„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Nőnapi PandArte-MadeByYou workshop

uvegekszer3

Fényképes beszámoló

Március 8-án, vasárnap egy különleges foglalkozást tartottunk a MadeByYou-ban. Bánhidi Dóra, a PandArte blog írója sokféle kreatív workshopot szervez olvasóinak, így különösen örültünk, hogy mi is felkerülhettünk a palettájára. Ez az üvegékszeres foglalkozás egy kicsit más volt, mint ahogy eddig megszoktuk, mert különleges üvegekkel is meg lehetett ismerkedni.

A munka először az üvegek összeválogatásával, tervezéssel kezdődött. Ezután speciális szerszámokkal a színes üveg lapokat megrepesztve mindenki kialakíthatta az ékszerei darabkáit. Utolsó lépésként pedig egy speciális üveg ragasztóval lehetett egymáshoz rögzíteni a pici üvegmozaikokat. Az ékszerek ekkor még így néztek ki:

A foglalkozáson résztvevők oklevéllel távozhattak, bizonyítva, hogy most már igazán kreatívak :)

A foglalkozáson összeállított ékszerek néhány napon belül kemencében érik el végső formájukat. Attól függően, hogy a kemencében milyen magasra kerülnek az üvegek, az elkészült ékszer lehet kerek vagy szögletes formájú is. A következő képen egy kis műhelytitkot mutatunk, éppen a kemence pakolást láthatjátok:

Mutatunk néhányat az elkészült szépségekből is még ragasztás előtt és után is:

Hamarosan egy újabb PandArte-MadeByYou workshopon találkozhatunk, de az még legyen a mi titkunk, hogy milyen témával várunk titeket ;)

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Azért járok Hozzátok, hogy tapasztalatokat szerezzek, hogy elfeledjek minden stresszt az életemben, hogy létrehozzak valamit, amivel örömet szerezhetek, ami csak az én érdemem, ha szép, ha pedig vmi nem sikerült teljesen, abból tanulhatok, mást meg nem okolhatok érte. :)

Hársas Judit

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Tükröm, tükröm… Túl a bögréken sorozat III.

Ha már sokféle formát kipróbáltál a MadeByYou-ban, és szeretnél valami újdonságot, túl a bögréken, tányérokon és vázákon, akkor itt egy ...

‘Túl a bögréken’ sorozat II.

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, ...

Van még olvasnivaló itt: Uncategorized (még 4 bejegyzés)
Csoli Mikulas Fokep

Read previous post:
Csoli Mikulas Fokep
Csoki Mikulás – Éjszakai Festés

Forró csokizás + Ajándék a Mikulás puttonyából + A festés öröme + Készülődés a karácsonyra + Egy utazó-jókívánság annak, akit...

Close