„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Törzsvásárlók Napja

“Madarat tolláról, embert barátjáról.”

És mi úgy folytatnánk: MadeByYou-t a törzsvásárlóiról…

Köszönjük szépen, hogy vagytok nekünk! Örülünk, amikor újra és újra visszatérnek ismerős, mosolygós arcok, örülünk, amikor pozitív visszajelzéseket vagy építő kritikát kapunk Tőletek. A MadeByYou folyamatos alakulásához, fejlődéséhez és barátságos hangulatához Ti is nagyon-nagyon sokat hozzátesztek.

Szeretnénk ezt Nektek ismét meghálálni!

A májusi Törzsvásárlók Napja után július 27-én este “Törzsvásárlók Éjszakáját” tartunk, melyre csak legkedvesebb vendégeink kapnak meghívást. ;)

Az éjszakára egy könnyed, nyári témával készülünk, és 3-féle érdekes technika ill. új máz bemutatásával. Az est házigazdái Bazsa, Noémi és Ági lesznek, akik mindent megtesznek majd azért, hogy Ti  jól érezzétek magatokat és sok-sok új ötlettel és tudással gyarapodjatok.

Mi lesz a nyári témánk? Madárka-madárka…

Szeretnél megtanulni érdekes textúrákat festeni vagy árnyékolni? Használtad már a kerámiaceruzát rajzolásra? És a matt mázat?

Fesd meg Bazsa előrajzolt madárka-formái alapján a saját élethű, kedves és színes madaradat! Egy igazi profitól leshetsz el  porcelánfestő technikákat. Segítünk majd az ecsetkezelésben, a színválasztásban, az árnyékolásban is.

Vajon hogyan kell festeni madártollal?

Ha nem élethű madarat festenél, hanem egy madártoll szépségét szeretnéd megragadni, megmutatunk egy egyszerű, de nagyszerű technikát, és kipróbálhatsz egy igazi újdonságot, a ‘Copper Adventure’-t, azaz a fényes, rezes hatású mázunkat.

Próbáltad már a színátmenetes technikát repedezős máz tetején is?

Madarak, pillangók, szitakötők szárnyaihoz nagyon látványos megoldás lehet a csak finoman használt repedezős máz, többféle színben pompázva.

Az újdonságok mellett finomságokkal is várunk Benneteket! Kapcsolódjatok ki nálunk egy forró nyári munkahét után sangriát vagy mentás limonádét kortyolgatva és finom salátákat majszolva.

A kulináris élvezetek mellett még egy kis meglepetéssel is készülünk számotokra… ;)

Van kedved velünk tanulni és kikapcsolódni?

Akkor írj egy emailt mielőbb az info@madebyyou.hu címre!

Időpont: 2013. Július 27. Szombat, 19-23 óra

Helyszín: MadeByYou PEST

Beugró: Ezúttal nincs, a finomságokra a vendégünk vagy, mert ez a Te napod! :) Csak a törzskártyádat vagy aranykártyádat hozd magaddal! A kerámiák árára ugyanazok a törzsvásárlói/aranykártyás kedvezmények érvényesek, melyek más alkalmakkor is.

Jelentkezés: info@madebyyou.hu

Nagyon sok szeretettel várunk, és a jó hangulatot, önfeledt alkotást garantáljuk! :)

 

A májusi törzsvásárlók napján készült fotókat ITT nézegetheted meg! Megtalálod magadat a képeken? :)

Szólj hozzá Te is!

Ez szintén tetszeni fog:

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.

Tabáni István, a Csillag születik nyertese

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :).

Hársas Judit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Tükröm, tükröm… Túl a bögréken sorozat III.

Ha már sokféle formát kipróbáltál a MadeByYou-ban, és szeretnél valami újdonságot, túl a bögréken, tányérokon és vázákon, akkor itt egy ...

Mártogatós tál – Túl a bögréken sorozat IV.

Tudod, mennyi mindent festhetsz a bögréken túl? És tudod, hányféle módon variálhatod a nálunk található formákat? 'Túl a bögréken' sorozatunkban ...

Van még olvasnivaló itt: Uncategorized (még 7 bejegyzés)

Read previous post:
Tanulj meg Van Gogh stílusában kerámiát festeni!

  - Még nem éreztél rá teljesen az ecsetkezelésre? - Vagy már sok technikát kipróbáltál, és most valami újra vágysz?...

Close