ÚJ! MURANO csapatépítő csomag – Készítsetek Üvegékszert!

13548474-C24F-44E7-9891-BE6ABB3779C2

 

Idén a női csapatoknak szeretnénk egy újdonságot kínálni:

Készítsetek magatoknak üvegékszert! Színes, csillogó, divatos gyűrűket, fülbevalókat, medálokat kreálhattok vezetésünkkel az év végi csapatépítéseteken, vagy céges karácsonyon!

Akár egymásnak is alkothattok, ha a csapaton belül szokás a húzás és ajándékozás.

 

Hogyan készülnek az ékszerek?

Mi bemutatunk Nektek egy csomó technikát, Ti pedig kiválasztjátok, hogy milyen színű és mintájú üvegekből szeretnétek megalkotni a saját ékszereiteket.

Játékos, kísérletező-kedvű és nagyon precíz hölgyeknek is a kedvében tudunk járni – annyiféle módon kombinálhatjátok az üvegeket.

A vágás, ragasztás, díszítés után az üvegek kemencébe kerülnek és összeolvasztjuk őket. A technikának “FUSING” a neve, és mi bízunk benne, hogy nem csak az üvegekkel, hanem a közös alkotás által Veletek is ez történik majd: még inkább eggyé váltok, egy csapattá 🙂

 

Válasszatok két csomagunk közül!

Csak rajtatok áll, hogy mindenki magának alkot, és kevesebb ékszert készít, vagy a több ékszerből jut másoknak is ajándékként – akár a csapattagoknak, akár női ismerőseiteknek, rokonaitoknak!

 

Kis MURANO csomag

Ez a csomag 4 darab üvegékszert tartalmaz. Időtartam: 2 óra.

Készíthettek gyűrűt, medált, pici vagy lógós fülbevalót, kitűzőt, karkötőt – Válasszatok 4-et ezek közül!

Ár: 10.500 Ft + Áfa /fő

 

Nagy MURANO csomag

Ez a csomag 7 db üvegékszert tartalmaz. Időtartam: 3 óra.

Készíthettek gyűrűt, medált, pici vagy lógós fülbevalót, kitűzőt, karkötőt – Válasszatok 7-et ezek közül!

+ AJÁNDÉK: Ha ezt a csomagot választjátok, akkor egy kész ékszerrel is kedveskedünk Nektek saját kollekciónkból: Ajándékunk minden résztvevő számára plusz 1 db választott gyűrű, medál, vagy fülbevaló.

Ár: 14.500 Ft + Áfa /fő

 

Mit tartalmaz MÉG az ár?

Az ékszereken túl még ennyi mindent 🙂

– Italokat: 1-1 pohár pezsgőt vagy bort, limondádét, teát, kávét.

– Finomságokat: 1 édes és 1 sós FreshEra egészséges kelyhet. Zöldségkrémek, saláták, növényi sajtos és húsos feltétek, valamint egészséges édességek közül választhattok: tiramisu laktózmentesen, gyümölcsös túrókrém, tápióka puding. Bűntudat nélkül elcsábulhattok! 🙂

– Csapatvezetést: Detti kolleganőnk szórakoztatóan tudja elmesélni az üveggel való alkotás rejtelmeit, és mesterien ért ahhoz is, hogy rávezessen Benneteket, ki milyen technikával fogja élvezni az alkotást, és milyen formájú és méretű ékszert hord majd szívesen. 6-12 fős csapatokat várunk! Ha ennél többen vagytok, egyeztessetek velünk, erre is van pár ötletünk! 😉

– Házhozszállítást: Az ékszereket olvasztás és ragasztás után egy általatok megadott címre szállítjuk. Az üvegeket nikkelmentes ékszeralapokra ragasztuk úgy, ahogyan ezt Veletek előre egyeztettük.

Mikor?

A MadeByYou karácsonyi telítettsége miatt az üvegékszer készítő csapatépítésre csak az alábbi 8 időpontban nyílik lehetőség délutáni vagy esti órákban:

November 26.

November 28.

December 3.

December 4.

December 6. – Foglalt!

December 10.

December 11.

December 12.

 

Időpontot foglalok!

Ha szívesen részt vennétek egy MURANO Csapatépítésen, keressétek mielőbb Zsuzsi kolleganőnket, hogy a 8 időpont egyike a Tietek lehessen!

Kérdésetek van? Akkor is írjatok erre az email címre:

[email protected]

Szeretettel várunk Benneteket!

A MadeByYou csapata

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba