„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Csoki Mikulás – Éjszakai Festés

Csoli Mikulas Fokep

Forró csokizás + Ajándék a Mikulás puttonyából + A festés öröme + Készülődés a karácsonyra + Egy utazó-jókívánság annak, akit a legjobban szeretsz

A Mikulás azt üzente, hogy idén ellátogat a MadeByYou-ba. Ha hiszed, ha nem, ő is szeret festeni… Még csak nem is az éj leple alatt, titokban jön, hanem felfedi arcát :)

Mindenkit ellát egy jótanáccsal az alkotást illetően, és elviszi a Te jókívánságodat is valakinek! Teli puttonnyal jön, és teli puttonnyal távozik. Mi van????? Kérdezheted… Mi ott leszünk december 6. éjszakáján, hogy fény derüljön erre az ellentmondásos titokra, és várjuk őt…

De hogy addig se fázzunk, amíg megérkezik, Timmy Praliné finomabbnál finomabb forrócsokikat kever nekünk a krampuszok segítségével.

És hogy ne is unatkozzunk, színesebbnél színesebb kerámiákat festünk a sötét és hideg téli éjszakában. Akarsz hozzánk csatlakozni? Akkor kövesd a fényt adó lámpásokat a Kálvin tértől!

Mikor? December 6-án este 19 órától várunk szeretettel! Tiszta csizmával érkezz! :)

Hol? MadeByYou Pest, V. kerület, Királyi Pál utca 11.

Belépő: 2200 Ft, mely 3 adag gőzölgő, ízletes, általad tovább ízesíthető forró csokit is magában foglal + 1 ajándékot a Mikulás puttonyából, amit Te magad húzhatsz ki :) És még valamit: egy utazó-jókívánságot, melyet eljuttatunk egy számodra fontos személynek ;)

Ezen felül az általad választott kerámia árával készülj + ötletekkel, hogy kinek mit szeretnél festeni. Ez a nap kicsit Önmagunk kényeztetéséről is szól, de ugyanennyire arról is, hogy az éj leple alatt titokban készülődünk a Karácsonyra, és a számunkra kedves emberek óhaját-sóhaját valósítjuk meg.

Jelentkezés: info@madebyyou.hu

Mi mivel készülünk?

- Új, ünnepi formákkal!

- Az adventi naptárunk egyik ablaka a Mikulás Csoki éjszakai festésünkön fog kinyílni! Ha a kíváncsibbak közé tartozol legyél ott! :)

- A Mikulás azt ígérte, hogy mindenkinek hoz ajándékot… de összesen negyven ajándék fér el a hatalmas puttonyában, így jelentkezz hamar, ha szeretnél Te is velünk festeni, és Tőle ajándékot kapni!

- Timmy Praliné is biztosított minket arról, hogy ismét hozza a formáját, és ízletes forrócsokit kever-kavar nekünk. Te magad pedig a kis varázspálcikákkal tovább ízesítheted a saját adagodat – levendulás, fahéjas, narancsos, chilis és fahéjas finomságokkal.

- És végül mi, MadeByYou-sok is ott leszünk, hogy segítsünk Nektek a karácsonyi ajándékok elkészítésben! Méghozzá különös ötletünk támadt: mivel az adventi foglalkozásainkon oly’ kevés helyünk van, felajánljuk, hogy ezeket a technikákat a MikulásCsoki napján is kipróbálhatjátok:

3 részes kínáló Martha Stewart sablonjaival és egy vicces, maszatolós pasztával /// Karácsonyfadíszek nyomott mintával agyagból

Láttad már az adventi foglalkozás-sorozatunkat?

Itt jelentkezhetsz: info@madebyyou.hu

 

Mindenkinek hozok 1 ajándékot! :)

“És elviszek egy üzenetet, egy “utazó-jókívánságot”, egy számodra fontos embernek! Hogyan? Megtudod, ha eljössz!”

- A Mikulás :)

 

És ne feledd, ha törött bögrét hozol, még mindig 500 Ft kedvezménnyel festhetsz :) Láttad már a Görge Bögre videónkat?

Szeretettel, jókedvvel, karácsonyi hangulattal és ízes-illatos forrócsokival várunk Benneteket!

A MadeByYou csapata

 

Ui: Itt megnézheted az októberi forrócsokis éjszaka képeit!

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Olyan hely, ahol nem kell rohanni, ahol bármikor kedvesen segítetek ha kérjük, de mégsem “lógtok” az ember nyakán. Nagyon emberi, a szó legjobb értelmében.

Bedő Hajni

A csajokkal a MadeByYou-ban és egy pubban is tudunk beszélgetni, de a pénzt, amit elinnánk, inkább maradandó dologra költjük és még büszkék is vagyunk magunkra utána. Kocsmázás után ez nem mindig mondható el. :) Egy pont a MBY-nak, mert remek hely szociális tevékenységre. :)

Marton Edit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

‘Túl a bögréken’ sorozat I.

Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy ...

Inspiráció: Ötleteket hoztunk Nektek Bécsből

A héten meglátogattuk Gabit és Saidot, az első MadeByYou megálmodóit. Két kedves, életvidám embert ismertünk meg személyükben 5 évvel ezelőtt, ...

Van még olvasnivaló itt: Uncategorized (még 5 bejegyzés)
Joboszorka

Read previous post:
konyv 200
Olvastad már?

Legyen Tiéd az utolsó 14 könyv egyike!  Talán már hallotad, vagy láttad a polcainkon... Tavaly a MadeByYou történetét beválogatták egy...

Close