„Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll!”

Vélemények a MadeByYou-ról

“Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból. Olyan hely, ahol nem kell rohanni, ahol bármikor kedvesen segítetek ha kérjük, de mégsem “lógtok” az ember nyakán. Nagyon emberi, a szó legjobb értelmében.” (Bedő Hajni)

“Az a jó a MadeByYou-ban, hogy szabadon lehet kézműveskedni, ugyanakkor van segítség, ha kell, így lehetőség van az önálló kibontakozásra. Van elég hely és eszköz, finomak a teák, kedvesek a segítők, és ötleteket lehet nyerni mások által készített kiállított munkákból. Jó, hogy nem kell jó előre időpontot egyeztetni, hogy nem kell több alkalmat kifizetni, mint egy tanfolyamon, hogy ide bármikor betérhet az ember, ha olyan kedve támad. Javítanivaló? Nem jut eszembe semmi :) ” (Geszvein Erika)

Legfőképpen inspiráció számomra, amikor elmegyek hozzátok, és nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves emberekkel, nagyon szép dolgokat készíthetek…hogy látom, hogy a nulláról létrehoztatok egy ilyen helyet, és hogy az emberek szeretik :) (Hársas Judit)

“A csajokkal a MadeByYou-ban és egy pubban is tudunk beszélgetni, de a pénzt, amit elinnánk, inkább maradandó dologra költjük és még büszkék is vagyunk magunkra utána. Kocsmázás után ez nem mindig mondható el. :) Egy pont a MBY-nak, mert remek hely szociális tevékenységre :)” (Marton Edit)

“Nagyon szeretek a Made by You-ba járni a barátaimmal – vagy akár egyedül is – festegetni. Fantasztikus időtöltés, kikapcsol a mindennapok rohanásából. Ha sokáig nem festhetek, mindig hiányzik.” (Víghné Smeller Margit)

 

“Nagyszerűen éreztük magunkat én, és a kedvesem, Csilla. Szeretnénk többször is visszatérni ide.” (Tabáni István, a Csillag Születik Győztese)

 

Itt elolvashatod, hogy 2012-ben hogyan érezték magukat azok, akik részt vettek foglalkozásainkon és anonim módon megoszthatták velünk véleményüket, élményeiket:

“A nyár egyik legjobb élménye volt hozzátok járni! Gyakorlatilag függő lettem :) Nem is tudtam, hogy ilyeneket is tudok készíteni. Köszönöm Nektek az élményt!”

“Nagyon jól éreztem magamat a foglalkozásokon, és nagyon jó volt a családias hangulat, és a sok segítség.”

“Nem emlékszem mikor és hol voltam utoljára olyan helyen, ahol teljes szabadság mellett egyfolytában azt éreztem, hogy fontos vagyok, nem munka és már a mosolyokért is érdemes bemenni… a többi meg hab a tortán!”

“Amikor csak úgy betértem hozzátok festeni, sokszor nem tudtam, hogy hogyan kezdjek hozzá, milyen mintát fessek. A tanfolyamokon pont az volt a jó, hogy támpontot, kezdő lökést adtatok. Így sokkal látványosabbak és ötletesebbek lettek a munkáim. Köszönöm :)”

“Nagyon jó hangulatban teltek a nálatok töltött órák. Volt olyan végeredmény ami szimplán tetszett, de sikerült 2 nagyon fantasztikus is, amit azóta is használunk. Nem feltétlenül alkalmaztuk az általatok javasolt mintákat, de a technikákat már annál inkább. Kedvesek voltatok és a limonádé is nagyon finom volt, kivéve amikor a fiam limonádé ital helyett, limonádé színű fetékkel jelent meg…nem tudtam hogy van ilyen is. Szeretnénk még menni.”

“Én annyira szeretek nálatok lenni, hogy akár reggeltől estig ott tudnék lenni :) Ha esetleg szükségetek lenne egy csendes megfigyelőre, szóljatok :)”

“A művészettörténeti áttekintés nagyon jó volt a foglalkozás elején, ez adta meg az egésznek a sava-borsát. Ha nem lett volna, akkor elég lett volna pár könyvet otthon is átlapozni :)”

Videó galéria

Tovább a videókhoz
Még több ötlet

Szeretnél értesülni akcióinkról, programjainkról, újdonságainkról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg keresztneved és email címed!

Kérlek add meg az e-mail címedet!

(Ahhoz, hogy értesülj ajánlatainkról és igénybe tudd venni kedvezményeinket mindkét mező jelölése szükséges.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Biztosítunk róla, hogy adataidat módosíthatod, hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod. Részletek: www.madebyyou.hu/adatmodositas/

Rólunk mondták

Hihetetlen jó a hangulat Nálatok. Akár a párommal, akár barátokkal voltunk ott, mindig úgy jöttem el, hogy még maradni akarok, és ne menjünk még. Igazi kiapcsolódásnak érzem, olyan a Nálatok töltött idő, mintha kiszakadnék a hétköznapokból.

Bedő Hajni

A csajokkal a MadeByYou-ban és egy pubban is tudunk beszélgetni, de a pénzt, amit elinnánk, inkább maradandó dologra költjük és még büszkék is vagyunk magunkra utána. Kocsmázás után ez nem mindig mondható el. :) Egy pont a MBY-nak, mert remek hely szociális tevékenységre. :)

Marton Edit

Még több vélemény »
Kik vagyunk?
Egy alkotóműhely, mely előtted is nyitva áll. Bármikor is térsz be hozzánk, csapatunk valamelyik tagja a segítségedre lesz, hogy olyat alkoss, melyre biztosan büszke leszel. 
 
 

 
BLOG BLOG BLOG

Az étel nem játék! Vagy mégis?

Bár nem voltak szigorú szüleim, hallottam én is gyerekkoromban többször, hogy 'Az étel nem játék!' De mit tehetünk, ha nem ...

Inspiráció: Ötleteket hoztunk Nektek Bécsből

A héten meglátogattuk Gabit és Saidot, az első MadeByYou megálmodóit. Két kedves, életvidám embert ismertünk meg személyükben 5 évvel ezelőtt, ...