„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Jóboszorkák Éjszakája

Joboszorka

Szép csendben beköszöntött az ősz, egyre színesebbek a fák, hosszabbak az árnyékok… De az éjszakák mééég izgalmasabbak! Illatosak, titokzatosak és fondorlatos tervek szövődnek az éj leple alatt.

Mit gondoltunk ki most mi, MadeByYou-s Boszorkák a műhely falai között?

Idén szeretnénk sok-sok jóságot kifőzni az üstünkben, és tovább adni ezt annyi embernek, amennyinek csak lehetséges.  Tarts velünk Te is egy színes, kreatív és különleges éjszakán, november 9-én! Azáltal, hogy ezen az éjszakán alkotsz, másnak is örömet szerzel! Hogyan?

A Jóboszorkák Éjszakáján festett kerámiád a sajátod lesz, nem kérünk arra, hogy ajándékozd el. Mégis többféleképpen is  segíthetsz másoknak:

-Először is, belépőt kérünk az éjszakára, melyet ezúttal egy kamaraerdei családi otthonban lakó gyerekekhez juttatunk el. A belépőkből befolyt összeget olyan módon használjuk fel, hogy ismét elmegyünk hozzájuk, hogy színt, örömöt és az ajándékozás titokzatosságát csempésszük az életükbe. Kerámiaformákat és festékeket viszünk nekik, melyeket ezúttal nem maguknak fognak megfesteni, hanem karácsonyi ajándékként a szüleiknek. Gyere el a Jóboszorkák Éjszakájára, hogy idén ők is meglephessék a szüleiket saját készítésű ajándékaikkal!

-Másodszor, ha van megunt, nem használt ceruzád, tollad, ecseted vagy festéked, hozd magaddal! Egy részét a kamaraerdei otthon lakói kapják meg, egy másik részét pedig egy hajléktalan művész, Makula István, aki alkotásaival próbál valamit ADNI a környezetében lévő embereknek. Nem kér, de mi szeretnénk ADNI neki – és számára a legnagyobb örömöt a rajz- és festő-eszközei jelentik. Van olyan ceruzád, melytől meg tudsz válni? Hozd magaddal és mi átadjuk nekik:

Az a célunk, hogy annyi ecsetet, ceruzát és festéket gyűjtsünk, hogy ha egymás mellé rakjuk őket, akkor egészen a Vámház körútig elérjenek. Szerinted sikerülni fog?

Ha velünk festesz, Te is hozzájárulsz más emberek boldogságához! Van kedved?

November 9-én, amellett, hogy lehetőséged nyílik kreativitásod kiélésére, nagylelkűségedről is tanúbizonyságot teszel. Mi abban hiszünk, hogy nem együtt kell szomorkodni a nehéz sorsú emberekkel, gyerekekkel, hanem vidámságot, boldogságot, örömet kell csempészni az ő életükbe is. Mi az alkotással tudjuk ezt elérni.

Pont ezért a Jóboszorkák Éjszakáján is gondoskodunk a jó hangulatról! :) Ebben segítségünkre lesznek a finomságok és az illatos nedűk, melyekkel készülünk… valamint a már hagyománnyá vált TOMBOLA, melyet most egész másképp álmodtunk meg, mint ahogy eddig megszokhattad ;)

Szeretnél részt venni?

Akkor jelentkezz mielőbb! Tudod, a MadeByYou kapacitása véges, maximum 40 szívvel-lélekkel festő jóboszorkának van helyünk. Írj nekünk az info@madebyyou.hu email címre! Itt rögtön meg is teheted.

Belépő: 1200 Ft, amely magában foglal mindenféle finomságot, és amely által hozzájárulsz a kamaraerdei otthonban lakó gyerekek és szüleik karácsonyi boldogságához. Mi hiszünk abban, hogy igaz a mondás: “Minél többet adsz, annál többet kapsz vissza az élettől.” Így biztosan a nagylelkű alkotók is számíthatnak valamilyen ajándékra… ;)

Időpont: 2013. November 9. Szombat, 19-23 óra

Helyszín: MadeByYou PEST, V. ker. Királyi Pál utca 11.

-Csak női boszorkák jöhetnek?

-Á, dehogy! Szívesen látjuk a hímnemű, varázserejű férfiakat is, csak jószándékúak legyenek! :)

Ha tetszik a Jóboszorkák Éjszakája program, és szívesen részt vennél, írj nekünk az info@madebyyou.hu email címre! Itt rögtön meg is teheted.

Szeretettel várunk!

A MadeByYou csapata

És hogy ne csak a lepcses szánkat járassuk, beszéljenek helyettünk a képek, melyek a korábbi különös éjszakákon és a gyerekekkel való festések után készültek.

A III. kerületi Anyaotthon kis lakóinak alkotásai a legelső Jótékonysági festés után 2013. tavaszán:

Augusztusban már jártunk a Menedékház Alapítványnál – akikhez most is készülünk -Kamaraerdőben. A festés során a gyerekek nem szerették volna, ha fotózzuk őket, de kész műveikkel néhányan már büszkén modellt álltak :) Ezzel a csomaggal indultunk Hozzájuk:

 

Az Ő jókedvükről Ti gondoskodhattok, a Tietekről pedig Mi fogunk :)

Ki emlékszik? :)

És láttad már ezt a kis videot?

Éjszakai Festés a MadeByYou-ban 2012

Sok szeretettel várunk!

A MadeByYou teljes csapata

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Nagyon szeretek a Made by You-ba járni a barátaimmal – vagy akár egyedül is – festegetni. Fantasztikus időtöltés, kikapcsol a mindennapok rohanásából. Ha sokáig nem festhetek, mindig hiányzik.

Víghné Smeller Margit

A csajokkal a MadeByYou-ban és egy pubban is tudunk beszélgetni, de a pénzt, amit elinnánk, inkább maradandó dologra költjük és még büszkék is vagyunk magunkra utána. Kocsmázás után ez nem mindig mondható el. :) Egy pont a MBY-nak, mert remek hely szociális tevékenységre. :)

Marton Edit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Mozaik technika

Törött csempék, bögrék, tányérok és egyéb kerámiák újrahasznosításával készíts magadnak mediterrán hangulatú kaspót vagy színes, jókedvre-derítő tükörkeretet! Készíts mozaikkal borított mediterrán ...

‘Túl a bögréken’ sorozat I.

Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy ...

Van még olvasnivaló itt: Uncategorized (még 5 bejegyzés)

Read previous post:
Kreativ Csapatepeites MadeByYou
Vélemények, Referenciák

Ők már jártak nálunk... ...és jól érezték magukat: "Csapatépítő tréning keretein belül volt szerencsénk először megismerni a helyet, ahová azóta...

Close