Halloween-i éjszakai kerámiafestés – 2022. október 29.

Jó boszorkák itt vagytok?

Készen álltok egy igazi Halloween hangulatra?

A Halloween világszerte egyre népszerűbb, kiváló alkalom arra, hogy a hűvös őszi estéket feldobjuk valami tréfás szórakozással. A Jó Boszorkák idén újra visszatérnek a MadeByYou-ba! Idén igazi varázsporral szórnak be mindent és forró csokit kotyvasztanak!

KÉREM A JEGYEM!


Ha Halloweenkor nem feltétlenül a félelem és reszketés a cél, akkor ajánlunk egy szuper kreatív programot, ahol mindenki kiélheti művészi hajlamait. Ooooolyan jól sikerült a legutóbbi éjszakai festés Veletek, látni a csillogó szemeket, gyönyörű alkotásokat, hallani a nagy, jó ízű kacajokat, hogy mi ismét vágyunk egy kis szórakozásra, alkotásra, vidámságra és újabb találkozásra Veletek!

Szeretnénk meghívni Benneteket Halloween témájú kreatív éjszakai festésünkre, gyertek velünk közösen festeni október 29-én, szombaton este! A kerámiafestés élménye mellett finom falatkákat kóstolgatni is hívunk! Készülünk egy kis snackkel, finomabbnál finomabb forró csoki variációkkal, üdítővel.


 

A 3 órás éjszakai festésen egy extra technikát mutatunk be. Speciális szita sablonokat fogunk használni az alkotásokhoz, melyeket akár azonnal ki is tudsz próbálni, miközben egy izgalmas kerámia születik a kezeid alatt… Ha szeretnél Te is valami precízet alkotni, de gyorsan, akkor kérd a Martha Stewart MINTA-katalógusunkat!

VELETEK TARTOK!


Alkoss, kapcsolódj ki, lazíts egy kicsit, nevess és tölts el Velünk önfeledten szórakozva 3 órát!

Belépő: 4.990 Ft, amelyért finom sós és édes falatkákat ropogtathatsz, forró csoki variációkat kortyolgathatsz. Az alkotáshoz a kerámiát az üzletben tudod kiválasztani és fizetni az est befejeztével! Aranykártyásoknak a belépőre 50% kedvezményt biztosítunk! 🙂

A belépő díj a megfestett kerámiát nem tartalmazza, azt a helyszínen tudod kiválasztani és fizetni.


MIKOR? MIKOR? MIKOR?

Október 29-én, szombaton, este 7 és 10 óra között tartjuk a halloween-i hangulatot merítő kerámiafestő esti eseményünket.


HOL?

Helyszín: MadeByYou PEST (1053 Bp., Királyi Pál utca 11.)


HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

Jelentkezés: Írj egy e-mailt az info@madebyyou.hu címre vagy vásárold meg a jegyed itt, a WEBSHOPUNKON keresztül! (A helyedet a belépő előre utalásával tudod biztosítani.) Amennyiben aranykártyás vagy, kérlek e-mailben add le a jelentkezésed!

Ha pedig ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, ne a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni.


MEGYEK ÉS MEGVESZEM A JEGYEM!

Korábbi éjszakai festésen készült képeink:

Jó boszorkák éjszakai festés


Add át magad a többféle örömforrásnak és lubickolj a színekben, az este hangulatában! Ha van kedved jókedvűen velünk alkotni (jelmezben, vagy anélkül) akkor jelentkezz!

Várunk naaaagy szeretettel!

A MadeByYou csapata

OTT A HELYEM!

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba