„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Kerámia foglalkozások 7-14 éves gyerekeknek

Agyag foglalkozas 600

Mindig is szerettél volna agyaggal dolgozni? Büszke lennél, ha nem csak a festés, de a kerámia megformázása is a Te kezed munkáját dícsérné? Akkor gyere el kerámia foglalkozásainkra, ahol megtanulhatod, hogyan építs fel agyagból egy tálat, hogyan készíts domború képkeretet, vagy hogyan hozz létre érdekes felületeket!

A nyár folyamán 10 alkalommal, 10 különleges formát készíthetsz el Imrei Bogi, nagyon kedves munkatársunk segítségével. Válassz, melyik technika, melyik forma érdekel, és jelentkezz be / jelentsd be gyermeked a Neked tetsző foglalkozásokra! info@madebyyou.hu, vagy írhatsz itt is egy emailt.

A gyerekek minden alkalommal egy színes, hasznos, és saját készítésű tárggyal gazdagodnak és új élményekkel térhetnek haza. Mivel az alkotásokat ki kell égetnünk, a kész művek a következő héten vehetők át.

A foglalkozások két óra időtartamúak, mely során a gyerekeket folyamatosan segítjük és felügyeljük, a szülőnek nem szükséges a MadeByYou-ban maradnia.

A foglalkozás díja 1700 Ft tandíj +1700 Ft alapanyag díj.

Ha napideal kedvezményes bérleted van, csak az alapanyag díjért kell fizetned, melyből a kuponért cserébe még 500 Ft kedvezményt írunk jóvá. Így ez a foglalkozás gyermeked részére csupán 1200 Ft.


Kérjük, ha szeretnél eljönni valamelyik foglalkozásunkra, jelentkezz be! Írj egy emailt az info@madebyyou.hu címre!

Témák és Időpontok:

 

1. Képkeret

Készítsd el saját, lenyomatos vagy gyöngyös keretedet a kedvenc képednek!

A foglalkozás során egy 9×13 cm-es képnek készítünk keretet, melyet a gyerekek különféle kis díszekkel, vagy gyöngyökkel dekorálhatnak, lenyomatokat készíthetnek vagy írhatnak rá, hogy személyesebbé tegyék. (foto: Ceramic Arts Daily)

MadeByYou PEST – Június 19. Csütörtök, 11-13 óra

 

2. Szalvéta tartó

gyerek agyagos foglalkozás

Alkoss a családi étkezőasztalra egyedi szalvéta tartót, vagy készíts a saját íróasztalodra egy kis tárolót a papíroknak, jegyzeteknek, rajzoknak!

MadeByYou PEST – Június 26. Csütörtök, 11-13 óra

 

3. Levél formájú tálkák

Agyagos foglalkozás gyerekeknek

Készíts nyomott mintás, érdekes felületű, levél alakú tálkákat a kincseidnek vagy a reggeli szendvicsednek!

MadeByYou PEST – Július 3. Csütörtök, 11-13 óra

 

4. Zöldség-gyümölcs tálak

Ezen a foglalkozáson megtanítjuk a gyerekeknek kinyújtani az agyagot, hogy egyenletes falú tálkákat és edényeket tudjanak készíteni. Minden gyermek 4 kis tálkát készít majd, különféle mintákkal, gyümölcs és zöldség formákban.

MadeByYou PEST – Júius 10. Csütörtök, 11-13 óra

 

5. Szappantartó

Alkosd meg a család egyedi szappantartóját! Örökítsd meg benne a közös nyaralások emlékeit!

Ezalkalommal szappantartót készítünk kagyló, levél, és nyomda mintákkal. A természetes nyomdák egy részét a gyerekek gyűjtik majd.

MadeByYou PEST – Július 17. Csütörtök, 11-13 óra

 

6. Mécsestartó

Készíts hangulatos, színes mécsestartót a nyári estékre!

Az agyagból mécsestartót / lámpást / készítünk, mely szép árnyékot vet a terasz falára… De téli estéken is hangulatos fényt ad majd az ablakpárkányon.

MadeByYou PEST – Július 24. Csütörtök, 11-13 óra

7. Ceruzatartó süni

Készülj az iskolára új, saját készítésű ceruzatartóddal!

Ceruzasünit gyúrunk-lyukasztunk, hogy a színes kis lénnyel kedvet csináljunk a a rajzoláshoz és a  szeptemberben kezdődő iskolához!

MadeByYou PEST – Július 31. Csütörtök, 11-13 óra

 

8. Állat formájú tálkák

MadeByYou PEST – Augusztus 7. Csütörtök, 11-13 óra

Készíts állatokat ábrázoló tálkákat! “Cukiság” garantált!

9. Zöldség-gyümölcs tálkák

MadeByYou PEST – Augusztus 14. Csütörtök, 11-13 óra

Ez volt a legnépszerűbb foglalkozásunk, a kedvetekért megismételjük! :) Ezen a foglalkozáson megtanítjuk a gyerekeknek kinyújtani az agyagot, hogy egyenletes falú tálkákat és edényeket tudjanak készíteni. Minden gyermek 4 kis tálkát készít majd, különféle mintákkal, gyümölcs és zöldség formákban.

 

Megtetszett valamelyik foglalkozás? Szívesen elhoznád gyermekedet vagy unokádat? Akkor kérjük, előzetesen jelentkezzetek be! info@madebyyou.hu vagy 06 20 597 0893

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Tükröm, tükröm… Túl a bögréken sorozat III.

Ha már sokféle formát kipróbáltál a MadeByYou-ban, és szeretnél valami újdonságot, túl a bögréken, tányérokon és vázákon, akkor itt egy ...

‘Túl a bögréken’ sorozat II.

Itt a második ötletünk! Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, ...

Van még olvasnivaló itt: Uncategorized (még 9 bejegyzés)
egetes utan 600

Read previous post:
astronomical-clock-prague
Inspiráció: Minták és ötletek Prágából

Múlt héten meglátogattuk Lidat, kedves prágai barátunkat. Kerámiafestő stúdióját és a cseh fővárost is kíváncsi szemekkel pásztáztuk, és nem is...

Close