„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Tanulj meg Van Gogh stílusában kerámiát festeni!

 

- Még nem éreztél rá teljesen az ecsetkezelésre?

- Vagy már sok technikát kipróbáltál, és most valami újra vágysz?

- Megragad Van Gogh különleges stílusa?

Akkor gyere el az 1. TÖRZSVÁSÁRLÓK NAPJÁRA a MadeByYou-ba! Legújabb kollégánk, Balázs, biztosan tud újat mutatni, érdekeseket mesélni és jótanácsokat adni, hogy a saját Van Gogh ihlette alkotásod büszkeséggel töltsön majd el kiégetés után!

Balázs porcelánfestő és designer, és többek közt Herenden is dolgozott, így Tőle első kézből tanulhatsz meg kerámiafestő fortélyokat. Izgalmasan hangzik? Akkor tarts velünk!

Két időpont közül választhatsz:

2013. május 11. Szombat, 10 óra

2013. május 18. Szombat, 10 óra

Helyszín: az új alkotóműhelyünk, MadeByYou BUDA, XII. kerület, Városmajor utca 28/a.

Beugró: A Törzskártyád! Erre a rendezvényre csak törzsvásárlóinkat hívjuk meg, akik már néhányszor (vagy sokszor) festettek nálunk. A törzsvásárlók napján ezért nincsen foglalkozás-díj, ez a mi AJÁNDÉKUNK Neked, Nektek. A Te költséged csak a választott kerámia ára lesz… amit mi megbolondítunk még egy kis ajándékkal ;)

Ha szeretnél részt venni, jelentkezz mielőbb, mert tudod, a létszám korlátozott! Szeretnénk, ha mindenkire elég figyelem jutna, és persze azt is, hogy mindenki kényelmesen elférjen.

Ezért ha szeretnél jönni, írj mielőbb egy emailt az info@madebyyou.hu címre! Írd meg azt is, hogy melyik időpontot választod!

Gyere, merítkezz meg velünk egy zseniális művész világában!

Szeretettel várunk! :)

A MadeByYou csapata

Ezt a tálat már Balázs festette Nektek inspirációnak. Még égetésre vár… Gyere el, és nézd meg, milyen lesz a végeredmény, és alkoss segítségünkkel Te is!

 

Ha szeretnél részt venni a Törzsvásárlók Napján, és megtanulni Vincent Van Gogh stílusában kerámiát festeni, jelentkezz egy emailben:

info@madebyyou.hu

Szeretettel várunk! :)

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Inspiráció: Ötleteket hoztunk Nektek Bécsből

A héten meglátogattuk Gabit és Saidot, az első MadeByYou megálmodóit. Két kedves, életvidám embert ismertünk meg személyükben 5 évvel ezelőtt, ...

‘Túl a bögréken’ sorozat I.

Túl a bögréken sorozatunkban bemutatjuk, hogyan nyerhetnek új funkciót olyan egyszerű kerámiák, mint egy sima bögre, egy váza, vagy egy ...

Van még olvasnivaló itt: Uncategorized (még 7 bejegyzés)
Agyag foglalkozas 600

Read previous post:
fogas 600
Újdonság! Fogas csempékből

Egy újabb ötlet arra, mi mindent készíthetsz még kerámiából a bögréken túl. Ennél a fogasnál olyan mintákat használtunk fel, melyekkel...

Close