döntesz, nézd végig ezeket a képeket! Egy kis inspiráció más művészektől és a tengertől, hogy lásd, TE is milyen csodás alkotásokkal térhetsz majd haza! Annyiféleképpen láthatjuk a tájat, ahányfélék mi magunk vagyunk…

Zhang Jiju festménye, forrás: www.saatchiart.com

Alina Madan festménye – Nézd meg azt is a művésznő blogján, hogyan készült! 

 Melissa McKinnon festménye, nézd meg a többi csodás képét is itt!

Pippin Schupbach festménye, forrás: www.artpippin.com

Filomena Booth festménye, forrás: www.filomenaboothart.blogspot.com

Paul Federico festménye, forrás: www.saatchiart.com

Scarlett Clay festménye, nézd meg az alkotás fázisait itt!

Yumi Kudo félkész akvarellje, nézd meg a végeredményt itt!

Idén megyünk először “alkotótáborozni” a tengerpartra, de az elmúlt 3 évben Balatonalmádiban már összesen 8 hét tábort tartottunk. Megtapasztaltuk, hogy az egy hetes alkotás alatt mennyi mindent elő tudunk csalogatni belőletek, és Ti is Önmagatokból. Hidd el, hogy kreatívabb, bátrabb, ügyesebb vagy, mint gondolod! De tudod mit? Ne ítélkezzünk, hogy “szép, jó, ügyes, tehetséges”, még pozitívan se! Egyszerűen csak játszunk, fessünk, alkossunk és élvezzük együtt a tengert, és mindazt, amit egy hét kreatív nyaralás adni tud… Nagyon sokat.

Szeretettel várunk!

Bogi, Bazsa, Erika és Ági, a MadeByYou-s csapat egy darabja

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

A csajokkal a MadeByYou-ban és egy pubban is tudunk beszélgetni, de a pénzt, amit elinnánk, inkább maradandó dologra költjük és még büszkék is vagyunk magunkra utána. Kocsmázás után ez nem mindig mondható el. :) Egy pont a MBY-nak, mert remek hely szociális tevékenységre. :)

Marton Edit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

‘Túl a bögréken’ sorozat I.

Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy ...

Tükröm, tükröm… Túl a bögréken sorozat III.

Ha már sokféle formát kipróbáltál a MadeByYou-ban, és szeretnél valami újdonságot, túl a bögréken, tányérokon és vázákon, akkor itt egy ...

Van még olvasnivaló itt: Főoldalra, Tanfolyamok (még 2 bejegyzés)
Fess otthon200

Read previous post:
Fess otthon200
MadeByYou – Kreatív Dobozok

Fess otthon! :) Szeretednéd a MadeByYou hangulatát hazavinni? Vagy szeretnéd egy kreatív ismerősödnek házhoz vinni az alkotás örömét? Most lehetővé...

Close