„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Nőnapi PandArte-MadeByYou workshop

uvegekszer3

Fényképes beszámoló

Március 8-án, vasárnap egy különleges foglalkozást tartottunk a MadeByYou-ban. Bánhidi Dóra, a PandArte blog írója sokféle kreatív workshopot szervez olvasóinak, így különösen örültünk, hogy mi is felkerülhettünk a palettájára. Ez az üvegékszeres foglalkozás egy kicsit más volt, mint ahogy eddig megszoktuk, mert különleges üvegekkel is meg lehetett ismerkedni.

A munka először az üvegek összeválogatásával, tervezéssel kezdődött. Ezután speciális szerszámokkal a színes üveg lapokat megrepesztve mindenki kialakíthatta az ékszerei darabkáit. Utolsó lépésként pedig egy speciális üveg ragasztóval lehetett egymáshoz rögzíteni a pici üvegmozaikokat. Az ékszerek ekkor még így néztek ki:

A foglalkozáson résztvevők oklevéllel távozhattak, bizonyítva, hogy most már igazán kreatívak :)

A foglalkozáson összeállított ékszerek néhány napon belül kemencében érik el végső formájukat. Attól függően, hogy a kemencében milyen magasra kerülnek az üvegek, az elkészült ékszer lehet kerek vagy szögletes formájú is. A következő képen egy kis műhelytitkot mutatunk, éppen a kemence pakolást láthatjátok:

Mutatunk néhányat az elkészült szépségekből is még ragasztás előtt és után is:

Hamarosan egy újabb PandArte-MadeByYou workshopon találkozhatunk, de az még legyen a mi titkunk, hogy milyen témával várunk titeket ;)

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

A csajokkal a MadeByYou-ban és egy pubban is tudunk beszélgetni, de a pénzt, amit elinnánk, inkább maradandó dologra költjük és még büszkék is vagyunk magunkra utána. Kocsmázás után ez nem mindig mondható el. :) Egy pont a MBY-nak, mert remek hely szociális tevékenységre. :)

Marton Edit

A MadeByYou-t receptre felírnám, ez egy lélekterápia. Kötelező mindenkinek!

Szegedi Petra

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Szerelmem: Portugália

Nem titkolom. A kék-fehér csempék (és a színesek is), a fekete-fehér apró, különféle mintázatban lerakott járókövek, a portugál életérzés, édes-szomorkás hangulat, ...

‘Túl a bögréken’ sorozat I.

Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy ...

Van még olvasnivaló itt: Uncategorized (még 4 bejegyzés)
Csoli Mikulas Fokep

Read previous post:
Csoli Mikulas Fokep
Csoki Mikulás – Éjszakai Festés

Forró csokizás + Ajándék a Mikulás puttonyából + A festés öröme + Készülődés a karácsonyra + Egy utazó-jókívánság annak, akit...

Close