„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Kerámia foglalkozások 7-14 éves gyerekeknek

Agyag foglalkozas 600

Mindig is szerettél volna agyaggal dolgozni? Büszke lennél, ha nem csak a festés, de a kerámia megformázása is a Te kezed munkáját dícsérné? Akkor gyere el kerámia foglalkozásainkra, ahol megtanulhatod, hogyan építs fel agyagból egy tálat, hogyan készíts domború képkeretet, vagy hogyan hozz létre érdekes felületeket!

A nyár folyamán 10 alkalommal, 10 különleges formát készíthetsz el Imrei Bogi, nagyon kedves munkatársunk segítségével. Válassz, melyik technika, melyik forma érdekel, és jelentkezz be / jelentsd be gyermeked a Neked tetsző foglalkozásokra! info@madebyyou.hu, vagy írhatsz itt is egy emailt.

A gyerekek minden alkalommal egy színes, hasznos, és saját készítésű tárggyal gazdagodnak és új élményekkel térhetnek haza. Mivel az alkotásokat ki kell égetnünk, a kész művek a következő héten vehetők át.

A foglalkozások két óra időtartamúak, mely során a gyerekeket folyamatosan segítjük és felügyeljük, a szülőnek nem szükséges a MadeByYou-ban maradnia.

A foglalkozás díja 1700 Ft tandíj +1700 Ft alapanyag díj.

Ha napideal kedvezményes bérleted van, csak az alapanyag díjért kell fizetned, melyből a kuponért cserébe még 500 Ft kedvezményt írunk jóvá. Így ez a foglalkozás gyermeked részére csupán 1200 Ft.


Kérjük, ha szeretnél eljönni valamelyik foglalkozásunkra, jelentkezz be! Írj egy emailt az info@madebyyou.hu címre!

Témák és Időpontok:

 

1. Képkeret

Készítsd el saját, lenyomatos vagy gyöngyös keretedet a kedvenc képednek!

A foglalkozás során egy 9×13 cm-es képnek készítünk keretet, melyet a gyerekek különféle kis díszekkel, vagy gyöngyökkel dekorálhatnak, lenyomatokat készíthetnek vagy írhatnak rá, hogy személyesebbé tegyék. (foto: Ceramic Arts Daily)

MadeByYou PEST – Június 19. Csütörtök, 11-13 óra

 

2. Szalvéta tartó

gyerek agyagos foglalkozás

Alkoss a családi étkezőasztalra egyedi szalvéta tartót, vagy készíts a saját íróasztalodra egy kis tárolót a papíroknak, jegyzeteknek, rajzoknak!

MadeByYou PEST – Június 26. Csütörtök, 11-13 óra

 

3. Levél formájú tálkák

Agyagos foglalkozás gyerekeknek

Készíts nyomott mintás, érdekes felületű, levél alakú tálkákat a kincseidnek vagy a reggeli szendvicsednek!

MadeByYou PEST – Július 3. Csütörtök, 11-13 óra

 

4. Zöldség-gyümölcs tálak

Ezen a foglalkozáson megtanítjuk a gyerekeknek kinyújtani az agyagot, hogy egyenletes falú tálkákat és edényeket tudjanak készíteni. Minden gyermek 4 kis tálkát készít majd, különféle mintákkal, gyümölcs és zöldség formákban.

MadeByYou PEST – Júius 10. Csütörtök, 11-13 óra

 

5. Szappantartó

Alkosd meg a család egyedi szappantartóját! Örökítsd meg benne a közös nyaralások emlékeit!

Ezalkalommal szappantartót készítünk kagyló, levél, és nyomda mintákkal. A természetes nyomdák egy részét a gyerekek gyűjtik majd.

MadeByYou PEST – Július 17. Csütörtök, 11-13 óra

 

6. Mécsestartó

Készíts hangulatos, színes mécsestartót a nyári estékre!

Az agyagból mécsestartót / lámpást / készítünk, mely szép árnyékot vet a terasz falára… De téli estéken is hangulatos fényt ad majd az ablakpárkányon.

MadeByYou PEST – Július 24. Csütörtök, 11-13 óra

7. Ceruzatartó süni

Készülj az iskolára új, saját készítésű ceruzatartóddal!

Ceruzasünit gyúrunk-lyukasztunk, hogy a színes kis lénnyel kedvet csináljunk a a rajzoláshoz és a  szeptemberben kezdődő iskolához!

MadeByYou PEST – Július 31. Csütörtök, 11-13 óra

 

8. Állat formájú tálkák

MadeByYou PEST – Augusztus 7. Csütörtök, 11-13 óra

Készíts állatokat ábrázoló tálkákat! “Cukiság” garantált!

9. Zöldség-gyümölcs tálkák

MadeByYou PEST – Augusztus 14. Csütörtök, 11-13 óra

Ez volt a legnépszerűbb foglalkozásunk, a kedvetekért megismételjük! :) Ezen a foglalkozáson megtanítjuk a gyerekeknek kinyújtani az agyagot, hogy egyenletes falú tálkákat és edényeket tudjanak készíteni. Minden gyermek 4 kis tálkát készít majd, különféle mintákkal, gyümölcs és zöldség formákban.

 

Megtetszett valamelyik foglalkozás? Szívesen elhoznád gyermekedet vagy unokádat? Akkor kérjük, előzetesen jelentkezzetek be! info@madebyyou.hu vagy 06 20 597 0893

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Olyan hely, ahol nem kell rohanni, ahol bármikor kedvesen segítetek ha kérjük, de mégsem “lógtok” az ember nyakán. Nagyon emberi, a szó legjobb értelmében.

Bedő Hajni

Azért járok Hozzátok, hogy tapasztalatokat szerezzek, hogy elfeledjek minden stresszt az életemben, hogy létrehozzak valamit, amivel örömet szerezhetek, ami csak az én érdemem, ha szép, ha pedig vmi nem sikerült teljesen, abból tanulhatok, mást meg nem okolhatok érte. :)

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Tükröm, tükröm… Túl a bögréken sorozat III.

Ha már sokféle formát kipróbáltál a MadeByYou-ban, és szeretnél valami újdonságot, túl a bögréken, tányérokon és vázákon, akkor itt egy ...

Inspiráció: Ötleteket hoztunk Nektek Bécsből

A héten meglátogattuk Gabit és Saidot, az első MadeByYou megálmodóit. Két kedves, életvidám embert ismertünk meg személyükben 5 évvel ezelőtt, ...

Van még olvasnivaló itt: Uncategorized (még 9 bejegyzés)
egetes utan 600

Read previous post:
astronomical-clock-prague
Inspiráció: Minták és ötletek Prágából

Múlt héten meglátogattuk Lidat, kedves prágai barátunkat. Kerámiafestő stúdióját és a cseh fővárost is kíváncsi szemekkel pásztáztuk, és nem is...

Close