Halloween-i éjszakai kerámiafestés – 2023. október 28.

👻Hátborzongatóan fantasztikus halloween-i kerámiafestő est👻

Jó boszorkák itt vagytok? Készen álltok egy igazi Halloween hangulatra?

A Halloween világszerte egyre népszerűbb. Kiváló alkalom arra, hogy a hűvös őszi estéket feldobjuk valami tréfás szórakozással, így idén sem maradhat el ez a különleges kerámiafestő est a MadeByYou-ban. Csatlakozz hozzánk egy hátborzongatóan fantasztikus éjszakára! Ez az este garantáltan tele lesz nevetéssel, örömmel és új kreatív impulzusokkal. Mi már izgatottan várjuk, hogy együtt alkothassunk veletek!Mi Vár Rátok?

Ha Halloweenkor nem feltétlenül a félelem és reszketés a cél, akkor ajánlunk egy szuper kreatív programot, ahol mindenki kiélheti művészi hajlamait. Ooooolyan jól sikerült a legutóbbi éjszakai festés Veletek, látni a csillogó szemeket, gyönyörű alkotásokat, hallani a nagy, jó ízű kacajokat, hogy mi ismét vágyunk egy kis szórakozásra, alkotásra, vidámságra és újabb találkozásra Veletek!

Gyertek velünk közösen festeni október 28-án, szombaton este! A kerámiafestés élménye mellett finom falatkákat kóstolgatni is hívunk! Készülünk forrócsokival egy kis snackkel, finomságokkal, üdítővel.

Nem csak az alkotásban találhattok örömöt, de a közös élményekben is. Találkozzatok más kreatív szellemekkel, boszorkákkal👻🧙‍♀️🎃, csevegjetek, kacagjatok, és élvezzétek a laza hangulatot. Olyan pillanatok várnak rátok, melyekről még hosszú ideig emlékezni fogtok!A Varázslatos Pillanatokat Örökítsd Meg!

Idén is egy kis extra varázslattal készülünk a kerámiafestéshez. Speciális szita sablonokat fogunk használni az alkotásokhoz, melyeket akár azonnal ki is tudsz próbálni, miközben egy izgalmas kerámia születik a kezeid alatt… Ha szeretnél Te is valami precízet alkotni, de gyorsan, akkor kérd a Martha Stewart MINTA-katalógusunkat! A sablonokkal segítségével olyan alkotásokat hozhatsz létre, amelyekre még a legkreatívabb boszorkányok is irigykednének!Belépő és további részletek

Alkoss, kapcsolódj ki, lazíts egy kicsit, nevess és tölts el Velünk önfeledten szórakozva 3 órát!

Belépő: 5.990 Ft, amelyért finom sós és édes falatkákat ropogtathatsz, finom üdítőket kortyolgathatsz. Az alkotáshoz a kerámiát az üzletben tudod kiválasztani és fizetni az est befejeztével! Aranykártyásoknak a belépőre 50% kedvezményt biztosítunk! 🙂

A belépő díj a megfestett kerámiát nem tartalmazza, azt a helyszínen tudod kiválasztani és fizetni.

MEGVESZEM A JEGYEM!


Halloweeni_keramámiafestő_est_MadeByYou_Budapest


MIKOR? MIKOR? MIKOR?

Október 28-án, szombaton, este 7 és 10 óra között tartjuk a halloween-i hangulatot merítő kerámiafestő esti eseményünket.


HOL?

Helyszín: MadeByYou PEST (1053 Bp., Királyi Pál utca 11.)

Halloweeni_keramámiafestő_est_MadeByYou_Budapest


HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

Jelentkezés: Írj egy e-mailt az [email protected] címre vagy vásárold meg a jegyed itt, a WEBSHOPUNKON keresztül! (A helyedet a belépő előre utalásával tudod biztosítani.) Amennyiben aranykártyás vagy, kérlek e-mailben add le a jelentkezésed!

Ha pedig ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, ne a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni.

Ha szereted az alkotást és a művészetet, akkor itt a helyed!

VELETEK TARTOK!

Halloweeni_keramámiafestő_est_MadeByYou_Budapest


 

Korábbi éjszakai festésen készült képeink:

Halloweeni_keramámiafestő_est_MadeByYou_Budapest Halloweeni_keramámiafestő_est_MadeByYou_Budapest Halloweeni_keramámiafestő_est_MadeByYou_Budapest Halloweeni_keramámiafestő_est_MadeByYou_Budapest Halloweeni_keramámiafestő_est_MadeByYou_BudapestJó boszorkák éjszakai festés


Add át magad a többféle örömforrásnak és lubickolj a színekben, az este hangulatában! Ha van kedved jókedvűen velünk alkotni (jelmezben, vagy anélkül) akkor jelentkezz!

Várunk naaaagy szeretettel!

A MadeByYou csapata

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba