SZENT IVÁN-ÉJI ÉJSZAKAI FESTÉS – 2023. június 17.

Ezt az évet sem hagyjuk ki! Imádjuk az éjszakai festéseket, és most ismét egy felejthetetlen élményre invitálunk, ahol együtt űzhetjük el a rossz időt, és ünnepelhetjük a nyár érkezését!

Készülj fel, hogy koccintsunk együtt a szezonra, miközben a FESTÉS öröme átölel!

A Szent Iván-éj évszázadok óta a nyár ünnepe, amikor az emberek üdvözlik a nappalok hosszabbodását és a természet újjászületését. Ez az éjszaka tele van titkokkal és mágikus hangulattal, amit most megosztunk Veletek egy különleges kerámiafestés keretében.

Gyertek velünk közösen alkotni június 17-én, szombaton este!Ha te is az alkotás szerelmese vagy és szívesen kreatívkodnál, miközben kellemesen időt töltesz barátaiddal, családoddal vagy csak úgy érzed társaságra vágysz és kikapcsolódnál kicsit, akkor ne hagyd ki ezt a különleges kerámiafestő estet. A jó hangulat közepette számos izgalmas barátság kezdetének voltunk már szemtanúi, szóval különösen várunk, ha szeretsz jó társasággal, inspiráló hangulatban alkotni.

Gyertek velünk közösen alkotva szórakozni június 17-én, szombaton este! A kerámiafestés élménye mellett természetesen koccintani és finom falatkákat kóstolgatni is hívunk!

A 3 órás éjszakai festésen Szent Iván-éjhez kapcsolódó érdekességeket osztunk meg, extra technikákat mutatunk be (Martha Stewart, csillámos festék), melyeket akár azonnal ki is tudsz próbálni, miközben egy izgalmas kerámia születik a kezeid alatt… akár egy csillagos égbólt mintájú kerámia?Alkoss, kapcsolódj ki, lazíts egy kicsit, nevess és tölts el Velünk önfeledten szórakozva 3 órát!

Belépő: 5.990 Ft, amelyért finom sós és édes falatkákat ropogtathatsz, ízletes italokkal koccinthatsz.  Az alkotáshoz a kerámiát az üzletben tudod kiválasztani és fizetni az est befejeztével! Aranykártyásoknak a belépőre 50% kedvezményt biztosítunk! 🙂

A belépő díj a megfestett kerámiát nem tartalmazza, azt a helyszínen tudod kiválasztani és fizetni.MIKOR? MIKOR? MIKOR?

Időpont: 2023. június 17-én,  szombaton, 19:00 – 22:00 óra


HOL?

Helyszín: MadeByYou PEST (1053 Bp., Királyi Pál utca 11.)


Szülinapi-festőest_madebyyou-budapest

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

Jelentkezés: Írj egy e-mailt az [email protected] címre vagy vásárold meg a jegyed itt, a WEBSHOPUNKON IDE KATTINTVA! (A helyedet a belépő előre utalásával tudod biztosítani.) Amennyiben aranykártyás vagy, kérlek e-mailben add le a jelentkezésed!

Ha pedig ajándékutalvánnyal szeretnél fizetni, akkor kérlek, ne a webshopon keresztül jelentkezz, mert technikai okokból nincs lehetőség ajándékutalvánnyal a webshopon keresztül fizetni.

Gyere el, és készítsünk együtt emlékezetes alkotásokat!


Korábbi éjszakai festésen készült képeink:

Szülinapi-festőest_madebyyou-budapest Szülinapi-festőest_madebyyou-budapest


Add át magad a többféle örömforrásnak és lubickolj a színekben, az este hangulatában!

Várunk naaaagy szeretettel!

A MadeByYou csapata

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba