Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Nyár végén Zánkára, a Balaton-felvidékre megyünk alkotni és töltődni egy szemnek, testnek és léleknek kedves panzióba, a Füge-kertbe. Gyere velünk!

AUGUSZTUSI TÁBORUNK mottója: A Boldogságom nyomában

Ezt a tábort Neked szervezzük…

 • Ha Téged is foglalkozhat, hogyan élhetnél boldogabb és könnyedebb életet?
 • Ha Te is felismerted már, hogy néha Te magad szabotálod a saját boldogságodat. Vajon miért állsz a saját boldogságod útjában?
 • Ha már megélted, hogy minden szép és jó lenne, de mégis találsz valamit, ami elronthatja a szép pillanatokat, időszakokat az életedben. Esetleg egy kis szorongást, hogy vajon meddig tarthat ez még?
 • Ha gyakran foglalkoztat az, hogy ezt én megérdemlem? Ehhez elég jó vagyok? Eleget tettem érte?
 • Ha ismerős, hogy a boldogságot, örömöt, dícséretet sokkal nehezebb elhinned és befogadnod, mint a negatív élményeket és visszajelzéseket.
 • Ha érdekel, hogyan kaphatna nagyobb teret az életedben az aggódás és kételyek helyett a bizalom?
 • Ha tudod, hogy Te magad sokat tehetsz a saját boldogságodért, de folyamatosan keresed, hogy hogyan válhatnál a életed alakítójává?
 • Hogyha érzed, hogy sokat adna, ha többet lennél a jelenben és élveznéd a pillanatot, ahelyett, hogy a múlton rágódnál vagy a jövőn aggódnál.
 • Ha szívesen kilépnél egy ismétlődő negatív mintázatból, amivel valahogy mindig zátonyra futsz…

Ha örömmel megtapasztalnád, milyen alkotói technikákat vehetsz elő – akár otthon is, a tábor után – melyek jobb kedvre derítenek, más perspektívából világítanak rá helyzetekre, és egy szelepet biztosítanak majd a legkülönfélébb érzelmeidnek, melyeket nehéz kezelned.


Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján


Ebben az 5 napban azon leszünk, hogy..

 • Rátalálj azokra a dolgokra, melyek számodra VALÓDI örömforrások.
 • Értékelni tudd az aprónak, jelentéktelennek tűnő örömforrásokat is, ahelyett, hogy mindig nagy dolgokra vágynál.
 • Megleld azokat az én-részeidet, melyek a boldogság felé törekszenek.
 • Elismerd az erősségeidet és erőforrásaidat, melyek Téged és a boldogságodat támogatják.
 • Megtaláld a „belső magodat”, ami nehéz időkben is ott van Neked, Veled, hogy megmaradjon az erőd, a lényeged, a belső, biztos pontod.
 • Megéld, hogy segítséget kérni, kapni és adni is örömöt hozhat az életedbe.
 • Megtapasztald, mennyire felemelő másokkal együtt, társaságban megélni a felszabadultságot, harmóniát, boldogságot úgy, hogy közben önmagad lehetsz.
 • Megszabadulj jópár Téged korlátozó hiedelmedtől és a saját boldogságodtól távol tartó szokásaidtól és rálelj azokra is, melyek jó irányba visznek.
 • Rálelj a saját utadra, mindarra, ami neked működik és neked boldogságot okoz, és el tudj távoldni mindattól, ami csak mások elvárása, vagy a társadalom elvárása feléd.
 • És azért is szervezzük, hogy kikapcsolj, töltődj, elfeledkezz a hétköznapok nehézségeiről, miközben szabadon tobzódsz a színek, formák, technikák rengetegében.

Tesszük mindezt az alkotás nyelvén, valamint sok beszélgetéssel, önismereti játékkal. Hisszük, hogy a művészet új megközelítéseket hozhat abba, ahogyan eddig magunkról gondolkodtunk, és ehhez sokat hozzátesz egy szinte idegenekből álló társaság, akik egy újfajta tükröt tartanak majd eléd, a TE egyedi, különleges, megismételhetetlen személyiséged elé.


Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján


Vár rád a Balaton-felvidék, hozzád hasonlóan töltődni és változni vágyó társak, sok-sok alkotás és mi – hogy ehhez mind hozzásegítsünk!

A helyszínbe mi rögtön beleszerettünk – mindig a szívünk után megyünk. Két éve Zánkán találtunk egy nagyon hangulatos házat, színes terekkel, kreatívan berendezett szobákkal és nagyon kedves házigazdával – ide térünk most vissza. A ház, a közös terünk és a kert nyugodt környezetet biztosítanak ahhoz, hogy Te feltöltődj, kikapcsolj és az alkotás által jobban felfedezd önmagad erejét, potenciálját, szépségét. A ház olyan színes, ízléses és inspiráló, hogy garantáltan nem a múltba révedésre, hanem a jövőd teremtésére fog ösztönözni – ahogyan mi is.  A tábor után innen egy jó nagy adag útravalóval indulhatsz majd haza, az új kezdetek felé.

A táborban egy csomó olyan alkotótevékenységet megmutatunk, amelyeket a későbbiekben is elővehetsz otthon, ha nehezebb napod van, ha tanácstalannak, gondterheltnek vagy épp magányosnak érzed magad!

Az alkotás mellett sokat “játszunk” és beszélgetünk is, hogy mindazt, ami felszínre kerül, értsük és a helyén tudjuk kezelni. És azért is, mert teljesen más mozdul meg, ha verbálisan közelítünk egymáshoz, mintha szavak nélkül alkotnánk. Mi ezúttal mindkettőre hangsúlyt fektetünk, hogy egyensúlyban tartsunk.

Ketten, Györgyi és Ági vezetünk majd az úton…

Györgyi főként a szavak felől, Ági főként a színek felől közelít majd… és keverjük mindazt, amit tudunk, tapasztalunk, amiben hiszünk, amiben gyakorlottak vagyunk.

Abban biztos lehetsz, hogy minden tapasztalatunkat és tudásunkat Neked adjuk, hogy igazán hasznos, tartalmas, erőt adó és nem utolsó sorban élvezetes legyen számodra ez az 5 tábori és +1 utánkövetős budapesti nap. Nem állítjuk, hogy mi minden gondra megtaláltuk a gyógyírt, de van egy csomó jó kérdésünk, elgondolkodtató játékunk, és sok alkotós tevékenységünk, mellyel a későbbiekben, a szürke hétköznapokon majd Te is könnyedén át tudod billenteni magadat egy rosszabb hangulatból egy motiváltabb, derűlátóbb állapotba.

Van kedved az alkotásba feledkezni, és általa a világot és önmagadat is más színben látni?


Soul tábor

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján


Mikor?

2024. augusztus 26-30-ig, hétfő reggeltől péntek délutánig.

A +1 utánkövető napra 5-6 héttel a tábor után kerül majd sor – a dátumot a csapattal egyeztetjük.


Hol?

Zánkán, a Balaton-felvidék kapujában, mégis közel a Balaton partjához.

Szállást a Füge-kert Panzió hangulatos és kreatív designnal berendezett szobáiban kapunk, alkotni pedig egy közös térben, a ház alsó szintjén és teraszán fogunk.

CSATLAKOZNI SZERETNÉK!


Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján


Mit alkotunk? Mit játszunk?

 • Festünk akvarell képet
 • Festünk vászonképet
 • Készítünk kollázst
 • Festünk kerámiát
 • Készítünk ékszereket
 • Hallgatunk zenét és nézünk filmeket
 • Olvasunk verset, haikut, novellát
 • Kiírjuk magunkból mindazt, ami megfogalmazódik
 • Sokat kérdezünk, történeteket hallgatunk, örülünk minden felismerésnek

… és sokat beszélgetünk azok kapcsán, amik megszülettek a kezeink között, lélekből. Mindezt művészetterápiás és coaching szemléletben tesszük, hogy mindazt ami a táborban történik benned, inspiráljon a változásra, és az életedben is realizálni tudd. 

SZERETNÉK MENNI!

Alkosson a Te lelked is!

Hagyd, hogy előtörjön mindenféle vágy, kérdés, kétely, bizonytalanság – ezek azok a lelki hozzávalók, melyekből az 5 nap során valami újat tudunk majd “kifőzni”. Biztosítunk róla, hogy új felismerésekkel, új tervekkel, új lendülettel térsz majd haza ebből a táborból!


Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján


Mennyibe kerül?

Az 5+1 napos “Szárnyal a lelkem!” alkotótábor teljes díja 225.00 Ft-tól elérhető, a választott szállás függvényében.

A tábor díja 2 részből áll össze: a szállás és étkezés + a művészeti-önismereti workshopok díjából.

 

Az önismereti tréning és alkotós workshopok díja 5+1 napra magában foglal:
 • 10 féle kreatív workshopot és ezek eredményeként 8 kész alkotást, mely mind arra emlékeztet majd a hétköznapi használat során, hogy mennyi erőd, mennyi élettapasztalatod és főként mennyi választási lehetőséged van az életben.
 • Az 5 +1 napon átívelő erőt és lendületet adó, önismereti csoportos foglalkozásokat délelőtt, délután és este.
 • SŐT! Ez az ár magában foglal egy utánkövető alkalmat is 2024. őszén, amikor egy napra újra találkozunk, együtt alkotunk, és beszélgetünk arról, hogy kivel mi történt a tábor óta. Ha kérdésed lesz, felteheted. Ha elakadtál, átbillentünk. Ha csak egy kis erősítésre, a csapat támogatására vágysz, biztosan megkapod.

A szállásdíj pedig magában foglalja:

 • a szállást 1, 2 vagy 3  ágyas, hangulatos hálókban, egy gyönyörűen berendezett házban, ami csak a miénk lesz.
 • az alkotóhelyszínünk díját egy saját használatú térben.
 • 4 ínycsiklandozó reggelit (figyelve az egyedi igényekre és érzékenységekre)
 • napközben kávé, tea, limonádé, snack és gyümölcs fogyasztását
 • esténként egy kis bort a lazításhoz, a beszélgetésekhez, vagy a közös filmnézéshez.

Szárnyal-a-lelkem-Önismereti_alkotótábor_MadeByYou_Budapest


Választható szobák függvényében így alakul a tábor teljes díja: 

Válaszd ki, milyen szobában szeretnél lakni!

A.    Három ágyas szobában szeretnék lakni. (Minden ágy pici fallal elszeparált, 3 fő használ egy közös fürdőt.) Ezzel a szállással a tábor teljes díja early bird kedvezménnyel 235.000 Ft helyett 225.000 Ft.

B.    Két ágyas szobában szeretnék lakni, kettőnknek saját fürdővel. Ezzel a szállással a tábor teljes díja early bird kedvezménnyel 255.000 Ft helyett 245.000 Ft.

C. Egyedül szeretnék használni egy franciaágyas szobát. Ez egy csodás, zuhanyzós + kádas szoba, melyben igazan kényeztetve érezheted majd magadat! Ezzel a szállással a tábor teljes díja early bird kedvezménnyel 310.000 Ft helyett 299.000 Ft.

Lehetőséged van részletfizetésre is.

Páros kedvezmény:

Ha barátnővel, ismerőssel együtt jelentkeztek, 

mindkettőtöknek 1-1 7000 Ft-os, összesen 14.000 Ft értékű MadeByYou-s utalványt ajándékozunk.

 

JELENTKEZEM A TÁBORBA!


Szárnyal-a-lelkem-Önismereti_alkotótábor_MadeByYou_Budapest

Szárnyal-a-lelkem-Önismereti_alkotótábor_MadeByYou_Budapest

Szárnyal-a-lelkem-Önismereti_alkotótábor_MadeByYou_Budapest


MEGYEK TÁBOROZNI!

Lenne kedved hozzá?

Itt találhatsz néhány ízelítő képet a foglalkozásokról (a MadeByYou SOUL tréningjein és egy korábbi táborunkban készültek) és a helyszínről, ami elvarázsolt minket egy rohanós hét után:


Soultábor MadeByYou Budapest

Soultábor MadeByYou Budapest


Hogyan képzeld el ezt a tábort?

Reggelente, amikor felkelsz, kiülsz a kávéddal a kertbe vagy a verandára. Belebámulsz a tájba, napoztatod az arcodat, töltődsz. Ezután együtt reggelizünk, közben beszélgetünk, élvezzük a nyárvégi napsugarakat, a helyet, az ízeket. Hangolódunk a napra és egymásra. Délelőtt és délután is tartunk 1-1 foglalkozást, mely során alkotunk is, beszélgetünk is. Kifestjük, kigyúrjuk, kipacsmagoljuk, kitépkedjük, kifolyatjuk magunkból mindazt, ami elő akar törni, amivel dolgunk van. Ha van mit szóval megnevezni, kimondjuk. Ha az alkotás önmagáért beszél, akkor “hallgatjuk”, mit mond az ő saját, képi nyelvén. Nem erőltetünk semmit. Ha öröm jön az alkotással, megéljük. Ha egy nehézség bukkan elő, megfigyeljük, körbejárjuk, hogy mit is tehetünk vele, hogy könnyebb legyen. Néha elég csak hagyni előtörni… És amint a papíron, a kerámián vagy a vásznon van, már nem bent feszít. Már nem ugyanazt az érzést kelti. Tudod, ezért is szervezzük ezt a tábort…


Ha mi sz@rul vagyunk, alkotunk… Ha kérdésünk van, alkotunk… Ha színekre és vidámságra vágyunk, alkotunk.

Reméljük, hogy sokat nevetünk majd, de nem várjuk el, hogy csak a nevetésről szóljon ez a tábor…hiszen mind azért érkeztek, hogy valamin, ami nem jó, változtassatok. Mi sok “feladatot” hozunk, hogy lásd, a művészetből mennyire sokféleképpen lehet töltekezni és erőt meríteni. És ha már mind elmerültünk az alkotásban, és előhoztunk a mélyből valami “kincset”, akkor estefele elmegyünk vacsorázni, koccintani a napra, majd körbeüljük a tábortüzet, vagy beszélgetünk a vidéki csendes verandán, vagy nézünk egy jó filmet… És megálmodjuk a másnapot. Sőt, sok-sok elkövetkező napot… A jövőnket.

EZ A NEKEM VALÓ TÁBOR!


Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján


VÉLEMÉNYEK azoktól, akik már jártak a balatoni vagy verőcei táborunkban, cenzúra nélkül:

„Tábor során nagyon hullámzó hangulatokon mentem át, de ez teljesen velejárója az önismereti foglalkozásoknak. Pozitív volt az egész lefutása, élveztem. Azóta a falra kikerült az egyik alkotás, a tányért és ékszereket használom 🙂 A fizikain túl megadta a löketet, hogy változtassak az életemen, valamint megjött a kedvem a lelki fejlesztéshez, újra járok pszichológushoz és voltam művészetterápiás foglalkozáson is. Így visszatekintve azt tudom mondani, hogy nagyon inspiráló volt! Idén is szeretnék ismét eljutni egy ilyen táborba!” H.N.

 

„A tábor teljesen más volt mint amire számítottam. Sokkal jobb, sokkal többet adott és tanított, mint amit valaha is gondoltam volna. 🙂

Azt hittem, hogy majd kapunk egy-egy témát, festünk, alkotunk, aztán rácsodálkozunk magunkban. Álmomban nem gondoltam volna, hogy a csoport előtt meg kell osztanunk az érzéseinket, és a gondolatainkat. Arra pedig főleg nem számítottam, hogy ez mekkora erőt tud adni. Milyen jó érzés a csoport tagja lenni, megnyílni, és nyitottá válni.

Bár nem indult könnyen, az első nap, annak ellenére, hogy csak fél nap volt, nekem nagyon sok volt, a másnapi félemek/erősségek pszichodráma módszer pedig teljesen padlóra küldött, és az a jellegű foglalkozás később is a legnagyobb félelmeimet, kételyeimet, hiányosságaimat hozta elő. Viszont volt számos feladat, ami ezt ellensúlyozni tudta, amit nem csak élveztem, de segített megérteni, és elengedni régi berögződéseket, feloldani félemeket, és felfedezni és hinni az értékeimben, erősségeimben. Összességében, tehát úgy éreztem nagyon jól volt felépítve a program, nem változtatnék semmin, a kettőtök személyisége szuperül kiegészíti egymást, és egy szuper, támogató csapat verődött össze.

A tábor után szükségem volt egy hétre míg összeszedtem magam, viszont utána tényleg úgy éreztem, hogy szárnyal a lelkem. Jó néhány hétig átjárt a békesség, a nyugalom, a nyitottság, elfogadás érzése mások és magam iránt. Erősnek és stabilnak éreztem magam, a negatív gondolatok, félelmek elcsendesedtek. Jó érzés volt lenni, és létezni, lelkileg pihenni. Aztán az élet úgy hozta, hogy ez a nagyon kiegyensúlyozott állapot elmúlt, de az eszközkészlet amivel a tábor felvértezett megmaradt. A tábornak hála sokkal könnyebb érezni, megélni (esetleg megfesteni vagy leírni) az érzelmeket. Ha szükségem van rá, fel tudom idézni azt a stabilitást, erőt és szabadságérzetet amit a fás gyakorlat közben éreztem, és ez többnyire átlendít a nehézségeken.

Leírhatatlanul sokat adott ez a tábor, hálás vagyok a sorsnak, hogy rész tudtam rajta venni, és köszönöm nektek, hogy beletettétek a munkátokat és a lelketeket.” K.R.

 

„Kedves Ági és Györgyi!
Szívből köszönöm nektek azt az augusztusi hetet. A felkészültségeteket, a nyitottságotokat, profizmusotak és kedvességeteket.

Mivel nem voltam még hasonló táborban, vagy csoportban, ezért -ahogy mondtam is nektek- izgalommal vegyes kíváncsisággal érkeztem meg Zánkára. Őszintén szólva nem igazán tudtam, mire számítsak, de reméltem, hogy jó lesz. És bizony így lett. Sőt!

A helyszín nagyon szuper volt. Nagyon jó volt, hogy volt egy külön rész, ami csak a miénk volt. A vendéglátóink is kedves, segítőkészek voltak, úgyhogy szerintem kiváló választás volt.

Nagyon szerettem a kreatív, alkotó feladatokat. Minden percét élveztem. Bár -ahogy megjegyeztétek- ez taán látszott is rajtam. 🙂 A tábor óta is szívesen alkotok, ha épp úgy hozza kedvem. És talán kicsit sikerült elengednem azt az elvárást magammal szemben, hogy a végeredmény valami “szép” legyen. 🙂
Így visszatekintve azt kell mondanom, hogy a pszichodráma feladatok talán méginkább bennem maradtak, nyomot hagytak. Nem volt még ilyen tapasztalatom, így ez teljesen új volt számomra. Nem mondom, hogy mindig kellemes volt -már csak azért sem, mert nem igazán szeretek beszélni magamról (feltűnt nektek is? 😀 ) -, viszont sok gondolatot elindítottak és azóta is többször eszembe jutottak, formálódnak bennem.

A feladatok, és a közös esti játékok, borozással egybekötött beszélgetések is nagyon szuperek voltak. Talán annyi visszajelzést adnék, hogy -bár tudom, így sem fért bele minden, amit szerettetek volna- elég feszített volt a tempó. Talán lehetett volna valamivel több kötetlen “pihenő” idő, mert így elég intenzív és időnként fárasztó volt a program.

Összefoglalva mindezt azt kell mondjam, hogy nagyon-nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy vettem a bátorságot és veletek töltöttem ezt a hetet. Nagyon jól éreztem magam veletek és a szuper kis csapattal, ami összejött. Épp az elmúlt hetekben beszélgettem erről a környezetemben élőkkel, és mindenhonnan azt a visszajelzést kaptam (barátoktól és a családomtól is), hogy nagyon-nagyon jót tett nekem az a hét. Én is érzem, de ők is látták, és látják a változást, amit elindított bennem. Köszönhető ez annak, hogy egy olyan biztonságos, meghitt kis buborék vett ott körül minket, amit sosem fogok elfelejteni. Nem tudok elég hálás lenni nektek, hogy megteremtettétek ennek alapjait számunkra. Nagyon köszönöm!” B.Sz.Sz.

 

„Nagyon szerettem ezt a hetet, nagyon sokat adott nekem! Először életemben éreztem magam otthonosan közösségben. A feladatok és a felépítés mind nagyon tetszettek, még úgy is, hogy az önismereti rész nehéz volt. Az alkotások közül a maszkos tetszett a legjobban! 🙂 A helyszín csodálatos volt. Egy csoportból annyit veszel ki amennyit beleteszel 🙂 Én nagyon sokat kaptam!” F.K.


Kérdésed van?

Bátran írj nekünk az [email protected] email címre!

Addig mi bemutatkozunk…

Kik vagyunk?

Sudár Györgyi és Erdős Ági

Egy közös projekt hozott össze minket sok évvel ezelőtt, de már az első találkozáskor éreztük, hogy “együtt rezgünk”, és szívesen dolgoznánk együtt. Az elmúlt 10 évben jártunk egy közösségbe, tanultunk egymástól művészetterápiás szemléletet és technikákat, inspiráltuk egymást az élet szakmai és magánéleti kérdéseiben is. Most jött el a pillanat, hogy belevágjunk a régóta várt közös “ügyünkbe”, és együtt megszervezzük és megvalósítsuk nektek ezt a tábort.

Úgy gondoltuk, bemutatjuk egymást Nektek, és egymásról írunk. Huhh, nem állítjuk, hogy egyszerű volt befogadni a méltatást, amit a másik írt rólunk, de gyakoroljuk. A táborban Neked is lehetőséged lesz rá… Csak szólunk!

Györgyi pszichológus, coach, művészetterapeuta. Gyerekkora óta ír, szabadidejében szereti a vizslájával az erdőt járni. Hosszú utat tett meg máig, de mindig hitt benne, hogy nem az határoz meg minket, amin átmegyünk, hanem hogy mit hozunk ki az adottságainkból. Nagyon hisz a csoportok erejében.

Soultábor MadeByYou Budapest“Györgyi bármi mellé is áll oda, ott minden pillanatban teljes személyével jelen van. Ha csak néz a mély tekintetével, abban is benne van az ölelése, a támogatása, a tudása, a múltja, a saját eddig megjárt útja, a bölcsessége… Nagyon ért hozzá, hogy egy pár szavas visszajelzésbe, egy szemvillanásba, egy mosolyba, vagy egy velős kérdésbe belesűrítse a dolgok kvintesszenciáját. Nem tudsz és nem is akarsz előtte begubózva maradni, mert annyira bátorító a jelenléte, és olyan erőt adó és támogató az, ahogyan önmagáról is őszintén és nyíltan beszél. Sosem láttam még szerepet játszani, pedig sokféle szerepben láttam. Ő Györgyi, minden helyzetben. Egyszerre tud jelen lenni szívvel és ésszel. Egyszerre érzékeny, figyelmes és tapasztalt segítő szakember, és  öntudatos, modern nő, aki tudja, hogy milyen értékek fontosak számára, és mi mellé nem áll oda. Közben pedig folyamatosan kérdésben van és keresi az útját – hozzánk hasonlóan. Nehéz vele a tempót tartani, mert annyi értékes dolgot csinál, de ha Vele vagy, biztosan Rád is hat a dinamizmusa és nyitottsága, és átjár Téged is az a tartás és erő, ami belőle sugárzik.” by Ági


Ági pszichológus, a MadeByYou egyik alapítója, és a MadeByYouR SOUL Tréningek egyik megálmodója. Gimnazista kora óta tudta, hogy egyszer az alkotást és az emberekkel való foglalkozást szeretné valahogy ötvözni. Két gyermeket nevel, egy kisfiút és egy nagylányt. Mindig vonzotta, ha valaki “más”, és eddig mindig az elfogadásban lelte meg hozzájuk a kulcsot.

“Ági éppolyan magabiztosan tájékozódik a mindennapi ügyekben, mint a magasabb lelki dimenziókban. Kedvessége, tettre készsége, teremtő ereje mindig arra inspirál, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. Végtelen kreativitása mindig új utakat, perspektívákat nyit meg számomra. Más emberekhez is így viszonyul: úgy érzed, hogy általa több leszel, mindig lehet tőle tanulni valami nagyon is fontos “apróságot”. Játszi könnyedséggel és bátorsággal valósít meg mindent, amiről más álmodni sem mer, de sikerei elérése közben mindig emberi, sebezhető nő marad. Üdítően őszinte és mindig egy erős harmónia sugárzik belőle, akkor is, ha éppen küzdelmesebb időszakában van. A humor, az apró örömök megélése éppolyan jól áll neki, mint a mélység. Nem csak beszél, hanem “éli” is, amiben hisz, saját önismereti útja, sokrétű üzleti, emberi és segítői tapasztalata teszik őt hitelessé. Megtiszteltetés együtt dolgozni vele.” by Györgyi


Nem állítjuk, hogy mi megtaláltuk a csodafegyvert az élet szenvedései ellen és azt sem, hogy velünk nem fordulhat elő újból valami gyötrő, megrendítő életesemény. De tudunk egy csomó mindent, ami által sikerült újabb és újabb nehéz helyzetekben megtalálni a saját hangunkat, erőnket. Soknak köze van az alkotáshoz – önmagunk újra-alkotásához.

Ragadj ecsetet… és alkoss, hogy jobban legyél!

SZERETNÉK TÁBOROZNI!


Soultábor MadeByYou Budapest


Most Te jössz!

Talán itt az ideje, hogy kinyílj és valóban megéld és megmutasd magad…

Szerinted? MOST van itt az ideje?

Írj nekünk egy üzenetet az [email protected] email címre, ha velünk tartanál 2024 augusztusában!

Mi nagyon sok szeretettel várunk!

Erdős Ági és Sudár Györgyi


ÍGY JELENTKEZZ:

Szeretnél Te lenni az egyik résztvevő?

Ha igen, kérünk, hogy írj az [email protected] címre nekünk! Egy válasz emailben megírunk minden fontos tudnivalót.

VAGY:

Nyomj rá itt az egyik JELENTKEZEM! gombra, add meg az elérhetőségeidet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

Mi sok szeretettel várunk a TÁBORBAN! Szívünk-lelkünk, minden szakmai tudásunk és minden nehéz helyzetről megfogalmazott tapasztaltunk benne van… Neked adjuk!

JELENTKEZEM!

Hangulatképeket találsz még itt is, és a 2020-as “MadeByYouR SOUL” Táborunk facebook albumában, itt!

Jó kalandozást! Várunk!


Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Szárnyal a lelkem! – Önismereti alkotótábor a Balaton partján

Soultábor MadeByYou Budapest

Az út Önmagadhoz… az alkotáson át vezet…

Soultábor MadeByYou Budapest

0
  0
  Kosarad
  Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba