Hogyan működünk?

Így kezdj hozzá

Kerámiát festeni (hétfő kivételével) a hét minden napján betérhetsz hozzánk. Első lépésként nyitvatartási időben telefonon keresztül foglalj egy asztalt az alábbi telefonszámon: +36 20 597 0893

(Pontos, aktuális nyitvatartásunkról az alábbi linkre KATTINTVA tájékozódhatsz.) Mindig rendelkezésre állunk, hogy segítsünk és eligazítást, tanácsokat adjunk. Más típusú foglalkozásainkon csak bejelentkezés után van lehetőség részt venni. Webshopunkban a  “Workshopok” menüpont alatt megtalálod, mit és milyen időpontban próbálhatsz ki a MadeByYou-ban. Az aktuális foglalkozásainkra a jegyed az alábbi LINKEN tudod megvásárolni.

Hogyan kezdj hozzá a kerámiafestéshez?

1. Válassz egy Neked tetsző formát! Több, mint 100 féle kerámia közül válogathatsz.

2. Gondold ki, mit szeretnél rá festeni! Ha épp nincs ötleted: sok-sok sablonnal és több katalógusnyi mintával várunk. Készülhetsz előre is: járj nyitott szemmel! Ha látsz egy szép sálat vagy csomagolópapírt, egy jó mintát egy könyvben vagy az interneten, nyomtasd ki, vagy fénymásold le, és hozd magaddal!

 

3.. A választott kerámiára ceruzával vagy kerámiaindigóval könnyedén átmásolhatod a kiszemelt mintát.  A ceruza és indigó vonalai égetés közben eltűnnek.

 

Kis Herceg workshop MadeByYou Budapest- Alkotóműhely
Kis Herceg workshop MadeByYou Budapest- Alkotóműhely
4. Ha megvagy a tervezgetéssel, válassz színeket! Sokféle szín és különleges felület közül választhatsz. A MadeByYou-ban beavatunk majd, melyiket hogyan használd. Mindegyikre jellemző, hogy égetés előtt fakó és fénytelen, égetés után pedig erőteljesebb színű és fényesebb.
kerámiafestő csomagok MadeByYou Budapest

Festékeink különlegessége, hogy vizes alapúak, így bárhonnan eltávolíthatóak, égetés után mégis tartósak. Ha férehúztál egy vonalat, összemaszatoltad az asztalt, vagy rácsöppent a ruhádra, csak fogj egy vizes szivacsot, és töröld le! Ruháid megóvása érdekében kötényt is biztosítunk számodra.

5. Ezután nincs más dolgod, csak nekiállni az alkotásnak. Folyamatosan jelen vagyunk, hogy segítsünk, ha szükséged van rá, és válaszoljunk, ha kérdeznél. 

6. Ha elkészültél a műveddel, pár napra (3-5, karácsonyi időszakban 5-7 napra!) a MadeByYou-ban kell hagynod, hogy kiégethessük. Ezer fokon égetünk, így biztosítjuk azt, hogy az általad festett kerámia bolti minőségű legyen, azaz tartós, mosogatásnak, súrolásnak, mikrónak, jéghideg és tűzforró folyadékoknak is ellenálló.

7. Amikor visszatérsz átvenni a kész alkotásokat, már fényes kerámiákat vihetsz haza, melyek mind-mind a Te kezed nyomát viselik. Használhatod őket nap-mint-nap, vagy büszkén elajándékozhatod őket – biztos a siker!

Ha tervezgetni szeretnél, nézelődj weboldalunkon! Formákat és más vendégeink által festett kerámiákat itt találsz, ötletekről és festési technikákról itt olvashatsz. Ha pedig szeretnél akcióinkról, legfrissebb híreinkről, újdonságainkról értesülni, iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretettel várunk!
A MadeByYou csapata

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba