Hundertwasser-ihlette kerámiafestő foglalkozás – 2024. február 15.

Szereted Hundertwasser művészetét? Ha te is épp arra vágysz, hogy megtörd a szürke, szeles téli esték unalmát, akkor tudunk egy színekben töltekezős kerámiafestő foglalkozás, ehhez Hundertwasser egy nagyon jó inspirációs alap. Jöhetnek a részletek?

Az extravagáns, sok botrányt kavaró művész a legmeghökkentőbb alkotásaival is arra kereste a választ, miképpen élhetne harmonikusan együtt ember és természet. Miért nincsenek egyenes vonalak Hundertwasser művészetében? Hogyan adott neki inspirációt a természet? Mire próbált nevelni minket a képeivel? És hogyan teheted a saját jeleneddé az ő környezettudatos művészetét? Többek között ezekre adunk választ a Hundertwasser-ihlette foglalkozásunkon.


Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest


Hundertwasser különleges volt. Újító volt. Hitt a saját elképzeléseiben, nem hagyta, hogy bármi eltántorítsa attól.

” Az ember ne a rákényszerített utat járja, hanem akarjon önmaga lenni! ” – Hundertwasser

Te is szeretnél Hundertwasser stílusú kerámiát festeni?

A kerámiafestő foglalkozáson a művészóriás összetéveszthetetlen stílusával, filozófiájával és ecsetkezelésével ismerkedhetsz meg. Szabadon alkothatsz a Hundertwasser színvilágra jellemző élénk, üde színek kombinálásával. Vidám “lollipop” fák, örvénylő vonalak és sok ablakos házikók megidézésével kalandozunk Hundertwasser varázslatos világába.

A foglalkozás vezetője Erős Apolka lesz, aki segítségével barangoljátok körbe az elképesztően sokoldalú művész világát, és a jellegzetes “Hundertwasseres” stílust követve hozhatod létre saját alkotásodat. A Ti kérdéseitek, igényeitek, elakadásaitok mentén halad majd Api az instrukciókkal, és tucatnyi inspiráló képpel segíti a saját alkotásod elindítását.

A célunk a MadeByYou-ban, hogy kihozzuk belőled a kreativitást, ami azt jelenti, hogy segítsünk Neked valami újat, vagy újszerűt alkotni. Merítkezz meg az alkotás élményében. Hozz létre csodás, színekkel teli és varázslatos dolgokat, és az alkotáson keresztül mutass valamit a világból vagy magadból.

VELETEK TARTOK!


Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest


Ki vezeti a foglalkozást?

Erős Apolka szobrászművésszel korábban a Tengerparti Festőtáborunk résztvevői találkozhattak, akiket egy héten át instruált alkotásaik létrehozásában. Apolka közvetlen stílusa és humora felszabadító, tanácsai pedig nagyon precízek, lényegretörőek.

Apolka nagy tapasztalattal rendelkezik rajz és művészeti oktatás terén, egyik végzettsége szerint művészettörténet tanár. Az alkotás folyamatát és lelki megélését ő is jól ismeri, mert napjai nagy részét ő is alkotással tölti: modern szemléletű, egyedi stílusban alkotó, Munkácsy-díjas szobrászművész. Tartály szobrai és bronz-plasztikái őszinték, személyiséggel bíró karakterek, portrék. Munkái a létezés titokzatosságát, abszurditását, az emberi méltóságot és esendőséget járják körül.

Apolkától nem csak a festés fortélyait tanulhatod meg, hanem azt is, hogyan vigyél lelket az alkotásaidba. Jobb kezekbe nem is kerülhetnél!


Mikor?

2024. február 15-én, csütörtökön, 17:30 – 20:30-ig.


Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest


Hol tartjátok?

Helyszín: MadeByYou Pest

Budapest, V. kerület, Királyi Pál utca 11. (2 percre a Kálvin tértől)Mennyibe kerül?

Kétféle csomagot alakítottunk ki Neked, válassz kedvedre!

Arany csomag: ha kisebb formával kezdenéd, akkor válaszd ezt! A csomag ára: 17.990 Ft

A csomagban két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy WT10, különleges szélű 10 cm-es tányért:

Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest

Api által megfestve a WT-es forma ilyen csodásan néz ki:

Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest

vagy válassz egy FSDE, különleges formájú tányért 21×18 cm-es méretben:

Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest

Api által megfestett FSDE formát itt láthatjátok:Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest


Lila csomag: ha szívesen festenél egy kicsit nagyobb formát, akkor nyugodtan vedd a bátorságot, hogy ezt a csomagot válaszd! A csomag ára: 19.990 Ft.

Ebben a csomagban is két kerámiaforma közül tudsz választani:

Válassz egy ORDE 23 cm-es tányért:

 Orde_tányér

vagy egy KANU 31 x 17 cm-es kínáló tálat:

KANU-kerámiaforma

Hogy könnyebb legyen a döntés, hogy a 4 forma közül melyiket válaszd, a lenti képen a 4 választható kerámiát láthatod:

Hunderwssert_workshop_kerámiaformák


Mit tartalmaznak az árak?

  • 1 választott kerámiát és a festékmázakat. Tartalmazza az ár az utómunkálatot is: a kerámia égetését, így lesz tartós, és nap-mint-nap használható az alkotásod.
  • Foglalkozás vezetését. Az igényeidhez és tempódhoz igazodva segítünk előcsalogatni belőled az ötleteket és kreativitást.
  • Ötleteket. Bemutatunk inspirációnak több féle kerámiát, majd megtanítunk alap technikákat is, melyek nem igényelnek kézügyességet. Akinek pedig van, segítünk neki ezt a tálentumot a legjobban kihasználni.
  • Kötényt. Köténnyel is készülünk mindenkinek, hogy ne legyen festékes a ruhátok.

Az ár magában foglal mindent, amire szükséged lesz.

MEGYEK A WORKSHOPRA!


Összeszedtünk néhány olyan kérdést, mely az előzetes érdeklődés során felmerült:

Miért válaszd ezt a foglalkozást?
✅ 3 óra teljes kikapcsolódás!
✅ Alkothatsz valami szuper kerámiát, amit évekig használni tudsz!
✅ Vidám társaság! Csatlakozz hozzánk és töltődj fel lelkileg egy vidám, kreatív workshopon.
✅ Akár ajándékba is adhatod! Szülinapra, névnapra vagy csak úgy… hidd el, ennek az ajándéknak mindenki örülni fog, a kicsiktől a nagyokig!
_
✅ Ez a foglalkozás Neked szól, ha festettél már nálunk, de szívesen kipróbálnál valami újat, vagy még sosem próbáltad a kerámiafestést, egyszerűen csak tetszik az ajánlatunk, jelentkezz bátran!
_
✅ Nálunk nem kötelező mindnekinek ugyanolyan kerámiát festeni, bármit alkothatsz, amihez csak kedved van! Mégis segítünk, és vezetjük a kezed, hogy jól sikerüljön az alkotásod!
_
Kell a részvételhez bármilyen előképzettség?

Nem szükséges előképzettség a kurzushoz, bártan jelentkezz, ha utoljára az iskolapadban ülve festettél! 🙂 Mi segítünk, hogy lásd magadon a technikai fejlődést, az új látásmódot, az új megközelítéseket.

_

Fiatalok, gyerekek is jöhetnek?

Ez egy felnőtt kurzus! Szeretnénk, ha az a 3 óra nagyon összeszedetten és hasznosan telne, felnőttek számára érdekes kérdésekkel, témákkal és nyelvezettel. Jelen foglalkozásra 12 éves kor felett várunk Mindenkit szeretettel!

_

Mit kell magunkkal hozni?

Semmit, csak hozd magadat és a lelkesedésedet, kíváncsiságodat! Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk!


Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest


Hogyan tudok jelentkezni?

Jelentkezés: E-mail-ben az [email protected] -s levélcímünkön (Leveled tárgya legyen: Hundertwasser foglalkozás + “a foglalkozás dátuma”) vagy itt a webshopunkon keresztül is meg tudod vásárolni.

Amennyiben ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, NE a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni.


Szívesen hallanál még érdekességeket az előbbi művészekről? Kísérleteznél a kerámiákon? Alkotnál hasonló stílusban?
Ha úgy érzed, megszólított ez a lehetőség, akkor ne hezitálj tovább, jelentkezz itt a webshopon keresztül vagy írj egy e-mailt az [email protected] címre.

Bátran írj nekünk, ha további kérdéseid lenének!

Sok szeretettel várunk!

Erős Apolka szobrászművész, és a MadeByYou Budapest csapata

Irány festeni! Szárnyald túl a képzelt határaidat!

KÉREM A JEGYEM!


Addig is inspirálódj korábbi a workshopokon készült kerámiáinkból:

Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest Hundertwasser kerámiafestő foglalkozás - MadeByYou Budapest

TOVÁBB A WEBSHOPRA!

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba