SOUL Tábor – Lelki-tuning Alkotással

JÖVŐRE IS: Alkoss velünk és Ismerd meg Önmagad!

Annyian mondjátok, hogy a táboraink, foglalkozásaink, a MadeByYou-ban való alkotás a lelketeknek kellenek…

Most megszerveztünk Nektek egy olyan TÁBORT ahol konkrétan erre is buzdítunk Benneteket: Alkossatok Lélekből!

Gyere,

Ha az elmúlt időszak nem volt könnyű számodra, ha a múlt “puttonyát” letennéd…

Ha nyomnál magadon egy “újraindítás” gombot…

Ha most megújulásra és ehhez támogatásra van szükséged…

Ha a darálós hétköznapok után letisztultságra, a természet szépségére vágysz…

Ha lazulni szeretnél és helyet adni az ünneplésnek…

Vagy ha egyszerűen csak kikapcsolódnál és élveznéd, hogy jut idő az alkotásra és legfőképpen Önmagadra…

RÁD vár MÁTRA, sok – hozzád hasonlóan – változni és változtatni vágyó társ, sok-sok alkotás, és mi – hogy ehhez mind hozzásegítsünk!

A helyszín egy fák közé, erdei levegőbe burkolózó kis ház, gyönyörű kilátással. Termei, terasza és kertje nyugodt környezetet biztosít ahhoz, hogy feltöltődj, kikapcsolj és alkotás által jobban megértsd önmagadat. A ház olyan színes és inspiráló, hogy garantáltan nem a múltba révedésre, hanem a jövőd teremtésére fog ösztönözni – ahogyan mi is. A tábor után innen egy jó nagy adag útravalóval indulhatsz majd új kezdetek felé.

Mi ketten, Petra, Ági vezetünk majd az úton, és biztos lehetsz benne, hogy minden tapasztalatunkat és tudásunkat Neked adjuk, hogy igazán hasznos, tartalmas, erőt adó és nem utolsó sorban élvezetes legyen számodra ez a 4 tábori és +1 utánkövetős budapesti nap.

Mikor?

Amint látjuk, hogy mikor lehet utazni, jövünk a részeletekkel!

Hol?

Mátraszentimrén, a hegyek közt, csodás panorámával.

Szállást a Belle-Aire Vendégház hangulatos szobáiban kapunk,

alkotni pedig egy közös térben, vagy a kertben vagy a természet lágy ölén fogunk.

CSATLAKOZNÉK!

Mit alkotunk?

• Festünk textilt

• Festünk vászonképet

• Készítünk formákat agyagból

• Tépünk-pödrünk-hajtogatunk papírt

• Festünk kerámiát

• Készítünk ékszereket

• Dolgozunk mozaikkal … és sokat beszélgetünk azok kapcsán, amik megszülettek a kezeink között, lélekből.

SZERETNÉK MENNI!

Alkosson a Te lelked is! Hagyd, hogy előtörjön mindenféle vágy, kérdés, kétely – ezek azok a lelki hozzávalók, melyekből az 5 nap során valami újat tudunk majd “kifőzni”. Biztosítunk róla, hogy új tervekkel, új lendülettel térsz majd haza ebből a “SOUL” táborból!

Mennyibe kerül?

A díj 2 részletből áll: a szállás és étkezés, valamint a művészeti-önismereti workshopok díjából.

A szállásdíj magában foglalja:

• a szállást 2-3 ágyas, hangulatos hálókban, egy mesebeli házban

• az alkotóhelyszínek díját egy saját használatú kertben

• 4 reggelit

• 4 vacsorát – melynek készítésében Te is részt vehetsz, ha szeretnél még a gasztronómia terén is alkotni

• napközben kv, tea, limonádé, snack és gyümölcs fogyasztását

• esténként egy kis bort a lazításhoz, a beszélgetésekhez, vagy a közös filmnézéshez.

Az önismereti tréning és alkotós workshopok díja magában foglalja:

• a 8 féle kész alkotást, mely mind arra emlékeztet majd a hétköznapi használat során, hogy mennyi erőd, mennyi élettapasztalatod és főként mennyi választási lehetőséged van az életben.

• sok-sok erőt és lendületet adó, önismereti csoportos foglalkozást délelőtt, délután és este.

• SŐT! Ez az ár magában foglal egy utánkövető alkalmat is 2020. őszén, amikor egy napra újra találkozunk Budapesten, együtt alkotunk, és beszélgetünk arról, hogy kivel mi történt a tábor óta. Ha kérdésed lesz, felteheted. Ha elakadtál, átbillentünk. Ha csak egy kis erősítésre, a csapat támogatására vágysz, biztosan megkapod.

JELENTKEZEM A TÁBORBA!

 

Lenne kedved hozzá?

Itt találhatsz néhány ízelítő képet a foglalkozásokról (a MadeByYou SOUL tréningjein készültek) és a helyszínről, ami elvarázsolt és lenyugtatott minket egy rohanós hét után:

Ha bármi, amit most írunk, megpendített Benned valamit, talán ott a helyed a TÁBORBAN!… Mi szeretettel várunk Rád!

Hogyan képzeld el a tábor egy napját?

Reggelente, amikor felkelsz, kiülsz a kávéddal a kertbe, vagy a verandára. Belebámulsz a tájba, napoztatod az arcodat, töltődsz. Ezután együtt reggelizünk, közben beszélgetünk, élvezzük a késő tavaszt, a helyet, az ízeket. Hangolódunk a napra és egymásra. Délelőtt és délután is tartunk 1-1 foglalkozást, mely során alkotunk is, beszélgetünk is. Vagy a közös étkezőnkben maradunk, vagy kiülünk a teraszra… vagy egy erdei séta közben leülünk valahova… Kifestjük, kigyúrjuk, kipacsmagoljuk, kitépkedjük, kifolyatjuk magunkból mindazt, ami elő akar törni, amivel dolgunk van. Ha van mit szóval megnevezni, kimondjuk. Ha az alkotás önmagáért beszél, akkor “hallgatjuk”, mit mond az ő saját, képi nyelvén. Nem erőltetünk semmit. Ha öröm jön az alkotással, megéljük. Ha egy nehézség bukkan elő, megfigyeljük, körbejárjuk, hogy mit is tehetünk vele, hogy könnyebb legyen. Néha elég csak hagyni előtörni… És amint a papíron, az agyagban vagy a vásznon van, már nem bent feszít. Már nem ugyanazt az érzést kelti. Tudod, mi pont ezért szervezzük ezt a tábort… Ha mi sz@rul vagyunk, alkotunk… Ha kérdésünk van, alkotunk… Ha színekre és vidámságra vágyunk, alkotunk. Nem várjuk el, hogy csak a nevetésről szóljon ez a tábor…hiszen mind azért érkeztek, hogy valamin, ami nem jó, változtassatok. De mi jókedvűen érkezünk, és sok “feladatot” hozunk, hogy lásd, a művészetből mennyire sokféleképpen lehet töltekezni és erőt meríteni. És ha mind elmerültünk az alkotásban, és előhoztunk a mélyből valami “kincset”, akkor estefele elmegyünk vacsorázni, koccintani a napra, majd körbeüljük a tábortüzet, vagy beszélgetünk a vidéki csendes verandán, vagy nézünk egy jó filmet… És megálmodjuk a másnapot. Sőt, sok-sok elkövetkező napot… A jövőnket.

EZ A NEKEM VALÓ TÁBOR! 

Miben különbözik a SOUL tábor más MadeByYou-s táboroktól?

A MadeByYouR SOUL Táborban a Lelked alkot. Lehet, hogy szép is lesz a műved, de itt nem feltétlenül ez a cél. Lehet, hogy precízen festesz, és lehet, hogy csodás színei lesznek az alkotásaidnak, de nem ezen lesz a hangsúly. A lényeg a FOLYAMAT lesz, mely során hogy hagyunk mindenféle lelki tartalmakat előtörni, mely során esetleg megfogalmazunk valami megfoghatatlant, mely során megkönnyebbülünk, mely során felvidulunk. Megmutatunk művészeti tevékenységeket, melyeket a későbbiekben is elővehetsz otthon, hogy jobban legyél, hogy felvidulj, de nem “tanítunk” festészetet, agyagozást, kerámiázást.

Miben különbözik a SOUL Tábor a SOUL Tréningtől?

A Tréning során (mely ősszel indul újra) a múlt-jelen-jövő íven haladunk végig. Ezzel szemben a táborban a jövőbe tekintünk. A Tréningen néha elemzünk, mélyre ásunk és igyekszünk megérteni dolgokat. A Táborban a könnyedséget, a jókedvet, a feltöltődést, az erőforrásainkat keressük és egy kiegyensúlyozó, helyrebillentő, alkotós nyaralás élményét visszük majad haza.

Akarsz velünk alkotni? Velünk együtt megmerítkezni a művészi tevékenység örömében és erejében? Velünk tervezgetni és megálmodni az utat, ami előtted áll? Gyere!

Kérdésed van? Bátran írj nekünk a petra@madebyyou.hu email címre!

Addig mi bemutatkozunk, ismerj meg minket… Petra és Ági… Két együtt és külön-külön is álmodozó, állandóan változásban lévő, inspiráló-támogató és gyakran vicces kedvű MadeByYou-ban “nevelkedett” nő, anyuka. Mindketten régóta dédelgettük azt az álmot, hogy az alkotást és az emeberekkel való foglalkozást valahogy ötvözzük, és tanultunk is erről, amit csak tudtunk. Pszichológus, tréner, art-coach, ilyen “címkéink” vannak, de talán többet mond mindezeknél az, amiken átmentünk az életünk folyamán. Nehézségek, amikből felálltunk, vagy amiket nap-mint-nap kezelünk. Valamihez vagy valakihez való kapcsolódások, amikből kigyógyultunk, veszteségek, amiket feldolgoztunk. Egyikünk egy autista kislányt nevel, másikunk keresztül ment két lombik programon. Egyikünk elvált, másikunk ügyesen keveri üstjében egy házasság hozzávalóit. Mindketten voltunk már nagyon betegek és nagyon elveszettek. Egyikünk megalapította a MadeByYou-t, annak minden nehézségével és gyönyörűségével, másikunk 5 év után otthagyta a jogi egyetemet, hogy máshogy segíthessen az embereknek. Mindketten az álmainknak élünk, mert így döntöttünk. És most már mindketten tudjuk, hogy “ami nem öl meg, az megerősít”, minden a fejlődésünket szolgálja… Tudjuk azt is, hogy most már a számunkra JÓ irányba haladunk és elfogadtuk, hogy megérdemeljük azt, hogy JÓ legyen nekünk.

Te is megérdemled, hogy JÓ legyen Neked! Elhiszed?

Mi ezzel az összesen 5 nappal abban szeretnénk segíteni, hogy ezt elhidd, és hogy tudd a saját életedben megteremteni, megélni, és élvezni ezeket a JÓ dolgokat. Segítünk az alkotás erejével, amit úgyis annyira szeretsz. Nem állítjuk, hogy mi megtaláltuk a csodafegyvert az élet szenvedései ellen és velünk mindez nem fordulhat elő újból. De tudunk egy csomó mindent, ami által sikerült újabb és újabb nehéz helyzetekben megtalálni a saját hangunkat, erőnket. Soknak köze van az alkotáshoz – Önmagunk újra-alkotásához.

Ragadj ecsetet… és alkoss, hogy jobban legyél!

Most Te jössz! Talán itt az ideje, hogy kinyílj és megéld, megmutasd magad… Szerinted? MOST van itt az ideje?

Írj nekünk egy üzenetet a petra@madebyyou.hu email címre, ha velünk tartanál 2020 augusztusában!

Mi nagyon sok szeretettel várunk!

Erdős Ági és Malatinszky Petra

Alkoss velünk, hogy jobban legyél! A MadeByYou két pszichológus-tréner csapattagja alkotáson alapuló lelki-tuning tábort szervez idén augusztusra a csodás Mátrába! Gyere velünk Te is!

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba