Farsangi éjszakai kerámiafestés – 2022. február 25.

Ooooolyan jól sikerült a legutóbbi éjszakai festés Veletek, látni a csillogó szemeket, gyönyörű alkotásokat, hallani a nagy, jó ízű kacajokat, hogy mi ismét vágyunk egy kis szórakozásra, alkotásra, vidámságra és újabb találkozásra Veletek!KÉREM A JEGYEM!

Szeretnénk meghívni Benneteket Farsangi témájú kreatív éjszakai festésünkre, gyertek velünk közösen farsangolni február 25-én, szombaton este!


A kerámiafestés élménye mellett természetesen koccintani és finom falatkákat kóstolgatni is hívunk, valamint jelmezversenyt is hirdetünk! 😉

Ezen a vidám esten minden kedves vendéget megjutalmazunk egy apró ajándékkal, aki jelmezben vagy álarcban érkezik, az este során pedig a legjobb jelmezt is megszavazzuk!

A 3 órás éjszakai festésen extra technikákat mutatunk be, melyeket akár azonnal ki is tudsz próbálni, miközben egy izgalmas kerámia születik a kezeid alatt…

Alkoss, kapcsolódj ki, lazíts egy kicsit, nevess és tölts el Velünk önfeledten szórakozva 3 órát!

Belépő: 5.990 Ft, amelyért finom sós és édes falatkákat ropogtathatsz, ízletes borokkal koccinthatsz.  Az alkotáshoz a kerámiát az üzletben tudod kiválasztani és fizetni az est befejeztével! Aranykártyásoknak a belépőre 50% kedvezményt biztosítunk! 🙂

A belépő díj a megfestett kerámiát nem tartalmazza, azt a helyszínen tudod kiválasztani és fizetni.MIKOR? MIKOR? MIKOR?

Február 25-én, szombaton, este 7 és 10 óra között tartjuk a farsangi hangulatot merítő kerámiafestő esti eseményünket.


HOL?

Helyszín: MadeByYou PEST (1053 Bp., Királyi Pál utca 11.)


HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

Jelentkezés: Írj egy e-mailt az info@madebyyou.hu címre vagy vásárold meg a jegyed a WEBSHOPUNKON keresztül! (A helyedet a belépő előre utalásával tudod biztosítani.) Amennyiben aranykártyás vagy, kérlek e-mailben add le a jelentkezésed!

RÉSZT VESZEK A FOGLALKOZÁSON!

Ha pedig ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, ne a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni.


Korábbi éjszakai festésen készült képeink:

Jó boszorkák éjszakai festés


Add át magad a többféle örömforrásnak és lubickolj a színekben, az este hangulatában!

Várunk naaaagy szeretettel!

A MadeByYou csapata

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba