Kamasz művészeti tábor 2023

Érdekelnek a különböző alkotótechnikák és szeretnél egy igazán kreatív, izgalmas táborban részt venni?

Az elmúlt években több, mint 100 kamasz alkotott és inspirálódott művészeti táborainkban. 2023-ban ismét művésztanárokkal várjuk a kamaszokat – nem csak lányokat! – alkotni, méghozzá egy egész héten át!

Idei táborvezetőnk Api, alias Erős Apolka, Munkácsy-díjas szobrászművész, két kamasz fiú édesanyja. A tábort idén is a sokféle alkotótechnikára fűzzük fel, és egy különleges, művészi látásmódra, mellyel a kamaszok az egy hét során megismerkedhetnek. Környezetünket, a pesti belvárost fogjuk feltérképezni, bebarangolni és a megszerzett inspirációkat sokféle alkotásban megjeleníteni. A táborban ismét szerepet vállalnak a MadeByYou tanárai, Bogyó az akvarellfestés és üvegek világába kalauzolja majd el a résztvevőket, Ágival agyagozhatnak a kamaszok, Zsuzsi a
kerámiafestésben segít majd…

A főszerep mégis a kamaszoké ezen a héten. Mi mind “csupán” inspirátorok leszünk az 5 nap során.Szeretnél TE is velük alkotni? A tábor művészeitől tanulni? Egy hétig minden nap inspirálódni?

Apolka és művészbarátai tehetséges és kísérletező kedvű művésznők… És nagyon társasági lények! Szeretik a mindennapjaikat színes egyéniségekkel, kíváncsi fiatalokkal tölteni. Küldetésük, hogy minden napba belecsempésszék az ALKOTÁS ÖRÖMÉT. Ehhez vállalkozó kedvű fiatalokat keresnek, akikkel nap-mint-nap alkotásokkal, új lendülettel, lelkesedéssel, a szépség és egyediség ünneplésével tudják megtölteni a MadeByYou Galériáját.

Így hát TÉGED is invitálnak, hogy 5 napig alkoss, táborozz, szórakozz velük, és kísérletezz új technikákkal, a saját stílusoddal és mondanivalóddal a MadeByYou művészeti stúdiójában…Érdekel Téged egy ilyen művészeti tábor?

Az akvarell festés?

A kerámia festés?

Az agyagozás?

A rajzolás?

Az ékszer készítés?

Festettél már vászonra?

Ezeket mind-mind kipróbálhatod!


MIKOR? HOL?

Időpont: 2023. július 17-21.

Helyszín: MadeByYou, 1053 Bp., Királyi Pál utca 11.

Minden este hazajárunk majd, és reggelente újult erővel kezdjük az alkotást, egészen késő délutánig.

Érkezés minden nap: 8:30 – 9:00, búcsú: 16:00 – 16:30

Api és művészbarátai a Kálvin tér – az Egyetem tér – a Károlyi kert háromszögében várnak Benneteket, a MadeByYou-ban. Galériák, parkok, sétálóutcák övezetében, ahol sok-sok inspirációt gyűjthettek majd.

A műhelyben mindig jó a hangulat. A MadeByYou-sok, és a táborvezetők erről mindenképp gondoskodnak 🙂MIRE KÉSZÜLJ?

Api és művészbarátai sok-sok rituálé által övezve élnek.

Reggeleiket játékkal kezdik, délelőtti finomságaikat maguk készítik.

Minden nap alkotnak délelőtt is, és egy kicsit délután is.

Sokat járnak a természetben, a közeli árnyas parkokban, történelmi épületek között, hogy inspirálódjanak, kikapcsolódjanak.

Sokat dalolnak, viccelődnek, játszanak, kacagnak, és minden nap végeztével összeírják, mennyi szépet és értékeset láttak aznap.

A hét során barátokat, “vándor művészeket” fogadnak, akik mindig új színt, új tudást hoznak a műhelybe, és akiktől mindig lehet valami újat tanulni.KIKET VÁRUNK?

Olyan 11-15 év közötti fiatalokat, “nagyfiúkat és nagylányokat”, kamaszokat, akiket érdekel az alkotás, akik szeretik a kreatív időtöltéseket. Bár sor kerül egy kis mozgásra, kiállítás megtekintésre is, azért a tábor nagy részét a művészeti tevékenység, alkotás teszik ki.

Semmilyen előképzettség nem szükséges ehhez a táborhoz, csak a kamaszok nyitottsága, lelkesedése.

Fiúkra és lányokra egyaránt számítunk! 🙂

Ha szereted az izgalmas történeteket, a művészettörténeti érdekességeket, ha szívesen bújnál egy hétre művészbőrbe, gyere! Akár már azon is gondolkozhatsz, hogy Neked mi lesz a művészneved… 😉MIT VISZEL HAZA?

 • Számtalan rajzot és festményt,
 • 3 megfestett MadeByYou-s kerámiát,
 • 3 saját magad által agyagból készített és mázzal díszített kerámiaformát (a formájuk, használatuk, stílusuk csak a te fantáziádra vannak bízva),
 • 4 ékszert, vagy “kincset”, melyet Te készítettél Üvegből,
 • a hét során írt és rajzolt csodás kreatív naplódat,
 • a te egyedi, szubjektív benyomásaid alapján újrarajzolt térképet a pesti
  belvárosról, a MadeByYou környékéről.

Ja, és jókedvet, új barátokat, sok-sok élményt és megvalósítható ötletet.

Ennyi mindent…A TÁBOROZTATÓ CSAPATRÓL:

…Hogy tudd, kikkel találkozol… És kedves szülő, hogy tudd, kikre bízod a gyermeked.

A MadeByYou-s csapatunk már 8. éve szervez felnőtteknek táborokat, és sokadik éve kínál alsósoknak és kamaszoknak szóló táborokat is.

A tábor fő oktatója: Erős Apolka szobrászművész, akivel korábban a Tengerparti Festőtáborunk résztvevői találkozhattak, akiket egy héten át instruált alkotásaik létrehozásában. Apolka közvetlen stílusa és humora felszabadító, tanácsai pedig nagyon precízek, lényegretörőek.

Apolka nagy tapasztalattal rendelkezik rajz és művészeti oktatás terén, egyik végzettsége szerint művészettörténet tanár. Az alkotás folyamatát és lelki megélését ő is jól ismeri, mert napjai nagy részét ő is alkotással tölti: modern szemléletű, egyedi stílusban alkotó, Munkácsy-díjas szobrászművész. Tartály szobrai és bronz-plasztikái őszinték, személyiséggel bíró karakterek, portrék. Munkái a létezés titokzatosságát, abszurditását, az emberi méltóságot és esendőséget járják körül. Apolkától nem csak a festés fortélyait tanulhatod meg, hanem azt is, hogyan vigyél lelket az alkotásaidba. Jobb kezekbe nem is kerülhetnél! Api, két kamasz gyerek anyukája, vidám, közvetlen személyiségével pedig garantáltan mindenkit megnevettet!

A tábor szervezésében Erdős Ági, a MadeByYou alapítója és a teljes MadeByYou-s csapat is részt vesz, és a lányokkal együtt felelősséget vállal a tábor MadeByYou-s hangulatáért és színvonaláért.


MENNYIBE KERÜL?

A tábor díja 99.000 Ft (Aranykártyával rendelkezők számára 94.000 Ft), ami magában foglalja:

 • az egészséges uzsonnákat és a könnyű ebédeket,
 • az összes alapanyagot,
 • az 5 nap alatt elkészült alkotásokat: festett kerámiák, üvegékszerek, papír és vászon festmények, agyagozott tárgyak, rajzok, tervek, egy
  szubjektív térkép, kollázsok.
 • munkatársaink díját,
 • és a művészeti díjat.

Aranykártyával rendelkezőknek 5% kedvezményt biztosítunk,

Testvérkedvezmény szintén 5%.

A kedvezmények nem összevonhatóak.HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI? 

Kérjük, ha érdekel a tábor, írj nekünk mielőbb a [email protected] email címre!

Ha kérdésed van, tedd fel bátran!

Nagyon sok szeretettel várunk!Itt nézegethetsz képeket a MadeByYou egyik korábbi Kamasz Táboráról és alkotóiról:

https://www.facebook.com/pg/MadeByYouBudapest/photos/?tab=album&album_id=10156207440015081

 

0
  0
  Kosarad
  Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba