„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Tűzzománc készítés

tűzzománc_300

Készíts különleges ékszereket a MadeByYou-ban!

Ismét lehetőséged nyílik kipróbálni a tűzzománc technikát a MadeByYou-ban! Ecset helyett most reszelőt és csipeszt ragadhatsz, és színes zománcokkal dolgozhatsz. Készíts érdekes technikákkal különleges ékszereket!

A színes zománcok felvitele után, műveid a kerámiához hasonlóan kemencébe kerülnek. Azonban a kicsi zománc ékszereknek elég néhány perc égetés, és a foglalkozás után haza is viheted őket. A foglalkozásokat Páthi Dia vezeti. Ha szeretnél foglalkozásunkon részt venni,  jelentkezz be e-mailen: info@madebyyou.hu

A következő tűzzománc foglalkozások:

Február 23. Csütörtök,      17.30-21 óra,       MadeByYou PEST 

Március 30. Csütörtök,      17.30-21 óra,       MadeByYou PEST 

Április 27. Csütörtök,      17.30-21 óra,       MadeByYou PEST 

Május 25. Csütörtök,      17.30-21 óra,       MadeByYou PEST 

Június 22. Csütörtök,      17.30-21 óra,       MadeByYou PEST 

Július 20. Csütörtök,      17.30-21 óra,       MadeByYou PEST 

Augusztus 24. Csütörtök,      17.30-21 óra,       MadeByYou PEST 

 

Ha már te is annyira várod a következő foglalkozást, mint mi, ízelítőként mutatunk pár technikát, amelyeket lehetőséged lesz majd kipróbálni:

Ez a szett üvegporos, szórt technikával készült:

Ezt a bonyolult mintát egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnád… A lenti fülbevalók  indás mintái kontúr matricák segítségével készültek.

Ha tetszenek az üveggyöngyök, akár rá is szórhatod álmaid medáljára, hogy az égetés után új életre kelhessenek.

Kitalálod mik ezek? Az új, egyedi gombjaid kedvenc tavaszi ruhádra vagy kendődre :)

Az alábbi képen a személyes kedvencünket is megtalálod. A kék, kis virágos medál a különleges Millefiori üveg gyöngyökkel lett kirakva.

A foglalkozás tandíja: 10.490 Ft, mely magában foglalja a tandíjat (1900Ft),  ezen kívül 3 db ékszert: 1 pár fülbevalót, 1 gyűrűt és 1 medált. Természetesen rugalmasak vagyunk, és ha pl. Te nem hordasz gyűrűt, készíthetsz helyette egy kisebb medált, vagy fordítva. Arra is van lehetőség, hogy 3 db-nál több ékszert készíts. Ebben az esetben az alábbi árakkal számolj:

Medál: 2000 Ft, Lógós fülbevaló: 2500 Ft/ pár, Gyűrű: 1700 Ft, Csatt: 2700 Ft, Pötty fülbevaló: 1000 Ft/ pár

Nagyon tetszik a lehetőség, jelentkezem!

Ha szeretnél foglalkozásunkon részt venni, válassz egy neked megfelelő időpontot, és jelentkezz be e-mailen: info@madebyyou.hu! Ha további kérdésed van, tedd fel itt!

Jelentkezésedre küldünk egy visszaigazoló emailt, melyben további információkat küldünk.

Egy-egy alkalmon max. 10 személy vehet részt. Ezért jelentkezz mielőbb, és ha nem tudsz eljönni, kérjük, szólj időben, hogy értesíteni tudjunk más, várólistán lévő érdeklődőket! Köszönjük a megértést és az együttműködést! Sok szeretettel várunk!

 

Ági új fülbevalója, Bazsa kulcstartója és Erika gyűrűje is nagyon jól sikerült:

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

Az a jó a MadeByYou-ban, hogy szabadon lehet kézműveskedni, ugyanakkor van segítség, ha kell, így lehetőség van az önálló kibontakozásra. Van elég hely és eszköz, finomak a teák, kedvesek a segítők, és ötleteket lehet nyerni mások által készített kiállított munkákból. Jó, hogy nem kell jó előre időpontot egyeztetni, hogy nem kell több alkalmat kifizetni, mint egy tanfolyamon, hogy ide bármikor betérhet az ember, ha olyan kedve támad. Javítanivaló? Nem jut eszembe semmi :)

Geszvein Erika

Olyan hely, ahol nem kell rohanni, ahol bármikor kedvesen segítetek ha kérjük, de mégsem “lógtok” az ember nyakán. Nagyon emberi, a szó legjobb értelmében.

Bedő Hajni

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Inspiráció: Japán

Neked mi jut eszedbe Japánról? A zsúfolt és nyüzsgő Tokio? A futurisztikus technikai eszközök? Vagy épp a nyugodt japán vidék ...

Mártogatós tál – Túl a bögréken sorozat IV.

Tudod, mennyi mindent festhetsz a bögréken túl? És tudod, hányféle módon variálhatod a nálunk található formákat? 'Túl a bögréken' sorozatunkban ...

Van még olvasnivaló itt: Tanfolyamok (még 4 bejegyzés)
Bazsa fest 200

Read previous post:
video MadeByYou
VIDEÓK – Tanulj meg új technikákat!

Tanulj meg néhány kerámiafestő technikát! Ezek a videók segítségedre lesznek, már azelőtt, hogy mi a MadeByYou-ban elmagyaráznánk, mit és hogyan...

Close