„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

ÚJ! Textilfestés Akvarell Technikával

textil7


Vendégművészünk, Szőnyegi Zsófi segítségével csodás párnákat és asztali futókat (keskeny díszterítőket, melyek keresztülfutnak az asztalon ;)) készíthestsz egy péntek esti workshop keretében!

Ha mindig is vonzottak a textilek, szereted a letisztult stílust, tetszik az akvarell technika, esetleg már festettél is ilyen tányért Bazsa workshopján, akkor garantáljuk, hogy a Zsófi workshopján készült alkotásaiddal is szerelembe esel ;)

Egy MadeByYou-s kerámia egy ilyen terítővel szerintünk különleges vizuális élmény… És gondolj bele, milyen egyedi, és mennyire szívvel-lélekkel teli, ha mindkettőt Te festetted ;) Könnyekig fog hatódni mindenki, akit vendégül látsz, az tuti! :)

Zsófi a MACONDO Textil tervezője, és kézi festéssel ill. monotípiával készít különböző textileket. Régóta kísérletezik azzal, hogy üveglapra visz fel egyedi vagy ismétlődő mintákat, és az üveg segítségével nyomja át a textilre a festéket. Segítségedre lesz abban, hogy Te is a saját stílusodnak és ízlésednek megfelelő színekkel és mintákkal kísérletezz. A workshop elején kisebb vászon darabokon van lehetőséged játszani a színekkel, a kézi festéssel, az akaverell technikával és a monotípiával. És miután ráéreztél a technikára, azután készülnek el az előre megvarrt párnahuzatra vagy futóra a végleges minták.

Izgalmas és szépséges… Igaz?

Ez egy BAANTAL – Pollinate kerámia a MOCANDO textilekkel. Most már Neked is lehet mindkettő! ;) Külünleges teríték, az tuti!

Zsófival együtt két csomagot alakítottunk ki Neked. Döntsd el, mennyire hiszel magadban! Mekkor fába vágod a fejszéd? Ezek bevezető árak, a mi karácsonyi ajándékunk mindazoknak, akiket érdekel ez a foglalkozás!

Egypárnás csomag:

Ebben a csomagban 1 db párnahuzat VAGY 1 db asztali futó (hisszúkás terítő), valamint a tandíj, a “know how” foglaltatik. Válaszd ezt a csomagot, ha csak szeretnéd kipróbálni az akvarelles vagy a monotípiás technikát, és ha csak 1 db ajándékot szeretnél készíteni.

Az egypárnás csomag ára: 7.500 Ft

Dupla csomag:

Ebben a csomagban 2 db alkotás is helyet kap, választhatsz akár 2 egyformát, tehát 2 párnát vagy 2 futót, de festhetsz egyet ebből, egyet abból. Árban kedvezőbb csomag, és hamar megvan két ajándékod is ;) vagy máris szimmetrikus lesz a saját kanapéd a két párnától!

A dupla csomag ára: 11.500 Ft

A párnák és asztali futók használati tárgyak, moshatóak!

Zsófi sok inspirációval, színnel és lelkesedéssel készül számotokra a novemberi foglalkozásra! :)

Mikor?

2017. november 17. Péntek, 18-21 óra

Hol?

MadeByYou PEST, Galéria

Jelentkezés:

Zsófinak írj erre a címre: zsofiaszonyegi@gmail.com

A jelentkezésedre Zsófi küld egy válasz emailt minden fontos tudnivalóval. Hova utalhatod a díjat? Milyen ruhában gyere? Hozz-e magaddal bármit? Van-e elképzelésed arról, hogy mit szeretnél alkotni?

Mi pedig sok szeretettel várunk egy újabb izgalmas technikával és 3 óra kísérletezgetős alkotással!

A workshop után ilyen csodás csurgatásokkal, folyatásokkal és árnyalatokkal térhetsz haza, ha a játékos, kísérletezős akvarelles technikát vagy a szintén játékos, de percízebb monotípiás eljárást választod!

Szeretnél egy ilyet? :) Jelentkezz be itt: zsofiaszonyegi@gmail.com

Zsófival együtt sok szeretettel várunk a MadeByYou-ban! :)

Addig pedig mutatunk még náhány inspiráló párnát:

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!
Rólunk mondták

Olyan hely, ahol nem kell rohanni, ahol bármikor kedvesen segítetek ha kérjük, de mégsem “lógtok” az ember nyakán. Nagyon emberi, a szó legjobb értelmében.

Bedő Hajni

Azért járok Hozzátok, hogy tapasztalatokat szerezzek, hogy elfeledjek minden stresszt az életemben, hogy létrehozzak valamit, amivel örömet szerezhetek, ami csak az én érdemem, ha szép, ha pedig vmi nem sikerült teljesen, abból tanulhatok, mást meg nem okolhatok érte. :)

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Inspiráció: Minták és ötletek Prágából

Múlt héten meglátogattuk Lidat, kedves prágai barátunkat. Kerámiafestő stúdióját és a cseh fővárost is kíváncsi szemekkel pásztáztuk, és nem is ...

Inspiráció: Ötleteket hoztunk Nektek Bécsből

A héten meglátogattuk Gabit és Saidot, az első MadeByYou megálmodóit. Két kedves, életvidám embert ismertünk meg személyükben 5 évvel ezelőtt, ...

Van még olvasnivaló itt: Főoldalra, Tanfolyamok (még 1 bejegyzés)
images-1

Read previous post:
images-1
Tengerparti Festőtábor

JÖN JÖN JÖN! Hamarosan jelentkezhetsz a 2018-as tengerparti festőtáborba! :) Ötvözd egy nyaralás alatt mindazt, amit szeretsz! Az alkotás örömét...

Close