Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Alkoss Lélekből és Ismerd meg Önmagad! 2023-ban ismét jövünk, infók hamarosan!

Annyian mondjátok, hogy a táboraink, foglalkozásaink, a MadeByYou-ban való alkotás a lelketeknek kellenek…Most újra megszerveztünk Nektek egy olyan TÁBORT ahol konkrétan erre buzdítunk Benneteket: Alkossatok Lélekből!

Kerülj közelebb a “belső magodhoz”, valódi Önmagadhoz! 

Ezt a tábort Neked szervezzük…

 • Ha az elmúlt időszak nem volt könnyű számodra, ha a múlt terheit letennéd…
 • Ha hiányzik a belső békéd, erőd, magabiztosságod…
 • Ha nyomnál magadon egy “újraindítás” gombot, új célok, új emberek, új tevékenységek felé…
 • Ha megújulásra és ehhez támogatásra van most szükséged…
 • Ha irányvesztettnek érzed magad és úgy érzed, már túl régóta toporogsz egy helyben
 • Ha a darálós hétköznapok után letisztultságra, a természetre, dombok-völgyek védelmére és a víz látványára vágysz…
 • Ha lazulni szeretnél és helyet adni adni végre a nevetésnek, a felszabadultságnak…
 • Ha egyszerűen csak kikapcsolódnál és élveznéd, hogy jut idő az alkotásra és legfőképpen Önmagadra…

Mi hisszük, hogy a kulcs a lelkünk jóllétéhez a saját belső erőnk, a “belső magunk” megtalálásában rejlik. Ez a belső mag, belső tudás, az erőforrásaink és önmagunk ismerete adhat egyfajta biztonságot és magabiztosságot, mely nehéz időkben, kiszámíthatatlan körülmények között is vezet minket az úton. Egy olyan úton, ami nekünk működik, ami hozzánk tesz, és melyen mi is hozzá tudunk tenni valamit a világhoz.

Nem egy ilyen út van, nem egy helyes út van, hiszen mindannyian mások vagyunk. Mi ünnepeljük ezt a sokszínűséget, és hatalmas erőként tekintünk rá, ha egy közösségről, egy csoportról van szó. Biztosan tudjuk, hogy a Te személyiséged is sokat hozzá tud tenni mások fejlődéséhez, egy csoport összeéréséhez, felismerésekhez, jó beszélgetésekhez, különleges meglátásokhoz. Azon leszünk, hogy ezt elhidd, megéld, és úgy térj haza a táborból, hogy azt érezd, sokat kaptál az alkotástól és másoktól, és ugyanilyen sokat Te is hozzá tudtál tenni a többiek tábori élményeihez, végső soron az életéhez. Hihetetlen építő, ha hasznosnak érezzük magunkat.

Vár Rád ZÁNKA, hozzád hasonlóan töltődni és változni vágyó társak, sok-sok alkotás, és mi – hogy ehhez mind hozzásegítsünk!

A helyszínt idén tavasszal fedeztük fel Györgyivel… Magas fák közé, vidéki, “vintage” hangulatba burkolózó kert, két csodásan felújított házzal, színes terekkel és nagyon kedves házigazdákkal. Termei, terasza és kertje nyugodt környezetet biztosít ahhoz, hogy Te feltöltődj, kikapcsolj és az alkotás által jobban felfedezd önmagad erejét, potenciálját, szépségét. A ház olyan színes és inspiráló, hogy garantáltan nem a múltba révedésre, hanem a jövőd teremtésére fog ösztönözni – ahogyan mi is.  A tábor után innen egy jó nagy adag útravalóval indulhatsz majd új kezdetek felé.

A táborban egy csomó olyan alkotótevékenységet megmutatunk, amelyeket a későbbiekben is elővehetsz otthon, ha nehezebb napod van, ha tanácstalannak, gondterheltnek vagy épp magányosnak érzed magad!

Az alkotás mellett sokat “játszunk” és beszélgetünk is, hogy mindazt, ami felszínre kerül, értsük és a helyén tudjuk kezelni. És azért is, mert teljesen más mozdul meg, ha verbálisan közelítünk egymáshoz, mintha szavak nélkül alkotnánk. Mi ezúttal mindkettőre hangsúlyt fektetünk, hogy egyensúlyban tartsunk.

Ketten, Györgyi és Ági vezetünk majd az úton… Györgyi főként a szavak felől, Ági főként a színek felől közelít majd… és keverjük mindazt, amit tudunk, tapasztalunk, amiben hiszünk, amiben gyakorlottak vagyunk.

Abban biztos lehetsz, hogy minden tapasztalatunkat és tudásunkat Neked adjuk, hogy igazán hasznos, tartalmas, erőt adó és nem utolsó sorban élvezetes legyen számodra ez az 5 tábori és +1 utánkövetős budapesti nap. Nem állítjuk, hogy mi minden gondra megtaláltuk a gyógyírt, de van egy csomó jó kérdésünk, elgondolkodtató játékunk, és sok alkotós tevékenységünk, mellyel a későbbiekben, a szürke hétköznapokon majd Te is könnyedén át tudod billenteni magadat egy rosszabb hangulatból egy motiváltabb, derűlátóbb állapotba.

Van kedved az alkotásba feledkezni, és általa a világot és önmagadat is más színben látni?

Soul tábor

Mikor?

2023-as táborról hamarosan hozzuk az infókat!

majd ősszel Budapesten újra találkozunk egy együtt alkotós napon.

Hol?

Zánkán, közel a Balatonhoz, és a dimbes-dombos Balaton-felvidékhez.

Szállást a Füge-kert hangulatos szobáiban kapunk,

alkotni pedig egy közös térben vagy a kertben, esetleg a természet lágy ölén fogunk.

CSATLAKOZNI SZERETNÉK!

Soul tábor MadeByYou Budapest

Mit alkotunk? Mit játszunk?

 • Festünk akvarell képet
 • Festünk vászonképet
 • Készítünk kollázst
 • Festünk kerámiát
 • Készítünk ékszereket
 • Hallgatunk zenét és nézünk filmeket
 • Olvasunk verset, haikut, novellát
 • Kiírjuk magunkból mindazt, ami megfogalmazódik
 • Sokat kérdezünk, történeteket hallgatunk, örülünk minden felismerésnek

… és sokat beszélgetünk azok kapcsán, amik megszülettek a kezeink között, lélekből. Mindezt művészetterápiás és coaching szemléletben tesszük, hogy mindazt ami a táborban történik benned, inspiráljon a változásra, és az életedben is realizálni tudd. 

SZERETNÉK MENNI!

Alkosson a Te lelked is!

Hagyd, hogy előtörjön mindenféle vágy, kérdés, kétely, bizonytalanság – ezek azok a lelki hozzávalók, melyekből az 5 nap során valami újat tudunk majd “kifőzni”. Biztosítunk róla, hogy új felismerésekkel, új tervekkel, új lendülettel térsz majd haza ebből a táborból!

Soultábor MadeByYou Budapest Soultábor MadeByYou Budapest

Mennyibe kerül?

Az 5+1 napos “Szárnyal a lelkem!” alkotótábor díja eltérő a választott szállás függvényében.

A díj 2 részletből áll: a szállás és étkezés + a művészeti-önismereti workshopok díjából.

Az önismereti tréning és alkotós workshopok díja 5+1 napra magában foglalja a

 • minimum 6 féle kész alkotást, mely mind arra emlékeztet majd a hétköznapi használat során, hogy mennyi erőd, mennyi élettapasztalatod és főként mennyi választási lehetőséged van az életben.
 • sok-sok erőt és lendületet adó, önismereti csoportos foglalkozást délelőtt, délután vagy este.
 • SŐT! Ez az ár magában foglal egy utánkövető alkalmat is 2022. őszén, amikor egy napra újra találkozunk, együtt alkotunk, és beszélgetünk arról, hogy kivel mi történt a tábor óta. Ha kérdésed lesz, felteheted. Ha elakadtál, átbillentünk. Ha csak egy kis erősítésre, a csapat támogatására vágysz, biztosan megkapod.

 

A szállásdíj 4 éjszakára magában foglalja:

 • a szállást 2 vagy 3 ágyas, hangulatos hálókban, egy gyönyörűen felújított fagerendás házban
 • az alkotóhelyszínek díját egy saját használatú házban
 • 4 kézműves reggelit (figyelve az egyedi igényekre és érzékenységekre)
 • napközben kv, tea, limonádé, snack és gyümölcs fogyasztását
 • wellness használatot szaunával és jacuzzival a ház alagsorában és kertjében
 • esténként egy kis bort a lazításhoz, a beszélgetésekhez, vagy a közös filmnézéshez.

Szárnyal-a-lelkem-Önismereti_alkotótábor_MadeByYou_Budapest

Szárnyal-a-lelkem-Önismereti_alkotótábor_MadeByYou_Budapest

Választható szobák: 

 • 3 ágyas szoba, ahol hárman vagytok együtt és hárman használtok egy közös fürdőt
 • 2 x 2 ágyas szoba, ahol 2 külön szobátok van, de 4-en használtok egy közös fürdőt
 • 2 ágyas szoba, ahol csak ketten vagytok és ketten használtok egy fürdőt

 

JELENTKEZEM A TÁBORBA!

Szárnyal-a-lelkem-Önismereti_alkotótábor_MadeByYou_Budapest Szárnyal-a-lelkem-Önismereti_alkotótábor_MadeByYou_Budapest Szárnyal-a-lelkem-Önismereti_alkotótábor_MadeByYou_Budapest

 

MEGYEK TÁBOROZNI!

 

Lenne kedved hozzá?

Itt találhatsz néhány ízelítő képet a foglalkozásokról (a MadeByYou SOUL tréningjein és egy korábbi táborunkban készültek) és a helyszínről, ami elvarázsolt minket egy rohanós hét után:

Soultábor MadeByYou Budapest Soultábor MadeByYou Budapest Soultábor MadeByYou Budapest

Hogyan képzeld el ezt a tábort?

Reggelente, amikor felkelsz, kiülsz a kávéddal a kertbe vagy a verandára. Belebámulsz a tájba, napoztatod az arcodat, töltődsz. Ezután együtt reggelizünk, közben beszélgetünk, élvezzük a nyárvégi napsugarakat, a helyet, az ízeket. Hangolódunk a napra és egymásra. Délelőtt és délután is tartunk 1-1 foglalkozást, mely során alkotunk is, beszélgetünk is. Kifestjük, kigyúrjuk, kipacsmagoljuk, kitépkedjük, kifolyatjuk magunkból mindazt, ami elő akar törni, amivel dolgunk van. Ha van mit szóval megnevezni, kimondjuk. Ha az alkotás önmagáért beszél, akkor “hallgatjuk”, mit mond az ő saját, képi nyelvén. Nem erőltetünk semmit. Ha öröm jön az alkotással, megéljük. Ha egy nehézség bukkan elő, megfigyeljük, körbejárjuk, hogy mit is tehetünk vele, hogy könnyebb legyen. Néha elég csak hagyni előtörni… És amint a papíron, a kerámián vagy a vásznon van, már nem bent feszít. Már nem ugyanazt az érzést kelti. Tudod, ezért is szervezzük ezt a tábort…

Ha mi sz@rul vagyunk, alkotunk… Ha kérdésünk van, alkotunk… Ha színekre és vidámságra vágyunk, alkotunk.

Reméljük, hogy sokat nevetünk majd, de nem várjuk el, hogy csak a nevetésről szóljon ez a tábor…hiszen mind azért érkeztek, hogy valamin, ami nem jó, változtassatok. Mi sok “feladatot” hozunk, hogy lásd, a művészetből mennyire sokféleképpen lehet töltekezni és erőt meríteni. És ha már mind elmerültünk az alkotásban, és előhoztunk a mélyből valami “kincset”, akkor estefele elmegyünk vacsorázni, koccintani a napra, majd körbeüljük a tábortüzet, vagy beszélgetünk a vidéki csendes verandán, vagy nézünk egy jó filmet… És megálmodjuk a másnapot. Sőt, sok-sok elkövetkező napot… A jövőnket.

EZ A NEKEM VALÓ TÁBOR!

Soultábor MadeByYou Budapest Soultábor MadeByYou Budapest Soultábor MadeByYou Budapest Soultábor MadeByYou Budapest

Kérdésed van?

Bátran írj nekünk az agnello@madebyyou.hu email címre!

Addig mi bemutatkozunk…

Kik vagyunk?

Sudár Györgyi és Erdős Ági

Egy közös projekt hozott össze minket sok évvel ezelőtt, de már az első találkozáskor éreztük, hogy “együtt rezgünk”, és szívesen dolgoznánk együtt. Az elmúlt 8 évben jártunk egy közösségbe, tanultunk egymástól művészetterápiás szemléletet és technikákat, inspiráltuk egymást az élet szakmai és magánéleti kérdéseiben is. Most jött el a pillanat, hogy belevágjunk a régóta várt közös “ügyünkbe”, és együtt megszervezzük és megvalósítsuk nektek ezt a tábort.

Úgy gondoltuk, bemutatjuk egymást Nektek, és egymásról írunk. Huhh, nem állítjuk, hogy egyszerű volt befogadni a méltatást, amit a másik írt rólunk, de gyakoroljuk. A táborban Neked is lehetőséged lesz rá… Csak szólunk!

Györgyi pszichológus, coach, művészetterapeuta. Gyerekkora óta ír, szabadidejében szereti a vizslájával az erdőt járni. Hosszú utat tett meg máig, de mindig hitt benne, hogy nem az határoz meg minket, amin átmegyünk, hanem hogy mit hozunk ki az adottságainkból. Nagyon hisz a csoportok erejében.

Soultábor MadeByYou Budapest

“Györgyi bármi mellé is áll oda, ott minden pillanatban teljes személyével jelen van. Ha csak néz a mély tekintetével, abban is benne van az ölelése, a támogatása, a tudása, a múltja, a saját eddig megjárt útja, a bölcsessége… Nagyon ért hozzá, hogy egy pár szavas visszajelzésbe, egy szemvillanásba, egy mosolyba, vagy egy velős kérdésbe belesűrítse a dolgok kvintesszenciáját. Nem tudsz és nem is akarsz előtte begubózva maradni, mert annyira bátorító a jelenléte, és olyan erőt adó és támogató az, ahogyan önmagáról is őszintén és nyíltan beszél. Sosem láttam még szerepet játszani, pedig sokféle szerepben láttam. Ő Györgyi, minden helyzetben. Egyszerre tud jelen lenni szívvel és ésszel. Egyszerre érzékeny, figyelmes és tapasztalt segítő szakember, és  öntudatos, modern nő, aki tudja, hogy milyen értékek fontosak számára, és mi mellé nem áll oda. Közben pedig folyamatosan kérdésben van és keresi az útját – hozzánk hasonlóan. Nehéz vele a tempót tartani, mert annyi értékes dolgot csinál, de ha Vele vagy, biztosan Rád is hat a dinamizmusa és nyitottsága, és átjár Téged is az a tartás és erő, ami belőle sugárzik.” by Ági

 

Ági pszichológus, a MadeByYou egyik alapítója, és a MadeByYouR SOUL Tréningek egyik megálmodója. Gimnazista kora óta tudta, hogy egyszer az alkotást és az emberekkel való foglalkozást szeretné valahogy ötvözni. Két gyermeket nevel, egy kisfiút és egy nagylányt. Mindig vonzotta, ha valaki “más”, és eddig mindig az elfogadásban lelte meg hozzájuk a kulcsot.

Soultábor MadeByYou Budapest

“Ági éppolyan magabiztosan tájékozódik a mindennapi ügyekben, mint a magasabb lelki dimenziókban. Kedvessége, tettre készsége, teremtő ereje mindig arra inspirál, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. Végtelen kreativitása mindig új utakat, perspektívákat nyit meg számomra. Más emberekhez is így viszonyul: úgy érzed, hogy általa több leszel, mindig lehet tőle tanulni valami nagyon is fontos “apróságot”. Játszi könnyedséggel és bátorsággal valósít meg mindent, amiről más álmodni sem mer, de sikerei elérése közben mindig emberi, sebezhető nő marad. Üdítően őszinte és mindig egy erős harmónia sugárzik belőle, akkor is, ha éppen küzdelmesebb időszakában van. A humor, az apró örömök megélése éppolyan jól áll neki, mint a mélység. Nem csak beszél, hanem “éli” is, amiben hisz, saját önismereti útja, sokrétű üzleti, emberi és segítői tapasztalata teszik őt hitelessé. Megtiszteltetés együtt dolgozni vele.” by Györgyi

 

Nem állítjuk, hogy mi megtaláltuk a csodafegyvert az élet szenvedései ellen és azt sem, hogy velünk nem fordulhat elő újból valami gyötrő, megrendítő életesemény. De tudunk egy csomó mindent, ami által sikerült újabb és újabb nehéz helyzetekben megtalálni a saját hangunkat, erőnket. Soknak köze van az alkotáshoz – önmagunk újra-alkotásához.

Ragadj ecsetet… és alkoss, hogy jobban legyél!

SZERETNÉK TÁBOROZNI!

Soultábor MadeByYou Budapest

Most Te jössz!

Talán itt az ideje, hogy kinyílj és valóban megéld és megmutasd magad…

Szerinted? MOST van itt az ideje?

Írj nekünk egy üzenetet az agnello@madebyyou.hu email címre, ha velünk tartanál 2022 augusztusában!

Mi nagyon sok szeretettel várunk!

Erdős Ági és Sudár Györgyi

 

ÍGY JELENTKEZZ:

Szeretnél Te lenni az egyik résztvevő?

Ha igen, kérünk, hogy írj az agnello@madebyyou.hu címre nekünk! Egy válasz emailben megírunk minden fontos tudnivalót.

VAGY:

Nyomj rá itt az egyik JELENTKEZEM! gombra, add meg az elérhetőségeidet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

Mi sok szeretettel várunk a TÁBORBAN! Szívünk-lelkünk, minden szakmai tudásunk és minden nehéz helyzetről megfogalmazott tapasztaltunk benne van… Neked adjuk!

IRÁNY A TÁBOR!

Hangulatképeket találsz még itt is, és a 2020-as “MadeByYouR SOUL” Táborunk facebook albumában, itt!

Jó kalandozást! Várunk!

Soultábor MadeByYou Budapest Soultábor MadeByYou Budapest Soultábor MadeByYou Budapest Soultábor MadeByYou Budapest Soultábor MadeByYou Budapest Soultábor MadeByYou Budapest Soultábor MadeByYou Budapest

Az út Önmagadhoz… az alkotáson át vezet…

Soultábor MadeByYou Budapest Soultábor MadeByYou Budapest Soultábor MadeByYou Budapest

0
  0
  Kosarad
  Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba